Administrația Crizidențială și Prim-Plagiatorul României au lansat Minciuniada

 

by Snapshot

Cu privirea fixă și aproape cu spume la gură, Presedintele interimar Crin Antonescu a răcnit vineri seara de la Cotroceni către Barosso și „agenturili ioropene”că „legile României se fac în România și nu se negociază în altă parte”. Și să nu rămână în urmă la planul de minciuni sfruntate față de partenerul de infantilisme din Uniunea Stalinist Leninstă, a negat informațiile că președintele Comisiei Europene, Jose Barroso, i-ar fi dat premierului Victor Ponta o listă de cereri. „Se vorbeste în ultimele ore de cele 10 – 11 porunci pe care președintele Comisiei Europene, Jose Barroso, le-ar fi dat premierului. Nu există așa ceva, nu avem un document în sensul acesta”, a împroșcat cu slivă isteric Crin Antonescu. Și alte bla-bla-bla-uri interlop-naționaliste.

Prima observație: acestui individ îi vorbește gura de una singură, maximum urechile aud tonul vorbelor rostogolite voluptuos și se gâdilă plăcut. La creier nu cred că mai ajunge ceva. Citez ce-a trâmbițat Crizel Antenescu Interimarul: „În România nu s-a încălcat Constituția și nu există nici un fel de încălcare a Constituției”. Bla-bla-bla-bla… (chipurile a dat exemple despre corectitudine, cinste și noblețe în respectarea legilor – de parcă “aginturili ioropene destabilizatoare” sunt pline fie de cretini, fie de năimiții lui Băsescu) … pentru  concluziona:

 • „Toate aceste exemple sunt cât se poate de clare pentru a afirma foarte clar un adevăr care nu poate fi contestat de nimeni: în România, Constituția și ordinea de drept nu au fost încălcate.”

Ca imediat, după aceea să recunoscă că pe ici pe acolo, curat constituțional, dar s-a încălcat câte ceva, care ceva, nici o problemă, se va anula: „…iar dacă unele hotărâri ale guvernului au fost hotărâte a excede Constituția, guvernul a luat act și măsurile urmează a fi luate”.

 • „A fost prezentat ca o drastică amputare a drepturilor acestei instituții, ceea ce nu e adevărat. CCR a socotit neconstituțională această restrângere, guvernul a luat act de acest lucru și într-o sesiune extraordinară ordonanța poate fi și va fi anulată”.

A doua: nici nu i s-au terminat de reverberat vorbele rostogolite în sala Palatului Cotroceni, că partenerul de infantilisme, Che Gargara, a transmis Comisiei Europene răspunsurile la cele 11 probleme ridicate de către președintele Barroso. Alea care nu existau.

Vineri seara, la Antena 3, Che Gargara, Prim-Plagiatorul României a declarat că a transmis Comisiei Europene și președintelui CE, Jose Manuel Barroso, răspunsurile la cele 11 probleme ridicate de acesta cu privire la situația politică din România. Normal, aflat departe de privirile ucigătoare ale colegului socialist Martin Schultz, când promitea, zâmbind tâmp ca un școlar prins cu fofârlica în fața clasei, că referendumul se va ține după regulile Curții Constituționale (adică cu jumătate + 1 din numărul celor înscriși pe liste,  și considerându-se la adăpost în culcușul cald al studourilor TV ale Varanului, Prim-Plagiatorul României a mai respirat o minciună (chiar mă întreb: ăst dacă nu minte, uită să mai respire?):

 • “Nu am angajat la Bruxelles promisiunea că va fi prag la referendum. Nici nu puteam să fac lucrul acesta, asta numai Parlamentul poate să facă. Am explicat sistemul, am explicat punctul meu de vedere și, de altfel, am solicitat întrunirea celor două Camere.

