Prim Plagiatorul României servește Constituția (bonus: intratabilul mincinos Andrei Marga și margumentele sale)

Aflăm de la Sorina Matei: Un mincinos netratabil este și bravul ministrul de Externe, Andrei Marga, cel care atunci când a fost numit, cu ochii spre Kremlin, se mândrea că se trăgea cu Angela Merkel de brăcinari.

Ei bine, a mințit grosolan. Se bănuia asta, dar acum este o evidență. Merkel refuză să se întâlnească cu premierul Ponta, ba chiar CONVOACĂ ambasadorul nostru de la Berlin la Guvernul Federal.

Pentru că nu suntem toți idioți, subliniez că asta nu e o uzanță, este chiar o situație excepțională. Când este convocat, înseamnă că este chemat. Și este chemat când se întâmplă ceva foarte grav. În plus, când totul decurge normal, Guvernul federal nu atrage atenția și nu dă special pentru asta un comunicat semnat de purtătorul de cuvânt al Executivului german.

  • Rumänischer Botschafter ins Bundeskanzleramt einbestellt
    Der Sprecher der Bundesregierung, Steffen Seibert, teilt mit: Heute ist der Botschafter der Republik Rumänien, Herr Lazar Comanescu, in das Bundeskanzleramt einbestellt worden. Ihm wurde die weiterhin große Besorgnis der Bundesregierung über die innenpolitische Entwicklung in Rumänien mitgeteilt. Aus Sicht der Bundesregierung gefährden die von der Regierung Ponta in den vergangenen Tagen ergriffenen Maßnahmen zur Beschneidung der Kompetenzen des Verfassungsgerichtes und zur Verlagerung der Zuständigkeit für die Veröffentlichung der Gerichtsentscheidungen in ernsthafter Weise das Prinzip der Gewaltenteilung. Botschafter Comanescu gegenüber wurde der Erwartung der Bundesregierung Ausdruck verliehen, dass alle Urteile des Verfassungsgerichtes von der rumänischen Regierung umgehend veröffentlicht und unmittelbar umgesetzt werden. Insbesondere müsse das Referendum über die Suspendierung von Staatspräsident Traian Bašescu am 29. Juli 2012, damit es Gültigkeit beanspruchen könne, von der absoluten Mehrheit der registrierten Wähler entschieden werden, wie es das rumänische Verfassungsgericht am 10. Juli 2012 entschieden hat.

Dacă Marga nu știe să traducă din germană, traduc eu atât cât mă descurc.

„Ambasadorul român a fost CONVOCAT la Cancelarie

Purtătorul de cuvânt pentru Guvernul federal, Steffen Seibert, anunţă:

Astăzi, Ambasadorul Republicii România, domnul Lazăr Comănescu, a fost chemat la Cancelarie. Domnului ambasador i s-a transmis PROFUNDA ÎNGRIJORARE a Guvernului Federal cu privire la evoluţiile politice interne din România. Din punctul de vedere al Guvernului federal, măsurile luate de Guvernul Ponta în ultimele zile de a reduce competenţele Curţii Constituţionale şi de a transfera competențele pentru publicarea hotărârilor judecătoreşti AMENINȚĂ într-un mod SERIOS principiul de separare a puterilor în stat. Ambasadorul Comănescu a înțeles AȘTEPTAREA Guvernului federal ca TOATE hotărârile Curţii Constituţionale SĂ FIE PUBLICATE IMEDIAT și PUSE ÎN APLICARE IMEDIAT. În SPECIAL, cele referitoare la REFERENDUMUL privind SUSPENDAREA președintelui Traian Băsescu din 29 Iulie 2012, astfel încât ca să se pretindă valabilitate să fie decis de o majoritate absolută a alegătorilor înregistraţi, aşa cum Curtea Constituţională română a decis.”

Ce face Guvernul României prin ministrul de Externe și tot aparatul MAE în replică la toate acestea? Ei bine, mint cu nerușinare. Mint de îngheață apele. Mint în cascadă de parcă sunt setați, spălați pe creier. Mint de te întrebi dacă e iresponsabilitate sau vreo boală. Mint de te sperie pentru că vezi că nu se mai opresc.

Purtătorul de cuvânt al MAE spune că ambasadorul Comănescu NU A FOST CONVOCAT, ci a avut o întâlnire convenită ANTERIOR cu consilierul de politică externă al lui Merkel. O întâlnire care face parte din dialogul UZUAL pe teme de interes bilateral și teme europene. Nu a vrut să spună care au fost mai precis temele abordate și nici care este frecvența întâlnirilor uzuale cu consilierul lui Merkel.

De remarcat că întâlnirea nu a avut loc la nivel de omolog, ci la un nivel mai ridicat. Și asta e important.

Ce face Marga? Se urcă pe muntele minciunii: „NOI am cerut Cancelariei Federale să-l primească în urmă cu câteva zile pentru a se da toate informațiile necesare despre evoluțiile din țară. Această întâlnire a fost stabilită cu zile în urmă și acum s-a produs. Acesta este faptul”. Marga, pentru Q Magazine. Știu, e halucinant, dar asta a declarat.

Ca atare, ministrul de Externe Andrei Marga spune că Guvernul federal minte oficial printr-un comunicat. Pe mine, ca cetățean, Marga mă face de râs. Fără speranță, eu așa înțeleg. Voi?

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

155 de răspunsuri la Prim Plagiatorul României servește Constituția (bonus: intratabilul mincinos Andrei Marga și margumentele sale)

  1. Au pierdut orice măsură. Oamenii aceștia au înnebunit ! 🙂 Să ne așteptăm și la crime !

  2. sincer, eu chiar am crezut că Marga va fi un ministru de externe foarte bun.
    trecând peste politica dâmbovițeană (sau someșeană?), trecând peste ce a făcut aiurea ca rector, Marga este un om foarte inteligent, cult, civilizat și foarte priceput într-ale relațiilor internaționale.
    sunt uluit când îl văd comportându-se la fel ca niște indivizi de teapa lui Ponta sau Antonescu, care sunt mult sub nivelul lui.
    cum mama dracului se poate transforma un intelectual într-un șmecheraș?!

