Ponta le-a promis rușilor că va face ”purificare” și “curățenie” totală în România (duminică patrioții boicotează, restul se vor duce să “valorifice” “investițiile locale” ale afaceriștilor ruși)

Miine e ziua intoxicarilor. Indiferent de ce se va spune, scrie, anunta, NU mergeti la vot. Daca vi se va spune ca prezenta a ajuns la 58 si scorul e 51 DA si 49 NU, stati acasa! NU mergeti la vot orice ar fi. Dati mesajul asta mai departe catre rude, prieteni, colegi de serviciu, cunoscuti.

Potrivit siteului KremlinLeaks, partener oficial al WikiLeaks, Victor Ponta s-a întâlnit în 14 iunie, la recepția organizată de Ambasada Federației Ruse la București, cu Aleksandr Kondiakov și Viktor Komardin, președintele companiei de armament Rosoboronexport.

Siteul KremlinLeaks publică un mesaj între doi oficiali ruși, despre relațiile speciale pe care le-ar avea cu premierul român Victor Ponta.

”Salutări din București

Îi transmitem întreaga noastră recunoștință dl-ui Victor Ponta, în special pentru felicitările primite de Ziua noastră națională.

După cum am informat, dl Victor Ponta ne-a vizitat pe data de 14 iunie, iar pentru noi aceasta a fost o posibilitate importantă de a schimba câteva idei foarte utile. Dl Victor ne-a transmis că întâlnirea cu d-nii M. Kondiakov și V. Komardin a fost foarte productivă și a mulțumit pentru această întâlnire.

De asemenea, ne-a încredințat că din luna iulie va incepe un proces de „purificare”, cum a fost stabilit, și dânsul, ca și altă dată, contează pe ajutorul nostru. Și că, din momentul începerii „curățeniei” totale, investițiile noastre locale vor fi valorificate. Din motive lesne de înțeles, vom intra din nou în legătură abia după 1 august. Cu respect, Evgheni”, se arată în mesajul respectiv.

  • Evgheni Egorov este ministru consilier în Ambasada Rusiei de la București.

Mai are cineva îndoieli că asistăm la o lovitură de stat dată de trădătorii interesului național din Uniunea Stalinist Leninistă în interesul “valorificării” “investițiilor locale” ale afaceriștilor din Rusia? Duminică la referendumul de validare al loviturii de stat, patrioții stau acasă și boicoteză. Restul se vor duce să “valorifice” “investițiile locale” ale afaceriștilor ruși.

Mesajul Presedintelui Traian Basescu!
NU ne lasam pacaliti! Duminica NU mergem la vot!

REFERINȚE:

  • Ședințele PNL din campania pentru referendumul demiterii președintelui Traian Băsescu. Ședințele au avut loc în perioada 10 – 19 iulie, șef de campanie fiind deputatul liberal Relu Fenechiu. Au fost postate pe net iar surse liberale garantează autenticitatea discuțiilor. Vezi stenogramele: http://www.scribd.com/doc/101018742/document
  • Relevant: există televiziuni care funcționează la comandă politică. Antena 3 este practic la dispoziția PNL. După cum se exprimă Fenechiu, “PC să dea pe cineva de la Jurnalul Național și Antena 3 care să stea la Băsescu” sau “România TV e problema PSD”. Din discuții se înțelege că unii jurnaliști nu se mulțumesc cu execuția comenzilor, ci se implică trup și suflet. Dan Motreanu: “După melodie Radu Tudor sugera să intre Crin Antonescu”. Avem încă o probă că liberalii și-au angajat postaci pe online pentru “guerilla digitală”. Dorina Rusu: “Pentru online – Facebook, rețele de socializare, bloguri, site-uri avem nevoie de 20 de oameni, se lucrează non stop”. Mai rezultă că liberalii și-ar fi cumpărat inclusiv conținut editorial, de prima pagină.
  • Liberalii iau în calcul teme de atac dar că nu sunt siguri dacă nu cumva se întorc împotriva lor și cer să verifice dacă pretinsele abuzuri pe care vor să le demaște n-au fost cumva comise când erau la guvernare. Pe net, liberalii pun la bătaie o armată întreagă de postaci. Lucrează în două schimburi, transmit “mesaje de panică”. Cu toate astea, strategii de campanie ai PNL recunosc supremația PDL pe online. Vezi în stenograme: http://www.scribd.com/doc/101034908/Document
  • Și să nu uitați documentul semnat de liderii USL cu liderii Consiliului Național al Societății Civile (CNSC), organism condus de colonelul în rezervă Mircea Dogaru, și prin care liderii PSD, PNL și PC se angajează să desființeze Curtea Constituțională, DNA, ANI, CNSAS, Grupul pentru Dialog Social. Documentul este proba finală că asistăm la o lovitură de stat: Un document obţinut în exclusivitate de Evenimentul Zilei, semnat de Victor Ponta (PSD), Daniel Chiţoiu (PNL) şi Daniel Constantin (PC), arată că liderii USL sunt “de acord, în principiu” cu lista obiectivelor propuse de Consiliul Naţional al Societăţii Civile (CNSC), printre care şi desfiinţarea Curţii Constituţionale, ANI, DNA şi CNSAS.

