Revista Tresei: Zică Justiția ce-o vrea, Dragnea va mai frauda

dragnea-deschideti-poarta

Liviu Dragnea zie că va îmbunătăți comunicarea partidului.

Liviu Dragnea știe ce vrea, întotdeauna a știut. Să ne amintim că, după ce s-a făcut public comunicatul DNA prin care națiunea afla că este inculpat, împreună cu încă 67 de ciraci, pentru fraudarea referendumului privind demiterea președintelui Traian Băsescu, a declarat că USL (mai mult PSD că vorba proaspătului debarcat: sistemul lor de furt a funcționat mai bine ca al nostru) va folosi același sistem de numărare paralelă a voturilor pe care l-a utilizat la referendumul din iulie și pentru numărătoarea paralelă de la parlamentare, precum și la toate numărătorile care vor urma. Și, sperăm noi, că și la apelul de seară de la Rahova, Văcărești șamd, unde va binevoi Justiția să-i repartizeze.

  • Liviu Dragnea se folosea în declarațiile sale publice și atunci – și suntem convinși că are să o facă mai abitir de acuma încolo, de tehnica dezinformării prin amestecarea adevărului cu minciuna prin omisiune. Să lămurim și guvidele majoritar degrabă iubitor de PSD: Liviu Dragnea nu a fost anchetat și condamnat în primă instanță la un an de închioare cu suspendare pentru că a creat un sistem de numărătoare paralelă a voturilor, ci pentru ca s-a folosit de acest sistem în scopuri ilegale. De exemplu: este legal să ai (și să te folosești de) un camion, dar este ilegal sa-l folosești la transport de marfă de furat – caz în care se confiscă utilajul (atelajul), iar proprietarul este anchetat și suportă rigorile legii – dacă legea există și se aplică. Dragnea s-a folosit de sistemul de numărătoare paralelă pentru a afla unde nu s-a votat destul (prezența sub 50%) și pentru a-i pune pe șoșonarii (pe atunci) USL la treabă în vederea creșterii procentului prezenței la urne prin mijloace ilegale. Cunoașterea procentului prezenței la vot la alegerile parlamentare este inutilă. În schimb este perfect utilă fraudarea fără frică – ceea ce s-a practicat pe scară largă până acum. Ancheta și condamnarea ar fi trebuit să-i sperie pe fraudatorii de profesie: că pun în pericol mărețele procente de peste 80% în intenția de vot din partea electoratului. Restul declarațiilor che-gargariste, rămân simple mitocănii la adresa instituțiilor statului de drept. Să nu-l uităm pe Plagiatorul Mitoman cum îi căina pe teleormănenii care depășiseră producția de vot la hectar: „Sunt absolut convins că nu pot rămâne nesancționate într-un stat de drept abuzuri comise împotriva oamenilor și că trebuie să găsim în viitor prevederi constituționale și legale pentru ca cetățenii să fie apărați de abuzurile unor instituții”.
  • Deocamdată Liviu Dragnea este preocupat să pună șaua pe Victor Ponta. La prima sa conferință de presă în calitate de “interâmar”, a ținut să sublinieze faptul că în timp ce Victor Ponta se ocupa de guvernare, de partid nu s-a ocupat nimeni. Așa că, de acuma în colo, de câte ori vrea Victoraș să guverneze câte ceva, mai întâi va trebui să treacă pe la Partid: “Am vorbit cu domnul prim-ministru de rectificarea bugetară și am convenit ca luni ministrul de Finanțe să prezinte în Biroul Permanent Național proiectul de rectificare, astfel încât și membrii din conducerea partidului să vadă proiectul de rectificare înainte să fie aprobat în Guvern”. Uite așa i-au luat jucăria banilor din mână Mitomanului Plagiator Domn Goe.
  • Și nici n-a zis bine Talentatul Domn Dragnea că politicienii ar trebui să nu mai vorbească despre Justiție, că a vorbit aceasta despre politicieni: traseistul Domn Gabriel Berca tocmai ce a fost extras din barca interesului național și reținut de către procurorii DNA. Fostul aperist, penelist, pedelist, peempist, ministru de Interne, consilier al lui Traian Băsescu și acum uneperist, este acuzat de DNA de trafic de influență. Potrivit unor surse judiciare, DNA îl acuză pe Berca că, senator fiind între 2010 -2012, ar fi primit 180.000 de euro pentru el si pentru PDL pentru a influența membri ai Guvernului să aloce bani primariei comunei băcăuane Ardeoani. I-ar fi scos pe oamenii aceia din Evul Mediu, le-ar fi pus apă, bec, canalizare de vreo 5,6 milioane de lei, dar și-a cerut parandărătul prin intermediul lui Mihai Banu (deputat în acel moment), care are și el calitatea de inculpat în acest dosar.

România trebuie apărată de abuzul grupului infracțional organizat impropriu denumit clasă politică..

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Revista Tresei: Zică Justiția ce-o vrea, Dragnea va mai frauda

  1. calinakimu zice:

    Nu este greu de priceput, este greu de suportat. Oamenii nu vor sa fie infractori sau cinstiti. Ei sunt cum sunt. Dragnea sau cei o seama cu el, nici nu-şi pot imagina că potr fi altfel şi nici nu vor sa fie altfel. Ei cred că toţi suntem ca ei, dar ei sunt cei mai buni, de aceea se află în fruntea bucatelor…Aşa văd ei că este …constit să fie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.