Cum e aia cu “Jur să-mi dăruiesc toată puterea și priceperea pentru propășirea spirituală și materială a poporului român”? Atâta s-a putut, boss!

Și de această guvernare s-a ratat să se facă ceva pentru România și pentru români. Cu o majoritate copleșitoare: de 250 de parlamentari, adică de peste 60%, la care s-au adăugat, tradițional, cele peste 20 de voturi ale minorităților, alianța PSD-ALDE-UDMR se destramă, fără să se fi făcut nici cel mai mic gest pentru a se fructifica, măcar de momeală, cea mai mare creștere economică din UE, și de a o transforma în investiții necesare unei ulterioare dezvoltări. S-au dat mite și atât: creșteri salariale în sectorul bugetar, pensii speciale la tot cartierul.

S-au dat mite pentru a se ascunde faptul că, timp de trei ani singura preocupare a majorității PSD-ALDE-UDMR a fost schimbatrea legilor Justiției. Cu complicitatea Președintelui Voiajor al României, care și-a lăsat instituția să fie devalzată de prerogative, fiind mai preocupat de o trecere cât mai lină între concedii și vacanțe (și viceversa), și a așa zișilor politicieni din Opoziție, la fel de interesați ca Legea să nu-i ajungă din urmă și să-i pună să plătească pentru păcatele lor de guvernare. Că, ce n-a făcut majoritatea PSD-ALDE-UDMR în acest mandat de guvernare pentru România, nu au făcut nici restul pungașilor politici aflați la guvernare în ultimii 30 de ani.

Politicienii români și sponsorii din spatele lor (mafia securisto-economică) ne ratează, de 30 de ani, orice prezent, orice urmă de viitor.

Ei lucrează dor pentru interesul personal. Adevăratul jurământ la învestire, cel spus în gând, este:

“Jur să-mi dăruiesc toată puterea și priceperea pentru propășirea spirituală și materială a sponsorilor mei și a mea și a famigliei mele personale, să mă cac pe Constituția și legile țării, să urinez cu boltă pe democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, și să negociez cu sponsorii ce ne iese din cedarea și vânzarea suveranității, independenței, unitatății și integrității patrimoniale, a solului și subsolului României. Așa să-mi ajute portofelului meu!”

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100%. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.