Scrisoarea unui alegător român către Jose Manuel Durao Barroso cu privire la un infantil care se crede premier român

SCRISOARE CĂTRE DOMNUL JOSE MANUEL DURAO BARROSO
Sebastian Lăzăroiu, cetățean român și alegător

Întrucât premierul României Victor Ponta va avea săptămâna viitoare o întâlnire cu dl. Jose Manuel Durao Barroso pe două teme: Schengen și MCV,
Întrucât premierul României Victor Ponta, în dispreț față de români, nu a răspuns la câteva întrebări legate de cazul Grăjdan-Năstase de ingerința politică în actul de justiție,
În calitate de alegător,
CER EUROPARLAMENTARILOR ROMÂNI să redacteze o scrisoare către Președintele CE în care să adauge la punctajul discuției cu premierul României următoarele întrebări relevante pentru MCV:

  • Care este motivul pentru care premierul, îndată ce a fost investit în funcție, a trecut ISC din subordinea MDRT în subordinea proprie?
  • Care este motivul pentru care premierul Ponta nu a trimis nici până la această oră corpul de control la ISC pentru a elucida modul în care această instituție și-a schimbat într-o lună de zile punctul de vedere, influențând actul de justiție?
  • Care este motivul pentru care premierul Ponta l-a demis pe șeful ISC, aflat în directa sa subordonare, abia după ce scandalul izbucnise în presă și DNA a descins la sediul ISC și nu după ce a aflat că ISC a trimis o adresă cu un alt punct de vedere în procesul Trofeul Calității?
  • Care sunt efectele concrete asupra actului de justiție ale adresei emise de șeful ISC demis?
Crin Antonescu beat mangă, pişat pe el şi descheiat la şlit (Sursa: http://forum.realitatea.net/showthread.php?t=61811)

ACEȘTI OAMENI AU PRETENȚIA SĂ NE CONDUCĂ: Crin Antonescu beat mangă, pişat pe el şi descheiat la şlit (Sursa: http://forum.realitatea.net/showthread.php?t=61811)

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

24 de răspunsuri la Scrisoarea unui alegător român către Jose Manuel Durao Barroso cu privire la un infantil care se crede premier român

  1. mirceavladut zice:

    Si Ponta e la fel de alegator ca si Lazaroiu.

    • Sare'n Ochi zice:

      in schimb este infantil si un pericol pentru democratia din Romania. sau de acolo din Moldova rosie nu prea se vede asta? in Roman judetul Vaslui curg rauri de miere si de lapte de cand este acest infantil la guvernare? apropos, ai rate la banca – sper ca in valuta?

      • mirceavladut zice:

        Fara suparare, dar Roman e in judetul Neamt, unde e destul de bine, cel putin pana nu s-au returnat banii de la primarii inapoi la guvern. Asa ca ceea ce am spus e cu totul altceva decat o simpla insulta.
        Dar ce pretentie pot eu sa am de la politicieni? Pot ei sa faca altceva?? Scuze, am gresit adresa sau tara. Voi faceti parte din alta tara.

        • Sare'n Ochi zice:

          fara suparare eu stiu unde este Roman, problema este a celor de la RDS – sa le-o reclamati ca v-au plasat in alt judet
          http://fc02.deviantart.net/fs71/i/2012/147/0/b/ip_by_victorlem-d51a9x3.jpgip
          in rest cata vreme Ponta va este alegator nevinovat, comparabil cu Lazaroiu, din punctul meu de vedere v-ati gresit si tara si poporul.

