În 29 iulie vom face recensământul celor din Conjurația imbecililor.

De aceea nu mă duc la vot. Pentru că prea fac clăbuc la colțul gurii și ochiul holbat cei interesați să le iasă pasiența la lovitura de stat a Uniunii Stalinist Leniniste. Pentru că mi-a venit să vomit auzindu-l pe fiul generalului de securitate Oprescu, Sorin Oprescu, zicând „jmecherește”, ca la „Bucale'”, că „în douăjnoo, ar vrea să poată să zică, ca-n op’jnoo, că românii și-au luat rația de libertate”. Prostul infatuat, nici nu a bănuit ce imbecilitate scoate pe sub nas… Păi, dacă le ies hoțiile celor din Uniunea Stalinist Leninistă,  curat pe rație va fi libertatea – exact ca pe vremea când el și securistu’ de tac’su evitau rațiile (alea la alde gurii) la magazinul partidului. Pentru că-mi vine să vomit de câte ori îl aud vorbind fără cap și coadă, într-o veșnică criză de mania grandorii, pe Crin Antonescu. Un individ ce pare că nici măcar nu mai are puterea să-și controleze sfincterul buzelor la șuviul verbal incoerent ce-l revarsă către națiune. Pentru că intru în fibrilație ori de câte ori deschide gura Victor Viorel Ponta, Prim-Plagiatorul României, să mai opintească o minciună sfruntată care să-mi insulte inteligența – mie, milioanelor de români cu bun simț, întregii Europe, lumii care-l privește ca pe o ciudățenie avortată de Mama Natură, o creatură ce ar crăpa sufocată în momentul în care nu ar mai avea de ce să mintă (să falsifice), că ar uita să respire. Minciuna țâșnită de pe buze îi declanșează mecanismul respirației – iese minciuna, intră aerul, să poată pompa afară altă minciună. Practic, avem de a face cu un perpeetum mobile…

Alt motiv, la îndemână, este faptul că mi-a scris Avocatul popoului (pardon Poporului) – mă, rog, al Puterii. Eu l-am reclamat pe Ioan Rus, că l-a favorizat pe deținutul Adrian Năstase, iar el mi-a înmânat plângerea către Victor Viorel Ponta, procurorul poporului, spre aspră soluționare… în traducere ar fi cam așa: m-am plâns de un abuz al puterii celui pe care-l credeam avocatul meu. Iar acest așa-zis avocat a luat plângerea mea și a trimis-o șefului celui pe care l-am reclamat că a produs abuz de putere in relația sa cu deținutul Adrian Năstase (cred că i-a pufnit râsul). Curat Kafka, frate! Cred că voi avea dreptul, la fel ca biata mea țărișoară, România, să fiu strivit nițel în picioare. Asta să-mi piară pofta să mă mai plâng, să mai comentez. Măcar până în acea zi pe care sper să nu o apuc, rămân cu puterea, dorința și capacitatea de a BOICOTA un referendum ilegitim și ilegal!

Doamne ajută!

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

42 de răspunsuri la În 29 iulie vom face recensământul celor din Conjurația imbecililor.

 1. Evanghelista zice:

  Congresmenii Michael Turner (republican, Ohio) si Loretta Sanchez (democrata, California), liderii grupului de prietenie cu Romania din Congresul American au trimis o scrisoare secretarului american de stat Hillary Clinton in care afirma ca “situatia politica actuala din Romania pune sub semnul intrebarii angajamentul privind respectarea principiilor fundamentale ale democratiei, statului de drept si separarea constitutionala a puterilor in stat”.
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12893432-congresmeni-americani-catre-hillary-clinton-situatia-politica-actuala-din-romania-pune-sub-semnul-intrebarii-angajamentul-privind-respectarea-principiilor-fundamentale-ale-democratiei.htm

 2. Victor dragă, s-au demascat !
  Din acest motiv, știau cum procedează ei de obicei, urlau că președintele ales Traian Băsescu e dictator.
  Cât privește faptul „ proști dar mulți ” îmi stă tot timpul pe limbă.

