Nu avem prejudicii! Guvernul GRIVCO veghează!

by Snapshot

by Snapshot

Este momentul să aflați (și să înțelegeți) cu subiect și cu predicat de ce a căzut Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu (dacă cumva vă făceați alte iluzii): ca Adrian Năstase și Dan Voiculescu să scape de zeghe. Și, pe lângă ei, întreaga gașcă a celor care profită de România sub sigla Uniunii Suspine și Lamentații (inclusiv parlamentarii refugiați din calea Justiției în această uniune politică). Parlamentarii puterii au fost cumpărați la bucată, ca la oborul de vite – cu prețul afișat -, și cei doi penali, Nepotul Mătușii Tamara și Turnătorul Propriei Familii FELIX, au fost cei care au dat acesti bani. Nici nu dădeau de la ei, ci din ceea ce au furat, cu osârdie, din vistieria României. Își plătesc liniștea și libertatea cu banii furați din buzunarele noastre…

După cum vedeți, premierul lor personal, Victor Ponta, acționează pe față pentru a da un semnal celor cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție că Uniunea Soluții Lipsă este dispusă să calce în picioare până și Constituția, pentru a-i salva pe cei doi – implicit și pe ceilalți. Sunt disperați să ajungă la șunca din fasole și au impresia că prostesc pe toată lumea cu obrăznicia și ilegalitățile pe care le comit. Practic asistăm la o nouă lovitură de stat dată prin voința câtorva care își arogă calitatea de a se numi reprezentanți ai poporului. Banii au fost cei care le-au cumpărat această reprezentare, nu votul popular. Ce dovadă mai bună vreți decât faptul că au ajuns să sfideze suveranitatea celor care au votat și au anulat oficial rezultatele referendumului care prevedea reducerea numărului de parlamentari la 300? Sau faptul că contestă votul suveran a 4,5 milioane de români clamând pe toate gardurile că președintele Traian Băsescu nu reprezintă pe nimeni… Și o zic asta niște indivizi care nici măcar în colegiul lor nu au majoritatea, fiind parașutați în Parlament de pe locurile 2 și 3 de către o lege calpă izvorâtă tot din propria lor voință. Și tot prin propria lor voință, fără mandat din partea poporului suveran, vor să forțeze Constituția, să închidă gura Curții Constituționale, limitându-i atribuțiile, și vor să schimbe Legea referendumului, să le fie lor la îndemână să-l suspende pe președinte. Le-a dat Turnătorul Propriei Familii FELIX termene: 30 de zile să-și dea Traian Băsecu demisia, dacă nu, în 60 de zile trebuie suspendat.

by Snapshot

by Snapshot

Pe scurt, nemenicia făcută pe față de către Premierul GRIVCO constă în următoarele fapte (toate făcute în scopul favorizării infractorului Adrian Năstase): imediat ce a fost numit premier, a trecut în propria subordine Inspectoratul de Stat în Construcții. După care a schimbat conducerea și și-a numit propriul om (exact cum l-a numit Năstase pe Melinescu să poată îngropa dosarul Mătușii Tamara – ceea ce s-a și întâmplat). Omul numit de către Ponta într-o vineri (iată cum se întorc lucrurile rotund: putem și noi să nu credem în numirile de vineri seara!), luni de dimineață s-a dus la cremenal și a depus o hârtiuță prin care, de la sine putere, constată că, în dosarul Trofeul Calității în care se judecă recursul condamnatului la 2 ani cu executare Adrian Năstase, nu există prejudiciu, motiv pentru care instituția pe care individul o consideră propria moșie își retrage pretențiile civile.

De grăbiți ce sunt să încalece rapid Justiția, nici măcar nu au realizat că fițuica pe care a depus-o la dosar și prin care Inspectoratul de Stat în Construcții anunță, intempestiv, renunțarea la calitatea de parte civilă în dosarul Trofeul Calității intră în contradicție flagrantă cu o altă adresă pe care același ISC a depus-o la dosar la sfârșitul lunii aprilie, după condamnarea lui Adrian Năstase. Deci: acum o lună, ISC se considera parte civilă în dosar și constata că prejudiciul adus institutiei ar fi mai mare, undeva la 75 de miliarde, nu 64,8, cât a constatat instanța. Acolo unde trei judecători ai ICCJ constată (văd) un prejudiciu, trepădușul Infantilului Confirmat Che Gargara se uită și constată că nu e!!!

