Lista lui Iohannis. Vezi cine ar putea fi noii consuli ai României!

Guta-consul-LichtensteinVestea numirii lui Mădălin Voicu consul la Bonn a fost primită cu entuziasm de reprezentanţii etniei din care domnia sa face parte şi care, au în sfârşit, în ţara de adopţie, Germania, drept bulibaşă extraordinară şi plenipotenţiară, unul de-ai lor. Pentru că etnia mai are însă şi mulţi alţi membri, care de care mai talentaţi, mai cântători şi mai gurişti, regii şi împăraţii romulanilor interni şi internaţionali ar fi mers, potrivit surselor noastre, cu jalba în proţap la preşedintele Iohannis şi i-ar fi cerut să nu-l lase pe Medelin minoritar, printre atâţia ambasadori români, ci să mai bage şi alţi bronzaţi.

“Ie atât o reparaţiune morală faţă de noi, pentru oprimarea de descriminare, că în 16 noiembrie anul trecut nu ne-am primit Fonta contra votul care l-am dat, cât şi una faţă de Diaspora, că a lăsat-o cu uochii beliţi la soare, Mutul ăsta al vostru cu lejea aia despre vot. Te dileos, ce mişto: doi în unul, şaptă dintr-o lovitură”, a precizat un reprezentant al Regelui Internaţional al Romilor Mici şi Mijlocii fără Frontiere. Acesta a fost suficient de amabil şi, contra unei sume pe care nu o vom dezvălui, din motive de decenţă, ne-a pus la dispoziţie lista înaintată de rejii romulanilor lui Iohannis, pe care v-o prezentăm în exclusivitate, cu tot cu adnotările făcute de monarhii interni şi internaţionali ai romilor.

1. Adrian Copilul Minune – la Vatican, că-i mic şi încape şi găseşte şi Papa bun. Şi apăi nu sunt ăia de la Vatican responsabili cu minunile, mo?

2. Florin Salam – în Tanzania, la Dar el Salam, ca să să simţească ca acasă

3. Nicolae Guţă – ăsta s-a cerut la Periş, că e oraş mişto, cu un turn mare, de fer vechi, dar l-a convins experţii regali că Perişul e una, Parisul a alta. I-adevărat că acolo nu sunt atâtea palate câte avem noi la Strehaia, dar orişicât, gestul contează.

4. Jean de la Craiova – unde să trimiţi un artist bengos, original din ţara prazului, Prazilia, decât la Brazilia? N-o să ducă lipsă de bani de la nunţi, botezuri, tăieri de moţ şi ruperi de turtă, că o să găsească acolo mai mulţi brazilieni şi decât în Craioviţa Nouă!

5. Roxana, Prinţesa Ardealului. Fiindcă şi englejii ni l-a trimis nouă pe prinţul Şarlă, în Ardeal, pe asta o trimitem şi noi la Londra, să le cânte la engleji să să veselească, că s-a depresat de tot, săracii, de la atâta ploaie şi compatrioţii d-ai noştri care le citeşte cărţile dă credit.

6. Sorinel Puştiu. Ăsta trebuie trimis la America, mai precis la Disneyland, să să dea în şasă căluşei frumoşi

7. Vali Vijelie. La ce nume are, trebuie trimis consul undeva prin Asia, că dacă aude că e Vijelie consul, nici tsunamiul n-o să mai vină, dă frică!

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Lista lui Iohannis. Vezi cine ar putea fi noii consuli ai României!

  1. calinakimu zice:

    Râdem noi…râdem, până ce vom rămâne toţi cu acel zâmbet tâmp johnian pe feţe, zâmbet greu de şters mai apoi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.