Mesaj umanitar: Free Antonescu (leneșul din Parlament), eliberați-l din viața politică!

Na, c-au descoperit și cei de la revista “Descoperă” ceea ce Crin Antonescu, co-președintele Uniunii Suspine și Lamentații, susține/declară de mult: Leneșul nu este un animal leneș. Nici Crin Antonescu nu este leneș: Eu sunt leneş, eu, cred dânşii, dorm mult. Nu mi-am petrecut nopţile cu vreunul sau vreuna dintre ei, să ştie cât dorm sau nu. Nu mi-am dat întâlnire nici la şedinţe, nici la sapă, nici la nimic dis-de-dimineaţă şi am întârziat eu”. Nu, el este doar un bun orator (“Antonescu este un bun orator, dar este leneş şi lucrează doar două ore pe zi, iar asta numai dacă are chef.” – Vasile Blaga senator PDL, citat de WikiLeaks).
Cei care au studiat activitatea Leneșului amazonian (Bradypus tridactylus), niște zoologi germani – deci, niște „arbaitmachtfrai” extrem de riguroși – au ajuns la concluzia că acest animal doarme extrem de mult (până la 16 ore) numai în captivitate. În mediul său natural acesta nu irosește mai mult de 10 ore din 24 cu somnul – mai precis, că vorbim cu nemți, 9,6 ore (“Cea mai mare descoperire a fost aceea că un leneș nu doarme mai mult de 9,6 ore dintr-un interval de 24 de ore“ – declară Niels Rattenberg cercetător în cadrul celebrului Institut Max Planck din Stanberg, Germania).
Cei care au studiat activitatea Leneșului parlamentar (Bradycrinus Antonescus), adică cei de la Institutul pentru Politici Publice, au constata că, în actualul mandat, acesta a avut un procent de prezenţă la Parlament de doar 1,8%. Culmea, l-a întrecut în absență până şi senatorul Cătălin Voicu, care fusese arestat preventiv la 30 martie 2010 și a stat în studiul procurorilor pe “tubulatură” cu ceva mai mult de un an, dar a figurat, la data efectuării studiului, cu o prezenţă de 2,8%. Că vorbim despre repetarea unei situații, și în mandatul 2004-2008, când era deputat, Bradycrinus Antonescus a fost în topul chiulangiilor din Parlament (potrivit site-ului hartapoliticii.ro, a avut o prezenţă de numai 14%).
Coroborate aceste două informații, ne duc la concluzia că Bradycrinus Antonescus se consideră a fi un captiv în politică. Motiv pentru care, din motive umanitare, lansez un apel: Free Antonescu! Eliberați-l din viața politică!

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Mesaj umanitar: Free Antonescu (leneșul din Parlament), eliberați-l din viața politică!

  1. Evanghelista zice:

    Ah-ah-ah-ha-ha-ha!, ce se mai potriveste: Liberalii il trimit pe Antonescu sa candideze la Dabuleni
    http://www.enational.ro/actualitate/liberalii-il-trimit-pe-antonescu-sa-candideze-la-dabuleni-117105.html/
    Sa nu care cumva sa ramaie fara de coledzi… Oare nu-l bate Prostanacu pe Lenes de-i suna apa Amazonului in cap?

  2. ery zice:

    ata inseamna ca toti care il vor in sondaje sint ca el buni oratori si le place munca ca tiganului(cica este prea sus si nu poate sa o ajunga)

  3. Arizonianul zice:

    Zise ea, putoarea putorilor: ”N-am niciun fel de obligaţii să vă dau raportul.”…
    Păi bine înţeles: ar scurta timpul de hodină, spunând ce face… Adică, ce nu face…
    Asta l-ar afecta aşa de mult, că nu ar mai veni în Şparlament deloc-delocuţa!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.