    • gioana vesela zice:

      Probabil nu ai auzit ce limbaj suburban folosea pe la latrina 3….individul este un produs comunist (bolsevic) de inalta clasa……aia cu cult, civilizat și foarte priceput într-ale relațiilor internaționale este o spoiala si nu au nimic in comun cu personajul trist Margaoaia, oricum a data dovada propriei incompetente.

    • bidon113 zice:

      Nu ştie să lege un cuvânt de altul.. E un analfabet notoriu.. Cum dracu’ de poţi măcar sugera că ar putea fi un bun ministru?!? Înnebunişi?

    • dora zice:

      Nu,gresesti amarnic.O fi el licentiat,are competente in stiinte politice,filosofie (unele de sorginte comunista),dar nici intr-un caz in diplomatie si relatii internationale.Pe linie de educatie,de contacte academice si-a creat el relatii,dar competenta sa se opreste la acest nivel.Diplomatia ,e povara grea,pentru asa ceva ai nevoie de performanta,ceea ce pentru Marga e un drum inchis.Sa numai vorbim de inclinatiile lui promoscovite si de adulatia lui fata de „marele”Putin.Aici a dat-o in bara si romanii nu-i vor ierta „tradarea” sentimentului national.El s-a erijat in purtatorul de cuvant al mafiei romanesti interesate in afaceri cu mama Rusie,si nu exclud si cercuri occidentale ce pedaleaza pe aceiasi linie.

    • crisuadi zice:

      Imi pare rau , de-a dura lex ! Hitler nu era un om inteligent , a cochetat cu artele plastice , pai , ce , se compara cu oricare politruc roman ? 🙂 Eugen Barbu , in PRICIPELE sau SAPTAMANA NEBUNILOR , a demonstrat ca este un om destul de inteligent , incat sa atinga culmile scriiturii ! !
      Doar faptul ca era abonat la antena3 , in fiecare seara , sa-si dea cu parerea si , deja , spune multe despre calitatile acestui specimen educat .

  3. doru cu motoru` zice:

    M-am gandit ca daca tot ni se duc de rapa sperantele ,haideti sa mai stricam un week end . . Asadar , trimite-ti scrisori pe adresele celor care mai pot face ceva ,UE ,ambasade ,peste tot. A ! ia cititi :http://www.revista22.ro/titus-corlatean-continua-presiunile-asupra-magistratilor-font-colorffcc00bministrul-justi539iei-cere-verificare-judecatorilor-care-lau-condamnat-pe-nastasebfont-16363.html
    Curat european!!! Cinci judecatori ? Zic ca nu este mult ? Sau este ? D-na Pivniceriu ( membra a CSM ului ) , afirma ca este un dosar politic!!!! Vin semnale de la Rahova ,ca vor aparea niste informatii, daca nu se misca mai cu „talent” ?? Sacrificam Romania ???

  4. oarecare zice:

    Ma bucur ca doamna Sorina Matei mai citeste si ce scriem noi pe-aici 🙂
    Nu de alta, dar ceea ce scrie dansa, astazi, a fost deja scris aici, ieri, de noi 🙂

  5. Afis PSD Constanta.
    De observat cum s-a realizat montajul: cel mai in fata El Comandante Mazare (gradele le-a pierdut probabil la carnavalul din Mamaia), urmeaza El Xerox Comandante care cam fluiera a paguba si Antenescu care arata ca si cum ar fi primit un blitz in fata.

    Apropo, Antenescu declara ca va fi impartial si echidistant…

    • oarecare zice:

      Boc nu misca nimic la Cluj?
      Chiar deloc?
      Nu organizeaza nimic?
      Ceva asa, mai amplu, mai cu sprijin substantial..?

      • Sare'n Ochi zice:

        vezi ca esti bagi in ele? maine avem miting in Cluj cu Basescu, MRU si altii. chiar ma calci pe nervi!

      • dora zice:

        Draga oarecare!!!:)
        Te credeam mai inteligent.N-ai urmarit miscarile protestatare din Cluj,n-ai ascultat declaratiile lui E.Boc,nu stii ca din cele 3 mitinguri pentru referendul unul este organizat in Cluj?In aceasta seara la Transilvania live a fost o emisiune dedicata mitingului de maine la care a participat si ICCD cu MRU?

    • ceaikovski zice:

      am auzitsi eu. Este foare posibil, pt ca am vazut comentariul lui Lazaroiu.

      Intre timp, guvernul are treaba, a venit cu lista de la Barroso: azi, zice Ponta, discutam in guvern Legea sanatatii

  6. ceaikovski zice:

    Sare, uite ce zice Mircea Bozan pe facebook, da si tu la Thophyle, sa o faca cineva priceput si s-o trimitem cu totii, de pe adresele noastre de mail:
    „Mircea Bozan
    pentru a contracara actiunea de eliminare a judecatorilor din sistem si inlocuirea lor cu altii obedienti, va solicit sa compuneti cat de repede posibil,un protest deschis, echilibrat si documentat, care sa fie semnat de cati mai muti romani, pe care sa-l trimitem Dnei Angela Merkel si CE. Trebuie sa stie intreaga Europa, ca acest USL, este dusmanul Romaniei, ca actiunile urmaresc in toate variantele, DISTRUGEREA FUNCTIONARII STATULUI DE DREPT, de razbunare impotriva mersului democratic in interiorul Uniunii Europene.”

