Kill Infatil

Cât de INFANTIL ȘI DE MINCINOS poate fi Ponta!?

La 7 mai 2012, la presiunile coloanei a 5-a GRIVCO din Parlamentul României, Traian Băsescu a acceptat un guvern prorus dominat de Uniunea Subminării Legii, prim-ministru fiind numit Victor Ponta de Toată Groaza. Sub regimul USLamist, Traian Băsescu ar fi trebuit să funcționeze ca simplu șef de stat fără autoritate. Între mai 2012 și iunie 2012, Traian Băsescu a tăcut fără succes la toate lăturile deversate zilnic pe tembeliziuni de către Victor Ponta de Toată Groaza, opunându-se infantilismelor și provocărilor acestuia, refuzând să intre în polemici inutile. Traian Băsescu a fost silit să ia atitudine la 12 iunie 2016. USLamiștii au anunțat abolirea Constituției și instaurarea unei dictaturi a bunului plac parlmentar și au lătrat pe tembeliziunile GRIVCO proclamația bunului plac și abdicarea de la Legea Fundamentală a țării. În ședința extraordinară din 12 iunie 2012 a Parlamentului, Victor Ponta de Toată Groaza a declarat următoarele: „Eu voi merge la Consiliul European din 28 iunie, mi-a fost transmisă o invitație oficială”. Motiv pentru Traian Băsescu să intervină a doua oară și să-i reteze nasul chiar din rădăcină.

Consiliul European nu a trimis până în acest moment invitațiile nominale la Consiliul European din 28-29 iunie. Acestea sunt transmise, în mod tradițional, odată see you agenda finală, see you o zi – maximum două, înaintea reuniunii, după ce statele membre au nominalizat componența delegației naționale prezentă la întrunire, au explicat pentru HotNews.ro experți ai Consiliului.
Procedural, see you două săptămâni înainte, se trimite un așa numit program al summitului care conține detalii tehnice și procedurile de acreditare. Aceste programe nu se trimit nominal statelor membre.
După ce această corespondență – care se derulează prin secretariatul instituției europene și reprezentanțele diplomatice ale statelor UE la Bruxelles – ajunge la țările destinatare, acestea își vor nominaliza membrii delegației. În funcție de subiectele de pe agendă, la reuniune poate lua parte pe lângă șeful de stat sau de guvern reprezentanți ai ministerelor care au legătură see you pe temele ce vor fi puse în discuție.
BĂI, USLAȘI, TREZIȚI-VĂ! PONTA CHIAR ESTE UN INFANTIL!

Acest articol a fost publicat în Politichie de mărgăritar și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

66 de răspunsuri la Kill Infatil

 1. Sare'n Ochi zice:

  zice Ribelalu (si eu ma prapadesc de ras): “Cercetările în dosarul „Trofeul Calității”, în care fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, au fost demarate ca urmare a unei adrese din partea Guvernului, condus la vremea respectivă de Călin Popescu Tăriceanu. Guvernul, prin Corpul de Control, a trimis adresa 428/19.10.2006 la DIICOT, în care constata că „Trofeul Calității în Construcții”, încredințat spre organizare Inspectoratului de Stat în Construcții (ICS) prin decizia primului ministru 125/23.06.2004, “
  si-atunci de ce-l injura toti USLinosii pe Basea si nu pe Tradatoriceanu?

 2. Sare'n Ochi zice:

  Traian Basescu: Maine ma voi intalni cu premierul / Ma tem ca intram intr-o zona de derapaj de la democratie / Despre Ponta: „Cand esti doctor in drept, esti tare… Dottore”
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12512836-traian-basescu-sustine-conferinta-presa-ora-18-00.htm
  „UE nu este o uniune de guverne, ci o uniune de state. Guvernele sint doar o bucatica. Exista o singura persoana care reprezinta statulsi acesta este presedintele. In alte constitutii poate scrie altfel, in Constitutia Romaniei asta scrie (…) Daca Parlamentul Romaniei gaseste o forma legala prin care sa mute atributiile de reprezentare a statului de la presedinte la premier, nu am nimic impotriva”, a declarat presedintele Traian Basescu intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni.

