Când fură sunt foarte vioi, când îi prinzi sunt grav bolnavi

O echipă complexă formată din politicieni, medici, magistraţi, avocaţi şi oameni de televiziune veghează la căpătâiul lui Sorin Ovidiu Vântu

Judecătorii indonezieni au admis cererea de extrădare a lui Nicolae Popa, intim prieten cu Sorin Ovidiu Vântu, fost director al Gelsor, actualmente condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul FNI. Cu voia lui Dumnezeu şi semnătura preşedintelui indonezian, Popa şi-ar putea petrece Sărbătorile acasă, în sânul penitenciarului. Surse imposibil de identificat, aflate în imediata apropiere a Cortoceniului, spun că autorităţile române sunt hotărâte să-l întâmpine pe Popa la aeroport, cu bucurie şi cu o pereche de cătuşe din chrom-nichel, încrustate cu cristale Swarowski. Din nefericire, din câte am auzit, Popa nu se va putea bucura de bucuria petrecerii primelor sărbători în ţară, după atâţia ani de amar exil, deoarece va fi foarte grav bolnav. Am citit, nu mai ştiu în care ziar, că în acest sens Popa chiar a făcut repetiţii: la Jakarta, s-a îmbolnăvit timp de o săptămână. Zice-se că ar avea ceva la stomac, n-am înţeles prea bine ce. Cică de câte ori se apropie justiţia de el simte cum se balonează, i se face rău, îl trece o transpiraţie rece şi intră în hipotermie. În acest context, nici la Senat buletinul de sănătate nu arată prea bine. Din câte am înţeles, Mircea Geoană simte, aşa, nişte frisoane, îi lăcrămează ochii şi tuşeşte uşor. Cică i-a dat soacră-sa un piramidon, da’ nu-l ia, că după ce a pierdut alegerile… toate alegerile, soacră-sa e foarte supărată pe el Mai rău, zic gurile rele, mama-soacră şi-a pierdut şi orice speranţă, aşa că s-ar putea ca piramidonu’ să nu fie piramidon. Deschid o paranteză: Desigur, această veste ne îngrijorează foarte tare, pentru că, dacă, Doamne fereşte, dictatorul Băsescu păţeşte ceva, o suspendare sau, mai rău, ia un elicopter, atunci ce ne facem? Pe mâna cui va încăpea ţara? Pe-a Robertei Anastase? Păi abuziva asta nu ştie nici să numere. Aşa că, în opinia mea, dacă Mircea Geoană se îmbolnăveşte, ne-am căcat la semnal! Aici am închis paranteza.

De asemenea, surse din zona aceea obscură, în care se întâlneşte sănătatea cu justiţia, susţin că starea sănătăţii lui Sorin Ovidiu Vântu se agravează odată cu apropierea datei la care Popa urmează să ajungă acasă. Aflu totodată, că o echipă complexă formată din politicieni, medici, magistraţi, avocaţi şi oameni de televiziune veghează la căpătâiul lui Sorin Ovidiu Vântu. Surse apropiate echipei, dar care nu-şi pot ţine gura, spun că după sosirea lui Popa, Sorin Ovidiu Vântu va fi mai bolnav ca niciodată. Mai bolnav chiar şi decât Monica Iacob Ridzi? No, io p-aiasta n-o mai ştiu. Numai doctor Daniel Buda ne-o poate spune.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Când fură sunt foarte vioi, când îi prinzi sunt grav bolnavi

  1. Sare'n Ochi zice:

    Nicolae Popa a declarat, din Indonezia, unde aşteaptă extrădarea în România, că este o victimă politică, iar acuzaţiile care i se aduc sunt minciuni. Minciuni in fals 🙂
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/nicolae-popa-din-indonezia-toate-acuzatiile-care-mi-se-aduc-sunt-minciuni-915244.html

  2. Pingback: Lui Vadim Tudor i-au decolat păsărelele de sub țeastă | Sareinochi's Blog

  3. Pingback: Seceraşii şi ciocănarii ies la lupta cea mare | Sareinochi's Blog

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.