Guvernul GRIVCO: doar circ. Fără pâine

Aseară au mai jurat patru curați și cinstiți de-ai Guvernului Uniunii Stalinist Leniniste pentru cică “propășirea materială și spirituală a poporului român”… I-au înlocuit pe cei care nu se mai pot coborî până la a deveni grăjdanii prin intermediul cărora cei din spatele celor două paiațe politice: Prim-Plagiatorul Mitoman al României și Suplinitorul Grandoman de la Cotroceni, vor să-și finalizeze lovitura de stat, cu grăjdanii cu potențial. Ioan Rus și Paul Dobre obosiseră, le tremura semnătura pe falsuri – așa că au adus inconștienți proaspeți, oameni convinși că pot mânări voința unui popor și încăleca instituțiile statului de drept fără să ajungă la scadență…

Dar, astăzi se împlinesc 3 luni de când ne-a lovit această bună guvernare direct în bruma de realizări, întorcându-ne în timp ca și credibilitate externă fix în glorioasele zile ale lui Ion Ilici Iliescu – zile când se făcea cucuiul de intelectual de toată frumusețea de la târnăcopul de miner asmuțit cu mânie proletară asupra dolarilor, armelor și drogurilor din subsolurile lui Rațiu și Câmpeanu. Ia să vedem câtă “propășire materială și spirituală” ne-a adus Prim-Plagiatorul Mitoman al României împreună cu guvernul său preocupat 75% cum să-i dea la gioale lui Traian Băsescu.

Păi, dacă a ajuns Mugur Isărescu să le bată obrazul acestor așa-ziși politicieni români și să-i întrebe ca pe copiii din curtea din dos a școlii: “măi, voi chiar nu aveți ce face?” – vă dați seama cam care este halul de propășire materială care ne-a fost adus. Leul s-a prăbușit cu 6% față de euro și cu 12% față de dolar – aceasta este pâinea dată de către strădaniile propășunistice material ale guvernului Prim-Plagiatorului Mitoman al României Che Gargara.

  • „«Măi, voi chiar nu aveţi ce să faceţi?» Aşa judecă lumea, şi nu trebuie uitat că lumea aceasta este formată din pieţe de unde România ia sume importante ca să-şi finanţeze deficitul bugetar şi, ca să merg mai departe, pentru a plăti salarii, pensii. Aici este vorba de a trasmite semnale foarte clare că această ţară trebuie să meargă înainte, instituţiile trebuie să-şi facă datoria. În materie de finanţe internaţionale, atenţie, şi în finanţe interne, mai mult decât în oricare altă parte, spun eu că gura bate fundul, şi îl bate rău de tot. Şi nu avem nevoie de aşa ceva”.
  • „Nu pot să spun mai mult, pentru că suntem neutri politic, dar trebuie să spunem societăţii româneşti realitatea. Şi realitatea este aceasta: depindem de pieţele internaţionale şi ele te penalizează dramatic. Deocamdată se vede pe curs. Se va vedea şi pe costurile de finanţare, inevitabil. Şi e greu să discerni cât vine din plan internaţional, din locaţie geografică, din imagine şi cât vine din ce se întâmplă pe plan intern”.
  • „Politicienii asta dezvoltă, nu? Arta dialogului, asta e meseria lor. Cine nu ştie să dialogheze poate să meargă acasă şi să nu ne scoată pe noi din casă. Politicienii trebuie să discute şi să găsească soluţii la situaţia actuală. Politicienii trebuie să se aşeze la masă şi să găsească soluţii, nu să interpreteze cursul că se duce în sus din cauza lui cutare sau a lui cutare”.

Și-a mai zis ceva Mugur Isărescu, ceva ce nu credeam să aud venind de la domnia sa (un finuț): “Gura bate fundul”! După care Mugur Isărescu a făcut exact ceea ce trebuia să facă – a a anunţat plafonarea la 6 miliarde de lei a sumei maxime disponibile la licitaţiile repo organizate săptămânal prin care băncile pot împrumuta lei în schimbul titlurilor de stat din portofoliu la dobânda de politică monetară, de 5,25% pe an. Adică, mai pe înțelesul bizonului votant al Uniunii Stalinist Leniniste: au să crească dobânzile inclusiv la creditele date în lei, căci băncile cu robinetul de bani rotit către închis nu-și vor diminua profiturile de dragul consumatorilor, ci îl vor călări pe acesta. Deci: gura bate curul!

Exact așa – gargara cuplului de mitomani, Plagiatorul și Suplinitorul, a bătut la fund economiile României, punându-i pe români în situația de a se întreba cât de curând unde le-a dispărut bunăstarea, unde le este propășirea materială? Dacă cele două marionete ale lui Dan FELIX Voiculescu vroiau să ne dea circ, trebuiau să o facă însoțit de pâine. Dar ne-au dat numai circ! Circul fiind chipurile propășirea spirituală a poporului, altă parte a unui jurământ calp. În timp ce prea mulți români își vor căuta propășirea materilă făcând foamea, Dan FELIX Voiculescu și restul pușcăriabililor și-o vor căuta încercând să încalece Justiția. Tema lor falsă de discuție, așa-zisele liste, acoperă adevăratul scop: „Nu avem toată puterea până nu avem şi Justiţia”.

Să nu se uite acest lucru, mai ales că judecătoarea Mona Pivniceru, propusă ministru al Justiţiei, este în relaţii apropiate cu liderul fondator al Partidului Conservator. De altfel, avansarea numelui lui Pivniceru este o consecinţă a insistenţelor lui Voiculescu pe lângă preşedintele interimar, Crin Antonescu, care, la rândul său, şi-a impus punctul de vedere în faţa premierului Victor Ponta. Dan FELIX Voiculescu şi Mona „Hot Lips” Pivniceru au cel puţin un scop comun. Ambii sunt adversari declaraţi ai lui Daniel Morar, procurorul- şef al DNA.

Deocamdată CSM a respins detașarea Monei Pivniceru în funcția de ministru al Justiției – deși madama, așa citită și specialistă în legi știa că nu are nici o șansă, a forțat legea încercând să stea cu fundul în două luntrii: și să rămână în CSM și să-și mulțumească amicii făcând praf justiția din funcția de minitru. Să nu răsuflăm ușurați: demisia din funcția de membru al Consiliului îi oferă posibilitatea oricărui magistrat de a ocupa o funcție publică. Deci, depinde de acum doar de negocierile cu amicii și de cât de dispusă este Mona Pivniceru să se transforme într-o grăjdancă. Care „fenomen” merită prețul.

  • ”Voi analiza împreună cu colegii de la CSM și vom vedea care fenomen trebuie să primeze, calitatea mea de membru al CSM sau calitatea de ministru al Justiției”, a spus Pivniceru, referindu-se la decizia pe care o va lua în cazul în care va avea de ales între cele doua funcții, transmite Agerpres.
Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

132 de răspunsuri la Guvernul GRIVCO: doar circ. Fără pâine

  1. ad.rian zice:

    Bine ca mai exista sare, si inca in ochi, sa ne mai faca sa zambim, amar, in atmosfera irespirabila a regimului de distrugere natinala, de emanatie felixiana.

