Spune-mi ce porc ești, să vedem de ce te înghite și electoratul

Moto: “În politică trebuie să înghiţi şi câte o broască râioasă, dar nu trebuie să înghiţi porci. O broscuţă mai merge, dar un porc e greu de înghiţit” (Traian Băsescu)

În cazul în care ați uitat, sau vă prefaceți că nu știți, adevărata miză a alegerilor din 9 decembrie este scoaterea din pârnaie a deținutului N0049, cunoscut în civilie drept Adrian Năstase, fostul El Însuși. A zis-o prim plagiatorul mitoman Victor Ponta la Brăila: “Îl scoatem!” Așa că, gândiți-vă bine: cu cât mai zdrobitor va câștiga alegerile Uniunea Stalinist Leninistă, bonusul îl va reprezenta îndepărtarea de pușcărie a celor ca și Dan Voiculescu care au devalizat România după bunul plac în ultimii 22 de ani, precum și a nenumărate lichele și licheluțe care au ales să fugă din calea rigorilor Legii căutând sanctuar (protecție) în interiorul grupului infracțional organizat impropriu numit uniune politică (Guvern al României și majoritate parlamentară). Astfel de lichele ne propune Uniunea Stalinist Leninistă în fiecare județ al României pentru a trimite în Parlamentul României numai oameni de slbă clitate morală și intelectuală, obedienți și șantajabili care să execute orbește tote mizeriile care li se vor ordona.

O anchetă independentă făcută de către jurnalistul Tiberiu Hrihorciuc de la Gazeta de Cluj vine să completeze imaginea de floare de mucegai a candidatului USL Irimie Popa (“Jărămii”) din Colegiul 4 Deputați Cluj. Aflăm lucruri în plus față de ceea ce am scris eu în materialul „Famiglia grupului infracțional organizat impropriu numit Uniunea Social Liberală a născut la Cluj-Napoca un candidat viu. Irimie Popa l-au botezat și ni l-au vârât drept candidat”. Dar vă las să judecați singuri și să descoperiți câți de-alde „Jărămii” va încerca să ne vâre în Parlament Uniunea Stalinist Leninistă:

