Pentru asta am renunțat noi la dictatură, pentru dialog?

Ai lor, ai lor habar n-aveau, / cât de mult, cât de mult, tupeu mai au...

Opoziția a refuzat să se prezinte la discuțiile de azi cu șeful statului. Crizel Antenescu și Che Gargara nu pot înțelege cum de au fost invitați la consultări când este bine știut că în România este o cumplită dictatură. Deh, când au fost convocați de către Dan FELIX Voiculescu la Grivco s-au dus fuguța, să nu care cumva să fie puși absenți. Adevăru-i că nu poți fi prezent și la Grivco și la Cotroceni în același timp – și nu când stăpânul trimite chemare. Che Gargara tocmai ce a fost tăvălit în sos de limbă de antenist că și-a permis să părăsească linia trasată, nu cred că mai vrea să repete experiența de a i se face caracterizarea publică de către lipsele de caracter ale neamului: Gâdea-Badea-Ciutacu.

Ar cam trebui și noi să ratificăm în Parlamentul propriu, acela în care Crizel Antenescu a călcat mai des cu ocazia grevei parlamentare decât înainte când chipurile era la serviciu, Tratatul UE de guvernanță fiscală. Sau să nu îl ratificăm – evident că există și această opțiune. Oricum vorbim despre chestiuni importante deoarece, „asistența financiară prin mecanismul european de stabilitate va fi acordată, începând cu 1 martie 2013, doar statelor care au ratificat tratatul”. Ori, pentru a beneficia de “asistență financiară”, începând cu data pomenită mai sus, este necesar ca, până la 1 martie, anul curent, politicienii noștri trebuie să dea un răspuns de „da” ori „ba”.

Încă o dată, pentru interese personale, Crizel Antenescu și Che Gargara sacrifică interesul României, pasând lipsa lor de interes pentru aceste discuții pe umerii populației sinistrate de zăpezi. Zice Crizel Antenescu: ”Nu mergem la consultări la Cotroceni. Avem o agendă diferită de a preşedintelui. Nu subiectele propuse de preşedinte sunt pentru noi subiecte de agendă, ci aceste mari dificultăţi prin care foarte multi concetăţeni ai noştri trec”. Să înțeleg că o să il vedem pe Antenescu-spaima-troienelor, ca pe Becali, călare pe 7 pluguri, prin Buzău și Vrancea, la deszăpezire?

Uniunea Soluții Lipsă se crede pe cai mari și are impresia că, din 2013, va guverna România. Acesta este motivul pentru care prevederile Tratatului UE nu le convine capitaliștilor de cumetrie care sponsorizează această șandrama politică și care-i butonează pe Crizel Antenescu și Che Gargara – căci bugetul României, cel cu care știu ei să facă afaceri profitabile de 22 de ani, va fi controlat de CE. Nici pe cei de la Uniunea Suspine și Lamentații nu-i doare de romani, ci numai de faptul că nu-și vor mai putea umple buzunare așa cum au făcut până în 2008 (și de atunci nu mai au loc la țâța bugetului de hămesiții ăstorlalți)

Acest articol a fost publicat în Politichie de mărgăritar și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la Pentru asta am renunțat noi la dictatură, pentru dialog?

 1. Câți realizează ? Câți gîndesc cu proprii neuroni și nu cei ai tembelizoarelor ?
  Dacă am fi avut un astfel de tratat semnat premierul Tăriceanu n-ar fi devalizat bugetul statului așa cum a făcut-o în anul 2008.

 2. filadel zice:

  Vor să facă buzunarul mare ca să dea mai multă mită electorală, să aibă mai mulți cerșetori-asistați, să se perpetueze cît mai mult la putere. Pereat România.

 3. « Să înțeleg că o să il vedem pe Antenescu-spaima-troienelor, ca pe Becali, călare pe 7 pluguri, prin Buzău și Vrancea, la deszăpezire? »

  firește.
  cu condiția să găsească pluguri cu vagon pentru dormit.

 4. ribelalu zice:

  Cum sa fie coane de acord cu asa ceva cand cu un buget facut dupa noile norme se duce dracu toata creatia lor facuta din carti de joc? Lasa ca voteaza puterea masura si gata. Fara galagie in parlament, fara pierdere de timp, fara scandal in comisii. Ponta mai constientizeaza ca toate tratatele si acordurile semnate trebuiesc respectate. Carici Pogonici nu. Deasemenea Ponta constientizeaza ca Chucky nu are ce cauta la Cotroceni. Chucky ii face probleme ca partener aproape egal (daca il consideram sef ACD). Cand ii va fi intr-o functie superioara si fara posibilitatea de a fi suspendat, Chucky va fi un cosmar pt Ponta.
  De fapt, daca stam sa ne gandim, dupa Gheorghiu Dej si Ceausescu, Antonescu ar fi cel mai slab pregatit conducator al Romaniei. Cu mult si sub un Maurer, Manescu sau Stefan Andrei.

  • Sare'n Ochi zice:

   Coane,
   Crizel Antenescu nu are pregatirea necesara nici pentru a fi om de serviciu la prima crasma deszapezita din primul sat inzapezit. el este masura cea mai de jos a ceea ce am stiut sa azvarlim in Parlamentul Romaniei cu votul nostru.

 5. Mih. zice:

  De s-ar duce pe garla cand s-or topi zapezile toata cloaca uslinoasa cu paiatele si cu papusarii ei cu tot si cu „privatele-din-fundu’-curtii” de le zice „televiziuni”…
  Imagine cu studiourile intactanteniste:
  http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20100908_0177/4.jpgstudiou

 6. vasilegogea zice:

  Nu sunt suporterul nici al puterii, nici al opozitiei (chiar daca, uneori, mi s-a reprosat un asemenea „dezechilibru”). Iata, acum, o ]ntrebare „echidistanta”, sugerata de acest pasaj: ”Nu mergem la consultări la Cotroceni. Avem o agendă diferită de a preşedintelui.” Dar au, oamenii astia, si „popoare diferite”?

 7. Culai zice:

  Îmi permit, deşi nu-i elegant, să intervin a-i spune – dealtfel Prietenului Domn Basile – că „Clasa politrucă” nici nu mai are-un popor, un Neam, o Ţară de condus. Ei, pe rudă, pe sămînţă, nu fack decît să se fackă-ntre ei, klassele ploitruce!
  Ce Ţară, ce Neam, ce Popor…
  Slugi, populaţie şi aparatcici – ăsta-i efectivul de-acum, recenzat, al fostei Românii.

 8. Mih. zice:

  Protest fata de emisiunea lui Cacatos, fata de privata-din-fundul-curtii-A3 si fata de invitatul permanent, repetentul chiulau:
  http://images.inmagine.com/thumbs/3/%7BC6CE50AA-0014-4525-886C-E0253BA09DC9%7D/A7TY29.jpgprivata

 9. theo- nona zice:

  da, presedintele are un popor diferit, nu securist ,nu trädätor, nu mizerabil, nu
  mincinos ,nu mafiot, nu manipulator.
  eu sunt unul.

 10. theo- nona zice:

  dl. Boc, trebuie sä de-a antena si sala de sport, in judecatä, fiecare sä
  pläteascä un milion ,si licentza luatä.

 11. theo- nona zice:

  capul este securistul voiculescu,
  acum la B1, cu zambetul pe buze cucuveaua androneasca a spus,
  asa este in campanie,

  deci ei sunt un bordel, niste perversi,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.