Banii se duc după pacient: pacientul Eugen Nicolăescu

taxa de solidaritateCe vă mirați de prostiile pe care le scoate pe gură contabilul peltic care răspunde la numele de Eugen Nicolăescu? Liberalul de Mare Adunare Națională este programat – neuronul său singuratic nu duce mai mult de o idee (și aia fixă). Bătea aceiași câmpi încă din mai anul trecut:

Ați citit bine: taxă de solidaritate – aceasta este noțiunea în care boul așa-zis liberal a rămas blocat. Adică nouă, celor care mai muncim și ne mai plătim dările, să ni se ia, să se dea câte puțin și iluzoriu (dacă vor ajunge în situația să aibă nevoie) la ăia sub care pute locul de harnici ce sunt, să poată să-și umfle Nicolăescu și gașca buzunarele din afaceri cu sănătatea. Înțeleg să fiu solidar cu cei care nu pot, din motive obiective: persoane cu handicap, pensionari – dar și pentru aceștia înțeleg să dau banii acolo unde am încredere că nu vor fi furați, nu pe mâna membrilor grupului infracțional organizat, impropriu numit Guvern al României și majoritate parlamentară.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Banii se duc după pacient: pacientul Eugen Nicolăescu

  1. ribelalu zice:

    Coane, asta a fost ospatar (la fel ca Fenechiu) si nu se poate desparti de metehne. Pentru ei e normal sa-si opreasca cele mai bune mese si sa nu doreasca sa imparta spaga.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.