Mi-s inexistente: Holocaustul, masteratul, bunul simț, educația, obrazul – Dan Șova, un lider PSD perfect

Ministrul delegat pentru Relaţia cu Parlamentul, Dan Şova, şi-a trecut în CV un masterat care, în realitate, nu există, a dezvăluit, cu probe, jurnalistul Cătălin Prisăcariu, de la revista Kamikaze. Nici n-apucară să se avânte ca lumea în lumea Internetului octeții cu informația de pe blogul jurnalistului, că infamul document de pe site-ul Facultăţii de Drept a fost modificat, dispărând referirea la Master of Law la London School of Economics. Numai că modificarea adevărului pe Internet nu mai este ca în romanul “1984” al lui Orwell, și nici ca pe vremea când Moș Ilici Iliescu avea bucuria de a studia la Moskova, la îndemâna oricui, ca orice minister „al Adevărului” și orice politruc, să dea din foarfece și nițel din bidinea și acesta să se preschimbe în ceva mai alb și mai luminos, compatibil cu dorința clientului… Documentul nu a dispărut de pe net (puf!), ci a lăsat urme (ghinion!), iar imediat după ce Prisăcariu a publicat ştirea, numeroşi jurnalişti (în nemernicia nebunia lor) salvaseră deja CV-ul încă vizibil pe site (ghinion, vă zic, din nou!).

Boală grea asta cu falsificatul capacității intelectuale printre cârlanii PSD. Dacă Ponta și-a falsificat un masterat și un doctorat, nu era să se lase mai prejos partenerul său de ifose (și de facturat bani pe ore lucrate fictiv la companii de stat – dacă ați uitat, citiți cum Şova s-a umplut de bani ca să împace statul cu statul), nu?

Însă buba alta este. Și anume: unde sunt, dom’le, instituțiile abilitate ale statului român? De ce nu se sesizează nimeni? Doar Art. 325 din Codul Penal ne explică foarte clar cum se “premiază” Falsul intelectual: „(1) Falsificarea unui înscris oficial cu prilejul întocmirii acestuia, de către un funcționar aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, prin atestarea unor fapte sau împrejurări necorespunzătoare adevărului ori prin omisiunea cu știință de a insera unele date sau împrejurări, se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani.”

PS: Că tot am amintit de faptul că Șova factura fictiv bani pentru Rovinari, să aibă și gura lu’ pagiatoru’ acela mic de avea să ajungă mare prim ministru (Che Gargara) ce mânca, ia uitați cum s-a dat scăpat acesta (negaționistul) de acuzațiile, normal, politice de la acea dată: “Senatorul PSD a susţinut că în perioada 1 octombrie 2006 – 1 octombrie 2007 era la Londra, fiind masterand la „London School of  Economics”. Însă, surpriză! “Însă, potrivit raportului ANAF, două dintre  actele adiţionale, care au contribuit la pierderile provocate complexului Rovinari au fost parafate în decembrie 2007 şi decembrie 2008. Cel de-al doilea contract cu CE Rovinari a fost încheiat la 13 februarie 2008. La Turceni, adiţionalele au fost semnate la 1 noiembrie 2007 şi la 29 decembrie 2007. Al doilea contract cu CE Turceni a fost încheiat de „Şova&Asociaţii” la 13 februarie 2008. Cu alte cuvinte, documentele au fost semnate când Şova nu era la Londra.” Deci loaza n-a fost la școală, factura de zor prin țară!

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Mi-s inexistente: Holocaustul, masteratul, bunul simț, educația, obrazul – Dan Șova, un lider PSD perfect

  1. oare câți or fi în aceeași situație?
    nici nu vreau să-mi închipui.

  2. theo- nona zice:

    Sova un imbecil mitoman; la fel de sinistru ca plagiatorul PONTA:

  3. doru cu motoru` zice:

    D-na Andronescu,ia dati un OM si mariti cacatul ala de comisie facuta pentru plagiator ,sa-n capa si oberSova cu masteratul sau cu tot;zic ca f ` o 250 catre 300 de membrii ar fi in regula.Sa-i vedem pe carcotasii astia daca mai caraie ceva.Heil USL !!!

    • ceaikovski zice:

      Cel mai bun ar fi parlamentul. Ar putea discuta despre cele doua subiecte vreo 4 ani? Eu zic ca da. linistit. Iar in vacantele parlamentare, o suspendare ceva? 😛

  4. ceaikovski zice:

    Cica firma i-a platit cursurile acelea. S-a dus la londra, la vrajeala: ori a facut shopping, ori firma a avut vreo afacere, sau chiar el personal. S-a dus sova la cursurile respective, cum m-am dus eu. 😛
    Papgali marca USL. Facaturi. Impostori.
    O fi vreunul pe bune in USL? Sa aiba doctorat pe bune, masterat, sa nu fie penal, sa nu fie suspect in ceva penal, sau sa nu fie prost? 🙂 🙂 🙂

  5. doru cu motoru` zice:

    l-ai vazut pe Papahagi la Badin ?? era s-un uslist ,vai steaua lui.a maturat Papahagi pe jos cu el !!

  6. tara de prosti ® zice:

    asta e profesor de drept la universitatea bucuresti ? la aia de stat ori mai e una particulara cu acelasi nume?

  7. crisuadi zice:

    Pai , Sare , acum nu mai merg petitiile alea si plangerile penale on line ? Chiar nu se poate face o plangere penala lui Ponta si lui Sova ca Justitia sa ia act de falsurile pe care le-au facut , sa se sesizeze si sa inceapa vreo actiune ? ? Ma gandesc , nesesizate , nu incep actiunea , organele in drept . Se poate motiva ca , prin fals , prin inselare si-a adjudecat un titlu de doctor , prejudiciind imaginea celor care si-au castigat cinstit acest titlu . Trebuie sa existe o cale foarte simpla sa scapam de el si de multi altii , indiferent de partidele care ii gazduiesc . Este o rusine nationala ! Eu am ajuns sa nu-mi mai recunosc poporul , sa nu-l mai vreau , sa nu-l mai inteleg . Cum pizda ma-sii nu facem nimic si tacem la poarta noua ? Si , cum , un nenorocit , platind bani grei reuseste sa dea jos un guvern , sa suspende un presedinte si sa scoata massele in strada pentru presiuni politice ? Cu astia trebuie luptat mai dur decat lupta ei , chiar cu violenta extrema ! Altfel nu se schimba nimic , niciodata . Poporul ar trebui , in sfarsit , sa-si impuna vointa !
    Sa nu ne lasam cuprinsi de slabiciune 🙂 si sa cadem in alte alea… Chiar nu se poate face nimic legal si simplu ?

  8. crisuadi zice:

    Ma gandesc ca daca au sesizari sunt obligati sa cerceteze si sa-ti dea raspuns…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.