Ura ca dialog. Ce-i învață slujbașii turnătorilor FELIX și NUȘ pe Martorii lui Crizel Antenescu și Che Gargara

Aceste dialoguri din păcate sunt adevărate și conforme cu irealitatea pe care și-au creat-o domnișaorele îmbizonate de pe “feisbuc” indiferent de sex – alimentate de ura revărsată zi de zi și ceas de ceas de șapte ani de către mass media unor securiști, turnători dovediți și devalizatori ai economiei României precum Dan FELIX Voiculescu, Sorin Ovidiu NUȘ Vântu, Sorin Roșca DELEANU Stănescu, Cristian Tudor Popescu, Cornel Nistorescu șamd. Eu sunt siderat cum de niște (să le zic așa) semeni de-ai mei pot să pună botul la ceea ce li se deversează ca adevăr suprem de către niște ticăloși dovediți. Ori sunt direct beneficiari ai ticăloșeniilor (plătiți de către ticăloșii cu patalama să fie proști), ori sunt proști pentru a se încadra statistic în teoria idioților utili (aceea conform căreia mama proștilor umblă mereu gravidă). Luați-vă, deci, punguța cu semințe și berea “Noroc” la pet de 2 litri, așezați-vă confortabil și vă cruciți citind (dacă vă puneam să citiți intelectuali, vă spuneam să vă ungeți o felie de pâine prăjită cu caviar și să vă turnați un pahar de Dom Perignon). Bun, acum să-i lăsăm să se toarne între ei – precum mentorii lor:

Lehman25: 7 sau 1 %, treaba e în felul următor : şi-au pregătit terenul şi vor frauda alegerile. Mai au de pus la punct unele aspecte – comasarea, regionalizarea, votul prin corespondenţă şi apoi AMIN. Poate să scadă Băsescu şi la – 15 % , tot ei vor câştiga. Ai văzut cum a ajuns Boc preşedinte la PDL împotriva voinţei partidului ? Dar alegerile de la Piatra Neamţ îţi spun ceva? Deci, noi ar trebui să ne punem problema CUM SĂ-L DĂM PE ĂSTA ŞI PDL-ul JOS DE LA GUVERNARE, nu să ne bucurăm că ajung ăştia la 2 %. Părerea mea …

Un om normal: Ce să comentez… deocamdată e singurul care împreună cu Boc încearcă să astupe găurile făcute de Tăriceanu, Iliescu și alții în vistieria țării….

Mihnea Bouleanu: Aproape adevărat, cu excepția a trei detalii: nu încearcă să le astupe, ci să le adâncească și mai abitir; și nu numai în vistieria țării, ci și în economia ei, în nivelul ei de civilizație și în ființa națională; și nu doar încearcă, ci au și reușit, și tot nu se satură. În rest, ai dreptate.

Purlyngăul: Amice, ai tras ceva pe nas? Cu ce ai impresia că astupă ceva? Cu miliardele pe care i le dă lu’ Nutzi pe mână pentru camarila de partid și mituirea alegerilor sau cu șpaga din vânzarea aurului și a metalelor rare ale țării… sau poate cu banii de pe flotă??? Ia, când te trezești încearcă să gândești!

Lehman25: O mostră din gândirea celor 7%. Dacă ar știi (sic!) ei că fac munca de jos pentru ca alții să câștige milioane și apoi să se șteargă la fund cu ei, nu ar mai exista nici 1%

Luminița Mintedeungram: Din păcate, nu văd nicio soluție, nici măcar o grevă geneală ca în Grecia nu ne mai salvează, pentru că ei sunt surzi și orbi când e vorba de popor.