  2. Optimus Prime zice:

    „The Hunger Games” sequel se va turna la Bucuresti pe Arena Nationala cu larga participare a trustului Intact, special guest star din partea A3 Mircea Badea.

  3. Sare'n Ochi zice:

    Planurile PNL cu Morar şi Kovesi DOCUMENT
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/stenograme-pnl-ce-planuri-au-liberalii-pentru-schimbarea-lui-daniel-morar-si-codrutei-kovesi-vezi-si-discutiile-despre-actualizarea-listelor-electorale-272806.html
    Varujan Vosganian: spune-ne de Daniel Morar ceva ….Numai de bine…
    Crin Antonescu: In romana sau in engleza? Ca sa stiu sa fac si eu un efort…Da…Deci, mandatele lui Daniel Morar se prelungesc in mod legal de catre ea (n.a. Laura Codruta Kovesi) atata vreme cat decizia ministrului justitiei de a nu face o alta propunere se produce.
    Varujan Vosganian: Pai de ce?
    Crin Antonescu: Asta nu stiu. Probabil, probabil, n-am discutat chestiunea asta, nu am fost consultat de ministrul justitiei.
    Varujan Vosganian: Da’, stai putin, el poate sa fie demis, daca dupa aceea lucrurile se normalizeaza, nu mai trebuie sa mai stam 7 luni cu el, nu?
    Sorin Rosca Stanescu: Domnule presedinte, daca imi permiteti, contravine flagrant spiritului legii. Legea spune: doua mandate de cate 3 ani. Si mai sunt posibile prelungiri. Daca se uzeaza de decizie, el poate fi pana la moarte.
    Crin Antonescu: Stiu, stiu. Da, suntem in afara unui spirit al legii. Dar suntem in afara in asa fel incat nu putem sa intervenim noi, pentru ca circuitul e clar…
    Sorin Rosca Stanescu: Dar decizia asta nu se poate da de catre presedintele interimar?
    Crin Antonescu: Nu, nu…
    Varujan Vosganian: Nu, dar sa nu se creada ca e un semn de slabiciune din partea noastra, trebuie explicat.
    Relu Fenechiu: Toata lumea trebuie sa inteleaga. Nu e vinovata Kovesi aici, aici e vinovat ministrul. Kovesi trebuie sa puna un sef la DNA.
    Crin Antonescu: Asta am spus si eu. N-as folosi cuvantul „vinovat”. Probabil ca ministrul justitiei trebuia sa iasa public si sa-si explice, sa-si justifice decizia fata de toti cetatenii interesati. Noi n-avem ce sa explicam…
    Varujan Vosganian: Trebuie sa explicam, ca lumea zice ca suntem frati. E adevarat ca mama si tata…

  4. Optimus Prime zice:

    Andrei Marga la RFI: Nu mi s-a dat nici o explicaţie oficială pentru înlocuirea mea; plec în Germania pentru cercetare ştiinţifică

    Andrei Marga, înlocuit din postul de ministru de Externe (Foto: http://www.mae.ro).
    „Nimeni nu e căsătorit cu vreo funcţie”, spune într-un interviu la RFI fostul ministru de Externe, Andrei Marga, înlocuit cu Titus Corlăţean, în urma remanierii guvernamentale de luni. El precizează că nu i s-a oferit nici o explicaţie oficială, ci doar felicitări. Marga declară că a resimţit o „sensibilitate”, în urma demiterii, mai ales că „toate lucrurile erau puse în mişcare” la minister. El anunţă că a refuzat toate propunerile care i s-au făcut şi că va pleca luna viitoare în Germania, dar nu ca ambasador, ci în mediul ştiinţific.

    http://www.rfi.ro/articol/stiri/politica/andrei-marga-rfi-nu-mi-s-dat-o-explicatie-oficiala-inlocuirea-mea-plec

    Dupa ce a mancat cacat cu polonicul i se aplica un bombeu in partea mai „sensibila” a dosului, de unde si resimtirea 🙂 Asta e tati, cand te inhaitezi cu golanii nu te astepta la gesturi salon. Ai pus botul la troaca, porc te cheama, porc de caine.

    • Sare'n Ochi zice:

      a primit un sut in rect-o-zaur. ma bucur pentru el. si-l merita pentru cat de soios a putut sa fie. sa vada cum este sa se debaraseze de el un mucea plagiator.

      • Optimus Prime zice:

        Nimeni nu va plange dupa Andrei Marga

        Inteleg ca dl Andrei Marga a fost, pentru prima oara in viata sa, chemat la Parchetul General. Este o veste care nu poate sa nu te puna pe ganduri. Tulburator, desigur, dar nu atat de neasteptat acest moment. Cand un profesor de filosofie, specialist in Marcuse si in Habermas, in liberalism si in pragmatism, un promotor al unificarii europene, un inamic al oricarui sovinism, ajunge sa fraternizeze cu un grup de infractori politici, te intrebi ce s-a intamplat, cum este posibil sa coboare intr-atat, cum se explica orbirea sa? Ori, cu un cuvant dur, dar potrivit, rinocerizarea sa?

        Care este bilantul lui Andrei Marga in fruntea MAE? Pe scurt: absenta unei viziuni coerente, absenta unei strategii pe lunga, medie si scurta durata, sabotarea permanenta si sistematica a relatiei cu presedintele Romaniei, cel care, constitutional, coordoneaza politica externa a tarii, concedieri in serie (consulii numiti de guvernele Boc si Ungureanu, indiferent de performanta, fara niciun argument), numiri clientelare (consuli, dar si fiul doamnei Zoe Petre, infocata militanta uselista, Dan Petre, ajuns secretar de stat), semnale cel putin bizare in directia NATO indicand o posibila regandire a angajamentelor fundamentale ale Romaniei, simpatii estice incontestabile, afirmate cu o bombastica si prea putin responsabila solemnitate. A fost, cred, cel mai slab ministru de externe al Romaniei post-comuniste.

        http://www.contributors.ro/cultura/nimeni-nu-va-plange-dupa-andrei-marga/

      • Bună !
        E prea puțin, îl voiam chemat să dea cu subsemnatul.

  5. Daniel Neciu zice:

    Presa israeliana s-a pus cu tunul pe Sova. Ynet este cel mai mare portal din Israel si apartine celui mai citi ziar israelian:
    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4265352,00.html
    “Only in Romania you can deny the Holocaust and then be appointed as a government minister,” Simsensohn told Ynet. “Anyone who thinks that his trip to Washington changed his opinions or stances is completely naïve.