A trântit în fața bizonilor Antenelor securistului turnător Dan Voiculescu aceeași minciună pe care a trântit-o la conferința de presă cu președintele Parlamentului European, de făcea colegul său fețe-fețe de rușine pe măsură ce i se traducea ce mestecă, de față cu el, infantilu-i partener de socialism european. În fapt, Prim-Plagiatorul României are nevoie doar de câteva minute pentru a anula cele două Ordonanțe de Urgență declarate neconstituționale (cea privind restrângerea atribuțiilor Curții Constituționale și cea privind organizarea referendumului – OUG 38 din 4 iulie și OUG 41 din 5 iulie), exact cât timp i-a luat pentru a le adopta. Sau, dacă-i pică mâna să contrmanedeze mizeria făcută, poate să purceadă la atacarea la Curtea Constitutionala a celor două OUG prin intermediul Avocatul Poporului (pesedist de-al său de bine), lucrare ce nu implică nici ședință de Guvern și nici o convocare a Parlamentului, ci numai o sesizare scrisă, cu copy-paste din motivarea deciziilor Curții Constituționale.

În rest, am avut parte de obișnuitele puțoisme: “Ioropa” a fost dezinformată de către “agenturili” din interiorul României, Monica Macovei este isterică, “ioropenii” – niște proști care pun botul la tot ce le zice Băsescu, care este, firește, “bolnav de putere, ne-a vândut țara, ne-a distrus viețile, ca să rămână el la putere” șamd. În plus a mai strecurat, inconștient, o amenințare la viața președintelui suspendat:

Sursa: Napoca News

PS: La mitingul de susţinere de la Cluj-Napoca, la care am fost cu mult peste 15 mii de participanți (deși puterea ne-a numărat numai ca 10 mii), Traian Băsescu a aprins o „flacără a democraţiei” ce va fi purtată prin ţară.

 • „De astăzi (n.r. – sâmbătă) până pe 29 iulie o flacără va arde, se va numi flacăra democraţiei şi va fi purtată prin ţară de tineri de dreapta. Dacă pe 29 noaptea vom constata că românii au dat o lecţie lui Crin şi Victor, o vom menţine aprinsă, dacă românii vor spune «da» restauraţiei, o vom stinge până la alegerile viitoare”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu a spus că flacăra „va pleca” din Cluj – „capitala Ardealului”, spre Bucureşti.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

42 de răspunsuri la Administrația Crizidențială și Prim-Plagiatorul României au lansat Minciuniada

 1. ceaikovski zice:

  Evz spune ca ati fost 15000. Bravo CLUJENII !!!!!!!!!!
  Ati tras o palma peste bot bucurestenilor!
  Sau poae ati dat un exemplu?

  Probelma mare cu discursul lui Criza-Crizovenescu? Ca in spatele lui ERA STEMA TARII SI DRAPELUL!!!
  Baga-i-as ………

 2. ceaikovski zice:

  Felicitari lui Lazaroiu si lui Tataru, pentru ideea EXCELENTA SUPERBISSIMA cu flacara democratei! Ati aprins o flacara in sufletele noastre!!!

 3. EuCuMine zice:

  Bravo tuturor celor din Cluj care au participat la acest eveniment!

 4. Evanghelista zice:

  “Un diplomat european a declarat ca, in cazul in care Victor Ponta nu va restaura fara intarziere statul de drept conform standardelor UE, Comisia nu va ezita sa foloseasca toate mijloacele legale. Printre acestea se numara articolul 7 care nu a fost utilizat niciodata pana in prezent. Acesta prevede suspendarea drepturilor unui stat membru in cazul in care se constata o “incalcare grava si in forma continuata” a valorilor fundamentale ale UE.
  “Daca situatia se va inrautati pentru ca partea romana nu ia in serios angajamentele asumate, atunci institutiilor europene le stau la dispozitie arme, printre care toate articolele Tratatului European”, a spus diplomatul citat de Die Welt sub acoperirea anonimatului. ”
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12795157-die-welt-ameninta-romania-suspendarea-dreptului-vot.htm
  Va tin pumnii!

 5. gioana vesela zice:

  Bravo Clujului.