  7. ceaikovski zice:

    Ati citit comentariul de ieri al lui Mircea Bozan?
    Uite aici:
    Salt in gol fara parasuta
    …Trei minciuni la fiecare respiratie…Educatie exemplara in pranayama politicii comuniste. A invatat sa paseasca in minciuna inca din momentele solemne cand a fost adus in vizita la Congresul PCR, in preajma maretului ziditor… Respiratie, inspiratie, respiratie……. ”Solutia este coabitarea, dar va fi foarte dificil, daca nu imposibil”, a mai spus Victor Ponta. “P…ana acum a fost imposibil. Basescu a fost 8 ani presedinte si este obisnuit sa detina toata puterea. A fost capitan de nava si crede ca el este seful caruia toti trebuie sa i se supuna.” la intalnirea cu Stanschew.
    Acest politician, a facut parte din Guvernul Romaniei, pe post de ministru in alianta nationala, imediat dupa numirea lui Emil Boc in fruntea noului guvern rezultat dupa ultimile alegeri, cel suspendat de parlamentul trecut, – perioada care a lasat rani adanci in bunul mers Tarii, tot de catre aceeasi grupare bolsevica: PSD+PNL+PC. Pana cand s-au retras in luna septembrie 2009, cu doua luni inainte de alegeri le Prezidentiale. Nimeni nu i-a dat afara de la guvernare dar, baronii locali au inceput sa maraie amenintator in ceafa lui Geoana, dupa seara de destindere in jakuzzi lui Vantu.
    …”Pana acum a fost imposibil. Basescu a fost 8 ani presedinte si este obisnuit sa detina toata puterea…”
    Iesim din paralelismele fortate de declaratiile lui Ponta, cu cele intamplate in ultimii trei ani. Motive politice sunt si de o parte si de alta. Insa, singura motivatie a tuturor taberelor politice nu se potriveau cu angajamentele semnate de Romania in toate conventiile, conferintele, CE, NATO, FMI… Deci, cu initiatorul si reprezentantul Romaniei: Presedintele. Si-a facut astfel dusmani in PDL, in UDMR, in PSD, in PNL, in PC si acum la sfarsit in partidul alunecos, UNPR.Sistemul juridic a inceput sa functioneze, sontac,sontac, dar a inceput sa mearga. ANI a inceput sa produca dosare concrete, sa-si arate eficienta. Nu atat de greu intr-o tara unde furtul public este aproape o bagatela. Unde se cotizeaza cu valiza, cu porbagajul, cu camionul… Transpartinic.

    Ieri am avut probleme extrem de grave cu sanatatea si m-am recuperat cu ajutorul lui Dumnezeu pana aseara. Cu calmante dupa ce efectele narcozei a trecut. Trebuia sa fiu si eu la Brussel, alaturi de tinerii pe care i-am vazut demonstrand. Alaturi de colegi, la conferinta de presa. Dar aceasta lipsa de acolo, a facut posibila, rezolvarea unei alte probleme foarte importante, astazi.
    Si acum stirile de care aveti nevoie si despre care veti auzi si maine si in zilele urmatoare mai multe detalii. Cancelarul german, dupa cum v-am relatat a refuzat categoric cererea lui Ponta. Presedintele Frantei, l-a refuzat categoric. Au fost informati cinstit, documentat, cu dovezi indubitabile. „Direct de la sursa”. Atat Dna Merkel, Premierul Britanic, Presedintele Frantei, Prim-Ministrul Olandei, Austriei, Danemarcei, Spaniei, Italiei, Finlandei si Belgiei au primit toate materialele in original si in traducere, inregistrari video subtitrate, stenograme, inregistrari audio. Toate originale, necomentate. Mapa cu reactiile societatii civile, a presei libere, exemple integrale a presei controlate din Grupul Intact, presa bastion a crimei organizate, ca „anexa, a materialelor originale”. Am atasat apoi copii video si mapa scandalului „Basescu lovind un copil”, reactiile de atunci ale presei controlate, presei libere si, Expertiza grupului europen media coordonat de Agentia IMAGE si expertizat in studiorile RTL Luxemburg, concluziile a zece Agentii specializate in monitorizari media, una dintre Agentii fiind in prezenta in contract de parteneriat media cu Consiliul European.
    Dl Sigfried Voratsch, a fost si chestionat in acest caz de catre directoratul de comunicare a CE, din dispozitia comisarului V.Reding. In acest context, s-a reluat motivatiile primei suspendari, inca de la prima suspendare, din 2007.
    Intalnirile de ieri, mi-au fost confirmate de Koen DOENS, seful Biroului de Presa a Dl Barroso si apoi astazi inainte de intalnirea Dl Barroso- Ponta de la un membru al Cancelariei, Dl.Hugo SOBRAL. Primul mi-a confirmat despre tensiunile intrevederii de ieri dintre Dr. Schulz si Ponta si de catre Dl Martin Binder, de la Cancelaria Dl Martens despre amanunte legate de insistentele copilaresti ale lui Ponta pentru a fi primit intr-o audienta de catre PPE. Miercuri dimineata, la ora 9, a avut o intrevedere a conducerii PPE si s-a hotarat un punct comun legat de Ponta. S-a evitat astfel unele pareri de a se cere insistent Dl. Barroso sa interzica prezenta in ziua de astazi a lui Ponta in sediu. Aceasta dupa ce s-a aflat despre unele afirmatii pe care Ponta le-a facut despre credibilitatea unor politicieni „pro-Basisti” din PE si CE….la intalnirea dintre Dr Schulz si Ponta, si la care au mai participat din stafful lui Ponta, purtatorul de cuvant, depasit in totalitate de toate situatiile, alti trei sau patru membri ai delegatiei romane si alte persoane din serviciul de protocol. Scuhlz a strigat de doua ori si i-a spus ca nu i-a permis in nici un caz (in 28 iunie), sa organizeze un Puci politic, ca nu si-a dat nici un acord, si ca toate problemele pe care Ponta si Parlamentul pe care-l controleaza, au creat mult disconfort in Europa. I-a spus ca astfel de actiuni, au creat opinie intre jurnalistii de marca germani si europeni un suflu de decredibilzare a socialistilor in multe tari europene si s-a enervat, cand Ponta, in engleza lui de balta, cu trei greseli la doua vorbe,i-a spus ca vor rezolva problemele cat se poate de repede, dar ca tot ce s-a spus despre abuzuri, sunt minciuni puse la cale de multa vreme, si ca Basescu a urmarit si provocat acest scandal european regizat de dusmanii socialismului inca dinainte de a-l numi sa formeze guvernul. Atunci Dr, Schulz, i-a amintit patetic, ca dictatorul Basescu l-a numit, nu parlamentul care a capatat peste noapte alta configurare si ca acesta a demonstrat prin gestul sau o deschidere, intr-o situatie de criza politica. A urmat o conferinta de presa, unde din cei 42 de jurnalisti acreditati, au fost alesi 5, prin numire din partea comisarului de presa prezent, s-au fentat raspunsurile, iar greii pressei au fost refuzati intrucat Ponta a fost la penultima intrebare solicitat sa spuna cum va reactiona la dovedirea existentei legate de plagiat si pus in dificultate…
    Astazi, la intalnirea cu Barroso care a durat 28 minute, discutiile au fost extrem de incordate si reci, iar Dl Barroso tinea in mana inca de la intrarea in Biroul acestuia mapa cu probleme la care va trebui sa raspunda nominat, cu termene si modalitati de rezolvare:
    1. să respecte independenţa deplină a sistemului judiciar,
    2. să restabilească toate competenţele Curţii Constituţionale
    3. să se asigure că toate deciziile Curţii sunt respectate
    4. să numească un Ombudsman care se bucură de sprijinul tuturor formaţiunilor politice,
    5. să asigure o nouă procedură deschisă şi transparentă de numire a un procuror general şi director al Direcţiei Anticorupţie
    6. să facă din integritate o prioritate politică.
    Ponta a reusit in permanenta argumentare a Dl Presedinte, sa intervina relativ scurt de patru ori, in care a repetat placa cu manipularea unor indivizi politici mincinosi, al unor jurnalisti si persoane iresponsabile care a creat conditiile date ale acestui moment. A afirmat din nou, ca are sustinera populatiei care au votat cu aproape 70% impotriva fostei clase politice si a lui Basescu, direct implicat si principalul vinovat al acestui scandal. A afirmat faptul ca poporul l-a legitimat pe el si Parlament dupa alegerile de acum patru saptamani, ca a respectat hotararile parlamentului de destituire a celor doi sefi de senat si camera si a Avocatului Poporului care au creat profunde greseli parlamentare, incitand la ura si dezordine in parlament, ca au avut activitati infractionale si de eludare a legilor in parlament. Brusc, Dl Barosso s-a ridicat in timpul disertatiilor, i-a inmanat mapa cu solicitarile si i-a intains mana. Fotografia din fata steagului a fost facuta inainte de discutie si nu dupa, cum s-a afirmat. Afirmatiile sale date apoi presei, au fost extrem de neadevarate, interpretand aceste discutii si rezulatatele lor in sensul pe care-l gandea el.
    Ieri seara tarziu, m-a sunat Martin Binder, care m-a rugat sa-i aduc mapa cu inregistrarea video subtitrata, un transcris in l. germana a interviului-raspuns a lui V. Ponta, afirmatiile acestuia la adresa Germaniei. A sosit la Stuttgart la ora 13 cu o cursa KLM, si a plecat dupa o ora la Berlin pentru o intalnire cu seful cancelariei Cancelarei Merkel. La ora 15,45 mi-a confirmat faptul ca materialul a ajuns la Comisarul de Pressa a Cancelariei si ca urma sa poarte discutii legat de subiectul Romaniei, sa transmita un punct de vedere comun din partea PPE legat de situatia grava in care se gaseste Guvernul Romaniei, a Parlamentului Romaniei. Se pregateste participarea Cancelarului Merkel ca invitat la intalnirea comisarilor Consiliului si la o hotarare de maxima importanta care se va hotara la aceea data. Cu ocazia telefonului primit, mi s-a transmis multumiri si solicitarea de a furniza in continuare din partea Agentiei matriale video si traducerea acestora din conferintele de presa. Stiau ca sunt operat si mi-au transmis sanatate.
    Va intreb, pe voi, poate un pilot care poate zbura cu un avion de agrement sa sara in timpul zborului, virtul linistit, fara parasuta? Poate, dar atunci, pilotului i s-a permis zborul dintr-o greseala, sau nu-i in toate facultatile mintale….

