Andronescu n-are treabă, conjugă verbul plagiază

Abramburica-catelusa lui PontaIntelectuali de marcă şi personalităţi ale lumii culturale, dar în special universitari din România şi Occident, susţin demersul retragerii titlului de doctor al plagiatorului Victor Ponta. Numai că îl susțin acest demers în fața câinelui de pază al plagiatorilor din România, Ecaterina Andronescu, ea însăși pusă în faţa unei noi acuzaţii de plagiat (caz descris de data aceasta de către jurnaliştii de la publicaţia germană Frankfurter Allgemeine Zeitung, după ce ziariştii de la Nature au scris, la rândul lor, despre posibilitatea ca ministrul Educaţiei să fi girat o cerere de finanţare în valoare de jumătate de milion de euro bazată pe plagiat. De data aceasta, Ecaterina Andronescu, ar fi plagiat într-o lucrare ştiinţifică din 2003, după cum a informat platforma integru.org, informaţie preluată apoi de FAZ).

  • Și, normal, credincioasa cățea de pază a prim plagiatorului mitoman al României, Ecaterina Andronescu se dă împușcată în competențe și ne minte: “Citiți legea ‘Învăţământului, pentru demnitari ministrul nu are nici o competenţă

Afirmaţia este nu numai un alt neadevăr, ca şi cel referitor la propriul plagiat, legea acordându-i toate competenţele, ci și complicitate cu făptuitorul. Dacă citim LEN, vedem ce articole din lege îi conferă ministrului competenţe depline în ridicarea titlului de doctor. Citiți urmând linkul pentru a realiza ce grup infracțional organizat se pregătesc românii să ne trimită în Parlament în 9 decembrie.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

25 de răspunsuri la Andronescu n-are treabă, conjugă verbul plagiază

  1. ceaikovski zice:

    Taximetristii deja au cotit-o, ceea ce este surprinzator, pt ca nu cu multa vreme in urma, toti il injurau pe TB…

    PS: eu de la ei iau pulsul. Sa va mai spun la ce post tv se uita acestia? 😛

  2. acuvio zice:

    Am aflat acum, de aici, de scrisoarea cu cei peste 2200 semnatari care cer retragerea titlului de dottore domnului Victor Ponta. Să vedem ce urmări are 🙂
    Despre plagiatul doamnei Ecaterina Andronescu publicat de FAZ am găsit şi o altă opinie: http://constantingheorghe.blogspot.ro/2012/11/articolul-cat-e-articolul.html

  3. ad.rian zice:

    „Corb la corb nu-si scoate ochii.” Romania a devenit, prin acesti falsi intelectuali, dovediti plagiatori, o „Curte a Miracolelor” pentru lumea civilizata, interzisa de atata impostura oficiala a reprezentantilor nostri.

  4. ceaikovski zice:

    Stiti ce mi-ar place mie de ziua Romaniei?
    Concerte cu formatii romanesti, intrare libera la toate muzeele, la Ateneu, la Sala radio, la teatre, etc. Spectacole gratuite adica. Nu la cinema.
    Mi-ar mai place sa se amenajeze locuri de unde poti cumpara ciocolata calda, ceai, si alte bauturi, pizza, si alte feluri de haleala, in pietele mari, unde sa fie si spectacole, sa stea lumea impreuna, sa socializeze, pana la urma e ziua romanilor. Ca in Germania, sa fie adevarata sarbatoare.
    Parada militara e ok, dar e prea putin, romanii trebuie sa se intalneasca pe toata perioada zilei, sa vorbeasca unii cu altii.

    • Sare'n Ochi zice:

      romanii se intalnesc sa urle unii la altii. suntem in plin Ev Mediu.

      • ceaikovski zice:

        De sarbatori nu stiu daca ar face asa ceva, mai ales daca e cu muzica.
        Nu stiu de ce nu gasim tarabe de unde sa cumparam stegulete, si alte chestii care sa simbolizeze Unirea si alte lucruri simbolice legate de Ro, macar de 1 Dec. Sunt atatia artisti in tara asta care ar putea sa faca si sa vanda, simboluri de ziua nationala…
        De pus in casa, de atarnat la masina, de purtat, orice. De la fulare, caciuli, manusi, bibeloaie, stegulete, medalii vechi, timbre, bani vechi, orice!
        Daca nu vizualizezi ceva legat de ziua nationala, doar o parada nu realizeaza mare lucru.

