De ce iubesc ei România? Că are o vârstă și-i cu conturile fleșcăite, nu ca fetițele alea ce-au fost miss TSD…

Cică muntele se scremu și născu un șoricel. De când cu desemnarea lui Che Gargara pe post de premier, suntem în situația în care un șoricel se screme să nască un guvern – de zici că trebuie să fete un ditamai munte. Parcă băieții și fetele de la Uniunea Suspine și Lamentații erau gata cu guvernul în 30 de secunde. Apoi se lungiră clipele cât pentru un drum București-Brașov și se scremu un alt guvern de pe genunchii lui Crizel Antenescu consultat de Che Gargara. Ei de ei, fără să mai întrebe pe nimeni din teritoriu, că așa-i în democrație: pe genunchii lor aștern ei pe cine doresc. Bun, azi e luni și mâine-i marți – și nu se face să scârț-scarți… Așa că o lăsăm pe miercuri când michimausul acesta pontos, Imaturul Desemnat, se va consulta cu Parlamentul (cel care, până mai deunăzi, era ilegitim), pentru cin’ să fie-n Guvernul care-i gata de acum patrua ani. Funcțional și așternut pe hârtie, cu tot cu soluții și disoluții. Deci, de la desemnare, guvernul Imaturului Desemnat este în „chinurile facerii”.

Și ca orice lucru scremut, de pe genunchii lui Crizel Antenescu și Che Gargara țâșnesc înspre mass media tot felul de nume pentru ocuparea fotoliilor ministeriale. Care mai de care mai controversate. S-o luăm cu tineretul speranțe, că vorba aia: tineret mândria țării.

La primă ochiadă în diagonală peste prezumtiva listă, dăm la Sănătate (dar nu aia mintală) peste deputatul PSD Nicolae Bănicioiu, implicat în scandalul „Sex cu fotomodele”, şi la Justițe (o-ho-ho-ho!) peste antisemitul Dan Şova, marele iubitor al paralelor nemuncite de la Rovinari și Turceni.

Cam pute scremerea lui Che Gargara – pute a spirit de gașcă și a ministeriabili justițiabili. Unul amator de gâsculițe cărora le arăta bastonul de viitor ministru, celălalt iubitor de parale nemuncite și istorie falsificată. De fapt, nu văd nici o diferență între falsul în acte și falsul istoric pe care propovăduiește ignorantul Dan Șova.

Scandalul cu Bănicioiu a izbucnit după arestarea unor proxeneţi care, sub paravanul unei agenţii de fotomodele, foloseau tinerele pentru a obţine bani din relaţii sexuale cu oameni de afaceri, politicieni sau artişti. Una dintre fete, martor în dosar şi membru PSD, le-a povestit procurorilor despre relaţiile sale cu Robert Negoiţă, Nicolae Bănicioiu, pe atunci lider TSD, şi cântăreţul Adrian Enache. Ea a declarat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu toţi trei, dar a primit bani doar de la Negoiţă. Deci Bănicioiu nu numai că se crede frumos, dar este și zgârcit.

  • „În anul 2007, l-am cunoscut pe Bănicioiu Nicolae cu care am întreţinut o singură dată un act sexual, în anul 2009, în Delta Dunării, la o conferinţă PSD, şcoala de vară. Sunt şi eu membru PSD, din 2009. S-a întâmplat, pur şi simplu, nu am primit nici un ban pentru actul sexual întreţinut cu Nicolae Bănicioiu”, a mai declarat tânăra.

Care Bănicioiu mai este bănuit că le-ar fi garantat unor concurente la Miss TSD câştigarea concursului în schimbul unor favoruri sexuale. Ceea ce ne dezvăluie și cam care este neantul de gândire cu privire la cum trebuie să obții ceva în viață printre tovarășele de partid ale lui Bănicioiu…

În cel privește pe senatorul PSD Dan Şova, favori pentru preluarea scaunului de ministru al Justiţiei (nu zău?), cel mai recent scandal în care a fost implicat este proaspăt, din martie, când a declarat că „pe teritoriul României nici un evreu nu a avut de suferit şi asta se datorează lui Antonescu”. La presiunea organizațiilor internaționale, Che Gargara l-a demis din funcţia de purtător de cuvânt al PSD. Și deși la noi în țară negarea Holocaustului se pedepsește conform legii, viitorul șef peste lege al României a beneficiat de clemența celor cu care este încârdășit. A fost trimis să viziteze Muzeul Holocaustului din Washing­ton, şi să-și ceară scuze publice.