 3. bidon113 zice:

  Sare, am o rugăminte pentru voi şi pentru cititorii voştri.
  Azi am discutat cu domnul ziarist Ştefan Lungu şi am hotărât să organizăm o întâlnire, pe data de 21.06.2012, la orele 17:00, în Bucureşti, o întâlnire în care să ne întâlnim noi, cei care suntem împotriva molimei roşii care a cuprins sărmana noastră Ţară şi la care vor participa doi invitaţi, domnul Sever Voinescu şi un invitat surpriză. Această întâlnire va cuprinde discuţii libere pe tema molimei pesedisto-uslamiste care ne-a sufocat fără voia noastră. Am postat aceste eveniment în cadrul a două grupuri de pe facebook, grupul Anti-PSD şi grupul Anti-USL şi am creat şi un eveniment pe facebook, în care mi-am invitat toţi prietenii simpatizanţi şi anti-jigodii roşii. Ca prin minune, pe seară, s-a întâmplat ceva ciudat.. Contul meu de facebook a fost şters, pagina evenimentului, dispărută în neant, a dispărut totul, dar, totul. Tot ce ţinea de contul meu, pozele mele, tag-urile pe care mi le-au dat prietenii, tot.. Exact ca si cum nu aş fi existat vreodată acolo.. Am aflat asta de la o prietenă, căci nu eram în faţa calculatorului în cursul serii. Aşa că, necrezând ceea ce-mi spunea prietena la telefon, m-am dus acasă şi am deschis calculatorul.. Surpriză, când am vrut să intru pe facebook, interfaţa aia grafică împuţită îmi spunea că mi-a fost dezactivat contul din cauza faptului că aveam profilul fals şi, pentru reactivare, îmi să-mi introduc numele real, complet, dar şi o poză a unui act de identitate care-mi aparţine.. Foarte interesant..
  În concluzie, Sare, rugămintea mea către voi este să lăsaţi acest comentariu la vedere, dacă se poate, undeva, unde sa-l poată citi toţi cei ce vor putea veni la întâlnirea noastră de pe data de 21.06.2012, la orele 17:00, în Bucureşti. Din păcate, nu avem încă o locaţie exactă, dar o vom comunica imediat ce vom reuşi s-o obţinem. Îi rog pe cei care vor binevoi a participa să îi confirme prin mesaj privat pe facebook, domnului Ştefan Lungu: http://www.facebook.com/jerrymouse1973

  Vă mulţumesc anticipat,
  Al vostru De Torquemada de pe facebook. (Mă rog, fost pe facebook..)

  • bidon113 zice:

   Iată şi ceea ce mi-a cerut fb:
   [linkul l-am sters – suspiciune de virus]

  • Sare'n Ochi zice:

   foarte interesant!
   ma gandesc sa vad ce pot face in plus.

   • bidon113 zice:

    Mulţumesc! Ai putea, pur şi simplu, să iei tot comentariul meu şi să-l pui pe facebook, pe paginile anti-usl şi anti-psd, pentru ca, cei care se vor dovedi interesaţi, să ştie unde să vină?

    • Sare'n Ochi zice:

     am sa o fac dupa ce ma intorc. am o intalnire importanta.

     • bidon113 zice:

      Succes, atunci! Sper să nu mă-nşel, dar, grupul anti-psd a dispărut de pe facebook, mie aşa-mi dă la căutări..

      • ceaikovski zice:

       Grupul, adica pagina anti-usl a reaparut, mi-a zis cineva.
       Iar tu ytrebuie sa-ti schimbi parola la cateva zile, tine minte.