 3. tays zice:

  Cui putem sa ne adresam ca sa vedem listele de vot , si daca in dreptul numelui meu a votat cineva,cind ma duc in tara vreau sa verific si ptr alegerile locale si ptr referendum,si cred ca. Asa ar trebui sa faca toti romanii care nu voteaza

 4. Valentin zice:

  Eu o sa fiu extrem de relaxat duminica. Daca nu se aduna 9,1 milioane de idioti o sa ma bucur ca si-o fura uslinosii si daca se aduna o sa ma bucur ptr ca dezastrul va veni mai repede si nu vor mai avea pe cine sa dea vina.
  Oricum nu va amagiti ca uslinosii se pot razgandi. E doar o adunatura de zombi cu telecomanda la varanul Voiculescu.
  citi or fi o sa vedem duminica.

 5. snapshot zice:

  legat de furtul la referendum Nora pe fb:
  „Andreea Paul Vass spunea mai devreme că e posibilă fraudarea cu „liste încrucisate”, cu liste ale celor care au lipsit de la vot care să fie trimise să fie stampilate prin alte părţi. În această situaţie n-avem cum verifica ce se-ntâmplă, singurii care o pot face sunt cei din PDL din comisiile de votare. Ei pot şi trebuie să trimită listele cu cei care n-au votat la BEC pentru verificare. Şi totodată să deschidă un site pentru cetăţenii care vor să verifice că nu li s-a furat votul!! „

 6. nu există vot multiplu.
  există doar cetățeni care plagiază numele altora când votează.
  iar Consiliul de Etică al Ministerului de Toate îi va absolvi de orice vină.

 7. Lupuș zice:

  Nici Aliodor Manolea nu v-a ridicat vraja basismului?
  V-a dat lovitura mortală! 🙂

  • Sare'n Ochi zice:

   Puluș, singura lovitură mortală este prostia dintre cele două urechi ale tale, mai ales când se cicnește cu întunericul de acolo și screme câte o idee de căcat ca cea de mai sus.

   • Lupuș zice:

    @Ochi și urechi
    Du-te la un psihiatru și povestește-i că limbajul ti-e blocat pe două cuvinte: urechi și întuneric.
    Poate-ti recomanda un tratament împotriva Băchitului!

    • Sare'n Ochi zice:

     Puluș, ești prea prost. Dar văd că-ți place. Tu vorbești de blocat când ți-a sărit arcul și măcăni una-ntr-una: Băsescu, Băsescu, Băsescu – ca o mașinărie stricată?
     😀
     prost cu spume.

 8. doru cu motoru` zice:

  Victor , te rog intereseaza-te si spune-ne daca putem verifica cnp ul de pe listele de votanti. Vreau cu ardoare acest lucru;sunt dispus sa achit si o eventuala taxa.. Am inteles ca pdul detine un soft de acest fel. O astfel de initiativa,sper ca fi sustinuta . Voi reveni luni dimineata.

  SA BOICOTATI BINE !!!

 9. Optimus Prime zice:

  Potrivit siteului KremlinLeaks, partener oficial al WikiLeaks, Victor Ponta s-a întâlnit în 14 iunie, la recepția organizată de Ambasada Federației Ruse la București, cu Aleksandr Kondiakov și Viktor Komardin, președintele companiei de armament Rosoboronexport.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/kremlinleaks-victor-ponta-s-a-intalnit-la-bucuresti-cu-alexandr-kondiakov-993928.html

  Hmm, se pare ca justitia e numai un capat al problemei si nu stiu daca cel mai important!

 10. observator zice:

  Dupa o ora de cautare cu Google singurele poze de la receptia reginei la Buckingham Palast a fost cea aunui cuplu raratacit (Viorel si Daciana)
  http://www.weser-kurier.de/Bilder/Sport/Olympia-2012/636812/Olympia-2012%3A-Polit-Prominenz-zu-Gast-bei-der-Queen.html poza nr.10
  Dar, indiferent de rezultatul votului de la 29 iulie, dupa acest act de inalta tradare, nu doar a Romaniei, ci a intregii comunitati democratice, intre oamenii de stat si oamenii politici care se respecta in occident nu se va mai gasi nimeni care sa mai vrea sa stea de vorba, vreodata, cu Ponta, Antonescu, Voiculescu.
  aceasta este concluzia lumii cvilizate .