Namul lui Teneș Curcanul: Chiar vreau soluții la această realitate. M-am săturat să-l vad/aud pe acest iresponsabil. Vrem soluții legale ca acest individ care, nu mai reprezinta nimic pentru țară, să fie judecat și condamnat, deoarece parlamentul nu vrea să facă nici o mișcare, este mână în mână cu el. Foarte posibil ca acest derbedeu, din cauza fricii ce o are ca să nu fie judecat, să se țină de scaun. Ieșirea lui la întâlnirea din 08 decembrie 2011 cu sclerozata de Merkel, spune totul. Vrea o umbrelă în afara țării și va vinde scump țara să-și salveze șoriciul.

Lehman25: VOTUL DISCILPINAT ÎN MASĂ AL ROMÂNILOR este succesul garantat al uciderii definitive a PDL și implicit al (sic!) lui Băsescu!! Ucidera lor prin VOT și aruncarea leșului lor împuțit pentru întotdeauna la groapa de gunoi a Istoriei Românilor! Baftă!!

Neamul lui Teneș Curcanul: Corect – când vom avea și noi o democrație. Deocamdată, avem doar o oligarhie cleptocratică. Iar pe asta n-o vom spulbera decât cu arma-n mână. Singura soluție este cu ……metale …..exact ca la familia Ceaușescu……

Lehman25: O SĂ MĂ BUCUR CÂND O SĂ-L VĂD MORT PE DEMENTUL DE BĂSESCU!

Un om normal: Veți intra voi cu Crin și Ponta în șoc și groază când veți vedea că se va alege praful de SRL-ul vostru numit impropriu USL. Cred că veți sucomba și voi odată cu ei, întrucât nu vor prelua puterea nici măcar acum. Așa că veți mai avea de suportat încă trei ani cu Băsescu la Cotroceni. Numai niște infantili ca voi sunt în stare să vadă dictatura acolo unde nu e. Pentru că nu e, dar voi nu aveți habar de regulile democrației și cum se exercită ea prin instiutuțiile statului. Cum adică “parlamentul nu face nici o mișcare“? Păi ce ați vrea să facă? Cereți opoziției să facă “mișcări“, dar cu cap, nu doar să dea baliverne pe gură. Așa cum faceți voi acum. Așa opoziție, așa susținători. Vai de voi!

Luminița Mintedeungram: Ce altă treabă a avut și are jegul Băsescu – infractor și bișnițar in port de când se știe – decât să pună la cale găinării? Iar la anu’ o face lată, așa-i? Stăm toți cei 93% și privim ca proștii cum ne fac viețile praf o adunătură de analfabeți, repetenți și handicapați complet incompetenți, în loc să mergem să-i luăm de guler și să-i aruncăm în pușcării, unde le e locul pentru mulți ani. Dar nimic nu-i veșnic, din fericire… chiar dacă unii se cred bătuți în cuie pe tronurile lor și pare că nu-i mai dezlipești de acolo nici cu lopata, tot vine și ziua finală. Sunt sigură că nu mai e mult, ne mai ducem de râpă încă un an și apoi o să încercăm să ne revenim, cumva în niște ani buni, cu oameni capabili în funcții. Cam așa va fi.

Lehman25: Cât timp avem idioți ca UN OM NORMAL (odiosul ala pupincurist de mai sus)… Romanii o s-o ducă exact k un rahat! Dacă se vor deștepta și-i vor băga la închisoare pe nenorociții ăștia de ne conduc și ne-au furat continuu doar în ultimii doi ani – de-am sărăcit în ultimul hal, NICIGÂND SĂ AVEM O VIAȚĂ NORMALĂ! Și demn de reținut este că au VÂNDUT TOATĂ ȚARA ASTA ȘI ÎNCĂ MAI AU DE VÂNDUT! Roșia Montană este iarăși o dorință nebună… a nebunului de la “timonă”. Da și-au luat banii… și-n rest nu mai contează……amărâții ăștia de români trebuie să scape după formula ”cine poate”! Așa că ROMÂNI… TREZIȚI-VĂ!… DIN SOMNUL CEL DE MOARTE……. CĂ ORICUM NU MAI AVEM NIMIC DIN TOT CE AVEAM (găsiți la Ei… în conturi).