  • „Şova a făcut o mare gafă. E ignorant, nu antisemit, cum sunt mulţi alţi români”, a completat Ponta.

Ei, pe ignorantul acesta ni-l propune Uniunea Soluții Lipsă drept ministru al Justiției. În fond doctrina USL este aceea de a ignora. În special Legea. Apoi cetățenii României.

PS: Cică Imaturul Desemnat are în vedere un pachet de 15 măsuri economice, pe care să le pună în practică în următoarele şase luni, informează zf.ro. Le înșirui să nu care cumva să se piardă:

  1. CAS redus la angajator pentru crearea de locuri de muncă; (și crescut la angajat pentru recuperare?)
  2. Lupta împotriva corupţiei. Trebuie respectate rapoartele Curţii de Conturi. ANAF şi ANRMAP trebuie depolitizate şi controlate. Legea achiziţiilor publice trebuie transformată după modelul european. (intră jumătate din USL la pârnaie sau iese?)
  3. Depolitizarea structurilor deconcentrate! De la secretar de stat în jos, fiecare post trebuie ocupat doar prin concurs. (sunt sigur că va fi vorba despre concurs de împrejurări, pe candidați recomandându-i talentul de a fi pilele, cunoștințele și/sau relațiile cuiva, precum și vocea de recomandare a acelui cuiva)
  4. Restituirea salariilor şi pensiilor, deficit de 3% cerut de FMI, lege a responsabilităţii fiscale şi strategie pentru atragerea de fonduri europene prin minister specializat. (sunt 5 miliarde disponibile, a anunțat Traian Băsescu la desemnare – să vedem cum se descurcă Imaturul Desemnat, că foamea printre baronii USL)
  5. Fondul de rezervă al premierului nu mai trebuie folosit pentru finanţare de la buget pentru campania locală a baronilor PDL. (normal, va fi folosit pentru campania celor din USL)
  6. „Băieţii deştepţi” din energie trebuie să plătească şi elaborarea unei strategii energetice pe termen mediu şi lung. (cred că băieții ăștia deștepți se țin cu mâna de burtă și râd – Imaturul Desemnat poate uită ale cui interese le reprezintă el și de unde-i vin banii pentru curse și raliuri și poșețicile Dacianei!)
  7. Proiectul Roşia Montană reanalizat, sub trei aspecte: respect pentru mediu, interes şi beneficii naţionale, atenţie la corupţia politică. (ale cui e toate aprobările și toate comisioanele? Aleluia e, aleluia!)
  8. TVA redus la produsele agricole, ca soluţie de susţinere a producătorilor interni, alături de creditare şi subvenţionare. (adică nu mai exportăm cereale românești 1 milă marină în apele teritoriale pentru a-l aduce de import? Așa parcă era scutit de TVA… Și întrebarea doi: curtea mea din dos unde cultiv legume și fructe se-ntinde hăt până în Antalia – o moștenire mai veche – se pune ca producție internă?)
  9. Venituri suplimentare la buget, inclusiv prin taxa pe marile averi, taxa pe tranzacţii financiare şi impozit pe proprietăţile suplimentare la nivel european. Redevenţe mărite la resursele naturale concesionate. (adică au să-i taxeze ăștia pe alde Dan FELIX Voiculescu, pe Dinu Patriciu, Ion Țiriac și restul de TOP 50, TOP 100? Nope! Mari averi se vor considera veniturile și averile IMMiștilor care sug sângele poporului)
  10. Creşterea salariului minim la 850 de lei, ceea ce înseamnă venituri suplimentare la bugetul asigurărilor. (mama lor de IMMiști – la muncă sau la pârnaie! Că ei oricum nu votează – să plătească!)
  11. NU privatizărilor făcute pe preţuri mici şi mari comisioane. Susţinerea ideii de management privat şi folosirea banilor din vânzări pentru pachete de acţiuni la retehnologizare sau pentru crearea unui fond social special. (ce de gargară, ce de gargară! și privatizările pe 1 euro – ale cui e? Aleluia!)
  12. La UMF Târgu Mureş există autonomie universitară reală şi trebuie respectată. Este nevoie de o strategie de integrare a romilor. (zău? Dar atunci de ce s-a făcut moțiunea cu privire l vânzare lui Mihai Răzvan Ungureanu pentru vânzarea UMF Târgu Mureș la unguri? De ce a mai căzut guvernul? Păi, în politică nu-i ca la lege, să nu fii condamnat dacă fapta nu există?)
  13. Lege electorală susţinută de partide, cu model uninominal pur, combaterea traseismului politic, reglementarea clară a finanţării partidelor politice. (ce de gargară cu privire la combaterea traseismului politic! Eu credeam că vorbim despre patriotism – să salvăm UMF Târgu Mureș de unguri, că din patriotism, nu din traseism s-au transferat alde Burtă verde și compania din PDL în USL?)
  14. Tratatul de guvernanţă bugetară şi fiscală, adoptat prin dezbateri şi dialog. (prin dese zbateri și olog – Moș Ilici știe cum să mobilizeze masele să dezbată. Care cu bâta, care cu târnăcopul)
  15. Sprijin pentru Schenghen şi MCV, prin dialog, pentru ca sistemul de justiţie să fie eficient, iar rolul României în UE să fie promovat. (deci chiar avem să-l vedem pe Adrian Năstase condamnat? Las-o jos că măcăne!)
Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