        • Sare'n Ochi zice:

          deoarece nu stim sa sarbatorim – nu am adoptat sufleteste aceasta sarbatoare ca si una nationala. si mai exista si gunoaiele cu tembelizorul care ne dezbina si mai tare si seamana confuzie. dupa ce din 49 sarbatoriram pana in 89 inclusiv 23 august, ce sa mai inteleaga asistatii mintal? si, in fond, zilele acestea ce-i Patria? si de ce o sarbatorim de 1 Decembrie cand arii extoinse din ceea ce a insemnat Romania Mare sunt in afara granitelor? si cand peste 3 milioane de Romani au fost alungati de catre politicieni sa-si gaseasca fericirea aiurea peste granite? chiar asa: cine mai suntem noi? este Patria mea, tara pe care se rahateste un alde Dogaru, un alde Ponta, un alde Cacarau, Iliescu, Gadea, Badea, Voiculescu, Videanu, Udrea samd?

          • ceaikovski zice:

            Legat de Videanu, mai putin as spune. Chiar si ref la Udrea, macar astia au creier in cap 😛
            Sesizez o tona de amaraciune, Sare, in frazele tale. Ce pot sa-ti spun e ca si ce mai avem e in disolutie si ar fi cam ultimul ceas in care putem apara ce a mai ramas…

      • Dan zice:

        Din pacate nu se intalnesc de capul lor.Cineva are grija sa-i adune intr-un anumit loc si sa-i puna sa huiduie asa cum s-a intamplat ieri la parade militara.Dupa aia liber la fasole cu carnati si tuica fiarta, doar suntem in campanie electorala.
        Salutare de la Timisoara.

        • ceaikovski zice:

          Da, ai dreptate, tocmai de aceea trebuie modificata perceptia. Cum scriam mai sus, sarbatoarea, simbolurile pe care sa le poti cumpara si duce acasa, iti intra in subconstient la un mom dat, apoi gratuit muzee, etc, concerte live in piata X, cremwursti, pizza, carnati, ciocolata calda, ceai PE BANI, toate ar face ca de ziua nationala lumea s-o perceapa ca o sarbatoare.
          Cine ar mai sta sa se uite la un grup platit sa huiduie, daca alaturi canta o formatie?

  5. La mulți ani !
    Dragii mei, români cu care mă mândresc, La mulți ani!

  6. Liana zice:

    La multi ani tuturor! Ceaikovski, de acord cu tine. Si mie mi-ar placea ca ziua nationala sa fie o sarbatoare. Azi e si ziua mondiala de sprijin a persoanelor HIV+. In ceea ce o priveste pe Andronescu, cred ca favorizarea infractorului se numeste. Partidul e in tot si in toate. Mai ales in titlurile academice. Pana la urma, Universitatea Bucuresti ar trebui sa poata sa ii retraga titlul. A fost doctorandul lor.

  7. ceaikovski zice:

    Universitatea Buc s-a facut de tot kktul cu aceasta poveste. Daca vor sa continue in a-si face numele de ocara, n-au decat. Legea ar trebuie sa functioneze ultra-rapid: declasarea cu 2-3 puncte cel putin, o universitate care nu retrage titlul. As merge mai departe si as retrograda orice univ care a dat un titlu de doctor, imediat cum s-a descoperit ca e pe plagiat, sau alta forma de furt. As da afara din invatamant pe cei care au facut parte din comisie, si pe indrumator.

  8. ceaikovski zice:

    Victor, l-ai ascultat la B1 pe Liiceanu? foarte frumos a vporbit, ca cica iubirea de patrie nu e nationalism. Si ma gandesc ca toti s-au ferit sa puna accent pe patriotism, de groaza asemanarii cu Ceasca. Pe Iliescovici nu l-a interesat decat sa ne dezbine, el a fost primul, este vinovat de asta pana dupa moarte. Pacat ca n-are urmasi, ar fi dus pacatul cu ei, 7 generatii, pt ce ne-a facut nenorocitul! Si-asa ii doresc, sa nu se odihneasca linistit, sa aiba cea mai grea suferinta si sa lase pacatul neamurilor.
    Dezbinarea lui Iliescovici, invatata de la kgb, pusa in practica pe acest popor linistit… si fraier, este de neiertat. ever-never

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.