Victor Mang

Ponta acuzat de plagiatul tezei de doctorat pe B1TV (DOTTORE)
No comment:

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

21 de răspunsuri la Victor Mang

  1. Sare'n Ochi zice:

    Raspunsul Infantilului cu privire la plagiat: „Tot am sa merg la Consiliul Europei in 28″…
    asta este distrus complet!

  2. snapshot zice:

    a sesizat singur, obraznicul, ca foloseste un limbaj de lemn.

  3. he, he…
    din câte am înțeles, Ponta și-a făcut doctoratul DUPĂ ce a intrat în politică, fiind președinte la Tineret, în PSD.
    s-ar putea să fie ceva și mai grav ca plagiatul 🙂

    într-o abordare informală, în România există două tipuri de doctorate:

    1. doctorat profesional, pe care îl fac cei din domeniul științific/universitar.
    este doctoratul normal, existent în toată lumea.

    2. doctorat nobiliar, pe care îl fac ștabii.
    politicieni, mari manageri de regii autonome și alte întreprinderi, mari ofițeri ș.a.m.d.
    ștabi pe care-i doare în pix de știință & co.
    dar care vor să aibă un titlu în plus.
    pentru ei, titlul de doctor este un titlu nobiliar, adăugat la (multe) alte funcții, poziții, țâdule etc.
    un lucru definitoriu pentru acești doctor(anz)i:
    l* scr*u *lț*i l*cr*r*l*, c*ntr* c*st.
    [îmi cer scuze, propoziția de mai sus nu-mi aparține, așa că am uitat vocalele.]

    he, he…
    cred că Ponta și-a tras un doctorat nobiliar…

    fără legătură cu articolul și textul de mai sus:
    – bă, pulică, i-ai dat o grămadă de bani să scrie ceva ce puteai copia și singur… iar dacă scriai tu singur, aveai grijă să modifici pe ici, pe colo, încât să nu se vadă plagiatul :)))))))))

  4. ceaikovski zice:

    Sare cum fac un upload la o imagine la tine aici?
    sau du-te la cronici geruliene si ia de acolo imaginea cu Don dottore plagiatore, e super!

  5. ceaikovski zice:

    Felicitari pentru articol! Toti faceti parte din internationala oculta, m-am prins.
    Snap, splendida imaginea! Ce bine le-ar sta impreuna 😛

  6. obsevator zice:

    COPIL-OTUL geniu cu blazon
    Vi se pare ca Prim Ministrul Romaniei are speech-ul adecvat in spatiul public al unei persoane care a scris manu propria 432 de pagini ale unei teze de doctorat?!
    Deci, data fiind gravitatea situatiei, dati-va demisia de onoare si evitati sa aduceti prejudicii diplomatice si de imagine Romaniei, fata de care aveti o responsabilitate speciala din pozitia pe care o ocupati.
    Daca sustineti ca nu ati plagiat, este imperios sa o dovediti raspunzand criticilor cu argumente, nu cu mistocareala de cartier a unui copil imatur care rade in contratimp dupa ficare traznaie spusa ( oare rade de ce-si aminteste sau de ceace ce vede in reactia auditorului )
    http://www.tvrinfo.ro/victor-ponta–acuzat-de-plagiat–exclusiv-documentele-pe-care-s-a-bazat-ancheta-nature-com_17447.html
    PS. Are scuze in comportamentul marlanesc deoarece nu are cei sapte ani de-acasa el mergand la scoala de la varsta de sase ani . Cum avem noi tupeul sa-l acuzam de plagiat in conditiile in care prefata lurari i a fost scrisa de cel a carui opera a fost plagiata
    Coordonatorul lucrarii de doctoat nu este si el compice la furt inteletual.

  7. doru cu motoru` zice:

    `neata ! 😀 Si se duse PM la „Viana ” ; si acolo ne arata ca este si istoric , asumandu-si in numele tarii , fapte ce nu ne apartin ! Ponta este atat de fudul ca ti se face mila sau sila de el. Cum prostia nu-l doare , afirma enormitati despre revista ” aia de natura ” , de parca NATURE este revista Vanatorul si pescarul roman . In respectiva revista ,auzi tupeu ,mai scrie si Funeriu ! Daca se stie curat , un proces cu respectiva revista ,in cazul in care castiga l-ar face cu vre-o suta de mil. de dolari mai bogat. Sa vedem, se „baga” ? Va imaginati cum vor sta la rand sefii de guverne din EU ,sa faca poze cu reprezentantul celui mai curat guvern roman !!! Iar comisia de etica special mosita pentru Mang,risca sa afunde si mai mult imaginea invatamantului romanesc. Ehei nene Ponta , avandu-i sfatuitori pe ilici & comp. , nu ai observat ca suntem in 2012 , iar asta s-ar putea sa te coste mult . Good luck !
    PS pana la urma suntem un popor norocos ; la educatie putea fi si Liuta Olga V. care putea sa taca inteligent , da` n-a facut-o , simtindu-se solidara in prostie cu seful ei de partid , care vrand nevrand chiar a devenit un personaj literar !!
    O zi buna si cu multe zambete !

  8. obsevator zice:

    POLITICIENI FARA CULTURA GENERALA ELEMENTARA – Ponta: prima vizită externă, prima gafă
    Premierul Victor Ponta a făcut sâmbătă, în Polonia, o gafă de proporții dovedind că nu cunoaște istoria României și că reprezentarea țării, în exterior, este o chestiune care-i depășește puterea de judecată. Astfel, aflat în vizită privată la Auschwitz II-Birkenau, premierul Victor Ponta ”a reiterat” faptul că România îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile făcute de autorităţile române în perioada deportării masive în lagărele morții de la Auschwitz-Birkenau a evreilor din Nordul Transilvaniei – informează Guvernul printr-un comunicat de presă. ”În cursul zilei de sâmbătă, premierul Victor Ponta a vizitat Muzeul fostului lagăr nazist de la Auschwitz II-Birkenau, aflat pe teritoriul Poloniei, pentru a aduce un omagiu victimelor Holocaustului şi pentru a reitera faptul că Romania îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile făcute de autorităţile române din acea perioadă. Între mai şi iunie 1944, aproximativ 132.000 de evrei au fost deportaţi din nordul Transilvaniei, aflat sub ocupaţie, la Auschwitz” – se afirmă în comunicatul de presă al Guvernului Ponta. Pentru oricine cunoaște cât de cât istoria României, comunicatul oficial al Guvernului (asumat de Victor Ponta prin preluarea lui atât pe site-ul personal cât și pe pagina de Facebook) este o gafă mai mare chiar și decât a lui Dan Șova, cel care a declarat că Holocaustul n-a existat pe teritoriul României. Aceasta deoarece a anunța în mod public, pe site-ul oficial al Guvernului român, că România își asumă responsabilitatea pentru deportările de la Auschwitz, din 1944, în condițiile în care, atunci, deportările au fost făcute de guvernul nazist al lui Miklos Horty de la Budapesta, cel care în urma Dictatului de la Viena anexase Transilvania de Nord-Vest și declanșase teroarea nu numai asupra evreilor, dar și a etnicilor români, este echivalent cu a cere scuze, pentru acele atrocități, nu în numele României ci al Ungariei.
    http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012061973387/Actualitate/Ponta-prima-vizita-externa-prima-gafa.html Articol scris de Dan Badea

  9. Pingback: Prim-Plagiatorul României se grăbește la Bruxelles pentru felicitări | Sare'n Ochi

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.