 • EXCLUSIV: Irimie Emil Popa a coordonat comisia doctorală a propriei asociate
  Irimie Emil Popa, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor în colegiul 4, se află într-o stare pasibilă de incompatibilitate la Universitatea Babeş-Bolyai. Profesorul este cel care a făcut parte din comisia doctorală a propriei asociate din firma Magic Account, Georgeta Ancuţa Şpan. Gazeta de Cluj va sesiza Comisia de Etică a Universităţii Babeş-Bolyai, condusă de Sandu Frunză, care nu a dorit să comenteze subiectul. Un alt membru al comisiei de etică, decanul de la FSEGA, Dumitru Matiş, susţine că nu a ştiut că este asociata sa.
  Minciuna are picioare scurte. Prietenia dintre Irimie Emil Popa şi asociata sa, Georgeta Ancuţa Şpan, nu poate fi ascunsă în faţa alegătorilor. În timp ce nevasta lui Irimie Popa, Mirela Ramona Popa, trudeşte greu la Administraţia Fiscală pentru 29.867 lei, Irimie Popa se plimbă cu asociata sa pe la Universitatea de Vest din Timişoara, dar o şi favorizează la FSEGA din cadrul UBB. Titlul tezei a fost “Fundamentarea raţionamentului profesional în auditul statutar”, iar prezentarea a avut loc pe 9 noiembrie 2012. Printre membrii comisiei de doctorat, în afară de asociatul său Irimie Emil Popa, se numără decanul FSEGA, alături de care Georgeta Ancuţa Şpan este colegă în proiectul pe fonduri europene al candidatului PSD, Eugen Ţurlea, şi Horia Neamţu, preşedintele Camerei Auditorilor Financiari din România. Dumitru Matiş este preşedintele comisiei de doctorat şi cel care nu ştie ce face colegul său cu sub-alternul său Georgeta Ancuţa Span. El a declarat pentru Gazeta de Cluj că nu ştie nimic despre relaţia de afaceri dintre cei doi, iar comisia de doctorat a trecut prin centrul de doctorat de la UBB. Numitul Matiş, decanul de la FSEGA, este în mod întâmplător asociatul fostului ministru de Interne Ioan Rus. Cum ar fi ca social-democratul să devină doctor al UBB sub conducerea de doctorat a lui Dumitru Matiş… Totuşi, Irimie Popa rămâne unul din cei 7,4 milioane de români, dar cu 7,39 milioane nu este asociat.
  Oare acolo să fie aranjamentul? Oricum, Georgeta Ancuţa Span a ajuns să fie angajată la FSEGA pe seama prieteniei cu acelaşi candidat incompatibil, Irimie Emil Popa. Iar conducătorul de doctorat al asociatei incompatibilului este nimeni alta decât colega acesteia în cadrul altui proiect finanţat din fonduri europene, Tiron Tudor Adriana. “Nu comentez”, a declarat pentru Gazeta de Cluj Irimie Emil Popa legat de calitatea sa de membru în comisia doctorală a colegei și asociatei sale.
  Bunul samaritean Irimie Popa lucrează la 3 firme pe gratis. Irimie Emil Popa este un profesor la FSEGA care câştigă 273.330 lei pe an, nici mai mult nici mai puţin de 22.700 lei pe lună. Mai primeşte şi 3.666 de lei de la Casa de Ajutor Reciproc a UBB. Însă fondurile europene l-au ajutat să crească de la un mic afacerist din Baia Mare la unul mare în Cluj-Napoca. Având nevasta angajată la Finanţe, Irimie Emil Popa îşi manageriază cu bună ştiinţă firmele care lucrează pe domeniul auditului şi cursurilor de contabilitate. Magic Account este una dintre societăţi, unde este asociat alături de Georgeta Ancuţa Span, iar anul trecut au realizat o cifră de afaceri de 15.653 lei. Niciunul dintre aceşti bani nu au ajuns în conturile lui Popa Irimie Emil, care nu a declarat nicio remuneraţie din cadrul firmei. O altă firmă al cărei administrator este acelaşi candidat este Morfeus SRL, societate din Baia Mare, în care este asociat cu Răzvan Flaviu Marcus. În cadrul aceleiaşi societăţi a lucrat şi cea a cărei lucrări de doctorat a evaluat-o, Georgeta Ancuţa Span. Societate a avut cifră de afaceri de 398.060 lei anul trecut, profit de 30.619 şi datorii de 24.890 lei. Nici din postura de administrator al acestei firme nu a declarat nicio remuneraţie. O altă societate deţinută de Popa Irimie Emil împreună cu Răzvan Flaviu Marcus este Curs Conta, care a avut anul trecut o cifră de afaceri de 0 lei, profit de asemenea 0, iar datoriile sunt de 10.197 lei. O altă societate deţinută anterior de Irimie Emil Popa este Publiart, în care acţionari mai erau Iustin Atanasiu Pop şi Floriş Cosmin Pop. Societatea nu a declarat venituri sau cheltuieli în ultimii ani.
