E sfârșitul lumii de primesc doar vești bune?

Dan Voiculescu are dreptate să conteste că a colaborat cu Securitatea. El a fost Securitatea! Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ) au respins, azi, contestația în anulare formulată de avocații lui Dan Voiculescu la decizia prin care ICCJ a decis menținerea verdictului de colaborare cu fosta Securitate dat de Curtea de Apel București, anunță Agerpres. Firește, Felix a zis că se duce să se miorlăie, pardon, plângă la Curtea Europeană a Drepturilor Omului că i s-a-ncălcat dreptul. Dreptul de-a turna și de a distruge destine. În fond n-a turnat decât în familie, ce-i cu imixtiunea aceasta grosolană a Justiției în familia sa?

Crin Antonescu vrea masive petreceri în pijama. În iresponsabilitatea care-l caracterizează, liderul USL Crin Antonescu a făcut apel la populație să se opună unei reorganizări pe care el o denumește ilegală a teritoriului României „mai întâi prin masive proteste pașnice și democratice” și l-a acuzat pe Traian Băsescu că se duce la Budapesta pentru a negocia împărțirea țării cu premierul ungar Viktor Orban. Da, apoi au să fugă fiecare cu bucata lui de Românie. Ce nu știu este dacă nu cumva Crin Antonescu nu a vorbit în somn, în timp ce se întorcea de pe o parte pe alta. Și-apoi, după ce se termină masivele petreceri pașnice de “mai întâi”, ce urmează: Costi Rogozanu și ai lui cu pumnul sus?

Europa încalcă dreptu’ „omului” Severin. Parlamentul European a decis ridicarea imunității eurodeputatului român Adrian Severin, implicat în cazul „bani în schimbul amendamentelor”. Parlamentarii europeni au votat azi raportul Comisiei pentru Afaceri Juridice din PE (JURI). Adrian Severin este numai bun pentru a fi cercetat de către DNA. Dacă ar fi după motivația Curții Constituționale din România care afirmă ca imunitatea parlamentară este „un drept fundamental”, atunci înseamnă fie că Europa încalcă drepturile omului, fie judecătorii Curții noastre de Conturi au o mare problemă de interpretare a legilor. Nu știu cum se face, dar în vreme de restriște personală toți cei care ar fi trebuit să reprezinte interesele României dar nu au făcut-o ajung să se confunde cu biata țară. La fel și Severin, după ridicarea imunității: ”avem de-a face cu un justițiarism rău și mincinos… el nu m-a lovit doar pe mine, ci și România care, prin mine, în ultimele luni, a pierdut importante poziții de influență deloc ușor de recuperat. De aceea, bucuria multor români este absurdă”. Iaca eu fac parte dintre românii care se bucură că poate se va face dreptate și-am să-l văd pe acest (puneți voi ce invective doriți) plătind cu ceea ce-l doare cel mai tare: funcția, cariera publică făcută numai în interes personal și banii furați în numele (cică, slujba) țării. România a pierdut datorită lăcomiei acestui (puneți voi ce invective doriți), datorită mațului său gros și nesătul, iar cupiditatea l-a pierdut numai pe el. Aștept cu interes rezultatele anchetei, să văd cât de gros este șoricu’ acestui (puneți voi ce invective doriți) care se declară fost și actual “integru”.

Păi, pentru ce se mai dă alocația la copii? Românii sunt printre cei mai mari consumatori de alcool din Europa, cu peste 18,5 litri pe an, față de aproape 15 litri în UE, iar la nivel național sunt aproximativ două milioane de persoane care consumă alcool în exces, arată Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor. Păi, jumătate din populaţia României primeşte ajutor de la stat. Opt miliarde de lei au fost alocaţi numai anul trecut pentru românii asistaţi social, iar partea tristă este că mulţi dintre ei au beneficiat fraudulos de aceste indemnizaţii. Și-atunci, sătul de-atâta muncă, ce să facă și românul? Își bea mințile, ajutorul social şi alocaţia. Ajutor social = lene = voturi, în fond de aceea nu se moare de foame în România chiar dacă mulţi români preferă să stea la crâşmă şi să bea (circulă banul), în loc să lucreze în vreo grădină pentru o amărâtă de 100 de lei. De aceea bodegile au terasele pline, iar cârciumarii prosperă. Nici măcar nu mai este nevoie să se vândă „pe caiet”: clienţii „consumă” din ajutorul social, din pensiile „la ăi bătrâni” şi din alocaţiile copiilor.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la E sfârșitul lumii de primesc doar vești bune?

  1. eumiealmeu zice:

    titlul m-a făcut să mor de râs… 🙂 apoi mi/am revenit ca să fac și aprecierile mele… și dacă mai spui despre miorlăieli, s/ar putea să mor definitiv de râs și să nu mai pot reveni să apreciez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.