    • Optimus Prime zice:

      Comunitatea evreiasca din Romania si-a exprimat luni nemultumirea fata de nominalizarea senatorului Dan Sova (PSD), cunoscut, printre altele, pentru o declaratia controversata care a fost asimilata cu negarea Holocaustului, pentru functia de ministru pentru Relatia cu Parlamentul, a declarat presedintele comunitatii evreiesti din Bucuresti, Erwin Simsensohn, pentru site-ul israelian Ynetnews.

      Presedintele comunitatii evreiesti din Bucuresti a afirmat ca evreii din Romania sunt “maniosi” de faptul ca un politician care a facut afirmatii insensibile la adresa unei comunitati poate fi numit intr-o functie publica, relateaza Mediafax. Simsensohn a notat ca afirmatiile lui Dan Sova incalca legislatia romane, care interzice negarea Holocaustului.

      “Doar in Romania poti sa negi Holocaustul si apoi sa fii numit ministru.[…] Oricine crede ca vizita la Washington i-a schimbat parerile este naiv”, a declarat Erwin Simsensohn, adaugand ca “in ceea ce ne priveste, acest lucru este inacceptabil. Suntem loiali Romaniei si vor coopera cu orice Guvern. Vom face orice efort necesar pentru a sustine proiecte care sunt benefice Romaniei. Dar nu vom sta degeaba atunci cand o asemenea persoana este numita ministru”.

      http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12970901-comunitatea-evreiasca-din-romania-nemultumita-nominalizarea-lui-dan-sova-doar-romania-poti-negi-holocaustul-apoi-fii-numit-ministru.htm

      Daca bizonul roman mai uita bajetii cu tichiuta nu uita. Ponta credea ca-si spala si apreteaza prietenul daca-l trimite la Washington la muzeul Holocaustului. Asa cum spunea si Base, tampeniile lui Sova se vor reflecta asupra intregului guvern. Lista “prietenilor” celui mai cinstit si corect guvern se ingroasa

      • ceaikovski zice:

        stii ce ma bucura in toate reactile astea? Vede si kktl de Ponta cum e sa fii rglat din toate partile, presat, si cate organizatii poti enerva, cati si cum se pot intoarce impotriva ta, la secunda.
        I se parea idiotului ca e ales, uitase ca e doar numit, i se parea ca e buricul pamantului. Plagiatorul cel mai penibil din cati am auzit.

  6. ceaikovski zice:

    Anul 2012, in zodiacul chinezesc este denumit „anul dragonului”. Iata cateva spicuiri din cum va fi anul acesta si anul urmator, care este numit „anul sarpelui”.

    „In anul Dragonului se initiaza proiecte si actiuni spectaculoase, indraznete, uneori excentrice sau implicand riscuri insuficient cantarite. Se iau decizii rapide, uneori suprinzatoare, cu efecte greu de anticipat, dar cu sanse mari de reusita.
    Va exista tendinta de implicare in proiecte ambitioase, grandioase. Este un an al realizarilor spectaculoase, dar si al esecurilor rasunatoare. Pentru reusita in afaceri sunt importante relatiile si aliantele, dar rolul cel mai important este al liderului vizionar.
    In plan politic, anul Dragonului 2012-2013 aduce accentuarea luptei pentru putere si polarizarea spectrului politic. Deviza anului este „scopul scuza mijloacele”. Se apeleaza fara scrupule la manipulare, mita etc. si vom asista la riposte dure.
    ganditi-va bine ce vreti sa realizati, care va sunt posibilitatile si incotro va indreptati! In anul Dragonului 2012-2013 veti avea parte de schimbari bruste si de rasturnari de situatie si nu veti avea timp sa va ganditi pe indelete. Daca sunteti pregatit cu obiective clare si chiar cu o schita de strategie, veti putea profita de oportunitatile neasteptate, luand decizii rapide.”

    • ceaikovski zice:

      „Euforia si bunul mers al lucrurilor nu au o influenta atat de benefica pe cat se pare. Va fi necesar sa fim atenti sa nu ne supraestimam pe noi sau potentialul nostru deoarece lucrurile apar mult mai bune decat sunt ele in realitate. In plus cheltuielile masive si planuri deosebit de costisitoare sunt ceva la ordinea zilei pentru acest an totul avand tendinta de a fi „jucat” pe o singura mana sub imboldul „totul sau nimic” (cu victoriile sau dezastrele ce se nasc din asta).
      In plus intervine faptul ca Dragonul are prostul obicei de a parasi pe oricine mai ales atunci cand vine vremea de a plati datoriile sau greselile sale.’

  7. ceaikovski zice:

    ANUL SARPELUI: „Va fi un an bun in cautarea raspunsurilor la intrebarile de anul trecut, un an bun pentru comert si industrie, pentru afaceri, pentru politica sau schimbari majore si imediate.
    Practic se poate aborda orice fel de problema negociindu-se orice solutie, accesandu-se orice compromis deoarece se va ajunge destul de sigur la o solutie a jocului chiar daca fara efect
    palpabil.
    Practic totul incearca sa atinga sublimul momentului. Intelepciunea sarpelui va fi principalul motor al tuturor celor ce se vor „petrece” in acest an avand o influenta deosebita in special la nivelul deciziilor ce tin atat de perioadele de timp scurte cat si de cele medii si lungi.
    Dar, cum totul are un pret, toate posibilele realizari ale acestui an sunt umbrite de pretul veninului ce va fi administrat celor care fac greseli. Nu este timpul pentru joc, speculatie sau risc inutil deoarece consecintele vor fi de neimaginat (sarpele nu este genul milos sau compatimitor). Nu trebuie sa se inteleaga din asta ca ar fi indicata retragerea, izolarea sau inactivitatea.
    Este un an al actiunii cand vor fi „vanati” mai ales cei care se ascund … chiar in gaura de sarpe !!! Este un an bun pentru schimbari majore si cat mai imediate (cum sunt loviturile de stat sau loviturile politice) mai ales datorita faptului ca sarpele este cel mai puternic semn negativ al ciclului care urmeaza dupa cel mai pozitiv semn, cel al dragonului (si istoria demonstreaza ca multe „dezastre” isi au originea in anul dragonului avand finalitate in anul sarpelui). Atentie, chiar daca totul pare linistit nu trebuie uitate caile adanci si misterioase ale sarpelui.”

  8. Optimus Prime zice:

    Le Figaro: In tara lui Eugene Ionesco, absurdul nu mai ucide. USL a ales sugestia lui Bertolt Brecht – Nu ar fi mai simplu pentru guvern sa dizolve poporul si sa aleaga altul?

    „Nu ar fi mai simplu pentru guvern sa dizolve poporul si sa aleaga altul?”, sugera odata Bertolt Brecht. Aceasta este, in fond, solutia aleasa de coalitia de guvernare USL, de centru-stanga, aflata la putere la Bucuresti, scrie Le Figaro. La o saptamana dupa esecul referendumului care viza destituirea presedintelui de centru-dreapta Traian Basescu, USL refuza sa ingroape securea razboiului. Din contra, situatia politica tulbure s-a amplificat pana la punctul in care ministrul de Interne Ioan Rus a preferat luni sa arunce manusa invocand presiuni „inacceptabile”.