Nepotul lui Ilici: Cei ce guvernează acum nu mai țin cont de nimic, oamenii sânt (sic!) disperati, cer să fie eutanasiați, profesorii, medicii sânt (sic!) disperati, fiscul rade tot ca în timpurile îndepărtate când venea administratorul unei moșii și le lua muncitorilor și vaca de lapte, porcul de Crăciun, mămicile nu pot sta în concediu maternal, handicapații nu-și primesc banii, ne îndreptăm spre anarhie. În acest timp ei debitează inepții de genul că ne e bine, că noi sântem (sic!) cei care prin reduceri am reușit să ieșim din criză, să fugim de catastrofa care nu era până acum dar datorită scăderii veniturilor populației vom intra în contracție economică gravă pentru că sântem (sic!) societate de consum. Păcat că nu au destulă viziune să realizeze că vor distruge și viitorul propriilor copii pentru că banii furați sau luați prin asuprire nu au adus și nu aduc nimănui fericirea.

Un om normal: Ce s-a întâmplat cu “inteligentele” voastre creiere? Chiar n-ați înțeles nimic din ce se întâmplă în lumea asta?! Dacă nici acum nu vreți să vedeți ce-au făcut bun cei din fruntea țării înseamnă că aveți răutatea în inimi și, de fapt, voi sunteți de “șoc și groază”. N-aveți decât, lăsați-vă măcinați de ură căci în țara asta mai sunt destui oameni lucizi care înțeleg necesitatea hotărârilor luate până acum de Președintele și Premierul țării mele.

Mihnae Bouleanu: Hai sictir, Iudo… esti ori prost, ori salariat pe la guvernul tău de cretini incapabili, foști repetenți. Măgar care ești… tu și ceilalți 6% cretini n-o să pricepeți dezastrul nici dacă vi-l arată cineva cu lupa, la lumina maximă. Mai taci dreak din gură, că ești departe de adevăr și bați câmpii cu grație pe aici….. bleah.

Lehman25: DEMISIA ȘI INCULPAREA DICTATORULUI NEONAZIST BĂSESCU ȘI A CLICII SALE PORTOCALII PENTRU SUBMINAREA ECONOMIEI ROMÂNEȘTI ȘI GENOCID ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN.

Luminița Mintedeungram: Să-ți fuck președintele-n gât!…stai pe-aproape k de “el” mi-e scârb…poate-i sari în ajutor chiar tu…și toate pedelistele din tzara! Priviți dragi compatrioți…ce de cretini avem în jur!

Un om normal: Băi, frate, cum începe să se facă puțină ordine în țara asta, săriți ca opăriți toți. Furia asta trebuia s-o aveți prin 1992, 1993, 1994, 1995… când se puneau bazele marilor tunuri (privatizări) și Iliescu dorea o Românie Liniștită.

Brăftălean: Toți nenorociții derbedeului băsescovici stau la pândă pe net și-și fac clone ca să vadă cât dintre români îl mai pot vota. Ei sunt în prăpastie. Noi acum trebuie să vedem care sunt cu acest derbedeu și o să le vină ceasul, din cauza lor poporul a adunat foarte multă ură și ei nu vor scăpa. Le vine ceasul și le este frică. Cea mai bună soluție este ca dacă sunt dintre ei opozanți să-i pună pistolul la tâmplă. Sunt convins că dulăul de Blaga va face acest lucru se vede pe ochii lui. El nu-l iarta de chiorul bețiv. Este avid de putere și cred că are și soluții. Va fi interesant, nu ne lasă pe noi Dumnezeu, se va găsi un om curajos să ne scape de banda lui băsescovici.

Vita Clara Timoșoara: Pariu că Băse va sfârși în chinuri cumplite? Vai mama lui………. Să-l ierte Dumnezeu! Să zică ms, dacă va scăpa cu un glonț în tâmplă și nu chinuit de toți cei cărora le-a tăiat salariile, etc.!

