Dan Voiculescu respectă Justiția cam cât îşi respectă violatorul victima

Voiculescu-din respect-Justitie1de Ștefan Ciocan

Varanul respectă justiţia de nu mai poate. Oare cine o fi atât de prost încât să-l creadă pe Voiculescu când spune că şi-a dat demisia din Senat pentru că a vrut să lase justiţia să lucreze în voie? Să vedem dacă Dumnezeu nu-i va oferi o copie după soarta lui Sergiu Nicolaescu care şi-a luat rămas bun de la colegii din Senat şi în scurt timp s-a prezentat cu cenuşă în cap la Judecata de Apoi. Sunt chiar curios dacă îl vor arde pe Varan. Ar fi o formă foarte facilă de a-l turna şi pe el măcar dintr-un bidon de ness într-o urnă funerară. Tardivă răzbunare a familiei turnate „pe viu” la Securitate şi a colegilor „daţi în gât” poliţiei politice a lui Ceauşescu. Nu ştiu de ce, dar am presimţirea că din nou pe Antene se va vorbi din ce în ce mai mult despre suspendare. A dat în acest sens Varanul un semnal foarte clar în momentul în care şi-a exprimat temerea că pactul de coabitare se poate transforma într-un pact de colaborare. Şi, când vine vorba despre colaborare, Varanul e foarte simţitor! Voiculescu are nevoie de justiţie. De oarba aia pe care cică o respectă Varanul, dar nu s-ar da în lături să o siluiască în grup cu Fenechiu, Năstase, Becali, Cătălin Voicu şi alţi ca ei. În fond a şi spus la un moment dat că „nu ai puterea dacă nu ai justiţia!” Şi Voiculescu vrea să aibă justiţia. Toată, numai pentru el. Dar până atunci, trebuie să câştige timp. Să o aburească, să o scoată la cafea, să o ducă la coafor şi la SPA, să-i cumpere bijuterii. Până la final dama oarbă, cu sabia şi cu cântarul ei cu tot, îi va ceda. În fond cântar are şi el la Partidul Conservator. Deci au deja ceva în comun. Mai rămâne să pună mâna pe CSM, să-şi pună oamenii la Parchete şi în fruntea instanţelor de judecată. Şi apoi o să aibă el grijă de România!

În realitate Varanul nu avea nevoie de niciun element al imunităţii parlamentare. Pentru că nu era nici în situaţia de a fi arestat şi nici casele sau sediile firmelor sale nu erau ameninţate de vreo percheziţie. Varanul era cu un picior în puşcărie, trebuia să fie judecat de un complet corect şi intransigent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Zilele Varanului în faţa gratiilor erau numărate. Şi atunci în totală batjocură faţă de alegători şi-a dat demisia. În această situaţie, dosarul său se întoarce la Tribunal. Urmează un proces de durată, cu căi de atac, cu instanţe la care Varanul are şanse să intervină. Plus un timp preţios câştigat. Despre respectul faţă de justiţie sau electorat nu are rost să vorbim. Varanul o respectă cam tot atât cât îşi respectă violatorul victima.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Dan Voiculescu respectă Justiția cam cât îşi respectă violatorul victima

  1. Evanghelista zice:

    Felix Voiculescu = 75%. Atat a obtinut acest securist turnator la alegerile parlamentare din decembrie anul trecut. Si asta nu in nu stiu ce colegie uitat de Dumnezeu de prin Vrancea sau Telorman, unde o chiuveta in casa e semn de mare lux, ci in Bucuresti. In capitala tarii.
    Daca peste o luna Felix candideaza din nou, obtine din nou minim 75%!
    Din pacate acesta este poporul roman. Un popor care a dregradat in asemnea hal in ultimii ani, dpdv intelectual si moral incat a ajuns o pata de kkt pe harta Europei. Si degradarea continua: e exact ca la un om batran. Odata ce apar primele semne de senilitate, nu isi va mai reveni, ci dimpotriva, va deveni din ce in ce mai senil. Acesta este poporul roman: din ce in ce mai senil. Acuma aproximativ 10 ani, dupa statisticile oficiale, 50% dintre absolventii de liceu din Romania erau analfabeti. Acum, tot oficial, 75% dintre absolventii de liceu din Romania sunt analfabeti functionali! 75%! Dupa 12 ani de scoala, 75% dintre tinerii romani sunt analfabeti! Peste un deceniu de scoala si nu au fost in stare sa invete sa citeasca cursiv! Acesta este nivelul de inteligenta al poporului roman!
    Ce va mai asteptati de la astfel de specimene primitive? Romanii nu sunt rai, ei doar sunt primitivi si semi-oligofreni. Asta este!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.