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12971598-figaro-tara-lui-eugene-ionesco-absurdul-nu-mai-ucide-usl-ales-sugestia-lui-bertolt-brecht-nu-mai-simplu-pentru-guvern-dizolve-poporul-aleaga-altul.htm

    Usturator dar bun rau articolul.

      • Optimus Prime zice:

        «N-ar fi mai simplu pentru un guvern să demită poporul şi apoi să aleagă un altul?» se întreabă analistul francez Bertolt Brecht, Le Figaro”, scrie Lăzăroiu pe Facebook.

        „Prietene Brecht, nu le da prea multe idei puciştilor. Că ne trezim pe 31 august cu un referendum de demitere a poporului. Asta după ce listele electorale vor fi curăţate până la a rămâne trei sau patru cetăţeni cu drept de vot: Ponta, Antonescu şi Şova. Şi poate şi Marga, dacă nu pleacă în Germania pentru mai mult de 6 luni (ceea ce conform indicaţiei de la Vocea Rusiei, Ion Iliescu, nu l-ar mai face eligibil)”, continuă Lăzăroiu.

        Între comentariile celor care au citit postarea fostului consilier prezidenţial se regăsesc mai multe care semnalează faptul că Bertolt Brecht nu a fost niciodată analist, ci dramaturg şi că a murit cu mult timp în urmă, astfel că nu avea cum să comenteze situaţia politică actuală din România.

        http://www.realitatea.net/gafa-de-proportii-a-lui-sebastian-lazaroiu_983753.html

        ioi ioi ioi, Lazaroiule, ce faci tati, te bagi in liga lui Sova? Vanghelie care este trage tare din urma si poate va taie 🙂

        • Sare'n Ochi zice:

          am citit, m-am amuzat.
          pe unde umbla idioata aceea utila de Roxana Iordache? m-ar putea amuza cu idioteniile sale.
          ma gandesc ca dupa ce se termina totul, daca se termina, sa dau in judecata pe cineva pentru daune morale – ca mi-am pierdut aproape 2 luni din viata cu aceste tembelisme ale loviturii de stat si mai ales cu tembelii care au sprijinit-o.

  9. Sare'n Ochi zice:

    Presedintele Comisiei de la Venetia: „Am primit informatii suplimentare de la Curtea Constitutionala din Romania despre continuarea presiunilor si amenintarilor la adresa judecatorilor. Este surprinzator, chiar socant ca pentru a doua oara intr-un timp scurt CCR se simte obligata sa faca apel la Comisia de la Venetia pentru a-si proteja independenta”
    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12971682-presedintele-comisiei-venetia-primit-informatii-suplimentare-curtea-constitutionala-din-romania-despre-continuarea-presiunilor-amenintarilor-adresa-judecatorilor-este-surprinzator-chiar-socant-pentru-.htm

    • ceaikovski zice:

      Asa sunt toti de uluiti, si de mirati… Aici e jale nationala, si aia se tot mira… Bine ca au bagat macar expresia „socant”.

  10. ceaikovski zice:

    Penalul Ion Morar este priceput in … falsuri: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12149126-fostul-senator-psd-ion-moraru-propus-pentru-sefia-sgg-cercetat-parchetul-general.htm
    „Fostul senator PSD Ion Moraru, propus pentru sefia Secretariatului General al Guvernului, este cercetat de Parchetul instantei supreme, pentru remiterea catre judecatori a doua declaratii de avere ale Rodicai Stanoiu care par a fi scrise si semnate de persoane diferite, fapte denuntate de CNSAS, scrie Mediafax.”

    • ceaikovski zice:

      Din acelasi articol: „”Toate aceste aspecte duc, in opinia noastra, la concluzia ca in speta s-au comis infractiunile de fals material in inscrisuri oficiale (prevazuta si pedepsita de art. 288 Cod Penal), precum si de uz de fals (prevazuta si pedepsita de art. 291 Cod Penal)”, sustine CNSAS, solicitand procurorului general al Romaniei sa dispuna efectuarea de cercetari pentru elucidarea cazului.”

    • Sare'n Ochi zice:

      inseamna ca mai poate duce niste dosare penale din moment ce este specialist.

  11. Optimus Prime zice:

    Ce spune un om destept pe intelesul „tuturor” 🙂 si ce intelege un tonomat defect, prost:

    Declaraţia Guvernatorului Băncii Naţionale a României a stârnit un vârtej verbal al prezentatorului emisiunii „În gura presei”.
    Cu un discurs menţinut la nivelul unui comentariu de film de desen animat, punctat cu gesturi pe măsură şi vituperaţii, Mircea Badea a proslăvit actuala guvernare şi a strigat din toţi rărunchii cât de partizan este Isărescu preşedintelui suspendat Traian Băsescu.
    Guvernatorul BNR declara, ieri, referitor la necesitatea unui dialog politic pentru bunul mers al economiei: ”Fiecare trebuie să-şi facă datoria, iar în materie de finanţe internaţionale, atenţie, şi în finanţe interne, mai mult decât în oricare altă parte, spun eu că gura bate fundul, şi îl bate rău de tot. Şi nu avem nevoi de aşa ceva. Este un mesaj pe care îl repetăm”.
    Mesajul transmis de Isărescu a fost descifrat de Badea în manieră proprie, cu pumni bătuţi în masă, cu strâmbături, picioare pe sus şi un discurs fragmentat de onomatopee.

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/mircea-badea-explicatii-despre-realitatea-fundului-995429.html

    Ce mai poti spune despre mascariciul asta care, culmea tupeului, ii da lectii lui Isarescu in direct la A3. Traim in absurd si asta ne ocupa, din pacate, tot timpul!

  12. ceaikovski zice:

    Sa ne amintim un alt motiv pt care USL nu a acceptat demisia lui TB, contra modificarii Constitutiei.
    USL NU DORESTE ca Romania sa faca parte din loja UE, ci vrea sa fie la marginea acesteia, o tara d emana a treia, unde se poate fura fara a se da socoteala:
    http://www.gandul.info/financiar/romania-intra-in-acordul-privind-salvarea-euro-nu-da-bani-in-fondul-de-200-de-miliarde-de-euro-al-fmi-desi-ar-putea-dar-va-schimba-constitutia-9040986

    „”Miza pentru noi a fost să fim parte a proceselor care se vor desfăşura în interiorul eurozonei”, a spus preşedintele Băsescu. El a explicat că România este „extrem de dependentă” de tot ce se întâmplă în zona Euro: economia, finanţarea împrumuturilor şi exporturile României depind de evoluţia monedei unice. Preşedintele Băsescu a explicat că, pentru introducerea prevederii că deficitul structural anual nu poate depăşi 0,5%, România va fi nevoită să îşi modifice Constituţia, pentru că nu există o altă lege echivalentă care să poată cuprinde această obligaţie. „România nu are un astfel de act normativ şi nici un politician nu ar trebui să fie tentat să se joace cu termenii”, a spus preşedintele, menţionând că doar Curtea de Justiţie a Uniunii Europene poate stabili dacă există o lege echivalentă Constituţiei unui stat.”