Lehman25: NU NUMAI EL, DAR TOATĂ ȘLEAHTA, MERITĂ TRAȘI LA RĂSPUNDERE DE MARELE RĂU FĂCUT ȚĂRII ȘI POPORULUI ROMÂN TOTUL CONFISCAT, BANII LA VISTERIE (sic!) ȘI EI LA PUȘCĂRIE, NU ÎN PAT CI LA LUCRU DE CONSTRUIREA A CEEA CE A DISTRUS (sic!) LA MUNCA DE RECONSTRUCȚIE… SĂ TRĂIASCĂ FERICIȚI!

Vita Clara Timișoara: De acord, dar să începem cu începutul, cu ăl din fruntea șleahtei, adică cu cel care le “aprobă” orice acte ucigașe, neasumându-și răspunderea….. Vb aceea: ”Peștele de la cap se împute”, da? Marele rău făcut, despre care zici tu, se cheamă GENOCID, adică crime în masa……….  si zi-mi…… a scăpat vreo categorie socio-profesională neatinsă? Care? Niciuna! Până și bebelușii, handicapații, etc…….  să nu mai zic și revoluționarii care sunt antrenați în marșuri de protest, au fost sărăciți de drepturile constituționale! Deci, moarte criminalului Băsescu Traian, daca altfel nu scăpăm de el! P.S. Se strigă deja, timid, e adevărat: ”Băsescu, după Ceaușescu!”

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

21 de răspunsuri la Ura ca dialog. Ce-i învață slujbașii turnătorilor FELIX și NUȘ pe Martorii lui Crizel Antenescu și Che Gargara

 1. Greva_fiscala zice:

  Faci cumva necrologul avortonilor de pe blog?

 2. ery zice:

  pai a supt si ea la tita lui bunicuta

 3. Galeata cu pixeli zice:

  Iar e criza de medicamente? 🙂

 4. EuCuMine zice:

  Vrei sa zici ca toti retardatii astia au postat (vremelnic) la un moment dat aici?

  Bine ca n-am dat ochii de vomele lor, ca-mi sarea tensiunea cum mi-a sarit acum, dupa ce am citit laturile alea.

  • Sare'n Ochi zice:

   😀
   imi tot zicea un amic ca de ce nu las postarile postacilor – ca ar fi frumos sa le vada si altii. no, am facut o selectie (o parte din nick-uri le-am „imblanzit” prin transpunerea in realitate – dar ipochimenii se stiu)

  • cata zice:

   Sunt din Focsani. Parintii mei au fost suficient de beti incat sa ma faca, fireste, la betie. Apoi s-au dus sa voteze cu toti hotii, securistii si nomenclaturistii lui Ion Iliescu pentr-un blid de linte. De aceea ma blestem sa n-am aer in sistem,sa raman doar cu-n picior si-ala fracturat usor si bine infipt in propriu-mi cur, acela cu care gandesc, mana sa mi se usuce in asa fel incat nici un kil de ulei pentru un vot sa nu mai apuce! Ochiu ala de-l mai am sa-mi intre-n el un pai, de mai am sange-n alcool, desi ma indoiesc – ca de mic copil imi dadea mamitica sa sug coltul de batista inmuiat in samahoanca, sa tac naibii, sa mi se faca tot formol, creierul ce-l mai am in cap si inca nu a devenit spanac, sa mi se faca rahat (de fapt, deja este, de ce naiba ma mai rog si pentru asta?), cand ma voi culca in zori sa visez cum o sa mor. Eu si parintii mei, votand securisti si turnatori, mi-am batut joc de popor duce-m-as dracu-ncetisor. JOS PSD, JOS PNL, JOS PC, JOS USL, JOS PONTA, ANTONESCU, VOICULESCU si cu mine PUPINCURISTUL LOR treziti-va MOR OAMENII DE PROST CE SUNT. Mama, ce BOU mai sunt – am vrut sa scriu despre Dictator dar sunt atat de distrus mintal de la samahoanca si de la cum mi-au baut parintii alocatia ca mi-a tasnit adevarul dintre taste. Imi cer iertare la parinti, sa mi-o trag singur in dinti!

