O spectaculoasă răsturnare de situație cu Victor Ponta și Crin Antonescu

de Cetățean
Breaking News: Surse de încredere din USL anunță că Crin Antonescu (pilot) și Victor Ponta (copilot) se afla în drum spre Ungaria, la volanul unui Trabant pus cu generozitate la dispoziție de Interagro, Grivco și Tel Drum, în vederea organizării clandestine a unei Opozițiii ungare unite, pe modelul USL. Drumul până în Ungaria va dura 7 zile, deoarece pilotul conduce numai după orele 15 până în jurul orei 21, când intră în direct, prin videoconferință, la Antena3. Copilotul preia conducerea la ora 8, însă, în pofida răsturnărilor repetate, nu reușește să trezeasca pilotul, așa că până la ora 15, când domnul Crin Antonescu se trezește și se duce în prima unitate de frizerie-coafură întâlnită, domnul Ponta scoate mașinuțele din portbagaj și se joacă cu ele pe carosabil.
Sursele ne-au mai informat că strategia USL pentru Ungaria mai presupune:
– identificarea unei omoloage unguroaice a Elenei Udrea, pentru stigmatizarea cheltuielilor acesteia.
– învățarea (de către pilot) e termenilor ungurești echivalenți pentru: “Jos Băsescu”, “Emil Boc e papițoi/cretin/pungaș/marțafoi/coate-goale/pitic”, “poșetă”, “pantofi cu toc”, Vuitton”, “dictatură”, “50% + 1″, “suspendare”, “domnul Voiculescu nu a fost securist”, “cei cu pensii și salarii mici”, “Mircea Geoana a pierdut alegerile în spa-ul lui Vântu”, “domnul Iliescu nu a chemat minerii”, “Băsescu a vândut Flota”. În lipsa echivalentului maghiar al fiecarui termen citat mai sus, expresiile românești vor fi pronunțate ca atare în Parlamentul de la Budapesta, cu ocazia primei moțiuni de cenzură care va fi depusă.
– inițierea unui referendum pentru mărirea pensiilor și salariilor cu 103,5%, banii provenind din vânzarea lacului Balaton către un consorțiu de firme românești, care va demara o acțiune de desecare, în vederea construirii unui mall cu regim de economat, sub numele “Vangelekoshaza”.
– acordarea unui împrumut de urgență de 100 lei (echivalent forinți) din fondul de urgență al copilotului (folosit la mituirea service-manului care dă la pompa celei de-a cincea roți a Trabantului) în vederea afișării pe Parlamentul din Budapesta a unui banner cu inscripția: “Mamă, am luat muștar unguresc! Victoraș al tău”.
Referințe:

  • „Copilotul” Ponta sparge zeci de mii de euro la Raliul Monte Carlo. De pe 17 pana pe 22 ianuarie, pe Victor Ponta, liderul PSD, il gasiti la Monte Carlo. Ponta isi luase adio de la lumea automobilismului in noiembrie anul trecut, dupa dezvaluirile din „Evenimentul zilei” privind sponsorizarile uriase care ii intretineau acest hobby, dar in politica orice minune tine trei zile. Zvonul ca nu-si va putea refuza acest cadou, de a participa la cea mai titrata cursa de raliu din lume, exista inca de-atunci si iata ca Victor Ponta se doveste destul de previzibil. Liderul PSD va sparge impreuna cu pilotul sau personal, Edwin Keleti, undeva intre 30.000 si 50.000 de euro la aceasta cursa si totul este distractie pura, pentru ca echipajul nu concureaza pentru puncte si nici pentru un viitor in automobilism. E doar pentru o experienta de viata exclusivista si exorbitanta, la fel cum seicii din Emirate cheltuie sume uriase concurand in Formula 1 pentru ambarcatiuni. Suma exacta nu poate fi calculata pana cand Keleti sau Ponta nu vor depune toate documentele cu cheltuielile efectuate, estimarile bazandu-se pe cifrele avansate de sportivi cu mare experienta in automobilism, scrie EVZ.
  • Asteptam un raspuns: cine plateste distractia lui Ponta? Ponta se duce la Raliul Monte Carlo ca la Disneyland, neurmarind o performanta sportiva, ci doar ca sa aiba senzatii tari. Escapada costa in jur de 40.000 de euro, cat venitul sau pe un an. Cine ii da banii? Victor Ponta declama de mai bine de-un an decaderea morala a Romaniei, dar exact in mijlocul acestei prabusiri, liderul opozitiei da o fuga la Monte Carlo, ca sa sparga cateva zeci de mii de euro intr-o cursa de raliu. De 48 de ore, Victor Ponta refuza sa faca declaratii pe aceasta tema, ca si cum ar considera subiectul compromitator. Aceasta tacere poate insemna doua lucruri: fie liderul PSD nu stie ce sa raspunda, simtindu-se incoltit, fie ii sfideaza pe romani, considerand ca nu este obligat sa le dea nicio explicatie. Integral in EVZ.
Acest articol a fost publicat în Viața bate câmpii și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la O spectaculoasă răsturnare de situație cu Victor Ponta și Crin Antonescu