  13. ceaikovski zice:

    Ponta interimar la justitie.
    Erik de Vrijer ii spune suplinitorului de la Cotroceni ca este ingrijorat de criza politica din Ro, ca guvernul trebuie sa guverneze si sa continue sa implementeze politici bugetare solide si reforme, si ca nu e necesar doar sa vorbeasca despre asta, ci sa se si puna in aplicare.
    Mai pe scurt, bai lasati-o dracului cu criza politica, guvernati, faceti reforme, nu mai faceti declaratii populiste, si mata, vezi sa guverneze guvernul, vegheaza!
    Mai aveau putin si il si scuipau.
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/seful-delegatiei-fmi-la-inceputul-intalnirii-cu-crin-antonescu-suntem-ingrijorati-995404.html
    Crizel a tinut sa vorbeasca in engleza. Mai bine tacea.

  14. ceaikovski zice:

    Cel mai probabil, misiunea FMI se va încheia mai curând decât se credea sau va fi doar o vizită de curtoazie.
    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/170094.html

  15. brindusa zice:

    Numiri de taina ! Crizel a semnat luni decretele de numire a lui Gheorghe Rotaru şi Vasile Enache în funcţiile de consilieri prezidenţiali, dar Administraţia Prezidenţială nu a dat publicităţii vreun anunţ în acest sens.
    GHEORGHE ROTARU

    • ceaikovski zice:

      Asta scrie si articole. Il intereseaza f tare zona turca, israelul, orientul mijlociu, si relatiile acestora cu nato si sua.
      toate numirile pe care le-au facut ieri sunt de natura a-l enerva iar pe TB. Nu le pasa nici de UE nici de evrei, au suparat si iritat pe toata lumea deja. Cu corlatean, cu sova, cu mona.

    • brindusa zice:

      Mi-am amintit de acest nume si nu stiam de unde! !!
      GHEORGHE ROTARU

      „De la serviciu secret la consultanţă
      Generalul (r) a condus DGIA, serviciul secret al armatei. În 2006, EVZ a dezvăluit că, după trecerea în rezervă, Rotaru a înfiinţat Compatible Systems International, axată pe intermedieri de tehnică specială. O afacere demarată cu finul său, Radu Mărgineanu, membru al grupării „Mafia din Băneasa“, condusă de tandemul Bittner-Petrache. Mărgineanu derulează tranzacţii prin intermediul unei companii din Anglia. În România, el colaborează cu notarul Gheorghe Vlădică, fostul ginere al generalului Gheorghe Raţiu – ex-comandant al Direcţiei I a Securităţii.”
      Citiţi mai mult: REŢEAUA „IUDA“: Generali filaţi de contraspionaj > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/reteaua-iuda-generali-filati-de-contraspionaj-812200.html#ixzz22qw7gRXg

      EVZ.ro

  16. ceaikovski zice:

    „Moneda naţională se va deprecia considerabil în următoarea perioadă, în condiţiile prelungirii incertitudinii politice, la 5-5,5 lei pentru un euro şi la peste 4 lei pentru un dolar american. Şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, crede că perspectivele economiei globale sunt negative, iar „această evoluţie, suprapusă persistenţei tensiunilor politice interne generează ieşiri nete de capital cu impact nefavorabil asupra cursului de schimb“.
    Ne aşteaptă „scumpiri în lanţ“

    „Factura de gaze ar putea şi ea creşte cu circa 10%, serviciile de telecomunicaţii ne vor scoate şi ele din buzunar mai mulţi bani, iar toate produsele importate sau care au în componenţă materii prime sau subansamble importate vor costa semnificativ mai mult, fie că e vorba de alimente, electronice, autovehicule, fie de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Cei cu credite în valută sau care au chirii evaluate în valută vor fi şi ei printre victimele scumpirilor. De exemplu, la o rată de 300 de euro se achită acum 1.380 de lei (4,6 lei/euro). Dacă se vor adeveri previziunile analiştilor, rata va fi mai mare cu circa 20%, mai exact 1.650 de lei (la un curs de 5,5 lei/euro).”

    „Decizia și comunicatul FMI vor veni probabil mult mai târziu, iar acum vom avea doar o vizită de formă a misiunii internaționale“, crede Dochia. Şi Dragoş Cabat, membru în board-ul organizaţiei profesionale CFA România, ne-a explicat că „o poziție coerentă a organismelor internaționale în acest moment ar fi blocarea fondurilor europene pentru România și suspendarea momentană a misiunii FMI până la pronunțarea Curții Constituționale“. Dacă se va ajunge la situaţia de mai sus, România are șanse mari de a rata o creștere economică sustenabilă în acest an. Ultima revizuire a creșterii PIB a fost făcută, înainte de organizarea referendumului, de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) de la 1,2% la 0,8%. Iar la un nivel de creștere mai mic de 1%, economia este în stagnare, ceea ce pune presiune pe bugetul de stat.”

    • Optimus Prime zice:

      Astia cu 5-6 lei pe euro sunt ai lui Negritoiu, Ing Bank
      Iar fac speculatii si vor sa torpileze leul. Sper sa-i *uta Isarescu ca si data trecuta si sa-i lase cu pozitii deschise pana la pastile cailor.

    • Sare'n Ochi zice:

      eu ce tot zic de atata vreme – acesta este limbajul bizonului USL – luati-i fanul de sub bot si-l vedeti cum mugeste si da din copita. une-o fi idioata aceea utila de Roxana Iordache cand am nevoie de ea sa exemplific prostia cu spume?
      😀

      • ceaikovski zice:

        Muuuuuuuuuuuuuuuu

        PS: de la roxeana

        • Optimus Prime zice:

          am aruncat un ochi pe la „concurenta” da’ am fugit repede ca te dor neuronii cand vezi ce „minunatii” sunt pe acolo
          am impresia ca RI se pregateste sa lege toate cuvantarile toasului Crin intr-o editie princeps legata in chele, cheleapiulii.
          miau-muu

      • Optimus Prime zice:

        din pacate il au pe Base la indemana sa-l acuze de orice
        stim povestea, greaua mostenire, toti sunt platiti si santajati de Basescu, ii are la mana pe toti inclusiv pe Merkel, Barroso, Reding, FAZ, Nature, etc
        canicula e din cauza lui Basescu, numaratorea voturilor nu le da pentru ca a schimbat Basescu matematica, nu sunt bani de pensii ca si-a luat Udrea posete, le-a luat militarilor pensionari cinzeaca de la popota ca sa-si ia whisky, bani de medicamente nu sunt ca si-au luat PDListii viagra ca sa *uta boborul, samd.