RECAPITULARE:

 • Prioritatea zero a guvernării GRIVCO, a doua zi după depunerea jurământului, a fost trecerea Inspectoratului de Stat în Construcții de la Ministerul Dezvoltării și Turismului în subordinea Guvernului. Primele epurări din administrație au început fix cu șefia ISC. La conducerea instituției a fost adus, în regim de urgență (pas alergător, târâș, marș!) Constantin Adrian Balaban Grăjdan, individ care a mai condus instituția în perioada martie – octombrie 2009, pe vremea când PSD a guvernat alături de PDL. În acest stadiu, o întrebare de bun simț este următoarea: având în vedere faptul că dosarul Trofeul Calității era pe rol la ICCJ, iar ISC era parte civilă în dosar încă din 2008, de ce n-a dispus boss-ul Grăjdan încă de atunci că ISC se retrage din proces și că s-a evaporat prejudiciul? În schimb, în anul de grație 2012, de la numirea de vineri seara și până luni dimineața, Grăjdan este iluminat brusc și are revelația faptului că nu mai există nici un prejudiciu. Motiv pentru care, la prima oră a dimineții de luni, depune o hârtie la ICCJ în acest sens. De când un șef de instituție se pronunță în locul unei instanțe și asta cu câteva (sperăm) zile înainte de final? Și dacă nu mai există nici un prejudiciu în capul juristului care este șef de instituție, unde au dispărut cele 1,5 milioane de euro constatate prejudiciu de către cei 3 judecători ai ICCJ care au dat primul verdict? În buzunarele lui Burtăverde și restul de parlamentari cumpărați pentru a fi trântit Guvernul MRU? Deci: QUI PRODEST? (și-apoi, ca și Maigret, cherchez la femme) Nepotul Mătușii Tamara, Adrian Năstase scapă, în acest fel, de plata prejudiciului produs în cazul în care judecătorii ICCJ capătă dintr-o dată coloană vertebrală și-l condamnă în dosar. Cum vă ziceam: pușcăria trece, banii rămân. Nimic nu-i doare mai tare decât condamnarea la buzunar. Prin ricoșeu, chiar o sentință de condamnare devină discutabilă în lipsa unui prejudiciu. Uite, dom’le, vor comenta cetele de îmbizonați ai Antenelor Turnătorului FELIX, n-a furat nimic, dar l-au condamnat, spăracu’! Situația este identică cu cazul Melinescu, despre care procurorii au susținut, degeaba, că a fost numit șef la Oficiul pentru spălarea banilor de către Nepotul Mătușii Tamara doar pentru a șterge urmele în dosarul Mătușa Tamara. Iaca am găsit și muierea…

Acum știm și de ce a fost numit acela micu’ al Varanului Securist la Agricultură, minister care are un litigiu în instanță de vreo 60 de milioane de euro cu Turnătorul FELIX, aka șeful și binefăcătorul lui Daniel Constntin (căruia i-a împrumutat numai 300 de mii de euro). Pentru că trebuie să-și plătească cumva datoria, într-o bună dimineață, Daniel Constantin va întocmi o scrisoare către ICCJ dând doar un copy-mang (paste) după textul lui Balaban Grăjdan. Va fi primul caz de plagiat pe care nu-l va reclama nimeni.

 • Vorba lui Bleen: Halucinant! (a zis-o și Sebastian Lăzăroiu, a zis-o și România Liberă, dar nu găsesc altă rimă și oricum halucinant e termenul care definește perfect guvernarea USL). Victor Ponta trebuie să-și dea demisia!
  Declarația lui Balaban-Grăjdan:
  “Motivul pentru care…să zic…conștiința m a obligat să fac acest lucru este pentru că se împlinesc 150 de ani de cînd Alexandru Ioan Cuza a înființat această structură care a contribuit de-a lungul anilor la păstrarea clădirilor și monumentelor istorice care sînt în România la ora asta” (Vezi înregistrarea pe B1TV de la min 2:30 (via Sebastian Lăzăroiu via @Cristihan)
Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

124 de răspunsuri la Nu avem prejudicii! Guvernul GRIVCO veghează!

 1. observator zice:

  In cadrul sedintei Guvernului „ Talk – Show„ comisia Sinteza zilei din 5.22.2012 Domnul Crin
  Antonescu in luarea de cuvint ne-a spus transant ca aceasta lege (VU ) adoptata de parlament
  are drept scop ca-n parlament sa ramana doua partide reprezentative (PSD si PNL) chiar si pentru o legislatura ( chiar daca prin alianta de stransura vor obtine acest scor) Impartasesc idea ca PNL a ajuns la performanta ehipei Steaua sub conducerea lui Gigi Becali ( brand fara rezultate) si va avea destinul U Craiova.