  Toate aceste firme din care Irimie Emil Popa nu ar câştiga niciun venit ridică un semn de întrebare, care i-ar putea atrage cercetări din partea Agenţiei Naţionale de Integritate. Conform legilor României, toate veniturile trebuie declarate în declaraţia de avere. “Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat (potrivit art. 41 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare)”, se arată în Legea 176.
  Irimie Popa nu a avut niciun articol ISI în perioada 2005-2009. Irimie Popa mai este în gaşca lui Adrian Inceu, cel care a dus primăria în preajma unui proces de 62 de milioane de euro din cauza gestionării proaste a parteneriatului cu societatea Impact.
  Contestatarul independent. Pe vremea când se dădea mare independent politic, Irimie Emil Popa contesta proiecte imobiliare. Încă din luna mai a anului 2007, moment în care a aflat că în imediata apropiere a casei sale se vor ridica noi blocuri de apartamente cu şase şi nouă etaje, el a început, de unul singur, lupta împotriva a ceea ce numeşte ”construirea haotică din Cluj”, arăta un articol din presa locală din 2008. ”M-am săturat de acest măcel imobiliar. Nu vreau ca nepoţii mei să mă întrebe peste ani de ce în Cluj totul e construit haotic. Dintr-un oraş model, ne transformăm într-unul din Orient. Numai în Siria am mai văzut asemenea construcţii. De 13 luni mă lupt pentru anularea hotărârii Consiliului Local şi pe 30 iunie am primit răspunsul pe care îl aşteptam. Nu sunt angrenat în niciun partid politic, reprezint doar bunul simţ al clujenilor”, a declarat la acea vreme Irimie.”
 • Span_Georgeta_Ancuta110109143103Așa că, domnu’ candidat, cred că aveți un șpan în ochișor.
  CV-ul doctorandei preferenţiale:
  Perioada: octombrie 2009 – prezent Numele şi tipul instituţiei de învăţământ: Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor Domeniul studiat: Contabilitate Tipul calificării: Doctorand cu frecvenţă Perioada: 2008 – 2009 Numele şi tipul instituţiei de învăţământ: Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor Domeniul studiat: Audit şi Convergenţă Contabilă Tipul calificării: Diploma de master Perioada: 2004 – 2008 Numele şi tipul instituţiei de învăţământ: Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor Domeniul studiat: Contabilitate şi Informatică de Gestiune Tipul calificării: Licenţiat în economie, specializarea contabilitate Perioada: 2000 – 2004 Numele şi tipul instituţiei de învăţământ: Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai”, Baia Mare Domeniul studiat: Ştiinte sociale intensiv engleză Tipul calificării: Diploma de bacalaureat
  Codul Etic încălcat de incompatibilul Irimie Emil Popa:
  Art. 14. Examinarea de către un cadru didactic a unei persoane care îi este soţ/soţie, rudă până la gradul al III-lea ori o altă persoană cu care cel ce decide are o relaţie similară de afecţiune este de natură să creeze o impresie de favoritism în rândul celorlalţi studenţi. Pentru evitarea acestei situaţii se impune ca:
  • atunci când există alte cadre didactice de aceeaşi specialitate, cadrul didactic în cauză să formuleze o declaraţie de abţinere, iar examinarea studentului să se facă de către un alt cadru didactic, numit de către şeful catedrei sau decan, după caz;
  • în cazul în care nu este posibilă înlocuirea, se va numi un alt cadru didactic, având o specialitate cât mai apropiată, pentru a-l asista pe titularul disciplinei la examinarea studentului respectiv.
  Se interzice includerea în orice comisie de concurs din cadrul Universităţii a unei persoane aflate în situaţia arătată la alin.1 cu unul dintre candidaţi. În măsura în care incompatibilitatea nu era cunoscută la momentul numirii comisiei, cadrul didactic în cauză are obligaţia de a se abţine şi a solicita înlocuirea sa din comisie.
  Este interzisă acceptarea de către un conducător de doctorat a îndrumării unui doctorand aflat în relaţia prevăzută de alin. 1 cu el.