       • bidon113 zice:

        Ce parolă? La ce anume? Nu mai am contul De Torquemada, e istorie, îmi cer să le dau poză după buletin şi-i fut în gură la faza asta şi pe ei şi pe ponta şi pe iliescu şi pe toţi. Dacă îmi poţi vedea adresa de e-mail, dă-mi un semn, să putem comunica în privat. Vreau să te rog ceva. Mulţumesc.

    • Horatiu zice:

     Un sfat, postati esentialul mobilizarii si pe forumurile unor reviste respectabile si consacrate! de exp. Evz, rev 22, s.a.m.d. Mai ales pe forumurile prilejuite de articolele bine “vizitate” ;ale jurnalistilor recunoscuti de majoritatea forumistilor ca independenti si totodata apreciati : Mircea Marian, Andreea Pora, Mircea Mihaies etc.
     Ia incercati anuntul chiar pe forumul ultimului articol al d-nei Pora din rev 22. Deja are zeci de comentarii si in mod cert si mai multi vizitatori. Ce mai treanca fleanca, tre` sa umble vorba pe uliță

     • bidon113 zice:

      Nu ştiu cum să ajung acolo. Dacă poţi posta tu, te rog să iei pur şi simplu textul cu copy şi paste şi să-l postezi.
      Mulţumesc anticipat,
      „Inchiziţia” fie cu tine!

  • O Dilema veche (si una noua) zice:

   Buna idee, bidon 113, ca nu-i timp de pierdut !

   • Horatiu zice:

    Un sfat, postati esentialul mobilizarii si pe forumurile unor reviste respectabile si consacrate! de exp. Evz, rev 22, s.a.m.d. Mai ales pe forumurile prilejuite de articolele bine „vizitate” ;ale jurnalistilor recunoscuti de majoritatea forumistilor ca independenti si totodata apreciati : Mircea Marian, Andreea Pora, Mircea Mihaies etc.
    Ia incercati anuntul chiar forumul ultimului articol al d-nei Pora din rev 22. Deja are zeci de comentarii si in mod cert si mai multi vizitatori. Ce mai treanca fleanca, tre` sa umble vorba pe ulita

  • ceaikovski zice:

   Bidon, ti-a fost spart contul de facebook.

  • Sare'n Ochi zice:

   am postat pe toate retelele si am inceput sa las mesajul pe bloguri. @bidon, fa-ti alt cont de facebook. nu pot ei bana cate conturi poti tu face (a)! 😀

  • bidon113 zice:

   Sare, se poate şterge, multumesc! Şi ăsta, inclusiv… În final, asta e..
   N-ai cu cine! Mulţumesc încă o dată de ajutor, din partea mea şi a lui Ştefan, m-a rugat sa-ţi transmit!

 4. doru cu motoru` zice:

  `neata 😀 , Coane am citit tot felul de pareri avizate despre „intorsatura” din dosarul TC a lui AN. Ce inteleg si nu-mi place : AN chiar daca va fi condamnat , nu va pati nimic nimic . Am vazut opiniile oamenilor ,pe care chiar daca nu-i simpatizez , tin cont de ele. Totusi sunt persoane ” cu carte”. Daca va merge la CEDO, asa cum stau lucrurile va castiga , o judecatoare din 5 , nu avea temei legal sa fie in acel complet. Asa ca AN , va iesi cu „onoarea reparata” .Nu-mi dau seama daca CC va putea putea rezolva situatia. Ramane ” in pronuntare” Pe langa asta, sentintele date cu complete ,in care se regasesc judecatori ” contestabili” , facand petitie la Avocatul Poporului , vor putea urma aceeasi „cale”. Chiar si achitarile vor putea fi contestate de procurori .Pur si simplu se poate ” dinamita” tot sistemul ” celor care impart dreptatea” . Vezi inregistrarea emisiunii NASUL , de ieri ( 13.06) de la min. 61 .
  Hai sa fim optimisti ,chiar daca iarna nu-i ca vara 😀

  • Sare'n Ochi zice:

   Coane, judecatoarea de care zici, avea mandat semnat de catre Emil Constantinescu in 1999. AN doreste sa se aplice retroactiv, pentru 1999, un HG din 2003! de aceea nu are ce sa castige la CEDO.