 2. fanu zice:

  http://directproprietar.ro/Surpriza-din-scrisoarea-de-intenie-a-Guvernului-ctre-FMI
  foarte interesantă scrisoare de intenţie… căcănarii şi jigodiile

 3. Fierb de ieri. Oare poporul ăsta să nu înțeleagă nimic ?

  • bazel09 zice:

   Din păcate…suntem puţini care realizăm ceea ce ni se pregăteşte – restauraţia ciumată a anilor 90 !

  • Sare'n Ochi zice:

   va pricepe. sa priceapa in primul rand cei care stau acasa ascunsi dupa fumul de la gratare si mititei.

  • ceaikovski zice:

   Si eu! Dupa ce ca, de cand cu vremea asta, imi cauta doctorul tensiunea si nu mi-o gaseste, sunt amarata si de necazul lui sare, mai pica si mizeria asta si celelalte, si inca tot atatea, de nu le mai stiu numarul!
   Este inadmisibil, ca marele, puternicul nastase, sa se preteze la asa un jigodism, ca sa scape. Ceea ce arata mai abitir vinovatia lui, in acest caz!

 4. Pingback: Che Javra, elevul silitor a lui Bombonel, îşi arată coarnele « MANGALIA – POLITICA între realitate şi ipocrizie

 5. Evanghelista zice:

  Cat despre Adrian Nastase, nu cred ca exista o proba mai concludenta a vinovatiei sale decat aceste teritipuri la care se deda pentru a denatura si amana verdictul pana dupa implinirea prescriptiei. Domnia sa pretinde ca oricum va cere continuarea procesului pana va obtine achitarea, deoarece este sigur de ea.
  http://www.ziare.com/victor-ponta/adrian-nastase/alexandru-ioan-ponta-salvatorul-lui-adrian-nastase-1169037

 6. Mih. zice:

  Ar cam fi vremea de iesit pe carosabilele patriei cu strigaturi de incurajare pentru… DEMISIA guvernoiului (mi-a placut expresia, ca rimeaza cu „gunoi”) uslinos, parerea mea (doar?)

  • Sare'n Ochi zice:

   trebuiesc agitate niste pancarte. parerea mea ete ca acestea sa fie agitate dupa alegerile locale si ca mai de efect este sa li se dea cu stampila pete vot – mobilizare la vot, in asa fel incat sa avem legitimitatea iesirii instrada: nimeni nu va vrea!

  • ceaikovski zice:

   eu, si maine. Dar mai vine cineva? De cand ma agit pe-aici si prin multe alte parti… nu stiu ce sa mai zic. Sunt profund dezamagita, de cate poate romanul sa inghita, sau cat de nesimtit sa fii, sa accepti atatea mizerii?

  • ceaikovski zice:

   30 de insi au dat guv MRU jos, in cateva sapt. Noi daca iesim, iese misto, ca de obicei. Pacat ca amurit ala de ne canta cu comunistii…Dar las’ ca poate vin baietii cu ROMANIA, TREZESTE-TE!! 🙂
   Le-am razletit 3 ministri intr-o saptamana…

 7. observator zice:

  Casatorie formala urmata de divort in stil Romanesc
  Cum să sustii o aliantă puternică si salvatoare pentru neam si tara -aşa cum este USL-ul-
  daca unul din co-preşedinţii ei,şeful liberal Crin Antonescu te anunta oficial că este o păcăleală facuta să rămână în România doar PSD şi PNL ?
  Citat din cuvantarea lui Crin Antonescu In comisia de analiza „Sinteza zilei„din 5.22.2012
  ora 22. aproximativ 20 ( citatul este redat cuvant cu cuvant fara nici o adaugire )
  Din punctul meu de vedere o mai spun odata cât se poate de tranşant scopul prin aceasta lege este ca-n România să rămână două partide pentru următorul ciclu cel puţin,
  sa rămână două partide semnificative două partide mari unul de stanga PSD şi unul de dreapta PNL chiar daca ele sunt în alianta acum şi-n alianta vor obtine acest scor
  Intrebare va fi un divort dupa alegeri ??

 8. ceaikovski zice:

  Ponta, premier de casa? Bun titlu!
  Premierul casei de lacuste penale, Grivco-Cornu.