37 de răspunsuri la De ce iubesc ei România? Că are o vârstă și-i cu conturile fleșcăite, nu ca fetițele alea ce-au fost miss TSD…

  1. ribelalu zice:

    Salut coane!
    Alt „ministeriabil” este contaranul meu, mana dreapta a lui nea Costica „Vecinul” Nicolescu de Arges, deputatul Mircea Draghici despre care scriam anul trecut urmatoarele:
    „Daca va inchipuiati ca in Arges Constantin Nicolescu a fost singurul rechin va inselati amarnic. Sigur, el poate fi considerat „Marele Alb” dar sub atenta lui coordonare au prosperat si rechini mai mici din alte specii, precum anonimul deputat PSD de Arges, Mircea Draghici.
    Pana acum Mircea Draghici s-a remarcat doar cu ocazia protestului PSD in favoarea eliberarii lui Niculescu. Credeti ca o facea dezinteresat? Nu…o facea pentru ca vedea ca funia se apropie de par si in cazul lui. Iar temerile lui erau perfect justificate pentru ca Serviciul teritorial Arges al DNA, probabil cel mai activ din toata tara (asta si datorita faptului ca in cei douazeci de ani de conducere efectiva a judetului de catre partidele lui Iliescu, indiferent ca sau numit FSN, FDSN, PDSR sau PSD, „mafia cu manseta albe” din judet a prosperat nederanjata de nimeni si de nimic), a disjuns din dosarul lui Nicolescu un alt dosar in care atat Nicolescu cat si Mircea Draghici sunt acuzati de trafic de influenta in favoarea unei firme din Bucuresti – SC European Consulting – specializata pe studii de fezabilitate pentru proiecte cu finantare europeana. Pornind de la inregistrarile telefonice ale celor doi politicieni DNA a ajuns la concluzia ca firma din Bucuresti este controlata in realitate de deputatul Draghici.
    Cum functiona de fapt mecanismul: Constantin Nicolescu a ordonat primarilor PSD din comunele judetului sa incheie obligatoriu contracte de consultanta cu firma din Bucuresti controlata de Draghici, desi sunt sute de firme cu acelasi profil in toata tara.
    Procurorul Radu Sevastian de la DNA Pitesti motiveaza:

    „Contractele au fost incheiate fara ca primariile comunitatilor sa obtina vreun folos si fara sa se impuna incheierea unor astfel de contracte, scopul fiind acela ca societatea SC European Project Consulting sa obtina in mod facil sume de bani”

    Pentru un astfel de contract firma din Bucuresti percepea un tarif mediu de 4850 de euro fara TVA. Tinand cont ca pana acum au fost chemati sa dea cu subsemnatul nu mai putin de 25 de primari PSD din judet (deocamdata), rezulta ca numai din condei firma controlata de Draghici a obtinut aproximativ 120.000 de euro fata TVA, bani ai contribuabililor. Ce a oferit de acesti bani? Nimic….numai hartii fara valoare.
    Datorita masinatiunilor acestori doi politicieni (Nicolescu si Draghici) DNA Arges a pus sub invinuire si 7 dintre primarii PSD pentru marturie mincinoasa, acestia uitand ca au semnat contractele la Bucuresti si nu in sediul primariilor lor, asa cum era normal.

