Dacă nu ne desfiinţează Ponta printr-un protocol semnat cu sindicalişti oligofreni, sigur ne pierde Antonescu la cărţi

de Ștefan Ciocan

Nu m-ar mira dacă într-o zi Victor Ponta ar semna un document prin care desfiinţează România şi apoi ar veni senin în faţa naţiunii să spună că nu a ştiut ce semnează şi că de fapt el a iscălit doar prima pagină. Şi dacă nu ne desfiinţează Ponta printr-un protocol semnat cu nu ştiu ce sindicalişti oligofreni, sigur ne pierde Antonescu la cărţi într-o noapte lungă de iarnă. Poate că nici nu ar fi atât de rău. Poate că noii „stăpâni” ar fi mai omenoşi şi ne-ar lăsa să mergem la şcoală, să ne instruim puţin, să nu mai înghiţim toate gogoriţele ieşite de pe „coardele” vocale ale unor politicieni iresponsabili şi mincinoşi. Documentul semnat de Ponta, Chițoiu şi Constantin demonstrează de fapt că cei trei lideri sunt nişte marionete ale unor eminenţe cenuşii care conduc de facto partidele. Victor Ponta nu mai poate inspira altceva decât milă. „Micul Titulescu” s-a autodistrus în momentul în care a muşcat momeala lui Antonescu şi a intrat într-un război politic din care nu avea nimic de câştigat. Acuzat că a plagiat o teză de doctorat, pe care cred că nici măcar nu a citit-o, cu atât mai puţin că a scris-o, Ponta nu mai poate ieşi în lumea bună europeană. Acum şi-a pus semnătura pe un alt document pe care probabil că nu a apucat să-l citească. Dorinţa de a-şi asmuţi câinii conduşi de Dogaru asupra lui Traian Băsescu l-a determinat să achieseze la toate inepţiile unor sindicalişti retardaţi şi ale unor cadre militare pensionate, cu mintea înecată în alcool. Dar în politică, precum în viaţă, prostia se plăteşte.

Şocant pentru un observator neîndoctrinat de ura faţă de Băsescu este seninătatea cu care Ponta minte. I-a privit în ochi pe jurnalişti şi prin intermediul camerelor video pe români şi a spus senin, fără măcar să-şi dreagă vocea, că nu a semnat documentul. Aceeaşi atitudine a avut-o şi când susţinea că nu a plagiat teza de doctorat în condiţiile în care o treime este copiată cuvânt cu cuvânt. Dorinţa lui Ponta de a părea altceva decât este frizează patologia. Un premier care îşi falsifică CV-ul trecând un curs de perfecţionare ca un masterat nu are ce căuta la masă cu şefii de guverne din lumea civilizată. La câte minciuni i-a servit Ponta poporului român ne putem aştepta la orice din partea liderului PSD. Inclusiv, sau mai degrabă, la îndeplinirea obligaţiilor asumate prin protocolul cu Dogaru, decât pe cele din documentele semnate cu Uniunea Europeană. Atitudinea Premierului României faţă de liderii europeni este de-a dreptul iresponsabilă, în condiţiile în care deja o parte din plăţile pentru proiectele finanţate din banii UE au fost suspendate.

Referendumul de duminică poate să confirme sau să infirme viitorul european al României, poate să confirme sau să infirme statul de drept, poate să confirme sau să infirme statutul de Preşedinte al lui Traian Băsescu. Dar referendumul de duminică va infirma sigur calitatea de lider politic a lui Victor Ponta. Şeful PSD îşi trăieşte ultimele zile de om politic, învins fiind de colegii săi de partid, de partenerii din USL, dar în special de propria-i sete de putere.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Dacă nu ne desfiinţează Ponta printr-un protocol semnat cu sindicalişti oligofreni, sigur ne pierde Antonescu la cărţi

 1. Andrei zice:

  Boicot şi vigilenţă.

 2. fără să vrea, Antonescu a recunoscut că documentul e real și semnat de USL.
  Chiliman a cerut lămuriri, fără să atace PNL în vreun fel; doar a întrebat dacă e adevărat că…
  Antonescu a răspuns prin „afară cu Chiliman”.
  răspunsul arată, clar, că Antonescu a fost deranjat de întrebare.
  dacă USL n-ar fi semnat porcăriile, Antonescu nu era deranjat deloc de întrebare, spunea „nu” și cu asta, basta.