 11. observator zice:

  De vorba cu telespectatorii – Ne vom cunoaste la canal

 12. Sare'n Ochi zice:

  Ce cretin al Cacaraului: „Ponta a avut in spate Securitatea lui Ceausescu si-acum minte ca are in spate America…”
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nOfYgyBtjwc

 13. Manfred zice:

  Un cetatean nu se duce la vot pentru ca altii fac clabuc la gura. Subiectul votului devine neinteresant. Eu ma duc la vot de trei ori pentru ca vecinii mi s-au laudat ca voteaza de doua ori. Numa’ asa, de-al dracu’, sa le arat ca sint mai tare ca ei. Subiectul votului? Ce conteaza? Aici ne facem fiecare damblaua…

 14. N-o să vă ia mult să vă număraţi, deci vă rămâne tot timpul să vizitaţi Vila „Dante”, mâine e Ziua Porţilor Deschise. 🙂

  În privinţa ruşilor, vă referiţi la amicii lui Băsescu de la ALRO, ştiţi voi, băieţii deştepţi cărora le-a pus o vorbă bună cu mâna. 😛

  Sunteţi aşa nişte ciudăţenii, o biată sectă fanatică, orbită şi otrăvită de ură viscerală! Până şi în pragul inevitabilului, persistaţi în fixismele voastre patologice, vă cantonaţi în realitatea voastră paralelă, refuzată de bun simţ şi logică. Vă compătimesc! Şi asta nu-i ceva (de) rău, dar voi nu puteţi înţelege, pentru că sunteţi blocaţi în negativism demolator, în negaţionism al realităţii. Mila e o formă de iubire şi n-aş vrea – dar n-aveţi decât, dacă aşa vreţi! – să mă urâţi – suplimentar – pentru asta. E o încărcare stupidă, negativă, care vă transformă în recipiente de autodistrugere. Pe modelul idolului vostru de lut.

  Noroc că de luni, de fapt, de mâine noapte încolo, veţi începe şi voi să respiraţi liber, poate totuşi mai aveţi posibilitatea să vă oxigenaţi ceea ce ar trebui să fie, teoretic, creierele!

  Multă sănătate! Şi capacitatea de la Dumnezeu de a vă descătuşa inima şi mintea, ca să vă bucuraţi cu noi, noi, tot poporul român din care cu toţii facem parte şi doar dezaxaţii ne dezbină în interes personal, egoist, meschin, demolator.

  Jigniţi milioane de oameni. Cui foloseşte? Vă simţiţi bine să desconsideraţi coloana vertebrală a unui popor, conştiinţa naţională, vie, a României? Vă place să vă mortificaţi, în izolare, în loc să vă bucuraţi de libertate. În primul rând interioară. Deci, sufletească şi intelectuală.

  Vine vremea libertăţii şi a reclădirii de ţară. Mai demnă decât oricând. Bucuraţi-vă! Nu vă refuzaţi şansa de a vă elibera! E păcat să rataţi participarea la simfonia unui popor descătuşat.

  Dacă sunteţi botezaţi, faceţi-vă o cruce, iar dacă nu, rugaţi-vă să învăţaţi să vă rugaţi lui Dumnezeu şi ziceţi DA, vreau să fiu un om liber, într-o ţară liberă, cu o guvernare de oameni normali, cu un preşedinte normal, vertical şi veritabil intelectual – iar un intelectual veritabil niciodată nu urăşte, nu dezbină şi nu stăpâneşte. Pur şi simplu reprezintă cu cinste o ţară cu fruntea sus în lume, o ţară ridicată din genunchi şi un popor vindecat de vrajbă şi dezbinare. Este Crin Antonescu, preşedintele tuturor românilor, chiar şi interimar, tot al tuturor este. V-a jignit vreodată? Ţinta lui a fost mereu exclusiv constituită din adversari politici, niciodată n-a atacat cetăţenii cu opiniile şi convingerile lor. Nu v-a făcut niciodată nici un rău, iar voi îl împroşcaţi cu noroi, într-un mod lamentabil. Şi incredibil de infantil.

  Realitatea e asta, pentru că sunt fapte: Crin e primul preşedinte al României care nu provine din sistem. Băsescu e ultimul preşedinte comunist din Europa. Crin rămâne, Băsescu pleacă. România devine o ţară cu adevărat europeană, liberă, cu iniţiativă, nu o slugă aşa cum a degradat-o cel care mâine va fi demis. Zdrobitor. Zdrobitor de afirmativ pentru România, că asta e miza. Miza e nu demolarea lui Băsescu, ci reclădirea României. DA. Băsescu e oricum demolat, s-a devastat singur. Şi v-a abuzat îngrozitor, v-a nevrozat, v-a băgat într-o psihoză obsesivă. Dacă nu aveţi grijă să vă pregătiţi ca să vă vă confruntaţi cu adevărata realitate, mâine seară după ora 23, vă decompensaţi depresiv. Şi e păcat de voi.

