Olandezii zic că Titus Corlățean umblă cu picioarele scurte

Titus Corlatean - minciuna are picioare scurteMinciuna a fost ridicată la rang de politică de stat de către guvernul Prim Plagiatorului Mitoman al României, Che Gargara.

Pe 12 februarie, Titus Corlăţean a mers într-o vizită oficială la Haga, acolo unde a fost primit de omologul său olandez. La doar câteva ore, a venit un comunicat din partea ministerului de Externe care anunţa o mare victorie.

 • „Ministrul olandez de Externe, Frans Timmermans, i-a transmis omologului român, Titus Corlăţean, aflat în vizită oficială la Haga, că Guvernul Olandei nu mai condiţionează aderarea României la Schengen de MCV”.

Convinși că cei din Fuvernul Uniunii Stalinist Leniniste mint după cum respiră, jurnaliştii de la Evenimentul Zilei i-au contactat pe reprezentanţii ministerului de Externe din Olanda. Aceştia au rămas stupefiaţi când au auzit de declaraţiile lui Corlăţean. Ca urmare, ei au cerut ambasadei Regatului Ţărilor de Jos de la Bucureşti să transmită un comunicat extrem de dur prin care demontează minciuna corlățeanului pontanac.

 • „Olanda nu a luat încă nicio decizie cu privire la aderarea României la spaţiul Schengen. Poziţia Olandei va fi stabilită înaintea următorului Consiliul pe Justiţie şi Afaceri Interne, în strânsă colaborare cu alte state membre. Olanda salută progresul făcut de România aşa cum a fost analizat în raportul MCV, însă păstrează unele îngrijorări referitoare la susţinerea şi ireversibilitatea reformelor, precum şi la faptul că o serie de recomandări şi condiţionalităţi nu au fost încă implementate”.
Acest articol a fost publicat în Politichie de mărgăritar și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Olandezii zic că Titus Corlățean umblă cu picioarele scurte

 1. ad.rian zice:

  E atat de simplu… Mincinosul va mai minti, hotul va mai fura, plagiatorul va mai plagia, prostul va mai vota pe cei admirati. s.a.m.d. Ca nu degeaba „romanul are sapte vieti. In pieptu-i de arama”.

 2. Muona Pi zice:

  Da’ di ci ma rog atata tevatura pentru un flieac di virgula pusa greshit? Sha di undi shtitz ca nu minti olandezu’, nu Corlatzean?
  In comunicat sa spuni clar: Olanda nu o luat inca (cu ghilimeli inca!) nicio decizii cu priviri la aderariea Romaniii… Adica daca n-o luat inca, nu inseamna ca n-o sa iei, deci nu minti nici Corlatzean, nu minti nici Timermans, ciaci insieamna ca nu avem dicat sa ashteptam, sa videm cari minti primu’.
  Pi urma in comnicat sa spuni clar ca Olanda saluta progresili facuti di Romania in ultimu’ timp, adica sa supt-intzelegi ca-i vorba di progresili din timpu’ guvernarii usele, asha cum o constatat sha raportu’ emceve, da’ mai sunt di pus la punct unili lucruri cari pi ei ii ingrijoreaza sha cari ni ingrijoreaza sha pi noi finca-s din vremiea dictaturii basisti.
  Asha ca di undi atz scos-o cu minciunili lu’ Corlatzean sha cu picioarili lui scurti?
  I clar ca i manipulari pi fatza a proagandei vanduti interesilor straini sha nu vom aviea linishti pana nu vom scapa di hidra basista di la Cotroceni!
  Moarti dictatorului sha tot asha!

  • brindusa zice:

   Eu nu stiu cine minte , dar stiu ca cine picioare scurte se aduna!
   „Premierul României, social-democratul Victor Ponta alături de mai mulţi ministri ai cabinetului său vor participa, miercuri, la Cluj-Napoca, la decernarea unei distincţii fostului comisar european pentru extindere, Gunter Verheugen.Verheugen va primi titulul de Doctor Honoris Causa la Facultatea de Studii Europene a Universităţii Babeş-Bolyai.Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, ministrul Delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, secretarul de stat pentru afaceri europene, George Ciamba vor fi prezenți la eveniment, alături de parlamentari şi personalităţi ale mediului academic.”( presa locala-Victor Ponta îl întâlnește pe Gunter Verheugen, la Cluj-Napoca)

   • Sare'n Ochi zice:

    sa primeasca o distinctie copy-paste.

    • brindusa zice:

     Circa 20 de tineri, activişti ecologişti care se opun proiectului minier de la Roşia Montană, îl aşteaptă, miercuri, pe premierul Victor Ponta, în faţa UBB Cluj-Napoca, având tricouri pe care scrie „Copy”, respectiv „Paste”, şi un banner cu mesajul „La Cluj nu sunteţi doctor, domnule Ponta”. (mediafax)

     • Sare'n Ochi zice:

      asa a fost. iar Pontanacu s-a simtit dator sa zica despre ei ca pe vremea cand „el” facea si dregea copiii aia se jucau (a zis-o pe un ton peiorativ, inseamna ca l-a deranjat – e de tinut minte ce-l doare pe gunoi). inca imi pare rau ca ma-sa n-a ales ca optiune avortul – asa cum s-a destainuit la o emisiune pe Realitatea TV.

   • Muona Pi zice:

    Draga doamna,
    Da’ priea suntetz incrancenata: un titlu i o bucata di hartii pi cari nu da nimini doi bani. Sa practica politetzurili aistea gratuiti cari nu ajuta, da’ nici nu fac rau. Savanta di renumi’ mondial aviea suti di titluri sha medalii, da’ nu i-o ajutat la nimic: tot di pneumonii o murit di la glontzu’ aciala reci.
    Sha daca ar da shafu’ diploma sha medalia di ierou al muncii uselisti cu colan in grad di mari cavalier la tot consiliu’ Ieuropii, tot cat o frectzii la un picior di lemn ar conta.
    Figuratzii, multa figuratzii, joc di glezni, eschivi, da’ pana la urma, daca nu-i prostim ca lumea, naimitzii aishtea di la Bruxiel a’ lu’ Basescu ni executa.

  • Sare'n Ochi zice:

   lasati, doamna, ca poate purta tocuri ca si Ciutacu – si-atunci are picioare mai lungi.

 3. Sare'n Ochi zice:

  ce proști sunt corlățoii (gherțoii, grețoii) din MAE!
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/mae-neaga-ca-ar-fi-sustinut-ca-olanda-nu-mai-conditioneaza-aderarea-romaniei-la-schengen-d-10.html
  adică au auzit și văzut aiurea proștii care se uitau cum jubila impertinențe pontănacul pe tembeliziuni!

 4. Muona Pi zice:

  Pai sigur ca neaga sha pi buna dreptati finca am auzit integral comunicau’ MAE cari incepi asha:
  „Sha sa faciea ca Olanda nu mai lieaga aderariea Romaniii la Schengen di eMCeVe”, adica i vorba di un vis a lu’ Corlatzean. Ci, nu mai ari voi omu’ nici sa visezi?
  Uiti-asha manipulatz opinia publica sha spunitz numai neadevaruri, da’ sa shtii ca Basescu sa afla sha in spatili aciestei facaturi, o dat sha la antena trei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.