Suprimarea Realităţii TV s-a făcut în ciuda Constituţiei. Întrebaţi-l pe Klaun Ciolannis de ce a promulgat legi neconstituţionale

Avem toate datele abuzului în articolul 30 din Constituţie – Libertatea de exprimare: “Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile”; “Cenzura de orice fel este interzisă”; “Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii”; “Nici o publicaţie nu poate fi suprimată”.

“NICI O PUBLICAŢIE NU POATE FI SUPRIMATĂ” – ce poate fi mai clar, mai explicit de atât? Să ne întrebăm, mai bine, cum de s-au trecut în Legea insolvenţei şi cea de funcţionare a Consiliului Naţional a Audiovizualului articolele neconstituţionale prin care s-a reuşit această mârlănie a suprimării Realităţii TV. Şi cum de Întâiul Vacanţier al Ţării, Klaun Ciolannis a promulgat, fără să ne sacadeze nici măcar o silabă, aceste legi. El, Apărătorul şi Garantul respectării Constituţiei!

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.