   • doru cu motoru` zice:

    Nu am stiut-o pe asta. Grav,in acest caz, este ca un personaj de talia prof. univ. dr. Gheorghe Iancu , se implica pe fata ,chipurile la solicitarea unui cetatean 😀 Ma pune naiba sa ma bag in chestii la care nu ma pricep !!! Iar respectul neconditionat pentru pofesori , care a ramas aproape nealterat , ma pune in situatii jenante , revenindu-mi in minte vorba celui mare al meu : tu esti naiv, nu prea esti bun pentru vremurile astea!
    Si nici macar nu-l mai pot pune la colt 😀 😀 😀

 5. Sare'n Ochi zice:

  @Ceaikovski, zice @cetatean: Te costa mai mult judecata decat taxa ….
  am intrebat apoi: dar ce valoare mediatica ar avea?!
  si mi-a raspuns: Lasa-i in fasole, ca oricum dau faliment 😉
  C.
  PS Eu nu am TV si nu platesc taxa, am facut cerere de scutire, in calitate de troglodit fara TV 😉

 6. O Dilema veche (si una noua) zice:

  Haideți sa ne hotărâm odată !
  Pe cine naiba îl suspandăm pana la urmă ? il suspendăm pe Basescu, sau îl suspandăm pe Iliescu?
  Treaba lor ce-or face dupa aia : unul expulzat pe mare, ca si-asa-i place sa mai prindă un an in largul mării până la pensie – adoptat de lumea larga si recunoscut in toate Tomisurile din lume -, celălalt la strâmtoare, in custodia lui Paula Iacob, care-l va mai putea scoate la aer doar ca s-o vadă cum pledează cauza la bară.. (o dilemă veche si, bonus, una gratuită – de la Felix)

  Horatiu

  • Sare'n Ochi zice:

   uite aici o metoda de lupta inventata de Marius Mistretu (aka Marius Delaepicentru)
   La adresa avp@avp.ro i-a trimis Avocatului Poporului o sesizare. Le recomanda tuturor cetăţenilor români să procedeze la fel.

   Subsemnatul ……….., cetățean român, domiciliat în …….. care se identifică cu CI …..,
   Vă rog să luați în consideare următoarele:

   Doresc să vă semnalez un fapt ce pune în pericol democraţia din România. În urma dublului referendum din 22 noiembrie 2009, ataşat alegerilor prezidenţiale, 7.766.573 de cetăţeni, în baza Aticolului 2(1) din Constituţie, şi-au exprimat voinţa de a reduce atât numărul de Camere ale tricameralului Parlament, cât şi numărul reprezentanţilor poporului în Parlamentul României.
   Vă rog să constataţi că cele 935 zile şi 9 ore de la validarea referendumului, răstimp de inacţiune trufaşă din partea deputaţilor şi senatorilor, reprezintă o dovadă irefutabilă de încălcare a articolului 2(2) din Constituţia României. Citez: Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.
   935 zile şi 9 ore de neaplicare a voinţei populare reprezintă un interval nerezonabil de amânare, ce echivalează cu exercitarea suveranităţii în nume propriu, lezează grav suveranitatea poporului, deschizând calea legitimităţii revoluţionare.
   Întrucât inacţiunea Palamentului ameninţă însăşi temelia statului de drept, şi are un imens potenţial de tumult social, iar mie, personal, (îndrăznesc să spun: şi celorlalţi 7.766.572 de cetăţeni ce şi-au exprimat aceeaşi voinţă) îmi dă o stare de frică şi de mânie, îmi lezează profund demnitatea, vă rog respectuos să iniţiaţi acţiunea la Curtea Constituţională a României, pentru ca CCR să constate neconstituţionalitatea de facto a mandatelor tuturor deputaţilor şi senatorilor, pe temeiul art.2(2) din Constituţia României, în vederea dizolvării Camerelor Parlamentului.
   Vă mulţumesc.