          • mirceavladut zice:

            In primul rand, nu doresc sa intru in polemnca politica. Am facut destul asta, impotriva celor ca Ponta. In al doilea rand, e usor sa acuzi pe cineva ca e „rosu din Moldova”.. Dar chiar daca ar fi asa, asta nu e un argument. Cel putin nu pentru mine, poate pentru unul din mahala, care reprezinta si acela un posibil vot. Dar pe mine nu ma puteti convinge asa. In al treilea rand, poate ca ar trebui gasita o alta solutie decat sa ne plangem in afara tarii de problemele noastre, caci cei din afara nu vor ajuta un partid degeaba, ci tot cetatenii de rand vor plati nota de plata. Si in trecut, un ajutor din afara insemna plata unui tribut. Cetatenii carora le cereti votul, sunt, de fapt niste victime colaterale in razboiul dintre politicieni, daca va plangeti in afara tarii.
            Si cred ca aveti dreptate, tara nu mai este a mea. Ati cucerit-o, este a clasei politice. Care sustine, de fiecare data cand e in opozitie, ca e virgina.

            • Sare'n Ochi zice:

              intrebarea era daca din Moldova rosie se vede asa, nu ca sunteti rosu personal. deci, de unde victimizarea? si ce treaba am eu sa va conving pe dumneavoastra? va place Ponta, dansati cu Ponta. va place Crizel Antenescu, fiti cu el. dar cand cei doi tampiti s-au dus la Bruxelles sa se planga de o dictatura inexistenta, atunci ati avut tresarirea notei de plata? sau asta este numai atunci cand plangerea vine de la oranjgutani?

              • mirceavladut zice:

                Si daca cei doi tampiti s-au plans la Bruxelles, de ce sa nu faceti la fel? Cu ce sunteti diferiti, daca procedati la fel?
                Repet, nu sunt din tabara lui Ponta. E chiar asa de greu de inteles asta? Mi-am spus opinia despre plangerile poticienilor prin UE si regret deja asta.

                • Sare'n Ochi zice:

                  cred ca cititi in diagonala. nu eu ma plang, se plange un domn Lazaroiu cu care sunt foarte de acord. cei doi tampiti s-au plans despre o situatie inexistenta, Lazaroiu se pland=ge despre un atac deosebit de grav al politicului asupra Justitiei romane.

    • ceaikovski zice:

      stati linistit, am vazut deja alegerile lui Ponta.
      Suntem lamuriti.

  2. zigzag zice:

    salut ! :)excelente intrebari. 🙂 si un raspuns aici de la ce mi ai scris la Theophyle : nu bag soparle.daca asta crezi imi pare rau.m as mobiliza la vot dar in orasul in care locuiesc intampin urmatoarea problema: am de ales intre un fost pesedist care a facut zeci de milioane pe timpul lui ilici( pe numele sau culita tarata) care acum e unpr ist si aliat al primarului pinalty … si un fost sustinator al lui Base ( vasile pruteanu) care acum e de vreo 2 luni uslamist. cu uslamistii nu votez din principiu dar .. am o jena mare draga @sare sa l votez pe un afacerist controversat care ani de zile a fost in gasca lui ilici inca de la inceput doar ptr ca il sustine , in prezent, pe Basescu. intelegi dilema mea ? tu l ai vota pe unul precum culita tara ?

    • Sare'n Ochi zice:

      ce sa zic? eu nu cred in raul mai mic. cred in raul absolut – si acesta este USL-ul si in eradicarea lui. anuleaza-ti votul la primar si voteaza consilierii.

      • zigzag zice:

        pe pinalty il votez. omul e controversat dar a schimbat radical orasul fata de cum era dupa ce a fost condus de slugile lui iliescu pana in 2004. problema e ca atunci cand pinalty lupta contra mafiei pesediste care sugrumau acest oras ..culita tara era chiar unul din sefii psd neamt. de asta zic ca uneori am impresia ca asist la un blat sinistru.nu e vorba de bagat „soparle”. macar voi la cluj il aveti pe Boc care merita votat macar doar ptr ce a trebuit sa inghita cat a stat in Bucuresti.

