La mulți ani, România! Păcat că tot aceiași barbari și tirani te țin în somn de moarte în timp ce ți se cațără-n demnități pe Tricolor!

Când îi vedeți pe urmașii ideologici ai Partidului Comunist Român făcând mătănii prin piețele României de Ziua de 1 Decembrie – toată șatra Grupului Infracțional Organizat, numit când FSN, când PDSR, PRM, PUNR, UNPR, PP-DD, PSD, USL, PD-L, PNL, SecUSR, UDMR șamd -, să nu uitați că, decenii la rând, profesorii de istorie trebuiau să le şoptească elevilor că Partidul Comunist Român a fost trecut în ilegalitate, în perioada interbelică, pentru că nu recunoştea legitimitatea hotărârii de la Alba Iulia şi a tratatelor de pace declarând că România a cotropit teritoriile altor state, subjugând popoare străine.

Să nu uitați că pentru a pângări ziua de 1 Decembrie, la 1 Decembrie 1948 ses-a decretat desfiinţarea Ritului bizantin al Bisericii Romano-Catolice prin unirea sa cu Biserica Ortodoxă Română, “uitând” că memorandiştii au fost preoti greco-catolici.

Rezultatul a fost alte mii de deţinuţi politici. Alături de greco-catolicii care au refuzat să recunoască Decretul din 1 Decembrie 1948 erau şi membrii unor mişcări ortodoxe precum Oastea Domnului şi Rugul Aprins, clericii ortodocşi care au protestat împotriva comunismului, abuzurilor sovietice, membrii unor culte interzise de regimul sovietic (adventişii, martorii), mai ales grupările care au colaborat mai puţin cu securitatea.

În rest, ”frumosul vis de a debalcaniza pe frații noștri de peste Carpați” a devenit un coșmar.

Peste trei decenii au trecut de când România a schimbat aberația comunismului cu haosul tranziției. Copiii născuți în acele zile, în care România își căuta un drum prin Europa, sunt acum oameni mari. Mulți dintre ei și-au găsit singuri drumul prin Europa, lăsându-și țara în mâinile acelorași hoți, care în Decembrie 1989 s-au cățărat pe trupurile sfârtecate de gloanțele armatei române și au confiscat România.

Țara a a fost lăsată pradă minciunii și imposturii. Libertatea pentru care au murit oameni în 16 – 21 decembrie 1989 a fost confiscată și transformată, de clasa politică, în debandadă. Însăși Revoluția a fost o mare minciună, cum minciună a fost și procesul urmat de execuția Ceaușeștilor. Democrația în România s-a clădit pe fals, dezinformare și un simulacru de proces. Ce putea să urmeze după un așa început?

Noi am rămas cu morții, ei cu o Țară de jefuit.

Îl lăsăm pe ei să sărbătorească, pe politicienii care au condus România încârdășiți în regimurile Iliescu, Constantinescu, Băsescu, Iohannis. Ei au avut cu adevărat peste trei decenii de libertate: libertatea de a vinde la fier vechi fabricile României. Libertatea de a înstrăina resursele minerale și energetice ale țării. Au fost liberi să spună orice la televiziunile și în ziarele pe care le-au finanțat din banii publici. Ei, politicienii, au fost liberi să-și construiască palate și să strângă averi sfidând legile și banul public.

Infractorii care s-au cocoțat pe scaune „înalte” au fost liberi să fure până și banii alocați pentru medicamentele bolnavilor cronici. Câți oameni au murit lipsiți de tratament sau bani pentru spitalizare în timp ce politicienii stăteau cu ghearele înfipe în bugetul sistemului sanitar?

În toți acești ani, oamenii cu bun simț, cei cumsecade, nu și-au găsit unloc în zonele în care se iau decizii. Consiliile locale, cele județene, Parlamentul, Guvernul s-au umplut de impostori, mincinoși și hoți, de lingăi, cărători de valize, curve (indifferent de sex), nepoți și nepoțele.

Pentru noi, „proștii”, plătitorii de taxe și impozite, libertatea s-a transformat în umilință. Umilința de a fi tratați ca cetățeni de mâna a doua în toate țările civilizate din lume. Umilința de a fi ignorați de autorități, de a învăța în scoli insalubre, de a fi tratați în spitale fără medicamente și dotări minime.

Suntem manipulați, mințiți, furați de o clasă politică insalubră care și-a găsit rădăcini în evenimentele din Decembrie 1989. Am vrut să ne închinăm liberi unui Dumnezeu al iertării și iubirii. Am primit în schimb un cler plin de foști securiști, catedrale megalomanice, mănăstiri poleite cu mult aur și moaște. Multe moaște! La care să se închine o lume cât mai îndobitocită și manipulată de „eminențele negre” ale propagandei politice.

Am învățat că legea este facultativă și o respectă numai proștii, în timp ce băieții deștepți ne sfidează din luxul cumpărat cu bani furați din moartea și pensile bătrânilor noștri, din îndobitocirea și distrugerea viitorului copiilor noștri. Și nimeni nu-I deranjează din lux. Că și-au tras slugă Justiția și o activează doar asupra celora care nu mai corespund criteriilor lor de borfășie.

Copiii născuți în urmă cu peste trei decenii sunt deja mari. Din păcate (pentru noi, din fericire pentru ei), cei mai mulți și-au găsit alte Patrii.

Patrii care-i respectă.

La mulți ani, România mea din ceea ce am visat cândva că ai să fii! Din păcate, ”frumosul vis de a debalcaniza pe frații noștri de peste Carpați” a devenit un coșmar. Și aceiași barbari și tirani te țin în somn de moarte în timp ce ți se cațără-n demnități pe Tricolor!

Și, gata!

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.