 7. doru cu motoru` zice:

  Ma bucur ca am gasit :http://delaepicentru.com/2012/06/14/%E2%97%8F-si-atunci-i-am-reclamat-pe-toti/
  Haideti sa haidem!
  ps eu am expediat-o si am transmis celor pe care-i consider interesati de acest demers. spor si voua !

 8. Bună !
  Eu rămân în continuare admiratoarea lui Băselu.
  PS Și a ta.

 9. spera zice:

  Toata situatia noastra politica e tensionata.Dar totusi UE vrea sa aibe sub umbrela, tari cu statut social-democrat…

  • doru cu motoru` zice:

   @spera ,salut , poate ca nu ai observat ca in „bisericuta” asta „busuiocul” il avem in mana dreapta. Asa ca ,no chance cu „statut social-democrat” . Da` ne bucuram ca ai venit aici ,poate „te racolam” ,ceea ce chiar este un gest crestinesc. O zi buna ! 😀

 10. snapshot zice:

  Mangalienii e musai sa-si „inalte” acesta statuie:

  • ceaikovski zice:

   N-au nicio limita. Vor totul si foarte repede! Nu mai au bani, timpul si sponsorii ii preseaza, s-a redus ratia de icre negre, iti dai seama, cum sa fie in Romania partide necontrolate de kgb, sau mafie? Ce-i aici? Tara lui Papura-Voda? Ia treceti la locurilii voastre si faceti-va ca e democratie!

 11. ribelalu zice:

  Avem la TVR cel mai prost si pupincurist presedinte al institutiei. Dar e cinstit. In articolul de ramas-bun din Adevarul scrie asa:
  „Eu scriam analize, că la altceva, la fel ca acum, nu mă pricepeam. „

 12. Sare'n Ochi zice:

  SA NU UITATI, NICIODATA CINE ESTE CRIMINALUL DE ION ILICI ILIESCU:
  Aveam 17 ani.
  Mi-au cerut buletinul. L-am scos din geanta si am inlemnit: lipisem pe coperta un abtibild care circula in acea vreme, unul patrat, alb, cu secera si ciocanul rosii.
  Mi-am dat seama ca se va interpreta in defavoarea mea, ceea ce s-a si intimplat. Am incercat sa explic ca e o gluma, dar unul dintre mineri deja flutura buletinul meu pe deasupra, strigind: „Uitati, e taranista!”. „Domnule inginer, uitati, e taranista. Ce facem cu ea?” „Mergem la Politie”, spune domnul inginer…
  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-12520015-ieri-implinit-22-ani-cand-fost-oprita-doi-mineri-magheru.htm

 13. Sare'n Ochi zice:

  Iata ca apare si explicatia insistentei lui Che Gargara. cititi pe Ziare.com: D. Dungaciu: “Daca Traian Basescu nu merge la Consiliu, socialistii castiga un vot”.

 14. culeasa de pe forumul EVZ : zice:

  Eh, Ponta si cand se uita la hartia igienica folosita pe o parte vede invitatii…

 15. valabill zice:

  Buna comparatia Basescu – Toranaga, cumva incalceala asta teribila de la noi seamana cu Japonia secolului XVII descrisa de James Clavell. Pana si Ponta seamana de minune cu Ishido in sensul in care e un taran ingamfat si prost, in timp ce Nastase ar fi doamna Ochiba.

 16. valabill zice:

  Totusi nu inteleg de ce isi doreste Ponta atat de mult sa mearga la Bruxelles. Or fi avand ceva de castigat alde Ilici si Voiculescu din treaba asta, vor sa ii dea o lectie lui Base sau cea mai conspiracy varianta e o manarie a Moscovei? Cui prodest atata harmalaie?

  • ceaikovski zice:

   pentru suspendarea lui Base?
   Fac harmalaie, Base iese ca intotdeauna prost (uite, nu putem coabita, presedintele este etc), face bine la campania pt toamna, cam astea.
   Parerea mea e ca presedintele isi joaca acum o carte importanta. De data asta cred ca si pt el.

