Moartea vine la rapelul pulanului

Eu sunt convins că românii nu realizează halul de borfăşie la care s-a ajuns în instituţiile statului român, pe banii lor. Nu realizează că au de a face cu Statul Mafiot Român.

Un stat alcătuit din mafii de ghişeu, de birou, de instituţie. Clanurile mafiote încep de la ghişeul de unde se eliberează o adeverinţă şi se dezvoltă până la nivel statal. Iar legile date de şparlamentarii români, aceşti “sicarios” ai Statului Mafiot Român, sunt date tocmai pentru a proteja sistemul de clan.

Suntem sat în care câinii, în loc să păzească, muşcă mâna care-i hrăneşte. O hărtănesc şi se mai şi laudă cu asta.

Vă descriam săptămâna trecută cum anul trecut, în vară, nişte deşeuri cu faţă umană de la Secţia 16 Poliţie Capitală, au ridicat de pe stradă doi tineri care şi-au “permis” să le atragă atenţia că ei trebuie primii să dea exemplu despre respectarea legii, atunci când aplică lege. Neterminaţii în uniforma statului român nu purtau mască la un filtru în care verificau şi dădeau amenzi tocmai pentru ne-purtatul măştii în pandemie.

Cei doi tineri purtau mască. Dar rebuturile societăţii îmbrăcate în uniforma statului, în loc să-şi ceară scuze şi să-şi remedieze conduita, s-au năpustit peste cei doi tineri, i-au lipsit de libertate fără drept, i-au încătuşat, iar pe unul l-au dus în câmp şi l-au bătut până şi-a cerut el scuze “organului” că l-a deranjat.

Apoi liderul sindical s-a pişat literalmente pe tânăr urlând ca un descreierat: “Vezi, bă, ce poate să-ţi facă Poliţia română”?

Credeaţi că povestea s-a terminat odată cu reţinerea acestor deşeuri şi procesul penal care li se pregăteşte?

Nu. Fix ca în ultimul stat bananier, ca în ultima narco-republică, aflăm că bărbatul care a fost luat de pe stradă, de mai mulți agenți din Capitală și dus la marginea orașului, unde a fost bătut cu cruzime și umilit a fost găsit mort în locuința unui cunoscut.

Aşa, din scurt. I se urâse cu viaţa la 39 de ani.

Conform ProTV, moartea bărbatului este considerată suspectă, mai ales că (ce stranie şi confortabilă coincidenţă), în urmă cu aproape trei săptămâni a murit, din cauze aparent naturale, și celălalt bărbat implicat în cazul de tortură ce a dus la inculparea a nouă agenți de poliție, între care și un lider de sindicat.

Întreb ca prostul, că pun astfel de întrebări de 30 de ani, ani în care criminalii din Decembrie 1989 şi cei de la Mineriade au devenit generali şi pensionari oneşti: Care sunt şansele ca ambele victime să moară din cauze naturale în trei săptămâni şi imediat după ce deşeurile cu faţă umană îmbrăcate în uniforma statului au ajuns să fie “deranjate” de Justiţie pentru faptele lor interlope?

Avem opt neisprăviţi îmbrăcaţi în uniforma statului care au fost implicaţi în mizerabila afacere. Cinci dintre aceştia sunt cercetati în libertate, deci liberi să aranjeze nişte “cauze naturale de deces”, la fel de liberi cum au fost atunci când şi-au permis să le arate unor cetăţeni români că “ei sunt statul”.

Dacă pentru o simplă atenţionare că nu poartă mască şi-au permis să lipsească de libertate şi să tortureze, de ce credeţi că ar fi capabili aceşti neterminaţi şi complicii lor neştiuţi din acel cartel mafiot, impropriu numit Secţia 16 Poliţia Capitalei, pentru a nu risca ani grei de puşcărie?

“Lege şi Onoare”, cum s-ar zice… Mă simt din ce în ce mai protejat de către aceşti borfaşi îmbrăcaţi şi hrăniţi şi din banii mei.

Şi, gata!

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.