  8. ceaikovski zice:

    Dreptul de vot al diasporei: http://portal.todobyte.net/

    • dora zice:

      ceaikovschi,
      drept amputat!Reducerea colegiilor din diaspora la jumatate.Vai, ce teama le este uslasilor de romanii destupati la minte.

  9. oarecare zice:

    Iata ce le-a mai trecut prin cap USLamistilor:

    „Plagiatul, condamnat numai de 2% dintre romani – sondaj Avangarde”

    „Institutul Avangarde” este condus de nimeni altul decat Marius Pieleanu.
    Cine este Marius Pieleanu?
    Una dintre cele mai obediente slugi ale PSD.

  10. oarecare zice:

    Lazaroiu iar doarme in papuci?
    Toti prapaditii arunca sondaje pe piata, care mai de care mai aberante.
    Sociologul Lazaroiu de ce nu se incumeta sa faca si el un sondaj de opinie?
    Ca nu-ti trebuie decat 10 studenti care sa dea fiecare cate 100 de telefoane prin tara si, iaca, gata sondajul.
    Sa faca un sondaj cinstit si sa plublice rezultatele, fara floricele si fara masluiri din condei!
    Dar se pare ca astia „de dreapta” sunt ocupati tot timpul cu basme pe Facebook, in timp ce tara se duce pe râpa…..

  11. aronpetru zice:

    L-am auzit la stiri pe Comanescu spunand altceva. Astia ne mint in fata si vad ca lumea nu se prea misca.

  12. observator zice:

    Tradare prin mica publicitate Generalul izmana ai terfelit onoarea de militar
    ”Pontanacul” si ”tradatorul” au pus de o alianta. Fara stirea liberalilor (partenerii de USL ai PSD) si, culmea, nici a social-democratilor.
    Anuntul a aparut, joi, 12 iulie, intr-un cotidian central
    Tinuta la secret de liderii PSD si UNPR, intelegerea a rasuflat in presa.
    Nu ”pe surse” cum se obisnuieste, ci prin mica publicitate, ca in bancurile cu prosti.
    Se pare ca protocolul a fost semnat pe 2 mai

  13. oarecare zice:

    Din nou..Sova 🙂

    http://www.ziare.com/dan-coman-sova/senator/reactie-halucinanta-a-senatorului-dan-sova-neamtule-hitleristule-fascistule-1178472#adaugare-comentariu

    Initial am crezut ca e vb de o gluma a lui M. Neamtu.
    Dar se pare ca totul a fost cat se poate de real.
    Ma gandesc ca cretinul ala de Sova astepta o rectie brutala din partea lui M. Neamtu, ca apoi sa urle ca disperatul ca a fost o tentativa de asasinat 🙂 🙂
    Oare cat mai rezista USL?

