Să-mi șteargă Ponta și mie datoriile față de stat (măcar pe cele pe care am să încep să le fac, că mă gândesc tot mai serios că acest guvern nu-mi merită banii)

Profitând de faptul că doi români mureau de frig în urma unui accident aviatic și ca urmare a incompetenței sale personale, Viorel Victor Ponta a dat un tun de 500 de milioane de dolari statului român (buzunarelor românilor, în fapt, că statul azi e umplut de unii, mâine de alții, dar taxele și impozitele din munca românilor îl fac să funcționeze). Mitomanul a șters dintr-un condei datoriile amicilor săi kazahi de al Rompetrol, cei pe care a mai încercat să-i mai favorizeze odată cu vreo 700 de milioane de dolari, dar i-a dat Curtea Constituțională a României peste gheruțe când a vrut să paseze responsabilitatea penală Parlamentului.
Acum faptul că familia lui Ponta a încasat bani de la kazahi este treaba procurorilor – sper că vor avea puterea să se curețe de lichele și să muncească în interesul celor care-i plătesc, românii, nu grupul infracțional organizat impropriu numit guvernare și majoritate parlamentară. Dar, ca parte a opiniei publice care ar fi trebuit să se indigneze cu privire la modul în care a fost devalizată de 500 de milioane de dolari, îi cer acestul măscărici să-mi șteargă și mie datoriile față de stat (măcar pe cele pe care am să încep să le fac, că mă gândesc tot mai serios că acest guvern nu-mi merită banii). Și cum nu sunt egoist, îi cer să anuleze, la fel de generos, datoriile la bănci și stat ale tuturor românilor. Apoi să ne trimită factura pentru publicitate de pe firma familiei, așa cum a făcut și cu kazahii.
Mulțumesc anticipat. Mare domn!

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Să-mi șteargă Ponta și mie datoriile față de stat (măcar pe cele pe care am să încep să le fac, că mă gândesc tot mai serios că acest guvern nu-mi merită banii)

  1. Reblogged this on CRONICA REZERVISTULUI and commented:
    Păcat că pe noi, pensionarii, nu ne mai lasă să facem datorii, să nu se certe urmaşii din cauza moştenirii 🙂

  2. C. P. zice:

    500 de milioane aici, peste un miliard la Krivoi Rog…De ce trebuie sa dau mai bine de jumatate din venituri mele la stat?

    • Sare'n Ochi zice:

      ca sa aiba de unde lua comision curvele si hotii care ne guverneaza.

      • observator 2 zice:

        DNA : Laura Elena Chiţoiu, soţia ministrului Daniel Chiţoiu, este urmărită penal pentru abuz în serviciu contra intereselor publice si risca 5 ani de inchisoare!
        Incredibil acest Guvern, aproape TOTI ministrii sau neamurile lor sunt acuzati de coruptie, urmariti penal, trimisi in judecata…suntem spaima lumii civilizate!
        sursa FB Iulian Urban

  3. observator 2 zice:

    Meteoalarm furnizeaza cele mai relevante informatii necesare pentru a va pregati pentru conditii meteorologice extreme asteptate undeva in Europa.
    El va alerteaza asupra posibilitatii aparitiei de conditii meteorologice severe cum sunt ploi puternice, oraje violente, vant tare, valuri de caldura, incendii de padure, ceata, zapada (inclusiv viscol) sau frig extrem. De asemenea, el va alerteaza cu privire la evenimente cauzate de influente ale acestor conditii meteorologice cum sunt avalansele sau valurile mari la tarm.
    Dintr-o privire puteti vedea unde in Europa sunt in vigoare avertizari pentru conditii meteorologice potential periculoase. Culorile utilizate califica nivelul de pericol si impactul sau posibil. Pe harta europeana, fiecare tara participanta este colorata cu culoarea corespunzatoare celui mai ridicat nivel de vigilenta care se gaseste – pictogramele indica tipul de fenomene meteorologice vizate. Printr-un clic pe o tara accedeti la detalii privind vigilenta regiune cu regiune in interiorul acestei tari.
    Atenţionări meteo: Europaapoarte de alertă – Informaţii detaliate despre avertizări se pot găsi în rapoartele de alertă emise de fiecare ţară. Selectează ţara relevantă
    Pe harta unei tari, prin clic pe o regiune gasiti informatii mai detaliate. Acestea includ perioda temporala in timpul careia evenimentul dat este susceptibil de a se produce. De asemenea, ele pot contine aspecte aditionale cum sunt intensitatile fenomenelor (de exemplu inaltimea zapezii asteptate). Imaginile de fond, la acest nivel regional, ilustreaza fenomenele si riscurile asociate.

    http://www.meteoalarm.eu/ro_RO/0/0/EU-Europa.html

  4. Sare'n Ochi zice:

    Singurul lucru cert din memorandumul cu Rompetrol: Compania petroliera scapa de litigiile cu statul. Nu exista nicio obligatie pentru plata celor 200 milioane dolari si nici pentru investitia de 1 miliard dolari
    http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-16499188-singurul-lucru-sigur-din-memorandumul-rompetrol-compania-petroliera-scapa-litigiile-statul-nu-exista-nicio-obligatie-pentru-plata-celor-200-milioane-dolari-nici-pentru-investitia-1-miliard-dolari.htm

  5. observator 2 zice:

    Stirile PRO TV.Ro Romania sub nameti
    Alba ca zapada si cei sapte pititi

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.