 6. Evanghelista zice:

  Sebastian Lăzăroiu a precizat că nu a fost dat afară din funcția de consilier la Cotroceni, aşa cum a declarat Crin Antonescu la Antena 3, precizând că nu a rămas pentru că “nu poate consilia un uzurpator”. “Înţeleg că Hugo Chavez instalat de o divizie de tancuri parlamentare la Cotroceni acum câteva zile ar fi zis că am fost dat afară din funcţia de consilier. Vreau să îi spun şi cu această ocazie acestui nevropat cu acte că AM CERUT eliberarea din funcţie exact în ziua în care adevăratul Preşedinte al României Traian Băsescu a plecat de la palat dintr-un singur motiv: nu pot fi consilierul unui uzurpator. Mi-e milă de Crin. Destinul lui, după cum ştiu că se teme şi el, este că va sfârşi într-un spital de boli nervoase. Şi, din decenţă, n-aş vrea să vorbesc mai mult despre asta”, a scris Sebastian Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook.

 7. clujean_inept si cam bou zice:

  [ADMIN zice: esti chipul si asemanarea celor pe care-i pupi in cur]

 8. Evanghelista zice:

  Ponta minte dupa cum respire – el vorbea cu Barosso cu mai, dom’le draga, cica…
  President Barroso met today with Prime Minister Ponta to discuss the recent institutional and political developments in Romania.
  President Barroso expressed his serious concerns about recent political events in Romania in relation to the rule of law, the independence of the judiciary and the role of the Constitutional Court. He underlined that the necessary checks and balances in a democratic system must be guaranteed. President Barroso made clear that the Romanian Government must respect the full independence of the judiciary, restore the powers of the Constitutional Court and ensure that its decisions are observed, appoint an Ombudsman enjoying cross-party support, ensure a new open and transparent procedure for appointing a General Prosecutor and Director of the Anti-Corruption Directorate and make integrity a political priority.
  President Barroso welcomed the assurances he received from Prime Minister Ponta that the measures falling under the powers of the government will be undertaken immediately and that he will make every effort to seek a similar commitment from the other Romanian institutions. Prime Minister Ponta said that he will convey these commitments in writing urgently. The European Commission will issue its report under the cooperation and verification mechanism on 18th July 2012, when it will take stock of the progress made in Romania over the last five years, including the most recent developments.
  http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=MEMO/12/558&format=HTML&aged=0&language=EN&guiLanguage=en

 9. ceaikovski zice:

  Snapshot!! Au aratat la Realitatea cele mai bune imagini-poante politice din zilele astea. MULTE ERAU ALE TALE!!!! Am vazut-o pe cea cu plagiattore (gladiator) si inca una!!!!!!

 10. cine a inclus muzica în miting?
  ar trebui concediat.

 11. Laura zice:

  Buna ziua si felicitari, dragi ardeleni si, in special, dragi clujeni!
  Sare, „fur” pozele si le duc la Nasul.TV. Pot?

 12. Optimus Prime zice:

  Sa nu imi spuna mie nimeni ce sa fac!
  Eu cand vreau sa fluier fluier, cand vreau sa dorm, dorm!

  Ja, Ja, mei liebe OberSchlafen Fuhrer!
  In curand vei fluiera a paguba si te vei intoarce la muzeu ca muzeograf deoarece istoria nu te va aminti nici macar in notele de subsol; am auzit ca la Periprava mai au locuri libere la catedrele de istorie, geografie si sport.
  Lui Tonta poate-i gaseste tata socru’ un post de copist pe la arhivele statului.

 13. filadel zice:

  Felicitări clujenilor!

 14. snapshot zice:

  felicitari clujeni !

 15. Sare'n Ochi zice:

  Un sfat pentru Crin Antonescu: drogurile, alcoolul şi pokerul dăunează grav sănătăţii!
  http://www.ioncoja.ro/textele-altora/rechizitoriu-crin-antonescu-2/
  A absolvit, cu chiu, cu vai, Facultatea de Istorie Bucureşti, rămânând de două ori repetent. În facultate a fost cunoscut mai curând prin partidele de poker la care participa, decât prin înclinaţia spre studiul istoriei. A fost repartizat într-o comună din judeţul Vaslui, unde a atras atenţia prin beţiile la care participa şi prin faptul că era un mare cartofor. S-a transferat la Tulcea, de unde este originar, pe post de muzeograf la Muzeul judeţean. Acest post era în nomenclatorul Comitetului judeţean PCR şi, în principiu, necesita acordul Securităţii. Va colabora cu organele de securitate din Tulcea – Serviciul I, în calitate de colaborator sau persoană de sprijin, şi nu de informator, fapt pentru care nu i se întocmeşte „Mapă personală”.

