Vorba cetăţeanului din Teleorman: „Alegător până la moarte şi dincolo de ea!”

de Ștefan Ciocan

În cursul zilei au avut loc alegeri şi în judeţul Teleorman. Chiar dacă până la această oră nu ştim dacă s-au terminat vă prezentăm câteva dintre ştirile transmise de la faţa locului de corespondenţii noştri:USL traieste - voteaza pentru tine

  • Scandal electoral! Două autobuze cu alegători au plecat la primele ore ale dimineții din fața cimitirului comunei Orbeasca jud. Teleorman. Înainte de îmbarcare toți pasagerii au votat și au avut parte de câte o slujbă de pomenire oficiată de un sobor de preoți veniți special din Alexandria.
  • Scandal electoral! Un preot din localitatea teleormăneană Călmățuiu a fost agresat de mai mulți morți pe care a încercat să-i oprească să meargă la vot. Autoritățile locale i-au făcut dosar penal preotului pentru infracțiunea de îngrădire a drepturilor electorale a cetățenilor decedați din județul Teleorman.
  • Cel mai bătrân alegător prezent la urne în județul Teleorman este Bombonel Popescu in vârstă de 102 ani. Acesta a votat în comuna Siliștea dar nu a dat declarații presei fiind așteptat la ieșirea de la urne de cortegiul funerar. La o oră după ce și-a exprimat votul bătrânul a fost înhumat creștinește.
  • Procesul de votare a fost perturbat în comuna Botoroaga judeţul Teleorman după ce membrii secţiei de votare au plecat cu urnele mobile de mai bine de două ore. Aceştia aşteaptă în bodega din sat ca o parte a electoratului să devină netransportabil.
  • Unui alegător i s-a făcut rău într-o secţie de votare din localitatea Rădoieşti Vale, judeţul Teleorman. O echipă mixtă formată din antropologi şi medici legişti, ajunşi în scurt timp la faţa locului, au reuşit să-l reasambleze.
  • Protest în faţa Prefecturii din Alexandria. Un grup de activişti pentru drepturile omului cer limitarea vârstei pentru vot la 10 ani de la data decesului.
  • Vorba cetăţeanului din Teleorman: „Alegător până la moarte şi dincolo de ea!”
  • Un nou născut din localitatea Talpa-Ogrăzile, judeţul Teleorman, a fost reţinut de poliţia locală. Micuţul este învinuit că a votat fraudulos în locul bunicii sale substituindu-i acesteia certificatul de deces.
  • Tentativă de suicid eşuată la penitenciarul Poarta Albă. Conform purtătorului de cuvânt al DGP, deţinutul George Becali a încercat să-şi pună capăt zilelor pentru a-şi recâştiga astfel dreptul la vot, pierdut în urma condamnării.
  • Soborul de serviciu de la Episcopia Alexandriei şi Teleormanului a fost solicitat până la această oră la nu mai puţin de 30 de cazuri de iertare a păcatelor, pentru alegătorii care au votat greşit sau au anulat accidental buletinele de vot. În toate cazurile, familiile alegătorilor neatenţi au rânduit toate cele necesare pentru ridicarea conform canoanelor creştine a parastasului.
  • Aflat în vizită în localitatea teleormăneană Scurtu Mare, vicepremierul liviu Dragnea s-a arătat impresionat de numărul mare de alegători prezenţi la urne. „Prezenţa impresionantă demonstrează că teleormănenii rămân morţi după vot” a declarat Dregnea.
  • Biroul Elexctoral al circumscripţiei de votare din comuna Beiu a dispus îndepărtarea din magazia şcolii unde este organizată secţia de votare a unei bărci de cauciuc, după ce reprezentantul PNL a apreciat că poate să constituie un simbol electoral care să le sugereze alegătorilor cu cine să voteze.
  • La o zi după ce Traian Băsescu a decorat la Constanţa “Bricul Mircea”,  vicepremierul Liviu Dragnea a dispus instituirea titlului de mijloc de transport public electoral, în judeţului Tleorman, pentru “Dricul Mircea”
  • Surse din Fundația Social Democrată Europeană “Friedrich Ebert” dau ca certă nominalizarea lui Liviu Dragnea pentru titlul de “Apărător al democraţiei originale” pentru inventarea şi aplicarea votului “post mortem”.
  • Comisia pentru studiul textelor biblice de pe lângă Patriarhia Română dau ca sigură originea teleormăneană a lui Lazăr. Cercetătorii susţin că textul original al Sfintei Scripturi a fost modificat în decursul timpului din cauza unor traduceri succesive greşite. În realitate Iisus a spus „Lazăre ridică-te şi votează” nu „ridică-te şi mergi” cum greşit a fost consemnat.
  • Pariarhul Daniel a făcut un apel către morţii incineraţi din teleorman să nu lase urme de cenuşă în cabinele de vot şi să pună doar buletinele de vot în urnă.
  • Liderii UDMR au anunţat că vor trimite echipe de activişti în Teleorman, ca să înveţe să mobilizeze tot electoratul la vot. Şefii Uniunii sunt nemulţumiţi de politica Bisericiilor Catolice şi Protestante care nu permit votul după înhumare.
  • Clarvăzătoarea „Mama Omida” şi-a luat o zi liberă după ce duminică, a încercat zadarnic să ia legătura cu mai mulţi morţi din Teleorman pe care nu i-a găsit „acasă”.
  • O bătrână din Caravaneţi din judeţul Teleorman a fost găsită moartă în casă de comisia care s-a deplasat la ea cu urna mobilă. Femeia şi-a cerut scuze pentru că a deranjat comisia şi s-a deplasat singură la secţia de votare.
  • Pentru o bună desfăşurare a procesului electoral, primarul din comuna teleormăneană Ciolăneştii din Deal a anunţat că porţile cimitirelor rămân deschise încă două ore după terminarea scrutinului.
  • Corespondentul nostru din Dobrogea, Calin Hodor, relateaza că moaștele sfinților martiri Brancoveni au fost trimise, după Procesiunea din București, intr-un tur al comunelor teleormanene, fiind bănuite de turism electoral. (Calin HodorMinunea din ziua de azi va produce modificări in calendarul creștin-ortodox. In loc de sfântul marturisitor Constantin Brâncoveanu, cunoscutul domnitor va fi pomenit ca Sfântul Constantin izvoratorul de voturi.)
  • Episcopia Alexandriei şi Teleormanului, cu binecuvântarea Patriarhiei, a ţinut sâmbătă noapte o slujbă de înviere colectivă dedicată alegerilor Europarlamentare. În fiecare parohie arondată s-au împărţit lumină sfântă, ştampile şi buletine de vot.
  • Asociația groparilor și cioclilor din Teleorman a înaintat un protest la Autoritatea Electorală Permanentă semnalând o discriminare gravă față de morții care s-au prezentat la urne și ai căror voturi nu se regăsesc în exit polluri.

