Mi-s căcăcios: Liviu Dragnea s-ar ascunde-n Parlament de frica DNA

Chiar că-i doresc mulți ani acestui devalizator!

Liviu Dragnea, la fel ca și alți pușcăriabili ai Uniunii Stalinist Leniniste, vrea să se ascundă în Parlamentul României de consecințele legilor pe care le-a încălcat la Referendum.

  • „Este posibilă înscrierea mea pe listele de candidaţi ai USL pentru alegerile parlamentare. Mă voi gândi foarte serios la decizia de a merge în Parlament, motivaţiile fiind diverse”, a mărturisit baronul PSD.

Miza este imunitatea parlamentară care vine odată cu ocuparea unui loc în legislativ – c-așa-i Legea în Românoa: mai egală pentru cei „aleși” decât pentru „populime”. Odată ajuns demnitar, Liviu Dragnea, Baronul voturilor, nu poate fi percheziţionat, reţinut sau arestat fără acordul colegilor din Camera din care va face parte. Asta au ajuns USL și Parlamentul României: sanctuarul unui grup infracțional de crimă organizată. Și cam asta a rămas din siguranța de borfaș cu care se prezenta Dragnea în fața camerelor de luat vederi după fiecare descindere în fața procurorilor Direcției Naționale Anticorupție. Eu zic să facă o vizită și la Doctor Brădișteanu, să-i pregătească de-un infarct, ceva – în caz cu nu apucă să ajungă la imunitate…

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Mi-s căcăcios: Liviu Dragnea s-ar ascunde-n Parlament de frica DNA

  1. observator zice:

    Cel mai bun advocat al politicienilor PENALI este targa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.