 16. Mentalitate de slugi dezaxate. 🙂 Preşedintele Antonescu şi premierul Ponta, la Ambasada Franţei, în timp ce Băsescu se consola cu dânsa-n mână. Cu torţa. 😆

  • Sare'n Ochi zice:

   😀 Roxana Pizdache – mentalitate de sluga? uita-te in oglinda sufletului – Dumnezeu te asteapta. Singura, fara copii, fara nici o sansa sa ai familie, urmasi – o vita stearpa, bolborosind in ura. Asa te ajuta Dumnezeu ca esti o tarfa care l-a tradat ca o Iuda pe Corneliu Coposu!

   • snapshot zice:

    sa nu va atingeti de niste insi reprezentativi pentru nebuna ! daca o faceti i-ati bagat piper in cur si i-ati aruncat sare-n ochi si atunci sare ca arsa. o astfel de „tipa” umbla prin cartierul meu lafaindu-se cu un tricou usl peste flestile-i de țâțe neinhamate si face spume daca intorci reflex capul dupa ea. lumea o lasa-n pace. babele trec pe langa ea facandu-si cruce si spunand „saraca !”

  • filadel zice:

   Păi în aceeași notă tu ești o slugă dezrulmentată. Cereți să vă schimbe rulmenții. 😆 😆 Sînteți la fel de nesimțiți ca și podoabele alea două fără minte.

  • gioana vesela zice:

   Hahahaha, da e plina de respect fata, auzi la ea ” Preşedintele Antonescu şi premierul Ponta”, probabil nu realizeaza ca in materie de politica externa cam asta (si va fi penru mult timp) e nivelul Romaniei in momentul de fata -vizite la ambasade- cu interimaru si copy/paste la butoane. Doamne cei mai tristi sint idioti convinsi (regret ca jignesc o femeie).

 17. observator zice:

  Tara celor mai presus de lege sau cu „Legea pre lege calcand„
  Pensiile militarilor au crescut conform declaratiilor de avere depuse la Camera Deputatilor iata exemplele:
  Deputatul PSD Bejenariu Eugen pensionar militar pensionar de 8 ani
  pensie 75.456 lei declaratie avere 193/14.06.2012 depusa Camera deputatilor
  pensie MAPN 67026 lei declaratia avere Nr. 54/09.06.2009
  pensie MAPN 283.053.852 adica 28.053 lei declaratia avere Nr. 630/6.05.2005

  Deputatul PDL Eugen Bădălan – pensionar militar
  declaratia avere 123/13.06.2012 MAPN 72.000 RON
  profesor universitar 36.658 RON
  -declaratie avere 54/1012 din 12.12.2008 61.842 lei
  profesor ULB Sibiu 60.487 lei
  AFT SIBIU 31.414 lei
  Judecati singuri !!!!!! Se cumuleaza pensia cu salariul obtinut din bani publici
  adica din impozitele noastre.
  Conform eticii bunului simt cei pensionati anticipat nu au voie sa cumleze pensia cu salarul
  Conform raportului, echipa de control a descoperit, la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) că au fost acordate prestaţii de asigurări sociale incompatibile (pensii incompatibile) pentru persoane care au realizat venituri de natură salarială şi, în acelaşi timp, au beneficiat fie de pensie anticipată, fie de pensie de invaliditate gradul I fie de gradul II. Aceste informaţii au fost descoperite ca urmare a verificării bazei de date de la Finanţe cu privire la contribuabilii care realizează venituri din activităţi independente.

 18. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

 19. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de lovitură de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.