  Staţi acasă, faceţi cum vreţi, dar deznodământul fericit pentru România e inevitabil!

  Ştiţi ce extraordinar e să fii un om liber, să gândeşti liber, liber, aerisit, nu în clişee pavloviene stupide? Patapievici m-a plagiat, că aşa faceţi voi, lumea pe dos. Ieşiţi din coşmarul în care vă cuibăriţi cu atâta obstinaţie! Treziţi-vă la realitate, viaţa e frumoasă, e a noastră. A fiecăruia. Nu vi se pare păcat faţă de voi înşivă şi extrem de stupid să vă pierdeţi timpul şi să vă măcinaţi sănătatea ca să susţineţi o epavă? Nu doar politică.

  În nici un caz nu îl ajutaţi alimentându-i iluziile dezaxate. Şi deşarte. Pe care, de fapt, nici chiar el nu şi le mai face, doar joacă ultima lui cacealma. Mai de prost-gust ca oricând.

  Oricum, e alegerea voastră. Peste o săptămână, sărbătorim Schimbarea la Faţă. A României.

  La mulţi ani, anticipat! Vă urez, sincer, numai bine! Încercaţi să vă extrageţi din realitatea paralelă, încercaţi să vă lepădaţi de ură, să învăţaţi să iubiţi, încercaţi să fiţi oameni! Altfel, nu veţi fi niciodată fericiţi, pentru că n-aveţi cum cunoaşte fericirea prin separaţie de iubire. E diabolică izolarea voastră fanatică. E diabolică idolatria. Daţi-vă şansa de a începe să trăiţi frumos. Dumnezeu să vă ajute!

  Dumnezeu să reunească tot poporul român, de pretutindeni şi să ocrotească România!

  • Sare'n Ochi zice:

   😀 😀 😀 cam multă diaree ai hotărât să deverși astăzi. înseamnă că ești cam disperată și vrei să ne împărtășești această disperare. îți mulțumim, ne-ai dat o veste bună.
   ai și tu o fixație. Să vorbești tu, o trădătoare a lui Corneliu Coposu, despre Dumnezeu și România nu există impostură mai mare! Așa are să-ți ajute ție Dumnezeu, ca unei Iude. o Iudă aliată cu un turnător la Securitate – aceeași Securitate care l-a ținut pe Senior 17 ani în temniță pentru Credința sa.
   impostura cu vila Dante vine de la un plagiator și, conform FAZ, poate chiar un criminal, în orice caz, un hoț ordinar și un mitoman – de l-aș credita? îl creditează Iudele ca și tine.
   😀 iar chestia cu decompensatul depresiv mă amuzăa teribil, azvârlită așa în discuție de o specialistă în depresii (e fain singură, fără familie, fărăă viitor, doar veninul picurat din glandă și ăia 50 de lei pe zi care ți-i azvârle Fenechiu ca unei postace ce ești?)
   nu puteți voi fura, cât putem noi boicota 😀
   deznodământul fericit pentru România va fi în ziua în care avem să scăpăm de asistații mintali așa ca și tine. Așa să ne ajute Dumnezeu!

  • Sare'n Ochi zice:

   😀 ia, ca să turbi bine!
   ŢARA LUI „SI CE DACĂ…”
   CCR a decis ca presedintele merge la Consiliul European.
   Ponta: Si ce daca, merg eu.
   CNATDCU a decis ca Ponta a plagiat.
   Pop: Si ce daca, desfiintam CNATDCU.
   Presedintele nu a incalcat Constitutia.
   256 de parlamentari: Si ce daca, noi votam suspendarea.
   UE someaza guvernul sa revina la legalitate.
   Antonescu: Si ce daca, noi nu primim lectii de la UE.
   E greu sa atingi pragul de 50%+1 participare.
   Dragnea: Si ce daca, noi fraudam.