  14. Mih. zice:

    Avertismentele UE incep sa aiba efecte?
    „Ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, a stopat demersul către Inspecţia Judiciară privindu-i pe judecătorii lui Adrian Năstase, întrucât e „susceptibil de interpretări eronate, mai ales în contextul intern şi extern actual, privind o aşa zisă interferenţă în independenţa actului de justiţie” (RL)

    JOS LABA DE PE JUSTITIE!
    JOS LABA DE PE ROMANIA!

  15. oarecare zice:

    Incep sa fuga toti, ca potarnichiile, de plagiatul lui Ponta.
    Nimeni nu are curaj sa-l declare plagiator dar, totodata, nimeni nu vrea sa se manjeasca cu un verdict de neplagiat. 🙂

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12787798-consiliul-national-etica-anunta-este-singura-structura-institutionala-exclusiv-competenta-pronunte-cazul-plagiat-care-este-acuzat-victor-ponta-presedintele-consiliului-alt-membru-dat-demisia.htm

  16. ceaikovski zice:

    ATENTIE!!!!!!!
    Cetatean pe Politeia:
    Salutare!
    Pe fuga.

    Propun, rog si insist pe langa membrii blogului: NU mai discutati public nimic despre participare sau nu la referendum. USL isi reevaluezza zilnic strategia, si pot merge pana la a stabili 2, 100 de zile sau 100 de ani de referendum, numai ca sa scape de TB.
    TB inca nu a sous nimic clar, credeti ca degeaba?

    • brindusa zice:

      Si sunt de aceeasi parere ( fara discutii prea multe)!
      http://riddickro.blogspot.com/2012/07/parlamentul-va-scoate-conditia-de.html
      De luat in seama si acest scenariu!

      Sunt o mie de scenarii, iar elasticitatea juristilor sharlamentari e infinita!

      • oarecare zice:

        Nu e chiar asa.

        Comisia de la Venetia e o comisie care trebuie consultata atunci cand un stat isi modifica propria Constitutie sau atunci cand se scrie o Constitutie complet noua.
        Atunci sunt bune sfaturile si indrumarile pe care Comisia de la Venetia le poate da.
        Dar altfel, nicio comisie din lume nu poate sa dea verdicte de genul „Constitutia lui X e corecta sau a lui Y este gresita” La urma urmei, fiecare popor isi voteaza propria „carte de capatai” asa cum crede de cuviinta.

        In alta ordine de idei, nu cred ca Basescu va apela la CCR daca referendumul va avea doar 8 milioane de voturi din care 7 milioane voteaza demiterea. N-ar avea niciun sens si ar fi, pe undeva, „rusinos”
        Invalidarea referendumului ar fi cat de cat acceptabila daca se vor prezenta la vot doar 3-4 milioane de oameni sau daca se prezinta la vot 7-8 milioane iar scorul va fi undeva pe la 48% pro-Basescu si 52% impotriva lui. Atunci ar fi ok o invalidare a referendumului.
        Dar, asa cum am zis, nu cred ca Basescu va accepta sa mai fie presedinte daca la referendum se vor prezenta 7 sau 8 milioane de romani , din care 75% (sau chiar mai mult), vor vota impotriva lui – chiar daca referendumul va fi declarat „nul”

        Nu prea am incredere in electoratul roman (ma refer la cei cu ifose si nazuri) dar am convingerea ca Basescu va lua decizia corecta, indiferent ca referendumul va fi sau nu validat de CCR.

      • Sare'n Ochi zice:

        riddik este un cretin USLinos. nu este prima data cand mananca cacat liberal. nu mai puneti botul la acest idiot util. UNU – Gittenstein zice clar ca-si baga plua-n gura lui Riddik si a lui Ponta daca mai inventeaza chestia cu Parlamentul suveran, la fel a zis si Barosso (inclusiv de mamam lui Riddik si a lui Ponta) – restul linkurilor lui gunoiul de Riddik sunt jalnice manipulari.

        • dora zice:

          Sare’,candva dialogam rezonabil cu Riddik,pana la un moment dat cand am simtit ca slujeste o cauza diferita de a mea.Nu-l mai citesc si nu ma mai intereseaza.Pentru mine este un alt vandut pe arginti murdari.

          • Sare'n Ochi zice:

            este liberal de-al crizatului de Antenescu. cica da un sut unui cacat daca este impotriva lui Basescu. a devenit un spalat pe creier si asta. mie nu mi-a placut nicodata modul in care punea problema. de aceea i-am si zis-o de cateva ori ca freaca ridikkea.

  17. observator zice:

    SCENARIU HOROR http://news.orf.at/#/stories/2130793/
    EU droht Rumänien mit Aussetzen der Mitgliedschaft

    Die EU-Kommission schließt eine Suspendierung der EU-Mitgliedschaft Rumäniens nicht aus. Das sagten EU-Diplomaten heute in Brüssel zum Streit zwischen der EU und dem rumänischen Regierungschef Victor Ponta wegen dessen Vorgehens gegen den Staatspräsidenten Traian Basescu.

    Der bisher noch nie angewendete Artikel 7 des EU-Vertrags sieht bei einer „schwerwiegenden und anhaltenden Verletzung“ der Grundwerte der EU die Aussetzung der Mitgliedsrechte eines Staates vor.
    Warten auf Einhalten von Verpflichtung

    Die EU-Kommission erwarte von Ponta, dass dieser unverzüglich dafür sorge, dass Notverordnungen zurückgenommen und die Befugnisse des Verfassungsgerichts wiederhergestellt werden, sagten Diplomaten.

    Falls Ponta diese Verpflichtung, die er am Donnerstag bei einem Gespräch mit Kommissionspräsident Jose Manuel Durao Barroso übernommen habe, nicht ernst nehme, so stehe den EU-Institutionen auch Artikel 7 „zur Verfügung“.

  18. theo- nona zice:

    teribilä reclamä pt. circul uslinosilor

    bunä pt. maine la manifestatzia din cluj

  19. theo- nona zice:

    SOVA, are o privire si comportament deplasat

    se drogheazä?

  20. oarecare zice:

    De ce Europa si USA nu ne-au abandonat (inca)?