 3. Mih. zice:

  Preluat de la Copac:

  „Cristian | iulie 27, 2012 la 12:12 |

  Dragilor,
  Noi, cativa prieteni, ne-am pus camere video pe masini si duminica stam pe drumuri si filmam orice autobuz , microbuz, etc. ce ar putea face turism electoral. Unde opreste, ce face, etc.
  Eu cred ca va fi nevoie de dovezi dupa acest vot.
  Sugeram oricui sa faca la fel, si telefonul e bun.
  Va rugam sa anuntati voi asta si in alte parti, dar bine ar fi sa fie anuntat cumva si oficial – pentru a-i avertiza si intimida cat de cat pe transportatori.”

 4. Sare'n Ochi zice:

  Mi-a scris Avocatul popoului (pardon Poporului) – ma, rog, al Puterii. Eu l-am reclamat pe Ioan Rus, iar el mi-a inmanat plangerea catre Victor Viorel Ponta, spre aspra solutionare…
  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=301866263244787&set=a.299908540107226.62351.162110957220319&type=1&theater

 5. Sare'n Ochi zice:

  aceasta este o discutie cu o prietena din Timisoara.
  Elvira Popeti
  salut
  Cautati prin spitale, mai ales la cele de boli cronice. uslasii au fost ieri la spitalul TBC (victor babes) si i-au pus pe pacienti sa semneze ca au votat la urna mobila si le-au luat datele din buletin. Verificam si la alte spitale.
  Trebuie sa vedem cum luam declaratii de la pacienti
  Lungu Victor Eugen Mihai
  about an hour ago
  Lungu Victor Eugen Mihai
  deja au inceput cu frauda? pe astia ii prindeti?
  adica aveti date concrete sau numai niste povesti?
  Elvira Popeti
  about an hour ago
  Elvira Popeti
  sper ca da
  am aflat din greseala ieri, de la un pacient
  verificati si voi
  nu au timpul fizic sa fure atat duminica; asta e actiunea „urnele mobile”
  Lungu Victor Eugen Mihai
  about an hour ago
  Lungu Victor Eugen Mihai
  ca stiu ca exista o hartie interna prin care sunt obligati sa se duca cu urna mobila peste tot. poate s-au dus doar sa-i puna pe bolnavi sa faca o cerere de urna mobila. ca fara cerere, n-au ce cauta pe acolo.
  Elvira Popeti
  about an hour ago
  Elvira Popeti
  au dat declaratie ca au votat si le-au luat datele din buletin. Nu mai exista obligatia sa anunti inainte ca vrei urna
  imi dai un nr de tel de jurnalist din timisoara, sa-l anuntam cand avem dovada?
  Lungu Victor Eugen Mihai
  21 minutes ago
  Lungu Victor Eugen Mihai
  da-i informati lui @bleen. sa o transmita mai departe. trimite-mi si mie daca ai o astfel de declaratie pe [cenzurat sa nu ma injure cei din conjuratia imbecililor pe care-i vom numara in 29 iulie]
  i-o dau lui EB
  Elvira Popeti
  3 minutes ago
  Elvira Popeti
  astazi e ofiterul de presa al pdl Timisoara in spital. Ieri a chemat si televiziuni si nu au vrut sa vina. Am discutat asta in pauza Amfiteatrului civic pe care il organizam impreuna cu soc Timisoara
  vorbesc azi cu ea; i-am promis ca incerc si eu sa contactez presa, si m-am gandit la tine
  ideea era ca ne trebuia un telefon sa vina cineva de la presa imediat
  Lungu Victor Eugen Mihai
  about a minute ago
  Lungu Victor Eugen Mihai
  nu mai am contacte in Timisoara. cred ca ti-am sugerat sa-l cauti pe Fluieas – cu el am lucart in 2002 si este un om capabil.
  Elvira Popeti
  about a minute ago
  Elvira Popeti
  Fluieras? ok
  incerc sa dau de el
  Lungu Victor Eugen Mihai
  a few seconds ago
  Lungu Victor Eugen Mihai
  sa-mi trimiti si mie daca va ies dovezi.

 6. observator zice:

  Adrian Papahagi, discurs București, 26 iulie 2012

 7. observator zice:

  Adrian Papahagi, discurs București, 26 iulie 2012
  http://www.youtube.com/user/FundatiaCD aici gasiti totul despre Papahagi
  Metodele de furt vor fi prezentate azi la ora 18 pe OTV editie speciala Tudor Barbu emisiune interactiva show total.Soricelul DDD senzationalescu are un milion de membri + membri de familie ce trebuesc lamuriti la chiul cetatenesc drept raspuns la greva parlamentara. in caz de nereusita pentru DDD adio vis de preamarire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.