 

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

48 de răspunsuri la Ponta le-a promis rușilor că va face ”purificare” și “curățenie” totală în România (duminică patrioții boicotează, restul se vor duce să “valorifice” “investițiile locale” ale afaceriștilor ruși)

  1. Optimus Prime zice:

    Intr-un recent interviu acordat cotidianului Wall Street Journal, fostul sef al serviciilor de constraspionaj, Michelle Van Cleave, declara ca intentificarea activitatii de spionaj a Kremlinului a revenit la nivelul din perioada razboiului rece. Venind in completare, alt ofiter al spionajului american a subliniat ca, din punctul de vedere al operatiunilor active, Moscova si-a concentrat aproape intreaga sa energie pe fostul spatiu sovietic.

    Ce inseamna asta? Tot felul de actiuni secrete si nonviolente. La metodele clasice de spionaj se adauga operatiunile politice, razboaiele psihologice si economice, racolarea si sustinerea unor agentii clasice si de influenta, operatiuni de dezintegrare a societatilor si a unor grupuri de interese, etc. Acest gen de operatiuni, promovata anterior cu precadere in Occident, au fost reorientate in marea lor majoritate spre fostele republici sovietice si statele din fostul bloc estic.

    Principalele tinte ale Moscovei sunt, inainte de toate, Estonia, Ucraina, Polonia si toate celelalte tari foste comuniste. Kremlinul are nevoie de aceste actiuni din mai multe motive. Pe termen lung este vorba de o noua subordare a fostilor “prieteni din lagarul socialist”, iar pe termen scurt se are in vedere impiedicarea reformelor de orice natura.

    http://www.incomemagazine.ro/articol_80265/ofensiva-serviciilor-de-spionaj-ale-rusiei-afla-pe-cine-vizeaza.html

  2. Optimus Prime zice:

    Premierul Ungariei, Viktor Orban: Le urez romanilor si maghiarilor din Romania sa aduca decizii bune – spre exemplu, maine sa nu ia nicio decizie 🙂 🙂 🙂

    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12900083-premierul-ungariei-viktor-orban-urez-romanilor-maghiarilor-din-romania-aduca-decizii-bune-spre-exemplu-maine-nu-nicio-decizie.htm

  3. Reddog zice:

    SAlutare all

    Maine la gratare nu la tradare !
    BOICOT TOTAL ! SI OBSERVARE !

    SA BOICOTATI BINE !!!!

    • dora zice:

      Sa boicotam bine,Reddog!
      Noi mergem pe Valea Bargaului unde a amenajat Bocut loc de picnic. Mai tarziu ca,fiica mea soseste din Germania peste vreo 2 ore si trebuie sa se odihneasca un pic.Pe urma la picnic1Pana atunci nemai plimbam prin fata sectiilor de votare,fotografiem tot ce e suspect.

  4. army zice:

    EU nu inteleg ceva,de ce pe toate sondajele,prezenta ii peste 50%(culmea chiar acuma,am vazut si pe realitatea,post apropiat pdl,prezenta peste 50%)?
    eu sincer,sunt extrem de derutat,dar atata iti spun,sare in ochi,maine nu ma duc la vot, dar daca Dumnezeu sa te apere,prezenta va fi peste 50%,vin peste tine,ca din cauza ta imi pierd pensia militara(daca pleaca basescu).
    conform sondajelor,24% spun nu,daca am veni si noi,astia 30%,basescu ar fi salvat.
    vorbim maine sare in ochi.
    p.s.:daca se revine pe legea din 2001,cum vrea ponta,140 de mii de pensii militare vor scadea drastic(adica vor reveni la cuantumul din 2010),asa ca trebuie sa ramana basescu sa apere pensiile militare,de aia sunt asa de disperat,sa ramana basescu,asa ca asigura-ma inca o data,da-mi scris,ca daca nu ma prezint la vot,prezenta va fi sub 50%.

