Tătucul nostru care le minți încă pe pământ, facă-se minciuna ta! Și nu ne lăsa să spunem Adevărul, cu voie sau de nevoie, căci la tine e cuțitul și pâinea, și puterea. În fund să te pupăm, amin!

Dacă Ponta minte, trebuie și bouleanul șef de la Cluj să se scarpine prin presă. Zice Ponta că a scăzut numărul de șomeri cu 56 de mii de bucăți în primul semestru, Remus Lăpușan, mai subtil, mugește ca la poarta nouă că media şomajului în UE este de 11%, iar în zona euro de peste 12%. Adicătelea la noi, cu aproape 8% este raiul pe pământ.
A zice că Ponta minte este ca și cum ai constata că există aer. Și-a subordonat Institutul Național de Statistică, numindu-și grăjdanii pe acolo, dar nici ăia nu pot manipula din pix să țină pasul cu minciunile plagiatorului mitoman. Datele furnizate de către INS, înainte de-a ști că Ponta va fi nevoit să mintă din nou, arată că în ianuarie a.c. erau sub 700.000 de șomeri, iar acum sunt 736.000. Vorba amicului său Sebastia Ghiță: “o fut pe mă-ta”, de când un plus de 36 de mii de români rămași fără pită pe masă în 6 luni sunt o scădere de 56 de mii?
În ce-l privește pe bouleanul blond al PSD Cluj, n-am nimic cu mă-sa. Rata șomajului în UE este în medie de 12,1%. Și ce are sula cu prefectura? Ce are șomajul din Europa cu promisiunea făcută în campania electorală că se vor crea 1 milion de noi locuri de muncă?

În altă ordine de idei, de la nen’su Ion Ilici Iliescu a învățat și Ponta să se alieze cu „opiumul popoarelor” și să-și facă electoral cruci în formă de seceră și ciocan. Prin Ordonanță de Guvern religia este considerată serviciu public esențial. Prin slujbe se va conduce Țara! Slujbe de pomenire a celor un milion de locuri de muncă promise de către USL în campania electorală. Cu mir și smirnă se va relansa economia, se vor sprijini IMM-urile șamd. Judecătorii și procurorii vor fi înlocuiți cu preoți care-i vor afurisi pe corupți și-i vor pune să se lepede de satana. Vom avea parte de Decalogul Sfântului Victor Viorel Ponta Degrabă Vărsătorul de Mici și Nevinovate Minciuni în Folosul Bunăstării Țării Amin!

Gen: că nu e om să nu fi zis o minciunică; să nu râvnești la minciuna altuia; să nu-ți faci minciuni cioplite – adică să nu rămâi cantonat în aceleași minciuni, mai schimbă-le; cinstește minciunile Tătucului ca pe ale tale însuți, doar totul, toată bunăstarea personală prezentă a cumătrocrației pornește de la minciunile inițiale (primordiale) zise de Ion Iliescu – acelea nu trebuiesc renegate niciodată (doar cartea lor de căptătâi începe cu „La Început a fost minciuna”; șamd. Vai de capul nostru!

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Tătucul nostru care le minți încă pe pământ, facă-se minciuna ta! Și nu ne lăsa să spunem Adevărul, cu voie sau de nevoie, căci la tine e cuțitul și pâinea, și puterea. În fund să te pupăm, amin!

  1. EuCuMine zice:

    E gandita la fix. Religia e unealta perfecta pentru dirijarea pensionarimii, dat fiind ca ei sunt principalii consumatori ai acestui ‘serviciu’ (mai ales babele cicalitoare sclerozate si superstitoase, dat fiind ca femeile traiesc mai mult decat sotii lor). In plus, preotii sunt perfect antrenati pentru a promite „jam tomorrow”, deci se face reducere la bugetul de zahar/ulei/faina (ca, deh, a cam scazut de cand cu jaful; multe guri flamande la pita asta mica).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.