    In fata acestor acuzatii cum credeti ca a procedat deputatul Draghici? In stilul arhicunoscut al parlamentarilor romani („hotul striga hotii”), trecand la atac si solicitand in Parlament (parca ar fi parlamentul lu` tacso) ca Directia Nationala Anticoruptie sa fie scoasa de sub control guvernamental prin Ministerul Public si mutata sub coordonarea Consiliului Superior al Magistraturii, acolo unde inca mai exista oameni fideli PSD-ului. ”

    La cateva zile dupa asta, cand se azeau zgomote de catuse, Draghici, preventiv, a luat modelul „nasului” sau si s-a internat la „prietenii” de la Floreasca:

    „“Deputatul PSD de Argeş Mircea Drăghici, audiat în ultima perioadă la DNA în dosarul preşedintelui CJ Argeş Constantin Nicolescu, a comunicat prin biroul său parlamentar că a fost transportat la Spitalul de Urgenţă “Floreasca” din Bucureşti după ce a suferit un accident vascular, însă spitalul nu confirmă primirea unui pacient cu acest nume.”
    Asta anunta Mediafax azi.

    Pe 26 ianuarie 2011 toata presa anunta:
    “Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, se afla in stare foarte grava, potrivit medicilor.

    Nicolescu a suferit un atac cerebral, dupa ce a fost anuntat ca va fi retinut timp de 29 de zile pentru luare de mita, iar medicii spun ca are arterele aproape in totalitate blocate.”
    Dar coincidentele nu se opresc aici:
    S-au imbolnavit de aceeasi boala, au fost dusi la acelasi spital, sunt tratati de aceiasi medici, sunt colegi de partid si ei doi dar si cu medicii, sunt din acelasi oras, sunt cercetati in acelasi dosar pentru aceleasi fapte de coruptie.

    Numai si numai coincidente…fir-ar ele ale dracu sa fie de coincidente.

    Sa le dorim insonatosire grabnica la amandoi si un sincer “LA MULTI ANI!”, dar de puscarie…”

    • ribelalu zice:

      Apropo de Nicolescu: motivarea Curtii de Apel Tg Mures in procesul contra ANI:
      „„Potrivit art.204 din OUG nr.34/2006 (în forma sa iniţială), autoritatea contractantă are obligaţia de a încheia contract de achiziţie publică cu ofertantul a cărui ofertă a fost stabilită ca fiind câştigătoare, pe baza propunerilor tehnice şi financiare cuprinse în respectiva ofertă. Reclamantul nu putea să refuze încheierea contractelor cu ofertantul a cărei ofertă a fost stabilită ca fiind câştigătoare, fără să încalce prevederile art. 204 alin.1 din OUG nr.34/2006.”…”
      Adica era obligat sa semneze cele 11 contracte cu firmele lui pe care nu le-a declarat in declaratia de interese (de fapt le-a declarat dar cu denumirea din anii 80-90 ca sa nu se prinda lumea). Daca nu semna, exista riscul ca firmele lui Nicolescu sa dea in judecata Consiliul Judetean al lui Nicloescu si Nicolescu „de stat” sa plateasca despagubiri lui Nicolescu „privatul” ale cari firme au fost singurele care au participat la licitatie.
      Cum arata declaratia de interese a lui Nicolescu inainte sa intre ANI pe fir?

      Dă clic pentru a accesa 29990_Nicolescu%20Constantin%20-%20d.i.pdf

      Nea Costica declara ca este actionar la IATSA Bascov
      IATSA Bascov nu mai exista de ani de zile.
      Cum arata Declaratia de interese dupa ce ANI si DNA au intrat pe fir?

      Dă clic pentru a accesa 33837_DI-Nicolescu-01.07.2011.pdf

      Acum este actionar (majoritar desi nu spune) la SC Autopromond SA (fostul IATSA Bascov) si la SC Mac Auto SA (fostul IATSA Stefanesti-Arges), adica exact firmele care au castigat licitatiile inainte de 2010.