    • Sare'n Ochi zice:

      realitatea nu este post apropiat PDL.
      peste 50% sunt datele lor sa bage indoiala in oameni si sa-si justifice frauda.
      chestia cu cei 30% care l-ar salva pe Basescu daca s-ar duce la vot este un rahat – toate sondajele arata ca numai invalidarea referendumului il salveaza pe Basescu. acesta este si motivul pentru care chiar el a cerut in final boicotul.
      trec peste amenintarea cu venitul peste mine, ma amuza.
      deci, repet: doua greseli mari si late – ca Realitatea TV ar fi apropita PDL – o dezinformare de toata jena; ca vin peste 50% din care 24% voteaza nu – inseamna ca sunt nauci la cap si n-au inteles ce i-a rugat chiar cel pe care chipurile vor sa-l salveze 😀 – o idiotenie
      si inchei: 50% prezenta de vot dintre romanii aflati in tara, inseamna sub 40% in realitatea sociologica. pe liste sunt trecuti 18 milioane si ceva de votanti, in realitate, din diverse motive, suntem prezenti in tara cu 15% mai putini. adica cu aproape 3 milioane mai puțini votanți. așa că: nu mai pleca urechea la manipularea de pe televiziunea „apropiată” de PDL Realitatea TV și, mai ales, nu o răspândi.
      mulțumesc.

    • Sare'n Ochi zice:

      ca să te lămuresc deplin:

    • dora zice:

      army,
      realitatea,de fapt irealitatea ,demult numai este partizana PDL-lui,a fost doar in perioada functionarii Aliantei DA.

  5. observator zice:

    La Televizor nu la votare olimpiada nu politica
    port.ro/ http://port.ro/pls/tv/tv.prog
    PORT.ro te ţine la curent cu tot ce mişcă la Jocurile Olimpice de la Londra. Fii informat şi trăieşte febra competiţiilor alături de noi! Îţi oferim programul JO, ştiri …are motor de cautare in cadrul site

    191 posturi TV Opţiuni personale Setare pe orizontală … TVR 1 …
    http://www.meta.tv/STV/S/obj/TVProgCtr/tvctShow.cfm?iModus=3&TVCategoryID=4&TVSubCategoryID=0&sFullText=&iPageNumber=1 prrogram Tv interactiv la EUROSPORT
    este tot ce se da de la olimpiada Chrome Browser aveti traducerea in limba romana

    • dora zice:

      Sare,servus!
      Mesajul lui Orban a fost receptat diferit de unguri.O buna vecina unguroaica se grabea azi dimineata sa mearga la vot si sa voteze .nu!.I-am explicat ca nu trebuie sa mearga deloc,a fost tare contrariata si atunci i-am tradus mesajul premierului maghiar.A inteles! Oare udemeristii clujeni s-au dus cu totii in vacanta si nu-i preocupa acest moment,care-i va afecta intr-un fel sau altul?

  6. Sare'n Ochi zice:

    Premierul Ungariei, Viktor Orban, s-a referit, in prelegerea tinuta la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, la situatia politica din Romania si a sugerat ca maghiarii si romanii ar putea ca la referendumul de duminica sa nu ia nicio decizie, transmite Agerpres.
    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12900083-premierul-ungariei-viktor-orban-urez-romanilor-maghiarilor-din-romania-aduca-decizii-bune-spre-exemplu-maine-nu-nicio-decizie.htm
    ”In fata Romaniei se afla o sansa enorma si acele evenimente de politica interna comporta un mare risc. Romania risca sa piarda toate acele castiguri pe care a reusit sa le dobandeasca, in ciuda greutatilor”, a afirmat Viktor Orban. In context, premierul Ungariei i-a invitat pe maghiari sa simta importanta istorica a momentului, intrucat este posibil ca acum sa se hotarasca viitorul Romaniei pe urmatoarele decenii.

  7. gioana vesela zice:

    Salut Sare nu pot sa nu va spun o caracterizare (era pe blogul unui liberal cu pretentii de independent) in care un tip ii zicea cu foc (btw este extrem de plastica dar potrivita) ” Voiculescu are mana bagat atat de adinc in fundul lui Crizel incat ii misca buzele cu degetele”

  8. Reddog zice:

    All.
    Daca doreati sa aflati una din motivele pentru care Emil Constantinescu are norma de 200% in solda USLasilor, va rog sa consultati blogul lui Paul Ghitiu:
    Emil Constantinescu, omul lui Vântu

    Veti afla astfel ca Emil Constantinescu a fost finantat in 1996 de onorabilul puscarias SOV !
    Nu-i asa ca acum va explicati mai bine de ce Emil Constantinescu – potrivit propriilor afirmatii – a fost invins de sistem? Pai cum sa nu fie invins de sistem cand era finantat de sistem ! 👿

    Emil Constantinescu merita doar un singur lucru: un scuipat ! Bleah !