        Demonizarea lui Basescu nu va inceta pentru ca nu au alte argumente si asta prinde la rumegatoare.

        • ceaikovski zice:

          Greaua nesimtire n-o au de la Base.
          Aia e din nastere, sau ma rog, de la primul contact … cu un poulitician de gen:nasty, ilici, felix, etc.

  17. ceaikovski zice:

    Din 39.000 de cadre didactice inscrise la concursul de titularizare, doar 4000 au luat examenul…

    • Sare'n Ochi zice:

      acestia sunt cei care pregatesc votantii USL sa fie vajnici si de nadejde copiatori la examene.

      • Optimus Prime zice:

        lasa ca-si gasesc titularizari la Intact Media cAcademy
        o sa-i faca doctori in mancat rahat pe toti, cacalai

        • ceaikovski zice:

          cacademia lui Voxulescu e o facatura.
          gaseste copii din familii sarace, le da cate un premiu, cate o bursa si-i face viitori stergatori de coor felixian.

    • Optimus Prime zice:

      Blog afiliat The Economist: Scot scolile romanesti tampiti?

      „Unul din doi tineri a picat examenul de Bacalaureat in Romania anul acesta, dupa 12 ani de studiu. Asta inseamna ca peste 100.000 de tineri ar putea ajunge someri, afectand economia si asa fragila a tarii”, se arata intr-o analiza publicata pe un blog afiliat publicatiei The Economist, sub titlul: „Scot scolile romanesti tampiti?”.
      …………….
      Paradoxal, Romania este si tara unde se nasc unele dintre cele mai stralucite minti din lume. Aici rata copiilor supradotati este de doua ori mai mare decat media la nivel mondial. In iulie, tara s-a clasat pe primul loc in Europa la Olimpiada Internationala de Matematica si a 10-a din 100 de tari din intreaga lume. Unii dintre cei mai temuti hackeri din lume opereaza in Romania. Corporatii precum Microsoft au o comunitate mare de romani printre angajati si continua sa angajeze si mai multi.

      http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12973040-blog-afiliat-the-economist-scot-scolile-romanesti-tampiti.htm

      Pai da, copii aia destepti pleaca si aia tampiti raman si-i facem politicieni precum Ponta, Sova, etc.

  18. ceaikovski zice:

    Si pt ca le spunea celor de la FMI azi, la Cotroceni ca: ai em za prezidant, pauza-pauza-inghite in sec-continua, of cors, za sarageit, za dami, azi si-a numit consilieri de la servicii. Un fel de prelungire a coa..lor mici-mici-mititele, l-a numit si pe Prostalache la justitie. 🙂 🙂
    Sa-si mai faca de lucru Ponta, daca nu avea destule dosare penale, deja, va avea si mai multe 😛

    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12971620-crin-antonescu-numit-doi-consilieri-prezidentiali-gheorghe-rotaru-vasile-enache.htm

  19. ceaikovski zice:

    Ponta le interzice in sedinta de guvern ministrilor sa comunice cu FMI sau cu presa, de capul lor, ci numai prin MFP.
    Foarte interesant. Le e teama ca afla bizonul.
    De asemenea le spune sa se abtina de la comentarii care sa fie preluate de UE, din cauza conjuncturii internatioale.
    Privind cererea CCR, ii roaga pe cei doi, sa procedeze exact la ce le cere CCR si sa nu lase dezinformari, afirmatii stupide cum a r fi luarea dreptului de vot al cetatenilor romani din strainatate. „nu lasati ac ticalosie sa ramana in spatiul public”
    CCR nu acerut listele electorale permanente de la guvern, pt ca astea sunt la AEP. CCR ne-a cerut sa actualizam listele. Va rog sa procedati la cerea CCR. Nu mergeti din casa-n casa, ci prin mijloace administrative, daca erau morti, fara cetatenie, etc, cazuri prevazute de lege. Sa-l scoateti si pe pacepa si pe elodia, ca sa nu-l suparam pe presedintele suspendat. Pt ca am vazut ca boicotul continua, si nu are rost sa va deplasati la oameni acasa.
    Fac un apel la Basescu sa nu faca presiuni pe CCR, ea va decide si noi vom aplica decizia lor.
    Doamna Andronescu, vine 15 sept, mai repede decat ne dorim.

    Bay boule, scoala incepe pe 3 septembrie!!!

  20. Optimus Prime zice:

    he he he, se vede fundul sacului!

    Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat la The Money Channel ca din toamna ar putea fi reintrodusa taxa de prima inmatriculare insa cuantumul acesteia va fi mai redus si se va calcula in functie de tipul de emisii al vehiculului, relateaza Money.ro.

    http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-12972284-ministerul-mediului-reintroduce-din-toamna-taxa-prima-inmatriculare.htm

    Cand erau in opozitie taxa era ilegala, acum o reintroduc ca e „cinstita”

  21. Optimus Prime zice:

    Na ca si moldovenii au baut apa dupa uslamisti.

    Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a iniţiat procedurile pentru organizarea unui referendum local pentru demiterea primarului Chişinăului, liberalul Dorin Chirtoacă.

    http://www.realitatea.net/initiativa-de-revocare-a-primarului-chisinaului-dorin-chirtoaca_983624.html

    Nu ne putem face buletin de Chisinau?

    • Sare'n Ochi zice:

      habar nu am. dar vad ca socialismul este noul bolsevism in Europa.

    • ceaikovski zice:

      Asta tot patrice, vantu si penalii de la noi, care au afaceri pe-acolo…
      Asta e un bun exemplu pt toata europa. Orice rau se extinde, mai putin lucrurile bune.

      Un prelat a incercat sa-i sarute mana lui Putin, in timpul vizitei acestuia la o manastire.

      • Sare'n Ochi zice:

        prelat pe dracu – popa pravoslvanci. are plin umarul de stele pe sub sutana. ortodocsia este, se pare, cea mai umila, servila si prea plecata dintre manifestarile crestinismului.

        • ceaikovski zice:

          O mizerie. la noi e la fel. O porcarie, din cauza careia nu mai calc in biserica. Plus popii ca hienele, avari si porci.

  22. Optimus Prime zice:

    Ponta: Mini-recensământul NU MAI E VALABIL. Măcar s-o scoateţi pe ELODIA de pe liste!

    Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, în şedinţa de Guvern, că ideea mini-recensământului nu mai este valabilă atâta timp cât oamenilor „li se închide uşa în nas” şi boicotul continuă. În situaţia în care se va face un mini-recensământ, spune Ponta, datele obţinute vor fi la fel de inexacte ca cele pe care Executivul le are deja.

    http://www.realitatea.net/ponta-mini-recensamantul-nu-mai-e-valabil_983637.html

    Hopa-mitica cu nas de pinocchio, oricum il pui minte. Nu CCR la tras de urechi ca bate campii cu mini-referendumul, Basescu e de vina!
    Alo, dom’ Dusa, nu mai stati la tuici cu administratorii de bloc ca nu mai e nevoie!

