#CoronaStatul e adevăratul virus. Virusul visului de mai bine al românilor

Scriam anul trecut, pe vremea asta: „Am mare încredere: Coronavirusul va fi învins de statul român. Statul nu suportă concurența, numai el are voie să omoare cu zile români, să-i lase anemici la portofele, morți de foame, cu incertitudini privind viitorul. #CoronaStatul e adevăratul virus. Virusul visului de mai bine al românilor.”

Şi, uite, că am avut dreptate: statul român nu suportă concurenţa. Ne-a spus ieri Bode (ditamai ministrul de Interne) că torturatul de către miliţieni, care a decedat sâmbătă în casa unui prieten, suferea de o boală incurabilă. Este interesant cum de ăştia cu pulanul ştiu să-i bată fix pe cei care suferă de o boală incurabilă… Dar, întreb, celălalt abuzat de miliţienii din subordinea ministrului, cel care a decedat în urmă cu trei săptămâni, la modul convenabil, de ce suferea?

RECAPITULARE: Prima victimă „a murit, din cauze aparent naturale”. A doua victimă „suferea de o boală incurabilă”.

Deci mesajul lui Bode ar fi că aceşti doi cetăţeni români, chiar dacă au fost bătuţi şi torturaţi de către deşeurile cu faţă umană îmbrăcate în uniforma statului român, oricum mureau de cauze naturale. Practic aceşti cetăţeni nu au fost afectaţi deloc de „tratamentul” cu pulanul primit de la neterminaţii care trebuiau să le ofere protecţie.

Cred că Bode, mai bine dormea în continuare pe bancheta din spate a maşinii în timp ce România este accidentată de către mafioţii statului!

Ne transmite ministrul: „Corpul de control al ministrului realizează o acțiune la Secția 16″. Pentru ce acţionează corpul de control al ministrului şi nu procurorii, care este scopul? Procurorii şi medicii legişti trebuie să ne spună ce s-a întamplat şi, evident, minunata justiţie extrem de independentă din România.

Dacă cauzele morţii se vor dovedi a nu fi naturale, cine va face ancheta? Tot corpul de control al ministrului de Interne?

Deocamdată să reţinem: frica românilor faţă de autorităţi este perfect justificată. Pe banii lor, interlopii şi borfaşii îşi fac de cap şi-şi acordă lor înşile protecţie, nu plătitorului de taxe şi impozite. Iar Statul român este în disoluţie, acaparat de borfaşi.

Deoarece, după cum bănuiam, Bode a fost doar portavocea purtătorilor de obiele din „subordinea” lui. „Dottorii” cu stele pe umăr şi vipuşti late i-au şoptit că ăla oricum murea, că era incurabil. Dar vin cei din familia „incurabilului” şi îi contrazic (citez): „Aș vrea să îl contrazic pe domnul ministru Bode. (…) că ceea ce spune dumnealui este total neinformat și nu poți prezenta pe post un asemenea anunț când noi nu știm ce rezultate sunt”, a declarat tatăl victimei.

Citez în continuare: ”Nu avea nicio boală incurabilă! Am fi știut noi. Mihai comunica cu noi în momentul în care era bolnav. Mai mult, nu se ducea decât cu mama lui la doctor, era și cu analizele la zi. După ce a luat bătaie, funcțiile lui motrice nu mai erau în regulă. Îi tremurau mâinile, îi tremurau picioarele. După suferința avută a părăsit locul de muncă (…). El nu mai era el. Îi era frică, multă neîncredere în el, noi am încercat să îi fim alături în fiecare clipă, mai ales știind că era și cu angajarea o problemă. (…) Emoțional era la pământ, frica era permanentă să nu mai fie lovit, și a stat până în momentul morții cu teamă. Joia trecută am stat de vorbă cu el și a spus că îl doare în partea ficatului și spatele. Spatele credea că de la lovituri. Și i-am spus că trebuie să mergem să facem niște analize. Iaca-tă că nu am mai apucat să ne vedem, joi a fost ultima dată când l-am văzut și nu mai știu nimic”.

Avocatul familiei a declarat la rândul său: „Autopsia nu a relevat cauza morții lui Mihai, cauza morții este neprecizată în certificatul de deces iar analizele toxicologice vin în șase luni”.

Miliţienii care l-au informat cu intenţie greşit pe Bode trebuie băgaţi şi ei în acest dosar penal la zădărnicirea actului de Justiţie prin răspândirea în spaţiul public de informaţii false.

Şi, gata!

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.