    • Twisted zice:

      Poza aia e trucata! Saracu’ omu’ ala nu e asa desirat! Aduceti-l, va rog, la dimensiunea normala .

    • ery zice:

      are moaca de primar as baga o treaba din aia de ris dar nu stiu sa o gasesc asa ca hi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dar sa ne spuna cum a facut primii bani de a ajuns milionar, miliardar ca ii incurc tot timpul,asta ar fii bun ca este obsedat de tev si net, nu stiu cine dracului io mai numara bani cind sta pe net.

      • Sare'n Ochi zice:

        este narcisist – ii place sa se arate pe sine insusi pe Net.
        (aia cu rasul se face simplu – apesi tasta cu doua puncte : apoi pui langa, lipit, tasta cu paranteza rotunda dreapta ) sau tasta cu d mare D. sai ai grija sa nu stea cele doua puncte lipite la stanga de nici un alt cuvant. deci – : + ) = 🙂 iar : + D = :D)

  1. Arizonianul zice:

    Omu’ zici? Minimonstru nu merge mai bine?
    La dimensiune normală, fotografia lui s-ar numi o … macrofotografie!
    🙂
    În privinţa pontosului… Lăsaţi-l bre să meargă! I-aş mai sugera eu o adresă, dar… vai de mama lui!
    Dacă nu merge acum, peste cîteva săptămâni, poate, o să fie aşa de supărat că nu mai e şef de partid, că n-o să mai aibe chef să mai facă ceva….

  2. Morar Calin zice:

    De ce va legati de baiat, are si el o pasiune, ce – eu i-am zis nevestei cat am dat pe betele de pescuit?
    Eu tot cred ca-i incoruptibil, impreuna cu parasutistu’ de Mazare… nu mai ai cum ii corupe. Au ajuns la maximum posibil. Si asta pana inca nu-s la guvernare 🙂

    • Sare'n Ochi zice:

      😀 sunt la maximum la orizontul de hameseala (pardon, asteptare) a viitoarei preluari de putere.mai ales sponsorii. stii ca Ioan Rus zis si Ucu a Lui Besa din Urisor, fost ministru de Interne il sponsorizeaza cu o masina pentru Monte Carlo?

  3. observator zice:

    Sa nu uitam sa-i transmitem felicitari cu ocazia zilei dnomastice tov. Iliescu

  4. dora zice:

    Decat sa se joace cu lopatica si galetusa in nisip,mai bine sa dea dovada ca incepe sa devina barbatus (oops!),incercand senzatii tari pe „capra”unui automobil.De unde bani?Are el mai multi tatici care-i poarta de grija.

  5. bill zice:

    „Cine plateste distractia lui Ponta?Escapada costa in jur de 40.000 de euro, cat venitul sau pe un an.”
    varianta 1: imprumut nerambursabil …. de la sotie
    varianta 2: il inmoaie(daca mai este cazul) pe tata socru ….
    varianta 3:vinde trabantul…si ii mai ramane si ceva maruntis(in lipsa matusii batrane si bogate)
    varianta 4: lucreaza in „ture de noapte ” cu ‘mentorul”…..si se scoate
    varianta 5: 40000 euroi este venitul pe un an inseamna ca va trai un an din… (a)”plecare”
    varianta 6: un premiu de exelenta din partea „fanilor”(cu sau fara cazier)
    Ar mai fi variante dar caile ilicitului sunt nebanuite si de nepatruns ca nici macar de doamna aceea legata la ochi nu le desluseste(firesc nu??)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.