  • ceaikovski zice:

   Snap, splendida imaginea, dar total nerealista. Voi va imaginati ca PNL chiar exista.
   Nu exista, exista doar cativa liberali care din intamplare au confundat partidul. Restul sunt mizerabilii. Va amintiti cum s-a infiintat aripioara tanara in PNL-ul turnatorului Campeanu, si de cine a fost infiintata? Tariceanu, Patriciu si Catarama. Il mai vedeti pe Catarama? Asta dupa ce a tras toti banii de la Pipera, si-a facut firma de mobila si s-a dat deoparte, avea pb „defecte” peste care secureii ailalti n-au putut trece 🙂

   • snapshot zice:

    ceai, tu crezi ca am imaginat vreun partid sau alianta ? nu! eu am imaginat reactia tampa a celor ce se cred pe cai mari azi si care se vor lovi de creanga de sus pentru ca au neghiobia sa calareasca de-a-mpicioaralea pe saua calului.

    • ceaikovski zice:

     Subscriu la flegmele lui Sare!
     Ma doare fix in tocul usii de reactia lor. Ma uit in fiecare dimin in oglinda si vad reactia mea! Asta ma da pe spate! Reactia mea, cand imi vad moaca tampa si uimita, ca mai am rabdare sa nu ies in strada, sa-i injur de mama si de tata, pana mi se face rau!!

 9. theo- nona zice:

  bunä,

  acest guvern, cu haita rosie USL,

  trag inapoi ,cu 22 de ani romania.

  ce spun läträii, sunt minciuni, UE confirmä

  cä toatä „dictatura lui Bäsescu” si pdl a

  adus romania , pe drum bun.

  JOS GUVERNUL PONTA!

 10. Valentin zice:

  La servici la mine putini erau cu uslinosii si acum tac toti. Albie de porci ii fac pe astia de la guvernare cand sunt tampitii aia prin preajma. Unul nu are curaj sa spuna nimic.Inca nu am auzit pe vreunul care sa-i ia apararea lui Ponta.

 11. valabill zice:

  Democratia se apara cu votul,cu cuvantul si la nevoie cu arma. Sa nu facem prostia sa ne retragem in munti.

  • Sare'n Ochi zice:

   categoric!
   fara munti. direct cu votul (cuvaantul il folosim deja) si-apoi cu iesitul in strada!

   • ceaikovski zice:

    Dupa locale? Sa nu ma scoti in strada in decembrie, ca n-am medicamente 🙂

    • Sare'n Ochi zice:

     😀 localele se termina in 10 iunie. in 10 aplica-le un vot peste bot uslinosilor.

     • ceaikovski zice:

      Le aplic, dar CAND IESIM IN STRADA ca ma ia cu ameteala!!!!????

      • Sare'n Ochi zice:

       tu la Bucuresti, io la Cluj… 😀
       dupa locale cred ca se va dezlantui lumea.

      • Sare'n Ochi zice:

       tu la Bucuresti, io la Cluj… 😀
       dupa locale cred ca se va dezlantui lumea. mobilizeaza-ti familia si cunoscutii sa le dea cu stampila peste bot USLinosilor.

       • ceaikovski zice:

        La mine familia e de 22 de ani constanta 🙂
        Tata ca e mai batran, zice ca e liberal, dupa ce s-a dat taranist, si cand era Boc, ii voia pe astilaltii. Acu nu mai are glas… e sfarsit, da din colt in colt. Am fost f serioasa la telef zilele trecute, cand i-am zis: mergi la vot? Hai ca e simplu, au venit aia pe care ii voiai, esti multumit?” Raspunsul a fost ceva de genul:” bla-bla-bal-bal”
        Mai am o amica, aia de-l vizeaza noaptea pe Crizel, aleia n-am ce sa-i fac, e dusa cu pluta, dar e de bine, nu-i in tara cand se voteaza 🙂 🙂
        Restul is normali la cap!
        Iar cand e de iesit, iesim toti, ca si fiica-mea e normala la cap 🙂 🙂

        • Sare'n Ochi zice:

         familia mea de 20 de ani da cu stampila peste botul lui Ion Ilici Iliescu. pentru noi este un criminal – si toti cei care sunt intr-o alianta cu ei, la fel. motiv pentru care nu am votat in 2009 la europarlamentare (eram suparat pe PDL).

         • ceaikovski zice:

          o sa vorbim o data despre chestia asta. A fost o strategie salvatoare atunci. Adu-ti aminte ca era inainte de prezidentiale (te referi la alianta cu pesedeu, nu?). A fost tactica f buna pt perioada respectiva.