    • ceaikovski zice:

      Cine-i ala pe care ziceau ca merg cu totii si-l sustin? Am uitat numele personajului, dar am retinut esenta: PSD partid de jeguri si penali. 🙂

      • Sare'n Ochi zice:

        chiar despre el citesti 😀

        • ceaikovski zice:

          Tocmai de aia intrebam 🙂 🙂
          Ce faza a fost atunci… doamne, cata mizerie se poate aduna intr-un partid, iar partidul s anu faca absolut nimic sa se mai curete!! Dimpotriva, chiar!!
          De necrezut!! 7 luni s afim condusi de astia?? Astia sa organizeze alegerile? Nu pot sa ma las convinsa sub nici o forma, chiar daca o fi fost aranjata chestia, sa accept asa ceva. Mi-au atins limita. La mine e GATA!

  2. theo- nona zice:

    bänicioiu si negoitzä, 2 libidinosi perversi si puturosi.

  3. ceaikovski zice:

    Se joaca si Infantilul Desemnat de-a premierul, pana vine lista cu ministri de la Grivco.
    Cum insa e sarbatoare, Felix turnatorul de rude la securitate, e in vacanta. Si apoi, pana face inventarul cu „ofertele” celor care doresc un post in guvern, mai trece un timp… Aveti rabdare, Felix Voiculescu lucreaza pt noi 🙂

  4. Sare'n Ochi zice:

    citat de pe blogul Dictatura justitiei (Carmen a asistat la explozi de bucurie a unei mamici splte pe creier la aflarea vestii ca acazut guvernul MRU): „Ura, vor putea copiii nostri sa-si ia bacul”!
    iata ca dezideratul analfabetilor de a avea bacul se intrupeaza in realitate – Abramburica, conform unei noi liste, va fi ministrul Educatiei si Invatamantului:
    Daniel Constantin (PC) ministrul Agriculturii, Titus Corlăţean – ministru de externe, Corneliu Dobriţoiu – ministrul Apărării, Liviu Voinea (tehnocrat) – ministrul Finanţelor Publice, Liviu Dragnea (PSD) sau Victor Paul Dobre (PNL) – ministru de Interne, Mariana Cîmpean – ministrul Muncii, Eduard Hellvig – ministrul Transporturilor şi Iulian Iancu, Călin Popescu Tăriceanu sau Varujan Vosganian ar urma să ocupe Ministerul Economiei. De asemenea, Ecaterina Andronescu ar urma să ocupe fotoliul de ministru al Învăţământului.
    Clujeanul Vasile Puşcaş ar urma să ocupe fotoliul de ministru la Afaceri Europene, iar Dan Şova ar urma să fie ministrul Justiţiei.

  5. sara tamas zice:

    Crăpaţi de ciudă şi acum dejectaţi… Vi s-a gătat macaroana? [ADMIN zice: din Sibiu si-atat de spalata pe creier?]

    • Nae Camionagiul zice:

      Au sa te napadeasca jubilatorii crizelo-gargaragii mai ceva ca niste latei ce sunt. Asta-i din Sibiu pe drumuri de cand nen’su Carabulea e la ocna. Acum trebuie sa cerseasca sa-si primeasca macaroana.

      • ceaikovski zice:

        Lasa Nae, ca le-o da la iarna daca ninge zdravan, sau de Craciun, la Grivco, ajutoare. Un kil d eorez sa le ajunga si un litru de ulei, ca daca erau mai eficienti, ajungeau mai repede la guvernare. Deci prea mult nu merita 🙂 🙂 🙂

    • Evanghelista zice:

      Oprivire-n oglinda nu ti-ar strica:

    • ceaikovski zice:

      De ce sunteti suparata duoamna, ati obtinut ce ati vrut. Daca ati fi fericiti cu adevarat, nu ne-ati baga in seama, pe noi astia… Ce cautati sa va enervati in blogosfera? Nu va ajung televiziunile lui Voculescu si ale lui Dan Diaconescu?
      Macaroana e o chestie interesanta, spre exemplu, dvs stiti cine a inventat gaura de la macaroana?