  23. Optimus Prime zice:

    Efraim Zuroff (Centrul Simon Wiesenthal): Dan Şova ar fi un oaspete binevenit în Iran! E revoltător că se află în Guvern!

    Prezenţa lui Dan Şova în Guvernul României este „absolut revoltătoare”, spune la RFI şeful Centrului Simon Wiesenthal din Ierusalim, Efraim Zuroff. El declară că „nu e doar o greşeală, ci e chiar jenant pentru Guvern şi pentru ţară”. Dan Şova a minimalizat acum câteva luni la The Money Channel amploarea Holocaustului în România.

    http://www.rfi.ro/articol/stiri/politica/efraim-zuroff-centrul-simon-wiesenthal-dan-sova-ar-fi-un-oaspete-binevenit

    Dupa cum ziceam si mai sus, baietii astia nu uita si nu iarta. USL si-a pus si evreii in cap absolut aiurea. Sunt curios cat mai sta Sova prin guvern.

  24. Optimus Prime zice:

    Scrisoarea CCR catre Comisia de la Venetia si Comisia Europeana: Un judecator al Curtii Constitutionale le-a spus colegilor ca se teme sa voteze decizia privind referendumul din cauza amenintarilor

    Intr-o scrisoare trimisa Comisiei de la Venetia, presedintele CCR, Augustin Zegrean, scrie ca un judecator al Curtii le-a spus colegilor sai ca se teme sa voteze decizia privind referendumul de demitere a lui Traian Basescu „din cauza amenintarilor primite de el si familia sa”. Presedintele CCR inventariaza in scrisoarea trimisa Comisiei de la Venetia si comisarului european Viviane Reding presiunile publice despre care sustine ca s-ar fi facut asupra Curtii.

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12973073-scrisoarea-ccr-catre-comisia-venetia-comisia-europeana-judecator-curtii-constitutionale-spus-colegilor-teme-voteze-decizia-privind-referendumul-din-cauza-amenintarilor.htm

    Care-i ala, ungurul Puskas?

  25. Optimus Prime zice:

    Fraza-cheie care spune ca cetatenii romani cu domiciliul in strainatate trebuie luati in calcul la stabilirea cvorumului a fost publicata in Monitorul Oficial si devine operanta

    In Monitorul Oficial nr. 546 de marti, 7 august, a fost publicata o rectificare care poate inchide definitiv discutia despre cvorumul de la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu. Fraza-cheie spune ca cetatenii romani cu domiciliul in strainatate trebuie luati in calcul la stabilirea cvorumului. Fraza, care apare intr-o decizie din 2 august publicata pe site-ul CCR, nu aparea insa in Monitorul Oficial in care fusese publicata respectiva decizie. La momentul sesizarii acestei inadvertente, CCR a calificat-o drept „eroare materiala”.

    Booon, am lamurit-o si pe asta.
    Sa vedem ce a mai ramas de contestat: canicula, a fost Duminica si trebuia Sambata, nu exista apa plata in sediile de votare, sediile de votare nu au fost marcate corespunzator, Basescu e de vina !

  26. ceaikovski zice:

    😛 ” Regimul semideschis
    Regimul semideschis se aplică iniţial persoanelor condamnate la pedeapsa închisorii mai mare de un an, dar care nu depăşeşte 5 ani.
    Persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim semideschis sunt cazate în comun, se pot deplasa neînsoţite în interiorul penitenciarului, prestează munca şi desfăşoară activităţile educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială sub supraveghere, în grupuri, în spaţii din interiorul penitenciarului care rămân deschise în timpul zilei.”
    http://www.penitenciarulgherla.ro/despre_persoanele_private_de_libertate/regimuri
    😛

  27. ceaikovski zice:

    Ce se intampla? S-au certat astia intre ei? Vad ca Ponta are alt mesaj azi, iar Crizel isi angajeaza consilieri, ca sa-i arate lui Ponta, ca EL DE ACOLO NU PLEACA!
    Sunt curioasa cum o sa faca Ponta sa scape de jugul Crinoido-Felixista

  28. doru cu motoru` zice:

    Pu..e…e astea doua , sunt atat de proaste si orbite de parvenire,ca daca nu s-ar fi inventat minciuna,ei nici nu puteau sa apara pe acest pamant! Neplacandu-le munca si nici cartea au ajuns amandoi de rasul curcilor.
    Da` astazi m-am distrat copis , mergand le link ul din evz ,cum vorbeste cacatul,pardon ,cacarau ,ptiu! cacatul interimar,baga-mi-as… ce,mai paiatza,in limba engleza !! ;D 😀 :t(( cre` ca a facut febra musculara !

    • ceaikovski zice:

      i se limba-plimba-n gura. Habar nu are de cuvintele potrivite, gasea numai cuvinte de clasa a 7-a, plus cum vorbea in engleza, fonetica. Mama doamne, se vede si mai bine, de la inaltimea Cotrocenilor, cat e de bou!
      Cand era jos, il idealiza lumea, nu se vedea bine. Acum, in lumina reflectoarelor, se vede orice rid (punga de sub oki) si orice stangacie.
      Sa vada si boul cum e sa razi de altul, cat e de greu, de important sa te depasesti. Cinste lui Base, ca a reusit anii astia, sa ajunga peste cei mai multi politicieni!

  29. ceaikovski zice:

    Asta ar trebui s afacem. sa radem in fiecare zi, de Crizel: ce ridat e, ce pungi sub oki are, ce obosit pare, ce nervos, ce stressat, ce oribil vb el engleza, cum a facut la investirea ministrilor.
    Sa-i facem si noi lui Crizel, ce-i facea el ZILNIC lui Base, pana cedeaza nervos si se apuca de droguri din nou.

    • Sare'n Ochi zice:

      Crizel al Cacaraului – arata ca si o cacareaza stafidita.

    • Optimus Prime zice:

      Acul fin al ironiei ucide sau macar ii desumfla balonul cu aer cald de care s-a agatat!
      De-abia astept secventa cu Base in si Cacarau out Cotroceni. Film de arhiva!
      Tot suplinitor ramane, profesor suplinitor de istorie.

      • ceaikovski zice:

        Astia vorbesc deja de cum se poate iesi din aceasta situatie.
        Pai le zic eu cum: Ponta la parnaie pt lovitura de stat si multe altele, sa nu uitam faza cu plagiatul, cu Brx.
        Cacarezul de la Cacarei stafidit la parnaie pt incitare la lovitura de stat, etc

        Taxa de prima inmatriculare, ultima solutie de a colecta lovele la buget. Vaca de Rovana Plomba face lobby pt reintroducerea taxei. Vrea investitii verzi cica, ea nu baga banii la buget, neeeee

  30. ceaikovski zice:

    A innebunit Dinescu-Cetate? Pana ieri il admira pe Ponta, azi il numeste „bietul Ponta” , de ce il mai acuza pe Basescu de cutare si cutare, acum nu e basescu si multe altele asemenea.