  • Sare'n Ochi zice:

   cica ar avea socialistii europeni un vot in plus – si asta i-ar ajuta enorm sa-si faca de hollande (de cap). Infantilache crede ca va primi astfel recunostinta si recunoastere internationala din partea lui Hollande. mai stii, poate o vizita de confirmare a calitatilor sale in Romania. apoi urlete guturale: Basescu este izolat, Ponta zeificat!

 17. crisuadi zice:

  Sunt probleme colaterale . Atat timp cat tarile din ue nu iau masuri de iesire din criza , masuri care sa le faca economia sa porneasca , este foarte bine . Tarile cu datorii imense , la un moment dat vor trebui sa-si plateasca datoriile , nu vor avea cu ce , vor intra in faliment (ele sunt deja , se stiu ele si franta lui hollande se numara printre ele !)lumea va crapa de foame , se vor lua masuri dure de reformare a sistemului socialist falimentar si ECONOMIA , singurul leac adevarat va ucide statul social si vom scapa de sobolanii rosii . Banii vor trebui platiti de cineva .Angelica nu va mai da bani ca nici ea nu are de unde , nu mai vor nemtii ! Vor veni baietii destepti , intreprinzatorii , investitorii , capitalistii hulpavi adevarati , vor cumpara statele de cacat (pigs) , ii vor pune pe bugetarii mult iubiti pe liber sau la munca pe 100-150 euro /luna si europa va redeveni competitiva in fata chinei sau sua . Asa ca oameni precum hollande sau ponta vor fi liberi la program , ascunsi pe undeva , de frica .
  Culmea e ca , statul social care a nenorocit europa va fi ucis de beneficiarii directi ai pomenilor . Socialistii s-au bagat singuri cu bocancii in sufletul ECONOMIEI , distrugand-o , alterandu-i virtutile. ECONOMIA nu va mai rezista mult si-i va scoate in suturi pe socialisti de peste tot.
  Aveti rabdare , Politicienii , marea lor majoritate cu vederi stangiste , vor lua incontinuare masuri administrative , se vor contrazice ba pe bonduri , ba pe banci centrale , dar nu-i duce capul sa ia masuri concrete in economie . Nu vor reduce la sange cheltuielile statului , nu vor da oameni afara pe capete , nu vor reduce taxele si impozitele , nu vor face nimic , pentru ca politrucii dracului , traiesc foarte bine pe banii firmelor private , si ei si protejatii lor bugetari , dar deja , doamna ECONOMIA este rosie de furie !
  Gata ! 🙂
  PS. Banii vor schimba totul in europa ! Sunt foarte rari , deci scumpi !

 18. crisuadi zice:

  Credeti ca daca ponta va fi prezent pe la bruxelles va mai primi bani de la cineva ? Fara bani usl nu va face nici o ceapa degerata si romania nu mai are bani . Ea va fi maturata in primul val . „Marile cancelarii” , in timp ce noi ne certam pe chestiuni arzatoare , fac deja filmul viitoarei structuri europene . Sa vedeti schimbari radicale cat de curand ! Cat va mai conta ponta & co. ?
  Hahahahaha !

 19. crisuadi zice:

  Apropos ! Mie tare urat imi put alegerile astea ! Cel putin aici , in Constanta , este imposibil ca Mazare sa fi castigat ! N-am informatii concrete , numai zvonuri . Ar fi si putin probabil sa iasa informatii dintr-un oras captiv , controlat mafiot de clanul Mazare . Bine , in sinea mea accept ca s-ar fi putut , dar e ceva interior care ma avertizeaza…

  • Sare'n Ochi zice:

   au furat cu nerusinare – vezi la materialul urmator de pe blog la comentarii unde am pus scrisoarea gunoiului acela de Dogaru care se lauda cum a ajutat USL sa castige alegerile, recunoscand, practic, ca au ajutat la darea unei lovituri de stat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.