Mai pleacă cineva urechea la minciunile Prim Plagiatorului României?

mastile lui PontaPremierul Victor Ponta a mințit națiunea săptămâna trecută cum că Executivul va aproba în sedința de astăzi, 5 februarie, un proiect de Ordonanță de Urgență prin care să fie lămurite anumite proceduri din Codul de procedură penală astfel încât să fie clarificată și problema interceptărilor. Nici un motiv de mirare azi, proiectul nu se află pe ordinea de zi a ședinței de Guvern.

Păi de ce să modifice, degeaba au ei toată puterea (mă rog nu și pe cea judecătorească, dar încet au să o rezolve cumva), nu ca să facă ce vrea mușchiu’ lor? Doar din 2012, lovitură de stat, după lovitură de stat ne demonstrează că România este raiul infractorilor. Deși Constituția României spune clar că cele trei puteri în stat sunt egale, violatorul Legii încă din octombrie anul trecut, la Bratislava, și-a exprimat dorința ca Parchetele şi CSM să fie supuse cică “aceluiaşi regim ca cel folosit pentru serviciile secrete”, adică: “Vorbim de un sistem în care serviciile de informații să fie sub un control parlamentar, transparent și când e vorba de buget, și când e vorba de operațiuni”.

  • „Exact același lucru trebuie să fie și în ceea ce privește parchetele, controlul CSM-ului și siguranța pentru noi toți ca toate aceste instituții de care un stat modern are nevoie nu sunt niciodată folosite în bătălii politice”.

Adică să fie puse sub controlul noii Mari Adunări Naționale în care vor ei să transforme Parlamentul, în așa fel încât să aibă “siguranță” toți membrii grupului infracțional organizat impropriu numit guvernare și majoritate parlamentară.

Așa că, de ce să modifice noile coduri? Nu are nici un interes să rămână fără parlamentari, miniștri, primari și șefi ai consiliilor județene. Că până acum, vreo 14 miniștri și tot atâția șparlamentari ai Uniunii Sărăcie Lucie au dat colțul vieții politice – unii cazați la pârnaie, alții cazați în anonimat pentru diverse hoții și incompatibilități. Iar DNA încă îi mai rărește.

  • PS: FACEM, DREGEM, PRAF CULEGEM (Ponta ce nu poate face azi, lasă pe mâine. Că, poate, poimâine se uită și nu mai trebuie făcut):
    Premierul a declarat la inceputul sedintei de Guvern ca modificarile cerute de CSM, Inalta Curte si Ministerul Public vor fi introduse intr-un proiect de Ordonanta de Urgenta, iar „celelate subiecte care au facut obiectul dezbaterii publice” vor ajunge intr-un proiect de lege care va fi trimis Parlamentului. Nu este clar ce inseamna „celelalte subiecte”. „Ceea ce este absolut urgent si de bucatarie interna a sistemului de Justitie sunt de acord si vom adopta prin ordonanta de Urgenta, pentru ca, repet, e vorba de bucataria lor interna, cum isi organizeaza anumite proceduri de functionare in cadrul sistemului de Justitie. Sunt insa numai propuneri venite de la CSM, Ministerul Public si Inalta Curte. Pentru celelalte subiecte care au facut obiectul dezbaterii publice se face un proiect de lege”, a spus Ponta.
  • COMPLETARE: Tu-l în mă-sa de deșeu cu față umană!
    Până să intre codurile în vigoare, Micul Tupilescu urla din toate Latrinele că nu poate să le modifice prin Ordonanță de Urgență („Vreau în primul rând un punct de vedere să vedem dacă e constituţional să modific. Dacă nu, Parlamentul, prin lege poate să modifice”.). Asta deși a fost contrazis prompt de către președintele CCR: „Nu este nicio problemă cu ordonanţa de guvern. Au mai fost cazuri în care s-a dat. (…) Nu împiedică Constituţia să se dea o ordonanţă pentru modificarea legii penale”.
    Acum Respirația și Minciuna a adoptat fără grețuri niște modificări (partea cu interceptările) prin Ordonanță de Urgență. Deci putea să o facă înainte de violul în grup la care a supus din nou Legea!
Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.