DOVEZI ÎN PLUS DESPRE FAPTUL CĂ CINE SE ASEAMĂNĂ SE ADUNĂ:

 • Încă un lider USL așteaptă câștigarea alegerilor pentru a putea să calce legea pe grumaz. Ecaterina Andronescu a fost pusă în faţa unei noi acuzaţii de plagiat, caz descris de jurnaliştii de la publicaţia germană Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), după ce ziariştii de la Nature au scris, la rândul lor, despre posibilitatea ca ministrul Educaţiei să fi girat o cerere de finanţare în valoare de jumătate de milion de euro bazată pe plagiat. După scandalul legat de plagiatul premierului Ponta, FAZ relatează despre un nou posibil caz în guvernul condus de acesta. Este vorba despre ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, care ar fi plagiat într-o lucrare ştiinţifică din 2003, după cum a informat platforma integru.org, informaţie preluată apoi de FAZ
 • Victor Ponta:Voi sunteţi de la B1, nu aşa? Bine, bine, vorbim după 9 decembrie. Nu am nimic de declarat
 • O femeie din mulţime i-a spus premierului “Să-l scoateţi pe domnul Năstase de acolo!”, iar acesta a replicat: “Îl scoatem!”. În 20 iunie, Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul “Trofeul calităţii”, în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD. În seara aceleiaşi zile, Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, poliţistul care venise să pună în executare sentinţa a intervenint, iar în confruntare politicianul şi-a tras un glonţ în gât, care i-a lezat şi umărul, rana provocată nefiind fatală. Năstase a fost operat în 21 iunie la Spitalul Floreasca, fiind externat în 26 iunie. În 26 iunie, Tribunalul Bucureşti a constatat că nu există niciun impediment de punere în aplicare a mandatului de executare a pedepsei de doi ani de închisoare în cazul fostului premier. În urma acestei decizii, Adrian Năstase a fost dus de la Spitalul Floreasca la Penitenciarul Spital Rahova, fiind astfel pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei. Ulterior, Năstase a fost transferat la Penitenciarul Jilava. Pe de altă parte, Adrian Năstase a formulat şi o contestaţie în anulare în cazul deciziei definitive de condamnare la doi de închisoare în dosarul “Trofeul calităţii”. Judecarea contestaţiei a fost amânată de două ori, întrucât nu se motivase hotărârea definitivă a completului de cinci judecători al instanţei supreme care la condamnat pe Năstase. Integral in Romania Libera
 • Frankfurter Allgemeine Zeitung: Ecaterina Andronescu l-a apărat pe Victor Ponta în scandalul plagiatului pentru că şi ea a plagiat. Cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung scrie, într-un articol publicat joi, că ministrul Educaţiei din România, Ecaterina Andronescu, l-a apărat pe premierul Victor Ponta în cazul plagiatului privind teza de doctorat pentru că se simţea cu musca pe căciulă. Mai exact, FAZ, care citează Integru.org, o acuză pe Ecaterina Andronescu că, în anul 2003, pe când era ministru al Educaţiei în Guvernul Adrian Năstase, ar fi plagiat o lucrare ştiinţifică. “Un alt membru al Guvernului român, ministrul social-democrat al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, este suspectă de plagiat. Platforma de Internet Integru.org a analizat un material ştiinţific despre care ministrul afirmă în CV-ul ei că este co-autor. Rezultatele pot fi văzute pe adresa de Internet – http://integru.org/6 – şi demonstrează, fără doar şi poate, că materialul este plagiat”, scrie FAZ. Publicaţia germană aminteşte că Ecaterina Andronescu a fost numită ministru al Educaţiei în luna iulie a acestui an de către premierul Victor Ponta, după ce Corina Dumitrescu, apoi Ioan Mang s-au retras din funcţiile în care au fost nominalizaţi din cauza acuzaţiilor de plagiat. UPDATE: Contactată de România liberă, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat că nu a plagiat niciodată în viaţa ei si că gestul jurnaliştilor germani este unul “impardonabil”. Integral in Romania Libera
 • Amor liberal cu năbădăi. Profesorul Barbu încurcat cu o studentă. Fostul consilier prezidențial al interimarului Crin Antonescu e acuzat de relații neprincipiale Profesorul de științe politice Daniel Barbu se pricepe și la relațiile dintre oameni. Judecătoarea Iulia Motoc, de la Curtea Constituţională, întreabă, retoric, pe pagina ei de Facebook, dacă este „banal” ca un profesor universitar să aibă relaţii extraconjugale cu o studentă, iar ulterior să o promoveze până la gradul de conferenţiar universitar. „Este banal ca un profesor universitar să aibă relaţii extraconjugale cu o studentă, devenită apoi asistentă universitar, lector, conferenţiar etc? Colegii mei de la Facultatea de Ştiinte Politice ştiu la cine mă refer”, scrie Motoc. Deşi ea nu precizează numele respectivului profesor, ulterior ea arată că a mai scris despre acest personaj, care s-ar ocupa de fonduri europene. Or, cu câteva ore mai înainte, judecătoarea Moţoc preluase, pe pagina ei de Facebook, un material de pe blogul lui Andrei Bădin, în care se afirmă că profesorul universitar Daniel Barbu ar fi „escrocat” UE cu un sfert de milion de euro. Daniel Barbu, fost consilier prezidenţial în perioada în care Crin Antonescu era preşedinte interimar, candidează acum, pentru PNL, pentru un mandat de senator, într-un colegiu din sectorul 3. Integral in EVZ.
 • GândulCum a vrut regele asfaltului, Nelu Iordache, să-şi facă autostradă în cer din bani europeni ”Un raport al Departamentului pentru Lupta Antifraudă arată că Nelu Iordache şi compania Romstrade au deturnat  6 milioane de euro   din fondurile europene destinate construcţiei autostrăzii Nădlac-Arad. Raportul care stă la baza dosarului DNA în care este cercetat Iordache arată că regele asfaltului a utilizat 2 milioane de euro pentru achiziţionarea unui avion Boeing 737″
 • CurentulUSL face zid ca să îl scape pe Stan de arestare ”Așa cum deja și-a făcut un obicei din a se pune în calea justiției, și de această USL recurge la diverse metode pentru a-și apăra prezumtivii infractori din rândul partidului”
 • AdevărulDeputatul Ion Stan ducea bani acasă din şpaga pentru campanie ”Deputatul Ion Stan îi „transfera“ soției din tranşele zilnice de câte 15.000 de lei, primite de la denunţător pentru campania electorală”
 • EvZArmaghedonul lui „Moș Teacă”: Dobrițoiu și Antonescu s-au cunoscut pe o canapea ”Ministrul Apărării, Corneliu Dobrițoiu, și-ar datora cariera politică unei întâmplări fericite: pe canapeaua unui psiholog, unde primea consultații, l-ar fi cunoscut pe Crin Antonescu”
Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