    Pt ca Occidentul stie ce a insemnat pt Romania si pt romani, perioada dintre 1945 si 1989.

    Aproape 50 de ani in care poporul roman a fost calcat in picioare de comunisti, atat de catre cei autohtoni cat si de catre cei de la Moscova.
    Occidentul stie foarte bine ca, la ora asta, Romania are cea mai dezorientata populatie europeana.
    Cei trecuti de 50 de ani au inceput sa deplanga vremea comunismului in care „de bine de rau” toata lumea avea un loc de munca si „o coaja de paine” iar cei care acum au 25-40 de ani si care ar trebui sa fie „motorul societatii” sunt crescuti si educati in cea mai mare dezordine si debandada socio-politico-educationala de dupa ’89 si pana acum..
    Singura noastra sansa, ca natiune, consta in faptul ca Occidentul totusi ne intelege. Mai bine decat ne intelegem noi insine. Ne tolereaza si da dovada de o oarecare condescendenta – poate si pt ca se simt putin vinovati pt cei 50 de ani de care aminteam mai sus.
    De aceea inca ne mai arunca barci si colaci de salvare si stau cu bratul intins pt a ne ajuta sa iesim din marasmul in care ne scaldam.

    Sper sa nu ajungem chiar la punctul in care vom intreba cu nerusinare si obraznicie „muieti is posmegii?”
    Pt ca, in acel moment, Vestul ne va lasa din brate, definitiv si irevocabil.
    La urma urmei, au destule probleme cu criza europeana, cu genocidul din Siria cu amenintarile Iranului si cu incapatanarea rusilor.
    Romania si romanii au devenit deja o povara mult prea grea pt Europa. Si tare ma tem ca aceasta povara bolnava va fi aruncata in colbul drumului, pt ca, singurul antidot la boala de care sufera romanii este timpul.
    Iar timpul nu poate fi nici injectat intravenos, nici cumparat cu dolari americani, nici cu euro nemtesti si nici cadou nu poate fi facut.

  21. gioana vesela zice:

    Fratilor voi ati vazut discusul lui Crizel ???/ bai asta a inebunit ? ne baga in kk-at cu capul inainte……Doamne….

  22. oarecare zice:

    Sa fie asta inceputul sfarsitului USL?

    „Crin Antonescu: Preşedintele României, fie el şi interimar, nu primeşte ordine de la nimeni”

    Oare ne mai rabda mult UE si USA cu asemenea indivizi, tolerati de poporul roman in fruntea tarii?
    Sper ca nu.

    • brindusa zice:

      Roaga-te sa nu fie desemnat chiar acest INCAPABIL viitor PRESEDINTE !
      ATUNCI ne vom pune problema daca suntem au ba un EXPERIMENT al TOLERANTEI!
      „“Măsurile care au fost luate de Guvernul României sunt aproape de neimaginat în Europa de Vest” dixit Andreas Treichl sometime in….2011!Si citeste apo Romanai pitoreasca! 🙂 De Alexandru Vlahuta!

  23. pase scurte zice:

    vorba lui cristoiu : oamenii astia pentru a-si atinge scopul mint sincer

  24. gioana vesela zice:

    Am impresia ca lui Base i-a intrat un full.

    • careu de prosti cu nebun in coada

      • oarecare zice:

        I-a intrat pe dracu.

        La ora asta, Basescu e singur.
        E singurul care intr-adevar lupta impotriva USL.
        Romanii „de dreapta” stau si se uita, ori in monitoare la Facebook, ori cum apune soarele…

        In 10 zile trecute de la suspendarea lui Basescu, au iesit in strada 100 de persoane in toata Romania. Majoritatea ca sa faca poze si sa le puna pe internet.
        Mazare, a chemat 5 manelisti si a scos in strada, dintr-un foc, 10.000 de romani, anti-Basescu.
        Poate va ganditi putin ce e de facut.

        Fara suparare.
        Ceea ce fac acum romanii pt Basescu e doar un KAKAMAKA in fata a ceea ce fac USLamistii pt Ponta si Antonescu!
        Ma mir ca va mai faceti sperante la referendum!

        • Optimus Prime zice:

          Antonescu zicea 30.000. Din aia o sa vina la vot 500 maxim 1.000
          La mokangeala si manele se calca lumea in picioare. Din aia cati erau turisti si casca gura?
          La Bucuresti, Timisoara si Cluj am vazut cam cine iese la „mitingurile” anti.
          Vedem maine la Cluj cati ies si mai vorbim.
          Daca nu ies macar 5.000 e cam naspa dar eu sper ca vor fi chiar mai multi.

          • oarecare zice:

            Chiar si numai 1000 daca ies la Cluj, ar fi incurajator.
            Dar daca ies doar 2-300……e descurajant.

            • Sare'n Ochi zice:

              daca ies 5, daca iese numai fata aia in carucior, cu picioarele amputate, este INCURAJATOR. daca inca o data mai bagi texte cu DESCURAJANT, TE BANEZ: fara nici un fel de suparare, inseamna ca nu ai inteles nimic. ca nu te duce capul mai mult decat o ducve pe vaca aia de Roxana Iordache.

        • Sare'n Ochi zice:

          oarecare, ma plictisesti!
          tu, personal, ai miesit in strada?
          daca nu, taci din gura.
          ma doare exact in **** de manelistii lui Mazare, scosi cu muzica si pe bani. in toata tara am iesit, noi, la Cluj, mai multi ddecat zici tu ca am iesit. ma doare exact in **** de cati au iesit sub Mazare si pe kilul lui de ulei si pe mititelul lui – abia astept sa ies de sub tutela **** de Regat, daca Regatul alege sa fie umplut si manevrat de manelisti. este ultima data cand ma mai exprim asa. vino in plm cu idei, nu numai cu miorlaieli! nu numai cu sughituri. ce plm vrei sa facem? sa fim noi, care iesim in strada, poporul roman?

    • ceaikovski zice:

      de la butonul 3? :)))

  25. oarecare zice:

    Minciunile lui Marga

    Michael Link – secretar de stat in guvernul german

    ……………………………………………………………………….
    – Reporter.: O ultima intrebare, din informatiile dumneavoastra, ambasadorul Comanescu a fost convocat ieri de Guvernul Germaniei sau a fost o intalnire uzuala, intr-un calendar obisnuit de intalniri cu consilierul de politica externa al doamnei cancelar Merkel?

