Se împliniră deziderate, județul Teleorman este sub ape (Ponta întrevede potențial turistic; cam ca la Veneția. Dragnea zice că avem carnaval la fiecare sesiune de vot)

Teleormănenii din localităţile inundate au mai trecut prin aceeaşi experienţă în 2005, când apele revărsate ale râurilor Vedea, Teleorman şi Câinelui au pus la pământ zeci de case.

Între 1996 și 2000, Liviu Dragnea a lucrat la Prefectura județului Teleorman, apoi a fost peste 12 ani președintele Consiliului județean al aceluiași județ, apoi membru al Guvernului de tristtă infantilitate Ponta Victor Viorel. Din 2005 până în 2014 putea să construiască câte diguri dorea, numai că cu lucrările de amenajare a teritoriului nu merg lucrurile numai așa cum am vrea – adică să se facă ceva durabil și care să preîntâmpine dezastrele naturale. Nu, din aceste lucrări și din dezastre se câștigă bani de făcut hoteluri la Bombonica Dragnea și alte averi (considerate altădată ilicite).copilot de barca

Noroc cu greva feroviarilor, c-au să mai uite măcar azi tembeliziunile de inundații, să poată respira și gașca de hoți de la guvernare, să poată gândi comunicate prețioase. În rest, cu cât mai sinistrați vor fi asistații mintal din județele sudice, cu atât mai cu spor vor vota cu PSD.Ponta vizita de lucru la Teleorman

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Se împliniră deziderate, județul Teleorman este sub ape (Ponta întrevede potențial turistic; cam ca la Veneția. Dragnea zice că avem carnaval la fiecare sesiune de vot)

  1. observator 2 zice:

    Compara imaginea cu Victor Ponta în barca cu o ipostaza similara a lui Kim Jong Un
    Arca lui Noe cu propulsie umana ameninta pacea lumii
    Imaginea liderului nord-coreean, pornit la atac într-o coajă de nucă. Tragedia nebunilor este că ei chiar cred în propria lor nebunie.

    Reuuters nu a a vazut inca Gonflabila de Teleorman cu propulsie umana

  2. theo zice:

    PONTA, este piaza rea a romaniei.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.