36 de răspunsuri la Spune-mi ce porc ești, să vedem de ce te înghite și electoratul

 1. ad.rian zice:

  O adevarata cocina, cu pretentii de onorabillitate.

 2. ceaikovski zice:

  Noo49, sau decodificat Nastase 49 oua.

  Tot plimba Bucurestiul de vreo 2 sapt, si ma uimesc de unde a avut USL atatia bani, pt cate afise au?!
  Stalpul si afisul! Trebuie apreciat ca pe stalpii cu semne de circulatie n-au pus. Pacat, pana la urma, trageam si noi un iures si o distractie la volan, pe strazile Capitalei 🙂
  Atat de agresiva campania, incat te ia cu fiori.
  ARD are foarte putine afise, si cand spun foarte putine, sunt doua la 100 ale USL. ARD are prin intersectii, iar USL pe toate strazile, stradutele, pe fiecare stalp, stanga-dreapta.
  Au luat expresii ale lui Base sau ale dreptei, ale PDL si le folosesc cu nerusinare. Spre ex, cei doi coi, pardon, copresedinti usl crizela si poanta, spun impreuna: „ne-am tinut de cuvant. Am dat inapoi salariile taiate” Sau: „am oprit impreuna jaful baietilor destepti” si tot asa.
  Asa cum Vanghelie garanteaza pt toti calicii in sectorul lui, la fel si Piedone, garanteaza pt scarnele care candideaza in sect 4.
  Gasesti lipite prin locuri destul de putin vizibile afise de-ale PRM, cu figuri de boi, ochi goi, mutre tampe, fosti plutonieri de armata, etc. La tara din partea PRM candideaza si Bebe Ivanovici, infractorul „revolutionar”.
  Scarbos, scarbos, scarbos. Lamai, lamai, lamai.
  O campanie agresiva, manipulatoare, care are aproape efect contrar.

  N-am reusit sa fac o poza mai buna cu Felix-Turnatorul Voiculescu.

  • Sare'n Ochi zice:

   tine la prosti campania?
   daca tine inseamna ca este eficienta.