 12. Sare'n Ochi zice:

  s-a gasit Acarul Paun: Ponta l-a demis pe seful Inspectoratului de stat pentru Constructii „din cauza comportamentului”
  http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-12338849-ponta-demis-seful-inspectoratului-stat-pentru-constructii-din-cauza-comportamentului-sau.htm
  CE-AM MAI RAS: Premierul Victor Ponta a luat decizia demiterii sefului Inspectoratului de Stat pentru Constructii, Constantin Adrian Balaban-Grajdan. „Incepand de astazi, domnul Balaban-Grajdan nu va mai activa in aceasta functie”, informeaza Guvernul. Potrivit acestuia, decizia a fost luata din cauza comportamentului sefului ISC, care a luat decizii fara sa-l informeze pe primul ministru, desi institutia pe care o conduce se afla in subordinea Primului Ministru.
  NU L-A INFORMAT…! LA CAT DE SIGUR PE EL ERA LOAZA AEARA PE TEMBELIZIUNI, CICA NU A INFORMAT PE NIMENI…

  • ceaikovski zice:

   Era normal sa procedeze asa, dupa ce l-a folosit. Daca trecea neobservata faza, era bine, ii dadea decoratie. Faptul ca s-a aflat, i-a creat o pb lui ponta, de care trebuia sa scape.

   • Sare'n Ochi zice:

    zice Cedric pe Politeia ca la Badin se prezinta CV ul lui Grajdean care si-a luat doctoratul la Chisinau inainte de a termina facultatea de drept la Universitatea Ecologica!! Iar veniturile pe care le-a incasat sunt fabuloase.

    • ceaikovski zice:

     Sa-ti spun sincer, am oroare de Badin… Ma uit de la turcescu in sus, pana la Banciu, care a luat-o si ala in sus cu pluta 🙂
     Univ ecologica era a lui ala, proful de la aeronave, ala de ne adusese deseuri chimice sau radioactive prin Delta, nu?
     De unde a avut el venituri fabuloase? Din ce meserie?

 13. Sare'n Ochi zice:

  si vad ca procurorii nu se lasa intimidati de USLinoasa! Sorin Ovidiu Vintu, urmarit penal in dosarele FNI, Banca Agricola, Banca de Investitii si Dezvoltare si Banca Romana de Scont
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12338774-sorin-ovidiu-vintu-urmarit-penal-dosarele-fni-banca-agricola-banca-investitii-dezvoltare-banca-romana-scont.htm

 14. ribelalu zice:

  Sa ramana doua partide, unul de stanga si unul de dreapta? pai care e ala de dreaota? PNL-ul? Ha ha ha. :))

 15. doru cu motoru` zice:

  @ ribelalu 🙂 ti-am zis ca mi se aburesc ochelarii cand se vorbeste „juridicESTE 😀 😀 ; daca am retinut bine aparatorul lu` bombo zicea ca este clar ca nu „este prejudiciu„ dar,totusi 😀 daca o fi „ se confisca suma„!!! Mi se „inneaca„ 😀 motorul!

  • ceaikovski zice:

   Da’ de unde stie aparatorul lui Nastase amanunte ce privesc ISC?
   🙂
   Suma se confisca de unde? De la ISC sau din tabloaie? Si cat, 1 milion euro? Putin, dincolo era mai scump 🙂
   Vreun miliard da, de acord. dar si parnaie, sa se invete minte, ca orice moneda are si DOS 🙂 🙂

  • ribelalu zice:

   Cum de la cine? De la noi 🙂

 16. theo- nona zice:

  USL; este un bordel , in tot intzelesul cuvantului.

 17. theo- nona zice:

  iscälitzi petitzia!!!!!!!

 18. ucenic zice:

  Am semnat si eu.

 19. Pingback: “la lansarea” lui “el comandante”, fireşte fără de Victor Ponta | Fanu Weblog

 20. btzi zice:

  Liberali … social democrati…democrat -liberali, ppdd-isti,….gfldkjs….IMI CAUT SERVICI DE 3 ANI SI NU GASESC FRATILOR…..CE USOR VA ESTE SA TRANCANITI, CU CATA PATIMA COMENTATI … IN MINE PLANGE SUFLETUL , AM GASIT IN SFARSIT UN LOC DE MUNCA …… SI ALA DE PAZNIC , ma abtin sa nu vorbesc urat , ……

  • Sare'n Ochi zice:

   inseamna ca numai pentru aia esti calificat. ce-ai vrea sa-ti fac – sa-ti plang de mila? de trancanit, tu esti cel care trancaneste. altfel veneai cu o solutie, nu cu o acuzatie si o lamentatie. si devine plictisitor sa mi te lamentezi din Boldesti-Scaieni – fief rosu cu secera si ciocan… ai ceea ce ai votat.

 21. Pingback: Năstase KAPUT! | Sare'n Ochi

 22. Pingback: Guvernul Grivco şi protecţia mafioţilor din Republica România | A șaptea dimensiune

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.