 5. Sare'n Ochi zice:

  zice Crizel Antenescu: „Ar fi fost mai intelept sa nu particip” la emisiunea lui Capatos, in care s-a difuzat filmul cu Emil Boc dezbracat
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11509508-crin-antonescu-fost-mai-intelept-nu-particip-emisiunea-lui-capatos-care-difuzat-filmul-emil-boc-dezbracat.htm
  dar nu regreta: „De regretat nu regret, pentru ca nu am facut nicio afirmatie nepotrivita”

  • Evanghelista zice:

   Ce sa mai ceri de la Crin si Felix?
   Ce sa mai ceri de la o televiziune care da imagini cu ex-premierul Emil Boc gol la emisiunea pentru retardati a lui Capatos? Ce sa mai ceri de la Antenele lui Felix care iti spun 24 din 24 ca Basescu si Boc nu au facut bine ca au salvat tara ci ca trebuia sa rostogoleasca datoriile uriase facute de PNL si PSD in 2008 ca a ajungem mai rau ca Grecia? Ce sa mai ceri de la Antenele lui Felix care le spala creierii romanilor frustrati de capitalism si incapabili sa se descurce singuri fara ajutorul statului datorita incompetentei, puturoseniei sau care fura si sunt corupti? As cere doar amendarea acestor Antene si eventual inchiderea lor pana isi reevalueaza comportamentul fata de telespectatori. Mai stiti vreo televiziune din lume sa faca ce fac Antenele care coloreaza realitatea asa cum si-o doreste primul informator si securist al tarii, Felix Voiculescu?
   Ce a facut Antena 1 are si o parte buna insa, E bine ca Antonescu, care s-a repezit ca un imbecil intre doua deszapeziri sa comenteze imaginile, si-a taiat, prin afirmatiile lui, orice sansa de a mai deveni presedinte al Romaniei, daca mai avea vreuna dupa aparitia lui MRU. Noul Voyeur Antonescu este o mizerie de om, la fel de mare ca si televiziunile lui Felix.
   Vidanjele acestea ale turnatorului FELIX trebuie sanctionate dur de catre CNA. Sa-l usture la buzunar pe Varanul veninos!

 6. Grasu zice:

  Capatos o da si azi inainte cu filmuletul.Baga tot chestia cu securitatea lui Boc.Stau si ma intreb oare de ce nu au difuzat filmul cand mai era Boc PM?Eu cred ca le pare rau ca numai au pe cine injura, pentru ca de MRU le este cam frica sa se ia.Nu degeaba a lucrat la SIE.Despre reactia lui Lolek (Crinutza) no comment!Omul e bolnav rau de tot.
  Salutari de la Timisoara

 7. Cât a costat posteala asta? 200? 300? Scump! [ADMIN zice: las’ Lefterica, ca dincolo, la nenii tai, turnatorii si devalizatorii nationali FELIX, NUS, PORUMBACU, DELEANU, este mai ieftin. doar 20 de arginti!]

 8. theo- nona zice:

  da, este normal, sare este jurnalist si nu face coproculturi ca felix si crin,.

  ei dupä gust , stiu a cui este.

 9. theo- nona zice:

  cätzelul jegärit a lui felix, scheläläie, laträ, bolboroseste prostii,

  constantine,constantine, ai fäcut kaka pe tine.

 10. theo- nona zice:

  ala are nevoie de anus.-ol la gurä

 11. corina zice:

  e democratie, fiecare scrie ce vrea, cum vrea, ce i se cere…idee e ca da nu faci misto de unu si de altu si n iti bati joc de toti, nu-ti citeste nimeni articolu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.