    • ceaikovski zice:

      Acum il batjocoreste pe Corlatean. Cica e un batranicios, un plicticos, un functionaras, etc.
      Ofticaaaa, au pierdut un portofoliu…
      Au!?

    • ceaikovski zice:

      Haoleao! E de rau! S-au stricat prieteniile, si totul din cazua lui bosorog Marga.
      Cica Ponta e cel mai prost prim ministru, ca vorbeste aiurea, ca l-a jignit pe Marga, ca nu stie sa se poarte cu oamenii, ca are probleme cu justitia, cum a putut sa fie el interimar la justitie, ca e un plagiator de tot rahatul, ca e un fricos, care a acceptat imediat totul de la diriginta Merkel si de la Barosso ala…
      Ca nu e posibil ca Romania sa aiba un premier ca Ponta, care de frica face referendum, astea-s prostii.

      Foarte bine Dinescule, sa vada bizonu, ca voi, istoricul partid peneleu, a fost matraguna care a otravit, ca ati subjugat partide, parlament, ca sa ajunga cacarezul vostru stafidit la Cotroceni!!

  31. Optimus Prime zice:

    Ponta se întâlneşte miercuri cu delegaţia FMI: Sunt „un pic îngrijorat”

    http://www.realitatea.net/ponta-se-intalneste-miercuri-cu-delegatia-fmi-sunt-un-pic-ingrijorat_983826.html

    Te cred si eu ca esti ingrijorat.

    Ce e interesant:

    „Pe 29 iulie s-a încheiat și criză politică” – le zice Ponta celor de la FMI. Adica cum, cu „ai iem ză prezidănt, intărim prezidănt” la discutii si tu afirmi ca s-a inheiat criza? Halucinant, sunt complet debusolati.

  32. Optimus Prime zice:

    Ponta: Vom actualiza listele prin punerea „cap la cap” a bazelor de date

    „Printr-un memorandum aprobat de guvern, toate instituţiile, în special MAI şi MAE, vor fi implicate în oferirea tuturor datelor necesare, pentru a putea transmite către CCR un răspuns cât mai corect privind listele electorale permanente”, a anunţat premierul Victor Ponta, la finalul şedinţei de guvern. Întrebat cum vor fi reactualizate concret listele electorale permanente, Ponta a răspuns că „reactualizarea datelor se face doar instituţional”.

    http://www.realitatea.net/ponta-vom-actualiza-listele-prin-punerea-cap-la-cap-a-bazelor-de-date_983811.html

    Nu mai inteleg! Ponta o tine matu-gaia cu reactualizarile!

  33. Optimus Prime zice:

    Iohannis a refuzat un post de ministru

    Potrivit unor informaţii neoficiale, primarului Sibiului i s–a propus ieri un post de ministru în Guvernul Ponta. Aceasta a fost a doua oară când Klaus Iohannis a refuzat un fotoliu de ministru. Ieri, în ziua remanierii, Iohannis a fost la Bucureşti, însă oficial discuţiile au fost legate de proiecte importante pentru Sibiu, spre exemplu construcţia unui spital de urgenţă. Numele primarului Sibiului a fost frecvent legat de funcţii importante la Bucureşti.

    http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/pe-surse-iohannis-a-refuzat-un-post-de-ministru-79625.html

    He he, neamtu’ nu-i prost sa se suie in barca ciuruita a lui Ponta…

  34. Optimus Prime zice:

    Meleșcanu cere Parlamentului să verifice dacă SIE a stricat imaginea României

    „La 6 august 2012, directorul SIE s-a adresat Comisiei Speciale a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului de Informaţii Externe. În scrisoarea transmisă, directorul SIE solicită dispunerea măsurilor necesare pentru verificarea şi clarificarea concordanţei activităţii Serviciului cu Constituţia României, legile ţării şi hotărârile Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, precum şi cu regulamentele militare, ca urmare a unor afirmaţii făcute recent în spaţiul public care pot afecta imaginea şi credibilitatea acestei instituţii fundamentale a statului român”, se arată într-un comunicat al SIE postat pe site-ul instituţiei.
    Invitat la Antena 3, sâmbătă seară, președintele interimar Crin Antonescu a susţinut că imaginea ţării noastre a fost distrusă, în două săptămâni, „printr-o acţiune organizată, coordonată şi finanţată de SIE”.
    „Să vedem ce se poate face pentru relaţiile şi imaginea afectate ale acestei ţări, pentru că ele au un rol sau îl pot avea. Să vedem ce se întâmplă – că mă întrebaţi de un anumit serviciu (SIE, n.r.) – trebuie să înţelegem totuşi mecanismul prin care imaginea unei ţări a fost distrusă în două săptămâni într-o acţiune evident organizată, coordonată, finanţată. Trebuie să vedem totuşi cine a făcut asta, pentru că este ceva ce afectează ţara, toată ţara”, a spus Crin Antonescu, la Antena3.
    Acuzaţiile formulate de Antonescu la adresa SIE nu au fost însoţite de nicio dovadă. Este evident însă că SIE nu este suficient de puternic pentru a genera reacţii vehemente ale oficialilor europeni, cum au fost cele ale Angelei Merkel sau Jose Manuel Durrao Barroso, sau să fi influenţat articolele negative din presa străină.

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/melescanu-cere-parlamentului-sa-verifice-daca-sie-a-stricat-imaginea-romaniei-995509.html

    Dovada monser, produ dovada!
    Iaca si diplomatii pot sa dea cu copita, mai finut dar tot in bot la Crizel.

    • ceaikovski zice:

      finalul l-ai vazut? Crizel vrea sa-i schimbe pe Melescanu si pe Predoiu.

      • Optimus Prime zice:

        am vazut dar numai asa ca vrea muschiul lui de interimar nu stiu daca se si poate
        Melescanu cauta scaparea temporara intr-o ancheta parlamentara care ar putea sa se lungeasca peste termenul de solutionare a referendumului
        daca Base revine scapa, daca nu nu mai are importanta

  35. Roxana Iordacheleapulii zice:

    ha haaa nenorociti de basistii nici nu stie cine ie Belort Breh crede ca e analist
    ha ha toata lumea stie ca Breh ie scritor de literatura scrisa in carti
    numa basisti nenorocitii nu citeste deci nare de unde sa stie
    omeni care gandeste cunoaste persoanl pe Breh Antonescu e pretin cu el se consulta numa pe Basescu nu lar primi Breh in odienta
    muuu

  36. mariusmioc zice:

    „demisia din funcția de membru al Consiliului îi oferă posibilitatea oricărui magistrat de a ocupa o funcție publică”.
    Te contrazic. Vezi art. 125 alin. 3 din Constituţie şi art. 8 din legea 303/2004.

    Mona Pivniceru, Constituţia îţi cere: demisia din magistratură înainte de numirea în funcţia de ministru!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.