    – Michael Georg Link: A fost convocat.
    ……………………………………………………………………………….

    Hai Shrek, fa-l mincinos si pe asta!

    • Sare'n Ochi zice:

      deci: daca inca o data mai bagi mesaje de kakt si de spaima, te banez. daca inca o data mai zice ca Basescu este singur, cand eu stiu ca macar eu sunt alaturi de el, TE BANEZ. ai inteles?

      • oarecare zice:

        Din partea mea, n-ai decat sa faci ce vrei.
        Daca asa ceva te racoreste..
        Da-i bataie!

      • oarecare zice:

        PS. Nu era cazul sa ma ameninti.
        Ar fi fost suficient sa-mi spui sa nu mai scriu pe acest blog.
        As fi inteles si m-as fi conformat.
        Puteai macar sa incerci!
        Eu respect proprietatea altuia.

        • Sare'n Ochi zice:

          nu ai respectat nimic niciodata. te-am mai avertizat sa o lasi mai moale, nici macar nu ai incercat. nu te mai da victima. poti sa scrii, dar ai macar bunul simt sa nu bagi mortul in casa inainte de vreme. sunt destui cei care o fac si o fac interesati. multumesc

        • Sare'n Ochi zice:

          Nicolae Steinhardt – Soluţia a treia: a lui Winston Churchill şi Vladimir Bukovsky
          “Ea se rezumă: în prezenţa tiraniei, asupririi, mizeriei, nenorocirilor, urgiilor, năpastelor, primejdiilor nu numai că nu te dai bătut, ci, dimpotrivă, scoţi din ele pofta nebună de a trăi şi de a lupta.
          sper ca ai sa pricepi – si ai sa lasi vaicareala de o parte.

  26. oarecare zice:

    Pardon, Dl Link este ministru de stat, nu „doar” secretar.

    • Sare'n Ochi zice:

      si-o joaca pe ma-sa de gunoi. el isi joaca libertatea. taratura naibii! si ne joaca si noua viitorul, plagiatorul nebun!

    • Optimus Prime zice:

      Deja se comporta ca o jivina incoltita, e turbat si face spume la gura. Ar trebui sa fie legat si eventual eutanasiat daca nu-si revine…
      Hmm, domnu’ ex procuror, cum e cu antepronuntarea sau acuzatiile facute in lipsa unui dosar de ancheta incheiat? Calomnia si defaimarea nu se mai pedepsesc in Romania?

  27. gioana vesela zice:

    Lol acum vad ca a fost ceva vanzoleala pe blog dar subliniez pentru cine nu intelege ca Base are in acest moment o mana castigatoare si o spun clar pentru ca referendumul a devenit brusc unul de maxim interes si tema lui a fost schimbata din suspendare in APARTENETA la UE (sau existenta in cadrul) asa ca dragilor fiti optimisti si aveti incredere mobilizati-va familia rudele si cunoscutii sa iasa la referendum si transmiteti mesajul – ori in UE cu Base ori afara cu Crizel.

    • ceaikovski zice:

      Foarte adevarat, tot ce spui. Discursul lui Base s-a schimbat profund.
      Toti l-am perceput ca atare.
      Ne-a mobilizat la vot si n-ar fi facut-o daca nu ar fi avut de ce.

    • Optimus Prime zice:

      lol degeaba, toti de pe acest blog inteleg foarte bine despre ce e vorba si despre ce e in joc doar ca unii sunt mai optimisti iar altii mai speriosi 🙂
      In momentul in care Tonta, conform notelor de copilot intocmite la Grivco, a citit linie dreapta viteza a cincea cand drumul o lua de fapt la dreapta, masina USLamului a luat-o prin aratura parasind siguranta drumului pentru adrenalina porumbului culcat cu masina,
      iar Basescu chiar e in stare sa le ridice adrenalina la maxim. Au avut aproape toate atuurile in mana dar s-a grabit Crizel ca fata mare la maritat spre Cotroceni (incredere in partenerul PSD ?:) ) si Felix sa speriat ca dracu’ de tamaia legii. Ambitiile desarte pe de o parte si panica pe de cealalta i-a impins la acte prostesti pentru care vor plati atat la referendum cat si la alegeri. Practic nu aveau nevoie de referendum! Ce au realizat cu tot blitzkrieg-ul asta? Au scandalizat lumea academica si politica, si-au pus tot UE in cap si se mai si ratoiesc inapoi ca de, prostu’ nu-i prost destul daca nu e si fudul, si l-au trecut pe Basescu din pozitia de arbitru in cea de atacant sau asa cum spunea amiralul Yamamoto dupa ce japonezii au atacat Pearl Harbour au „trezit gigantul adormit”. Gigantul adormit nu este Basescu ci cetatenii acestei tari amarate care or sa le-o traga la referendum si alegeri de o sa le sara mucii pe toate afisele alea cu sageti boante si trandafiri ofiliti.
      Asta se intampla daca iti fortezi norocul.
      Chestia cu apartenenta la UE si NATO e un fas pentru omul de rand, nu o prea mesteca, o ia mai mult la orgoliu. Cetateanul de rand e mai interesat de viitorul familiei lui si intelege mai usor ca bunastarea si viitorul familiei proprii e pusa in pericol daca se instaureaza domnia hotilor, a bunului plac si a batausilor. Camasa-i mai de folos si mai aproape de corp decat clopul UE sau mai stiu eu ce zorzonele!
      Flacara democratiei aprinsa astazi in piata Lucian Blaga nu se va stinge curand si chiar daca se va stinge va fi vremelnic.
      Pe ei si pe mama lor de hoti!

