Sursa vacanței în Kenya a Ancăi Boagiu alături de cercetabilul Valentin Răducu Preda (matraplâczarul lui Răducu Mazăre)

gaina_cu pui viiPe 5 ianuarie, anul curent, site-ul Sursa Zilei ne informa că ”fostul ministru PDL al transporturilor, Anca Boagiu, actualmente senator și vicepreședinte al Partidului Popular European, se află în vacanță în Kenya, alături de omul de încredere al unui lider PSD”. Liderul PSD este primarul Constanței Radu Mazăre, omul de încredere fiind proaspătul săltat de către DNA, Valentin Răducu Preda, ex-secretar de stat în Ministerul Transporturilor și ex-consilier personal al lui mai sus pomenitului primar. Întrebat de către jurnaliști, Preda a răsuns prin sms: „Nu m-a însoțit doamna Anca Boagiu. A folosit același charter (pură coincidență) dar am avut locații diferite”.

Despre modul în care înțelege Andi Topală de la Sursa Zilei să facă jurnalism aveți o probă de la Sinteza Zilei a Latrinelor TV: Cum dezinformeaza manipuleaza si incalca legea privind proprietatea intelectuala Romania tv, material din care aflăm că siteul se cam ocupă cu aruncarea de dezinformare în spațiul public sub pretextul ”modul în care presa înțelege să încalce Legea privind proprietatea intelectuală și să preia, fără a cita sursa, parțial sau complet, articole și informații publicate de alți jurnaliști”. (bla-bla-bla) Nici nu mă așteptam la altceva de la un așa-zis jurnalist educat la Spiru Haret și trecut prin praftică pe la “Puterea” lui Sorin DELEANU Roșca Stănescu și “Gardianul” lui Cozmin Gușă (care se joacă de împreunarea dintre Hrebenciuc, Măgureanu și Talpeș)…

Revenind la vacanța Ancăi Boagiu, șase zile mai târziu, Ziua de Constanța (altă franciză făcută de “educați” ai lui Sorin Roșca Stănescu) ne informează, menționând proveniența informației, cuvânt cu cuvânt, același lucru: Anca Boagiu, vacanță în Kenya, alături de un om al primarului Radu Mazăre (asta se cheamă reîncălzirea ciorbei).

Doar pentru a vă arăta cum funcționeză o suveică de știri forțate (contrafăcute), vă mai dau și trimiterea de la site-ul Index-Stiri.ro, care preia știrea dând ca sursă… Ziua de Constanța. Iată că avem deja două surse “distincte” de informare – musai știrea poate fi considerată aproape reală. Atât de reală încât să fie rostogolită zilele acestea în contextul scandalului cercetatului de către DNA.

Eu m-am enervat de dimineață auzind-o la B1TV pe o vițică blondă ce se dădea ofițer MApN și care rumega cu obstinație această “știre”. Ce să mă mire? Doar de ieri seară un reporter de teren de la Realitatea TV a re-lansat “ştirea”: „Valentin Preda a fost implicat în ultima vreme în mai multe scandaluri, considerat ca fiind un apropiat de Anca Boagiu. El a fost acuzat că ar fi plecat cu aceasta într-un concediu în Kenya. Dar nu ştim exact care sunt legăturile cu acest caz”.

(mai nou mersul în concediu poate fi o acuzație în mintea ofilită a boschetarilor care cică fac presă)

RECAPITULARE: Un site obsur la care lucrează spiruharetiști școliți ca dezinformatori de către publicații ale lui Roșca Stănescu și Cozmin Gușă inventează ceea ce noi numim ”fonfleu de presă” (vă voi scrie pe larg despre acest subiect lansat sub atenta îndrumare a lui Ioan Cristoiu). Mizeria aceea de site dă ştiri capcană pentru a fi preluate de către tembeliziuni pentru a fi rostogolite ulterior și folosite cu parfum de credibilitate atunci când este necesar. Necesar să se abată atenția de la natura faptelor imputabile unuia sau altuia dintre potentații zilei și/sau umplerea cu sos de limbă a dușmanului de clasă.

Acest articol a fost publicat în Derapaje prin presă și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Sursa vacanței în Kenya a Ancăi Boagiu alături de cercetabilul Valentin Răducu Preda (matraplâczarul lui Răducu Mazăre)

 1. Muona Pi zice:

  Ca o gaina o nascut doi pui vii i un fleac: am auzit ca o vaca o facut trei oua din cari o ieshat cati doi vitzei gemeni din fiicari finca vaca era nevasta unui bou cari s-o imbogatzit din fier vechi, asha ca sh-o permis.
  Ci ma deranjieaza ciel mai tari i ca lumea nu gandeshti cu creieru’ ci cu telecomanda, sau mai rau, cu mintiea altuia.
  Am prieteni cari-l lauda pi cetepeu cand il injura pi Ponta sha cari sa ataca cand il injura pi Basescu. Cetepeu’ i acelash nepot a’ lu’ domnu’ doctor Petru Groza, cu toati ca nu i di vina unchiu’ ca sha nepotu’ i toti jigodii, da’ vreau sa subliniez barna din ochiu’ moralistului cu Dacii sha adidash di firma ca a’ lu’ Nadal, ca tari sa mai pricepi la tenish.
  Altfel spus, daca oaminii nu gandesc cu creieru’ lor, macar din cand in cand, gainili o sa tot faca cezarieana ca sa-sh pastrezi siluieta sha pensiili or sa fii mariti intotdeauna inainti di aliegeri.

  • brindusa zice:

   Doamna Muona, va felicit! Meritati o pagina alocata pe site-ul „citate celebre” !
   ” Ci ma deranjieaza ciel mai tari i ca lumea nu gandeshti cu creieru’ ci cu telecomanda, sau mai rau, cu mintiea altuia..”
   si amalgamat
   ” Ci ma deranjieaza ciel mai tari i ca lumea nu gandeshti cu creieru’ , ci cu mintiea altuia prin butonu’ di telecomanda” !

   • Muona Pi zice:

    Va multzumesc, doamna, pentru aprecieri, da’ treburili di la minister nu-mi permit sa aloc prea mult timp „citatilor celebri”, dicat ciel mult a „citatilor celebri” pentru reformariea Justitziii.

    • brindusa zice:

     Va inteleg Doamna, mai ales ca ati „declarat” că între dvs. şi maşina fiului lui Adrian Năstase nu s-a întîmplat nimic serios şi totul nu a fost decît o joacă nevinovată, incercand sa va faceti propria maşină geloasă! 😛

     • Muona Pi zice:

      Nici vorba!
      Ashteptam un taxiu ca s-ajung la discutziili cu domnu’ Ponta la palatu’ Victoria. Primu’ taxi cari-o venit o fost mashina lu’ taximetristu’ Andrei pi cari nu-l cunoashtieam. S-o oferit sa ma duca undi vrieau asha ca l-am rugat sa ma duca intai pana la prietena miea Dana ca sa bem o cafiea, ca tot mai era timp pana sa ma-ntalnesc cu shafu’ guvernului. Dupa ci ne-am dat in cafiea sha mi-o ieshat ca ma puni ministru’ justitzii, taximetristu’ Andrei m-o lasat la guvern sha asta o fost tot.
      Restu-s speculatziili presii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.