    • Sare'n Ochi zice:

      Umilica – un gunoi. nu-i de mirare ca nici taximetristii nu au vrut sa-i mai ia comanda dupa ce a tradat asteparile democratice si ne-a aruncat in Era Nastase…
      sper ca toti chelnerii ii scuipa in cafea si in ciorbe.

  9. dora zice:

    Salve si mii de bombe in urnele uslasilor.
    @Reddog,cand ma gandesc cum l-am aparat si votat pe pitigaiatul Tap…….imi vine sa-mi dau palme.Aceea a fost oferta ,masluita,manjita.. Ma bucur, in sfarsit, ca am explicatia „inexplicabilei” infrangeri de sistem.

  10. Sare'n Ochi zice:

    cum ii ziceam aseara unui amic, daca USL stie si poate sa fure 3 milioane de voturi, inseamna ca este determinta si-si merita guvernarea si paradirea iremediabila a viitorului Romaniei. de aceea noi trebuie sa boicotam si sa observam, sa nu-i ajutam in hotia pe care oricum au fost chititi sa o faca. aveti un material excelent mai la vale, o raza de lumina ca sa zic asa, intr-o mare de intuneric:
    http://politicstand.ro/cronica-unei-infrangeri-deturnate-poker-sah-si-alba-neagra/

  11. Optimus Prime zice:

    Site-ul radioului oficial de stat rus Vocea Rusiei scrie duminica, intr-un articol dedicat referendumului, ca – potrivit unor „surse”, „Liderii PDL au organizat un briefing cu jurnalistii straini care reprezinta presa europeana si americana cu simpatii pro-Basescu in vederea coordonarii atacului informational impotriva referendumului”.

    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12904905-vocea-rusiei-liderii-pdl-organizat-briefing-jurnalistii-straini-care-reprezinta-presa-europeana-americana-simpatii-pro-basescu-vederea-coordonarii-atacului-informational-impotriva-referendumului.htm

    Suportul dat USLamului de catre maica Russia e deja pe fata!

  12. Sare'n Ochi zice:

    consecintele urii tembele: ​Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui suspendat, a fost huiduita de un grup de pensionari
    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12905434-video-ioana-basescu-fiica-cea-mare-presedintelui-suspendat-fost-huiduita-grup-pensionari.htm
    Fiica presedintelui suspendat a fost jignita de pensionarii veniti sa viziteze Vila Dante, care se invecineaza cu Vila Lac 3 – resedinta oficiala a lui Traian Basescu -, cu ocazia Zilei Portilor Deschise organizata de Guvern. pensionarii s-au enervat cand Ioana Basescu a aparut in zona si a inceput sa faca fotografii. Potrivit RTV, acestia au strigat: „Pensia! Pensia! Scroafo! Ordinaro! Tai-o de aici! Dati-ne banii inapoi!”.

  13. Optimus Prime zice:

    REFERENDUM 2012. Băsescu îşi îndeamnă alegătorii prin sms să meargă la vot?

    „Români avem șansa să câștigăm! Să ne unim și să mergem la vot. Traian Băsescu”, se preciza în mesaj. Numărul de la care a fost transmis este 0746. 779. 029.

    http://www.realitatea.net/referendum-2012-basescu-isi-indeamna-alegatorii-prin-sms-sa-mearga-la-vot_977134.html

    La vot? Unde frate si pentru ce ca eu nu stiu 🙂

  14. Sare'n Ochi zice:

    “Consider ca nu sunt motive plauzibile pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu. Faptul ca Romania trece printr-o criza, ca si Republica Moldova si intreaga Europa, nu inseamna incalcarea Constitutiei si nu este un motiv de suspendare a sefului statului. Toate celelalte lucruri trebuiau reglate intr-un cadrul legal si constitutional, prevazut de actele normative ale Romaniei. De aceea indemnul de a nu merge maine la referendum este unul argumentat”
    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12905491-audio-chirtoaca-primarul-general-chisinaului-indemnat-romanii-din-moldova-nu-participe-referendumul-pentru-suspendarea-lui-traian-basescu.htm