Concluzia acestui scrutin: Nu poate să fure Dragnea cât estimează Palada!

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Vorba cetăţeanului din Teleorman: „Alegător până la moarte şi dincolo de ea!”

  1. filadel zice:

    Cimitiru porților deschise
    Porțile deschise ale cimitirului
    Halloweenul rusesc ….

  2. markwilliams zice:

    Daca ar fi sa acordam mai multa atentie analizei Stratfor citez:”Rusia îşi foloseşte serviciile de informaţii în încercarea de a manipula procesul politic din România, afirmă preşedintele Stratfor, George Friedman, care a vizitat săptămâna trecută Bucureștiul…”ar trebui sa intelegem ce se petrece cu toata degringolada asta politica din Romania.
    PSD-ul lui Iliescu si alui Hrebenciuc tocmai a votat..cca doua milioane din 18…Sunt nostalgicii comunismului pe care il evoca cu accent antiamerican si cu nostalgie dupa lumina de la rasarit..
    Sa credem ca ILICI nu este activ?Sau Hrebenciuc? si fostii nomenclaturisti pusi in functii caldute sau finantati din sumele uriase ce au devastat Romania?
    Curg intrebarile cu posibile raspunsuri regasite in analiza Stratfor:
    De ce PSD l-au recrutat pe Tradiceanu??Pentru relatiile sale speciale cu Kondyakov?
    De ce Ponta si-a subordonat serviciile de CI ale armatei si MI??Cine ne garanteaza ca aceste informatii nu ajung la rusi??Sau nu sunt periate inainte de CSAT si Presedinte?
    De ce Ponta VREA STS?
    De ce si-a facu Ponta birou la MAN??Ca sa ce?
    De ce Ponta a pus paie pe foc rusilor cu interdictia lui Rogozin de survol aerian?Insotita si de declaratii iesite din comun,peste atributiile Presedintelui??
    De ce Voiculescu lanseaza pe blogul personal „ca nu exclude o a treia suspendare” a Presedintelui,cind acesta mai are doar patru luni in aceasta functie??De unde atita graba a il inlatura pe proamericanul Basescu?
    Sa ne imaginam ca orice se poate VOTA in acest Parlament obedient si majoritar PSD??ORICE!
    Chiar si o inexistenta motivatie pentru suspendarea Presedintelui Traian Basescu pentru inalta tradare!
    Poate ca cineva se va gindi si va actiona pina nu este prea tirziu..Tradiceanu ajuns interimar va da drumul la amnistiere..
    A trecut neobservata trecerea Sefului Politiei in subordinea directa a lui Ponta.Cu rang de secretar de stat.
    Se presupune ca si ungurii ar putea fi de partea PSD..doar se va impli federalizarea mult visata..incurajati de politica extremista a lui Orban ce priveste sprijin rusesc..

    O concluzie:
    Cel mai mare dusman al romanilor ,al celor 15 milioane care nu au dat votul lor PSD-ului nu este altul decit PSD!

  3. markwilliams zice:

    sa mai adaug actiunea guvernului pentru scoaterea portului Constanta din inventarul statului in favoarea primariei Constanta,in detinere privata??Si a altor porturi…,dar si aeroporturi..
    sa mai reamintesc disparitia celor doua componente nucleare de la Cernavoda??
    si sa nu uit..contractele oferite Chinei ..pe obiective de strategie si securitate nationala??
    si cite vor mai fi ..fara sa stim..

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.