  28. snapshot zice:

    totul sub obladuirea administratiei crizidentiale:

  29. Mih. zice:

    Servus, clujeni!
    Azi, alaturi de voi!
    Alaturi de Presedinte!
    Alaturi de ICCD!
    Pentru Stat de Drept!
    Pentru Constitutie!
    Pentru Justitie libera!
    Jos pucistii puciurii!
    Jos Minciuna USL!
    Tradatorii de neam si tara sa dea socoteala!
    Treziti-va romani!
    ……………………………………………………………..
    Am un mesaj, o intrebare:
    Daca presedintele o cere, voi vota.
    Voi vota NU pt demitere.
    Dar ACEST referendum NU ESTE LEGITIM!
    Nu vreau sa-l legitimizez prin votul meu.
    Cum e mai bine?
    ………………………………………………………………
    Am semnat o petitie promovata de ILD (vedeti com. @6 si @7)
    http://inliniedreapta.net/insemnare/romanii-din-statele-unite-sunt-solidari-cu-ambasadorul-american-la-bucuresti-si-protesteaza-fata-de-reducerea-numarului-de-sectii-de-votare-in-diaspora/#comment-62913

    • Optimus Prime zice:

      nu avem timp de analize pe text si despicat firul in patru
      jucam cu regulile lor si ii *utem in botul lor de USLamisti borati!
      sa nu ne ascundem dupa false argumente si judecati sau sa inghitim otrava aruncata cu viclenie!
      un presedinte validat de cetateni cu 50%+1 oricare ar fi prezenta la vot le va inchide gura
      si va da prilejul UE sa le-o traga pana la fiere
      Vorba cuiva, apararea valorilor democratice ne costa doar o jumatate de ora pentru a aplica stampila unde trebuie.
      glontul de argint al cetatenului in fata vampirilor democratiei este stampila si trebui folosita 100%

  30. ceaikovski zice:

    imi vine sa mor de draci ca toti cretinii astia de la USL (PSD+PNL+PC) ma pun intr-o situatie de tot kktul: sa le validez prin prezenta mea la vot, a loviturii de stat.
    Am spus-o si pe FB lui Lazaroiu si altora. Daca nu era puciul parlamentar, nu aveam presedinte suspendat, referendum.
    TB a simtit ca suntem pusi in situatia mizerabila de a ne prezenta la un vot pe care NU NOI L-AM PROVOCAT!
    Ramane insa, UNICA SOLUTIE. Sa dam cu ei de toti peretii!
    Asa sa ne ajute D-zeu!
    Mergem la vot si votam NU SUNT DE ACORD CU SUSPENDAREA PRESEDINTELUI!!!

    • Optimus Prime zice:

      daca esti bun ii bati si pe teren propriu si cu arbitri parati
      suntem mai buni ca ei si o sa le-o tragem de va ramane in manualele de istorie!

  31. ceaikovski zice:

    Sare esti fericit, azi il aveti pe Base la voi.
    La noi in Buc ies aia ai lui Dogaru

  32. ceaikovski zice:

    Nu mai putem iesi in Piata Victoriei. Au ocupat locul cu militarii in rez

  33. snapshot zice:

    Au ocupat locul adevaratele javre ordinare !

    • ceaikovski zice:

      sunt si tampiti. Desi ei ziceau ca se refera la Basescu, urlau din toti bojocii spre GUVERN: iesi afara javra ordinara.
      Ma sidereaza cretinismul acestor oameni…..

      • Optimus Prime zice:

        la cat mitilic (alcool metilic) au bagat in fizic la popota nu ma mira!
        majoritatea lor sunt maistri militari de intendenta care nu au luptat decat cu izmenele si fasolea prin magazii
        ar trebui sa spuna si cat au pensiile ca sa vada restul amaratilor cu pensii de 100-200 lei ce hram poarta

  34. Mih. zice:

    Ar trebui sa iasa bucurestenii, cei cu capul la ei, in numar mare si ft mare, sa-i dizloce naibii pe mercenarii uslinosi, scabia mamei lor de jeguri, de peste tot: din PV, din PU, din Guvern, din Parlament, de la Cotroceni. Ar trebui sa dea navala in Bucuresti Romania normala la cap!

    • ceaikovski zice:

      asta visez si eu…

    • Optimus Prime zice:

      Adica bucurestenii nu sunt tocmai normali la cap? Banuiam eu de ceva timp… 🙂
      Sa fim seriosi, aici nu e vorba de mineriada si razboi civil! Decat sa venim la Bucuresti si sa facem scandal (lovitura de stat din ce zici tu) mai bine iesim la vot 100% si-i batem pe terenul si cu armele lor!
      Pe ei si pe mama lor de hoti si borfasi!

      • Mih. zice:

        Mi-am varsat si eu nadufu’ de prea-plin, na!
        Dar tot mi-ar fi placut sa vad si sa ma includ intr-o multime maaaaaaaaaaaaaaaare de romani care sa se duca sa „dea binete” 👿 actualei puteri.

  35. ceaikovski zice:

    6000 de persoane au fost la Cluj si 300 in Piata Victoriei impotriva lui Basescu
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/miting-pentru-sustinerea-lui-traian-basescu-la-cluj-991951.html

    • ceaikovski zice:

      rectific: cf rapoartelor jandarmeriei, au fost 10.000 de oameni

      • Sare'n Ochi zice:

        conform rapoartelor Radioului National 😀

      • Optimus Prime zice:

        da da, am vazut si eu cativa bagatori de seama (pe care-i stiu) cu numaratul, notatul si pozatul,..
        desi a fost cald denstatea a fost foarte mare, practic umar la umar, burta la cur 🙂
        nu numai piata a fost plina ci si 5 din cele 6 strazi care dau in piata, mai ales Republicii
        posibil 15k
        0,5% provocatori USLamisti destul de inhibati…

    • Sare'n Ochi zice:

      am fost 15 mii numai dupa aprecierea jandarmilor. am fost in piata si am vazut-o din 90 incoace de nenumarate ori, asa ca stiu sa apreciez ca am fost cu mult peste aia 15 mii.

  36. Als Ob zice:

    La Referendum voi vota NU!
    NU voi vota pentru Băsescu!
    Voi vota pentru România şi pentru Democraţie!

    La Referendum voi vota NU!
    NU vreau un parlament cu mai mult de 300 de hoţi!
    Vreau să se respecte Referendumul din 2009!

    La Referendum voi vota NU!
    NU vreau un Preşedinte repetent şi chiulangiu!
    NU vreau un Prim Ministru plagiator şi mincinos!

    La Referendum voi vota NU!

  37. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

  38. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de lovitură de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.