 15. antiimpostor zice:

  și ica-șa vom afla daă ”imbecil”are grad de comparație 😀 ȘP

  (înainte de a da în judecată sasu de amenința șefii de la INS, pînă se dau rezultele finale, așa cum se întîmpla în 2004)
  ocnele de sare mai exista, but, no comment– yet!!!
  sunt curios dacă ai onestitatea de a publica aceasta părere nesărata, ci topită sub prostia omiprezentă

 16. antiimpostor zice:

  și încă ceva:
  incredibil, zău-așa- T Barbu și OTV au ajuns în lumea buna a blogosferei

  asta da, dictatură a justiției în plină lovitură de stat !!!

  pe asta o publici?
  ma îndoiesc!
  ha, ha, ha

  ești curios cine sunt și cum votez?
  simplu: anulez buletinul

  • Sare'n Ochi zice:

   ești total incoerent. vă dau voie să beți în timpul serviciului?
   în ce privește anulatul buletinului, la ce să te mai ostenești, când alți flăcăi ca și tine au deja pregătiți sacii cu buletine anulate? 😛

 17. antiimpostor zice:

  hai, că mă binedispun aici 🙂
  te credeam mai … subtil,parol!
  incoerent? posibil– m-am molipsit===pe caniculă, molima se răspîndește iute;
  nu am amenințat și nu obișnuiesc, dar dacăă nu prinzi aluziile subtile sau timiterile nevinovate la …”simboluri” vechi…, nu sunt eu de vină; posibil, să fie prea mut sare pe pleoape 🙂

  trebuie să mă ”documentez”cu e cu Ochiul și timpanul

  nu lucrez la STS
  și nici nu sunt înregimentat, iar gradat, nici atît

  dar, cînd voi avea răgaz, voi încerca , un fel de studiu de caz, eventual, despre frica renăscută in dictatura justiției, nelegată la ochi, ci, mai grav, cu ochii loviți, atunci cînd lașitatea devine o virtute;
  păcat

  eu mă referem la buletinul de vot
  nu mă revenic dea nea’ Iancu !

  și nu îmi plac Cațavencii (noi sau vechi–- cu ciocoii de la OTV cum o fi , ha?! ), nu sunt turmetat, nu beau tării cu gheață, mai ales vara, nu îmi place retorica reduntantă, nici agramatismul, nici incultura
  lămurit au ba,
  să tăiești bine , să supraviețuim împreună (suntem contemporani, fără voie 😀 ) celor bune și celor rele
  și cam atît

  ester unul care a scris o carte ”impostura”, pe care ți-o recimand cu căldură
  autorul, plin de talent, ori e vulnerabil, ori a avut propriile revelatii
  oricum, dovedește cum că se poartă cameleonismul

  hai, salut !
  (cam familiar? scuze!–se cam obisnuiește )

  • Sare'n Ochi zice:

   cine-a zis ca ai fi de la STS? 😀 deși, după cum te ascunzi pe după stațiile de lângă Jibert… doar nu s-au isprăvit serviciile?
   vorbești despre lașitate? habar nu ai despre Convenția de la Veneția și despre ce conține ea cu privire la participare/neparticipare la vot. și nici că-ți pasă că a vota este un drept, nu o obligație (deh, înțelegi mai bine cuvântul obligație de la serviciu – obligație de serviciu, nu? :D)
   despre supraviețuire vom discuta după ce are să ajungă euro la cinci, șasă lăi frumoși. sau ție îți plătește facturile statul… degeaba și trăncănitul de prostii?
   nu-ți place retorica „reduntantă” 😀 nici DEX-ul se pare.
   hai, salut!
   moderez doar asistații mintal.

  • Sare'n Ochi zice:

   citește. știu că ți se apleacă, dar poate se lipește ceva de tine.

 18. na, fir-ar.
  nici n-au desființat încă CCR, DNA și restul instituțiilor democratice, că și-au și trimis slugile să ocupe forumurile.
  mai răsfirați, băieți, mai răsfirați, că încă n-am ieșit din UE.
  ați auzit de scutul de la Deveselu? e făcut tocmai să ne asigure împotriva stăpânilor voștri.

  vedeți-vă de treabă, că nu puteți voi plagia cât putem noi scrie.
  și oricât vă străduiți, nu puteți voi dormi cât putem noi sta treji și lucizi.
  și nu puteți voi sorbi Antena 3 cât putem noi citi presa internațională.
  cereți niște manuale de română și de logică, că vi-i incoerența mai pronunțată chiar decât agramatismul.

 19. noradamian zice:

  Ziua bună 🙂 trădarea masivă, organizată, mai bine organizată ca niciodată, a falangelor de iude sub comanda diabolicului varan si a slugilor sale, nu va reusi!

  Bravo Sare! 🙂

 20. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

 21. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de lovitură de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.