  3. Sare'n Ochi zice:

    de acord cu @mar pe Politeia: Victor Ponta – o caciula mult prea mare ptr. un creier atat de mic: “Daca cineva greseste, eu il eliberez imediat din functie si pun la dispozitie toate documentele. Nu inseamna ca o sa pun doar ingeri in functie. Din 150 de oameni nu pot fi toti perfecti, dar cine greseste este dat afara imediat si pus la dispozitia institutiilor statutului, nu ca la PDL”. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12356776-victor-ponta-despre-numirea-lui-adrian-grajdan-inspectoratul-stat-constructii-nu-pot-numi-doar-ingeri-functie.htm

    • observator zice:

      Romanii au parte de blestemul capuselor biologice si politice iar in curand va veni blestemul catuselor ( bijuteria care o vor primi opozanti Guvernului Talk-Show al carui purtator de cuvant este un fost fost procuror care la arestari se pricepe)
      Doamne ocroreste-i pe Romani

    • ceaikovski zice:

      Si asta e tigan? Ca tare bine-i sade cu basma si salba de cocosei!
      Tata Omida asta, pe cand era el procuror, adica in aia 1-2 ani, si-a vandut clientii pe banda rulanta, prejudiciind si statul.
      Am cunoscut pe cineva care a fost implicat intr-un proces cu procuror Ponta. Om de rand, dar foarte istet, care mi-a povestit in cateva cuvinte, cum Ponta a luat bani ca sa piarda procesul, desi speta era foarte clara.
      Blestemul lor este Basescu. Iar necazul este ca noi avem incredere in Basescu, nu in mafia PSD &Co

  4. mueller zice:

    Cum să-și vândă un procuror clienții?..Goange pentru proști..O avea destule păcate dar este comod pentru ambuscați să nu le vadă și să inventeze altele..Dovadă că s-a ales praful…

  5. 1. De Ponta parca am auzit, dar cine e Lazaroiu ? (Eu sunt total pe dinafara, atat la propriu cat si la figurat, dar am o groaza de timp la dispozitie, plus sunt in general inclinat sa invat diverse chestii, ca sa nu ma mai gandesc ca sunt indragostit iar de cine nu trebuie exact si cand nu trebuie).

    2. Pot eu sa garantez ca Mircea Vladut NU are inclinatie politica de stanga, e mai curand un dezamagit inclinat oarecum (total nepericulos) anarhic, (fiind si dintr-o zona geografica natural placuta mai rurala, presupun, avand si ceva nuante de transcendentalism romantic de sec XIX a la Henry David Thoreau), ca destui de multi tineri adulti, din pacate, in Romania de azi, in principal din cauza incompetentei mass-media in lb romana, care inca functioneaza la nivel de sec XIX (romanesc), lucru care, desi pe cultural e inca OK, pt ca sec XIX a fost totusi un secol considerat cultural romantic in Europa, pe politic + educatie de public generala, (inclusiv si pe teme de sanatate, de-stress, etc), e totusi, dupa parerea mea cat se poate de sincera si directa, cam aiurea totusi cand am impresia ca ne aflam in sec XXI de mai bine de 10 ani deja, plus si cu acces destul de larg la info + educatie calitativa de pe Internet efectiv la nivel de mura-n gura pe gratis pt orice posibil jurnalist, chiar si acolo, mai spre sud-estul Europei, pe la nord-est de Balcani !

    • Sare'n Ochi zice:

      😀 nici macar injuraturile Antenelor nu bat pana in Norvegia? asta-i de bine.
      despre Lazaroiu dati o cautare pe Goagal si va veti lamuri. Ponta este gaura de la un chilor extrem de folosit in comparatie cu Lazaroiu.
      cat despre presa romaneasca, ea nici la nivel (ca secol) de tiparnita lui Gutemberg nu este. nici educata, numai conditionata de soriciul pe care i-l azvarle cate un stapan sau altul.

  6. Pingback: Minima Ruralia › Frunză Verde Mazăre

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.