   • ceaikovski zice:

    N-am prins pe niciunul dornic sa se spovedeasca. Se feresc ca de dracu’ sa zica ceva. Mint ceva de groaza. asa ca mai bine nu-i intrebi.
    In Buc pot sa-ti spun ca in ultimele zile lumea e tensionata. Realizez chestia asta cel mai bine cand sunt la volan, dupa modul cum circula soferii, cate claxoane baga.
    Pot sa-ti spun ca cei care fusesera dezamagiti si indoiti o vreme de TB s-au intors din drum, speriati de ce face USL dpdv UE. majoritatea au fost pe-afara, au muncit pe acolo si vor sa mai mearga. Asta-i doare cel mai tare 🙂

 3. ceaikovski zice:

  Sare, stii ca nu crizela suna la psiholog sa se programeze? hihihi, suna un tip pt el… 🙂 🙂

 4. ceaikovski zice:

  Ce-a facut maimuta a fost la Cotroceni? S-a pisicit iar pe langa TB?
  Pe turbatul ala de Ghise l-au dat afara. Dupa care a umplut ecranele televiziunilor, cu marea lui patanie, de interes national!

  Ce se intampla cu RDS, ce ziceati ca au facut cu Discovery-urile?? Si de ce?

  • Sare'n Ochi zice:

   maimuta nu s-a dus la Cotroceni. s-a dus sa se scarpine in cur la Braila ca-l elibereaza pe Nastase – exact cum am prognozat noi acum 2 zile.

   • ceaikovski zice:

    Era culmea sa mearga si sa dea „noroc” cu TB!!!
    Iliescu a mers?
    Daca se scarpina in coor, cica cere bataie 😛 O s-o ia! 🙂 🙂 🙂

    Mai are si el cateva zile de premierat si voi i le acriti si pe alea 🙂 O sa dispara in haznaua istoriei pesediste, in 2 secunde. Puf! Ca si cand n-a existat! A disparut el ILIESCOVICI, a disparut Geonel, cine e Prosta? Nimeni.

 5. Liana zice:

  Tu stii ca noi te citim. Dar informatiile astea ar trebui sa ajunga la cei care cred ca astia sunt arhangheli. Poate ca s-ar mai schimba ceva. Putin. Macar 2-3%.

 6. ceaikovski zice:

  In campania asta razbate zdravan DISPERAREA USL sa castige, frica ARD capoate sa castige si agresivitatea USL. Te ia de gat si te ameninta: „BA! Ma votezi sau te ia mama dracu’ ” Asta se simte si lumea de aia minte in draci. Multi spun ca nu merg la vot.

 7. Sare'n Ochi zice:

  SONDAJ DE OPINIE – studiati cu atentie imaginea. Avem de a face cu:
  A) un oras infratit cu prefectura
  B) un oras mic la Marea Adriatica
  C) promisiunile USL pentru toti romanii
  http://i.imgur.com/remrf.jpg?1infratit

 8. doru cu motoru` zice:

  Buna seara 🙂 cica membrii CNA( nu toti …inca ) au inceput sa strige ca-i nasol. Normal la UE nu la USL ! Le transmit si eu: asa va trebue , de dragul ciolanului a-ti lasat sa se minta si sa se manipuleze ( cuvant infratit 😀 ) in cel mai nazist stil! Asa va trebuie !!! Sa va „calareasca” usl ul pana veti canta in fiecare dimineata „internationala” . Rusine Razvan Popescu !!!

 9. ceaikovski zice:

  Voi ati vazut campania de premiere de pe Realitatea TV?
  Bai frate, ce mizerie!!!
  Campania se numeste „ALEGEREA PRESEDINTELUI” si este pe fond rosu aprins. Se participa cu coniac si votca, capace, sau etichete, nu stiu. Lumea e sunata in direct si li se comunica faptul ca au castigat o dacia logan.
  Este posibil sa nu sesizeze nimeni, ca mai sunt cateva zile pana la vot, iar campania are un nume MANIPULATOR?

  CNA-ul tocmai a fost facut pilaf, si-asa nu facea nici o branza… acuma e OUT

 10. doru cu motoru` zice:

  LA MULTI ANI ROMANIA !!
  LA MULTI ANI ROMANI,ORIUNDE SUNTETI !!!!

 11. Pingback: Contemporan cu nevinovații neamului | Sare'n Ochi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.