  15. Sare'n Ochi zice:

    paginile si numerele de telefon unde se pot face sesizari privind fraudele:
    Linia tel-verde cu acces gratuit 0800.070.100 pusă la dispoziție de Asociația Pro Democrația
    Linia tel-verde cu acces gratuit 0800.800.407 pusă la dispoziție de Ministerul Afacerilor Externe pentru cetățenii români din afara granițelor.
    Si mai ales: http://www.alegericorecte.ro sau http://www.referendum2012.crowdmap.com. Aceste platforme permit marcarea neregulilor și fraudelor pe o hartă interactivă, posibilitatea de a încărca fișiere audio, video sau imagini.

  16. Sare'n Ochi zice:

    REFERENDUM 2012 Băsescu pe Twitter: USL da SMS-uri in numele meu. Vezi mesajul pentru Ponta şi Antonescu
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/referendum-2012-basescu-pe-twitter-usl-da-sms-uri-in-numele-meu-vezi-mesajul-pentru-ponta-si-antonescu-271862.html
    Preşedintele suspendat Traian Băsescu a postat duminică două mesaje pe Twitter. În primul, Băsescu acuză USL că trimite mesaje în numele său: „USL da SMS-uri in numele meu prin care cheama romanii la vot. Indemnul meu pt romani e sa nu iasa la vot, sa nu legitimeze lovitura de stat,” scrie preşedintele suspendat. Cel de-al doilea mesaj este adresat liderilor USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu: „Ponta, Antonescu, va e rusine sa dati acel SMS in numele vostru si din lasitate il dati in numele meu”.

  17. Sare'n Ochi zice:

    Madame Blogary a scris:
    Elenina Nicut, cel mai tare observator din tara (observator Blogary, sa ne intelegem). La ora 14 erau 740 de voturi, acum, dupa ce Elenina i-a filmat si amenintat cu Parchetul, politia si puscaria, la ora 17 sint 704 voturi. Este vorba de o sectie din Teleorman, singura sectie din tara in care prezenta scade odata cu trecerea timpului.

  18. Reddog zice:

    Salutare all

    Deschideti linul de mai jos ca sa vedeti mutrele pleostite ale maimutelor curentate de la latrina 3 ! Merita !

  19. romanache zice:

    ce bine imi pare ca le-a tras-o Base m-a uns pe suflet disperatii drac ii vedeai pe toate antenele cum comenteaza care mai de care ce a facut ce a dres… ei ce mama dracu au facut ei (psd) cand au fost la guvernare ca au avut aceleasi sanse…au furat asta au stiut sa faca sa ne aduca in sapa de lemn…au dat salarii fara acoperire ca ce le dadeau de la ei si de-asta a inceput inflatia nu contest ca a luat masuri de austeritate da in Grecia, Spania, Italia peste tot e criza.
    nu o ducem pe roze stiu dar sincer mi-e greata de oportunistii astia care nu stiu ce sa mai scoata la iveala da si ce daca si-a facut vila e singurul aia din top 300 si toti voiculescu, patriciu, si sutele de interlopi ce viloaie au da pe aia nu-i mai intreaba nimeni nimic…prostimea e asa usor de manipulat… nu zic ca nu au mai comis-o si ei da nu mai vrem PSD sa se duca dracu de bolsevisti
    ca sincer comunsiti nu sunt CHEGUEVARA a fost un comunist-idealist cititi despre el si vedeti ce inseamna sa crezi si sa mori pentru ceva nu oportunistii astia nenorociti,
    oricum noua ne trebuie guvernare de DREAPTA.
    si daca vreti un exemplu de politician MARESALUL ANTONESCU nu JAVRA ASTA penala CRIN de-i poarta numele.
    …da din pacate nu se mai nasc astfel de oameni…
    ultimele lui vorbe au fost…IAR TIE POPOR INGRAT NU-TI VA RAMANE NICI MACAR CENUSA MEA…
    si-a ridicat palaria si a salutat TRAIASCA ROMANIA! apoi a cazut secerat…
    …iar jalnicii astia (PONTA si CRIN) nu sunt in stare nici macar sa-si tina promisiunea demisia daca nu se valideaza referendumul…rusine!

  20. iskakovainfo zice:

    Kremlinleaks este blocat acum. Ieri a functionat

  21. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

  22. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de lovitură de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

  23. Pingback: Mai minte rusul, dar asta cu Hayssam este gogonată rău de tot | Sare'n Ochi

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.