    • bidon113 zice:

      Păi, e de la jigodia aia împuţită de johanis, cum să nu fie spalată pe creier?

    • [ADMIN zice: baiatul acesta se simte uman. normal ar fi fost sa fii, nu sa te simti. oricum este o contradictie in termeni: cum poate un nesimtit sa simta? si da, despre Darwinism socil vorbim – cum a involuat omul nou al PCR in omul bou al USL. dar tu, din Gorj, fief traditional al acestui tip de involutie, ne mai poti da detalii. bine?]
      E lasă că poate fi lăudat și Ponta …ce are… bani lui nu e buni… om trăi și-om vedea… Doar PD s-a culcat social-democrat și s-a trezit miezu dreptei… Se poate și cu „susținătorii”… Depinde cine controlează „cașcavalu”. Eu sincer sper să mă înșel pentru că mă distrez prea bine citind grozăviile astea gen darwinism social pe care le împroșcați pacia… Mă face să mă simt uman prin comparație…

      • Sare'n Ochi zice:

        baiete, ia uite ce fac banii Pontanacului tau cu poporul roman:
        Cursul, la maxim istoric. În 13 ani a crescut cu 237%. Leul plăteşte preţul tâlhăririi politice şi economice din România. La polonezi, zlotul a pierdut numai 2,6%. În 13 ani, de la lansarea monedei euro, la 1 ianuarie 1999, leul a pierdut 237% din valoare. Inflaţia a fost de 220%. Acesta este preţul plătit de toată România pentru lipsa reformelor şi a privatizărilor la timp, pentru dezastrul din fondurile europene, pentru dezastrul din educaţie şi sănătate, care costă miliarde de euro anual, pentru pierderile companiilor de stat şi devalizarea acestora prin contractele “băieţilor deştepţi” şi în ultimul rând pentru o clasă politică haină, care îşi pasează din generaţie în generaţie poziţiile care le asigură accesul la putere şi bani. Dacă ne uităm la celelalte monede foste comuniste, vom vedea că acolo preţul plătit este mult mai mic. În Cehia coroana s-a apreciat cu 29% în 13 ani, polonezii au pierdut numai 2,6% din valoarea zlotului, iar forintul ungar a scăzut cu numai 14%. Numai în România, Rusia şi Turcia, preţul plătit este mai mare. În Rusia, o ţară condusă de peste un deceniu de Putin, KGB şi oligarhi, rubla a pierdut 54% din valoarea, iar în Turcia, unde nu există diferenţă de interese între sistemul politic şi de business, lira a scăzut cu 525%. În ciuda faptului că de peste două decenii Mugur Isărescu ţine zilnic cursul leului sub control, toate “tâlhăriile” din economie şi politică nu pot fi acoperite la nesfârşit. Mai devreme sau mai târziu, cursul valutar şi inflaţia tot cresc. La fel cum acum cresc şi creditele neperformante din sistemul bancar ca urmare a dezmăţului din perioada de boom economic. Pe de altă parte, Mugur Isărescu, guvernatorul BNR de 22 de ani, a preferat liniştea Băncii Naţionale decât să intre într-o dispută continuă cu clasa politică, cu guvernele, cu partidele şi cu mediul de afaceri în privinţa evoluţiei economiei, a reformelor sau a privatizării. Inflaţia şi cursul au ajutat de multe ori guvernele să aibă linişte socială, în ciuda faptului că populaţia şi deponenţii pierdeau an de an din valoarea veniturilor salariale şi a plasamentelor bancare.
        http://www.zf.ro/opinii/cursul-la-maxim-istoric-in-13-ani-a-crescut-cu-237-leul-plateste-pretul-talharirii-politice-si-economice-din-romania-la-polonezi-zlotul-a-pierdut-numai-2-6-9583052
        Maicuta si taicutul tau au rate la banca?

      • Eeee…. Rămâne cum am vorbit… ne mai vedem peste câteva luni 😀

        • Sare'n Ochi zice:

          😀
          asa sa fie. cu Romania intreaga, sper.

