”Onorevole” Don’ Stelu. Ion, avocatul mafiotului Mazăre. Fost ministru al Justiției SecUSR. Și niște Tpălingeblide de presă care au Ordin de Zi pe Unitate

Ia să discutăm noi şi despre ”Onorevole” Don’ Stelu. Ion, avocatul mafiotului Mazăre. Fost ministru al Justiției SecUSR. Și despre niște atârnători de clanţă pe la uşile procurorilor, serviciilor şi ambasadelor din presă care au Ordin de Zi pe Unitate…

O jurnalistă de la ”RaizProject” a scris ceva despre matrapazlâcurile pe bani europeni ale ”famigliei” Barna. Și lumea a fost mulțumită. ”Lumea” fiind SecUSRiștii: era “fără penali în funcţii publice” al lor.

Au numit-o cei de la PSD pe avocata-deputat Laura Vicol în funcția de președinte al Comsiei Juridice din Camera Deputaților. Și, pac, la războiu’ – se porniră atârnătorii de clanţe din presă, goarnele procurorilor cu epoleți de SRI pe sub surtuc! Că ”avocata interlopilor”, că sula și prefectura, ”statul de drept… Nu uitaţi că deontologii ăştia din presă se încordau în limbă acum şapte ani să ne facă Cabinetul Doi la Cotroceni. Azi au schimbat limbile.

Aşa că nu puneți botul la larma lor: e doar dublă măsură.

Iar se confundă dreptul la apărare cu fapta.

Având o gândire de asesori populari și ideologie de troțkiști, SecUSRiștii nu cred în dreptul egal la apărare al tuturor cetățenilor și bagă dume publice prin ”gazetele” tăpălingeblidelor și pantozzilor de presă.

Stelian Ion care îl apăra pe Radu Mazăre că a devalizat Constanța cum a vrut el, nu este ”avocatul mafioților”, ci doar individul care nu a fost lăsat să facă ”reforma”.

Numai așa se vede că SecUSR este doar o altă oficină de dihănii organizate într-un partid doar pentru interes personal.

Mai schimbați placa, bă! Și nu ni-l mai arătați ca pe ”salvare” pe nepotul Vulpii (Cioloş), individ târât prin politică de la Funar, Năstase, Tăriceanu, Băsescu, Gorghiu și Blaga…

”Ah”, am fost întrebat: ”deci ți se pare OK cum duduița se făcea preș în fața gangsterilor? Sau nu ai apucat sa citesti stenogramele?” (că tăpălingeblidele de presă au întotdeauna acces la stenograme – că de aceea sunt goarnele procurorilor cu stele SRI sub robă; fix așa se face jurnalism, citind ce ni se dă prin Ordin de Zi pe Unitate). ”Merită, zău!”

Am citit. Și mi se pare extrem de ok ca oricine să aibă acces la apărare. Este un drept constituțional. Nici măcar discuție despre moralitate nu încape aici, ci poate invers, despre ce au în cap cei care refuză un drept și dau vina pe unul care-și face meseria. Sincer, am fost şi sunt siderat să am această discuție…

Pentru că, un avocat are dreptul să cunoască tot ce-i face clientul. Și nu mi se pare ok că iar primește Unitatea Militară de Presă a atârnătorilor de clanţe din mass media informații confidențiale din dosar. Să nu confundăm relația avocat-client cu normele de moralitate.

Întrebarea este (și își așteaptă un răspuns): avocatul lor, al mafioților din Constanţa, adoptat de-al SecUSRiștilor, Stelian Ion, este mai ok ca avocatul celorlalți, al celorlalţi mafioți (Laura Vicol)? Sau ”diferența” o dă faptul că stenogramele discuțiilor lui Stelian Ion – și cum îi spunea ce să facă şi când Mazăre (clientul), nu au ”transpirat” către presa tăpălingeblidelor, să vedem cum stătea el ”preș” în fața mafiotului?

”Nu”, s-a insistat: ”mafioții rămân mafioți. Deci, cât de OK este ca unei astfel de dudui să i se dea ce i s-a dat? Concret, fara abureli! E OK sau nu e?”

Abureli, adicătelea!

Păi este la fel de OK pe cât de OK a fost să i se dea lui Stelu Ion ministeriatul Justiției. Dar atunci nu i-am văzut nici pe SecUSRiști și nici pe tăpălingeblidele de presă agitându-se şi nici pe #reziştii de Facebook. Și nici scoțând pe interval de la cei pe care-i servesc (și-i servesc cu ”material” confidential), materiale din stenogramele (relația avocat-client) discuțiilor din el și Mazăre.

Prin urmare, este mai deranjantă ipocrizia, care ipocrizie duce discuția înspre a se nega un drept și a lipi o acțiune ”economică” de presupuse fapte reprobabile.

Dar pe mine unul nu mă miră: tot alde tăpălingeblidele de presă și șoicacii de presă au fost la originea unei alte deformări informaționale, ”Cazul Gazeta”, prin care au nenorocit, timp de 11 ani, niște oameni, jurnaliști și familiile lor, și încă nu i-am văzut plătind. Așa cum merită ca niște borfași informaționali ce sunt.

Prin urmare, în acest caz avem: IPOCRIZIE, DUBLĂ MĂSURĂ, LIPSĂ DE MĂSURĂ, BÂRNA DIN PROPRIUL OCHI, IDEOLOGIE TROȚKISTĂ, MENTALITATE DE ASESORI POPULARI.

G4Media.ro, Europa Liberă, Spotmedia.ro sunt doar infiltrații noștri din mass media (informatori de presă, nu formatori), simple goarne care mimează deontologie. Erau niște nimeni în drum (ce-i pe mine, și-n dulap, când mă-mbrac, zici că mă mut), azi sunt ”patroni” (mai degrabă, poltroni) de presă.

Ca să îl citez pe băiatul acela cu fruntea căzută peste față și care mimează deontologie: ”Așa începe capturarea unui stat eșuat. Prin onorabilizarea avocaților crimei organizate, puși să facă legea.”

Cum vă ziceam: borfașii ”lor” sunt mai onorabili ca ai ”celorlați”.

Hai, în spumele mării!

Și, gata”

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.