        • Au. În lei. Si eu am. Devalorizarea monedei naționale afectează în primul rând pe cei cu credite in monedă străină, per a contrario inflația (definită pasiv prin creșterea ce-i drept artificială a veniturilor) este în avantajul celor cu credite în moneda națională. Încearcă să gândești un pic și după aia să dai copy paste la diverse articole… De altfel, toți marii economiști ai Europei s-au mirat până la consternare de faptul că, minunatul guvern Boc nu a folosit mecanismul inflaționist ca să mai atenueze efectele crizei, România nefiind în zona euro. Putea fi făcută controlat și relativ risk free. A preferat să împrumute cu toptanul pentru a menține cursul și pentru asta plătim toți nu numai cei cu credite în valută.

  6. noradamian zice:

    Seara bună, Sare, prieteni! Ai zice că si-au dat la-ntors moţiunea si au transformat-o în program! 😆
    Cât despre creierele spălate din Sibiu, să nu credeţi că-s puţine! Şi nu-i de mirare! Doar aici a fost fief-ul securităţii lui Nicusor, gradaţi şi subordonaţi cu greutate, normal că si generaţiile post’89 provenite din tagma respectivă sau cu legături bolnăvicioase, au rămas cu virusi.

  7. ceaikovski zice:

    Poate stie duoamna daca ne mai da si noua Voiculescu voie sa mai postam, am inteles ca pe facebook deja au sters pagina cu sustinatorii lui Basescu. Desuet, trecut, istorie. Stat politienesc al lui Basescu 🙂 🙂 🙂

  8. ceaikovski zice:

    La punctul 8 despre TVA: cerealele nici nu se miscau 🙂
    Olandezii (prieteni cu Tariceanu si nu numai) fac din ce in ce mai multe achizitii de terenuri (prin firme locale interpuse) agricole, pe care fac agricultura. Poate pentru prietenii olandezi s-au gandit sa scada TVA-ul, sa faca aia profit mai mare, ca preturile n-au scazut nici randul trecut cand a fost TVA-ul mic 🙂 🙂 🙂
    V-ati gandit vreodata ce tot au cu olandezii? Multe fire duc acolo, de la penelei mai ales, mi se pare extrem de interesant…

    • Sare'n Ochi zice:

      eu am inteles ca si opunerea olandezilor sa intram in Schengen are mai mult de a face cu portul Constanta, versus porturile olandeze. ca multe marfuri ar fi intrat in spatiul Schengen prin Constanta, diminuand drastic profiturile olandeze. asta pentru ca ai nostri nu au inteles sa le cedez docuri in Constanta si afaceristilor olandezi. asa ca povestea cu justitia ii cam doare in fund si pe olandezi – nu or fi ei oameni mai justi si mai drepti cu mai marii lor decat ai nostri.

  9. Dragos FRD zice:

    Si despre imobilele furate de comunisti nimic-nimic? Nu tu retrocedari sau despagubiri? Nici macar asa, la nivel de gargara?

  10. Pingback: Ce avere lasă în mâna uslinoşilor guvernul MRU ! « MANGALIA – POLITICA între realitate şi ipocrizie

  11. observator zice:

    Definitia coruptiei conform DEX PSD „Coruptia inseamna orice afacere mare in care noi nu suntem”.

  12. Mih. zice:

    Buna sa va fie ziua, cum va sunt mintea si cuvantul!
    Servus, Sare!
    Nu stiu cum va arata lista guv. – Ponta, dar stiu sigur ca indiferent de nume, voi insoti citirea ei cu o mare cantitate de lamai, din instinct de conservare (mai ales ca citeam cum ca Crin s-a zburlit rau la auzul numelor Predoiu si Orban (Leonard, a nu se intelege gresit), singurele care mi-ar mai fi indulcit amaru (desi, ma chiar intrebam, ce sa caute,totusi, oamenii astia langa loaze?).
    Unii vorbesc despre „prezumtia de nevinovatie” pe care ar trebui sa o acordam, adica sa asteptam fapte: da’ pana acum astia au fost conservati in congelator, au fost pe Luna, nu stim deja ce le poate (fi-ar a naibii) pielea (pe ei)? Sau reactionam ca la discursul lui Ponta de la investirea lui MRU, cand s-au grabit multi sa cada pe spate de admiratie ca s-a „maturizat” co-pilotu’ si s-a rasucit 180 de grade, titirezu’ naibii!

  13. Sare'n Ochi zice:

    O zi buna tuturor!
    Postare noua!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.