„Înlăturarea primilor trei oameni în stat, preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului şi preşedintele ţării, în doar patru zile, prin încălcarea regulamentelor Parlamentului, legilor şi a Constituţiei, pot fi considerate lovitură de stat” – Joseph Daul, lider PPE

Să ne mai mirăm că am ajuns unde am ajuns?

Din 1990, când am ales să am o prăpastie între mine și gșaca politruco-securistă a lui Ion Ilici Iliescu (indiferent în ce alianțe s-a aflat), am scris că România este prizoniera unei mafii politico-securist-mafiot-interlope. La început au fost politrucii lui Ion Ilici Iliescu care și-au salvat gâții (averile și privilegiile) cu ajutorul generalilor armatei române mânjiți de sângele celor uciși până în 22 decembrie 1989 și fidelizați, după inventarea “teroriștilor”, de sângele celor uciși după 22 decembrie 1989. Apoi au fost cooptați securiștii – după ce i-au vânat ca “teroriști”, să priceapă ce-i așteaptă în caz contrar. Mineriadele din ianuarie și februarie de la București și 15 martie 1990 la Târgu Mureș au fost doar preludiul la 13-15 iunie 1990 și la restul mineriadelor, chiar și în lipsa minerilor (până la cea din ianuarie-februarie anul curent), prin care sistemul și-a testat capacitatea de diversiune și reacție în stradă. Apoi i-au cooptat pe interlopi – să le facă careva treburile economice murdare, afacerile cu carne vie, țigări, alcool, amfetamine șamd și să aibă de unde da exemple, la o adică, din eșalonul cărăușilor, că “statul se luptă” cu criminlitatea, și “veghează la liniștea cetățenilor”. Vrând, nevrând, și guguștiucii cărăuși și/sau de fațadă la afaceri, s-au emancipat și au scos nasul în lume, s-au interlopizat. Între timp politicienii și, mai ales sponsorii lor din umbră, s-au mafiotizat. În așa hal încât au început să se creadă imuni. 22 de ani mai târziu buba s-a spart, sub presiunea justiției și puroiul a ieșit la iveală. Cărăm după noi, de 22 de ani, povara minciunilor născute din confiscarea Revoluției din Decembrie 1989 de către Ion Ilici Iliescu. Cărăm după noi cadavrele copiilor uciși pentru a-l legitima pe acest criminal și regimul lui politruc-securisto-mafiot. Faptul că nu am făcut niciodată lumină în ceea ce s-a întâmplat atunci și nu am judecat corect faptele de atunci. Că l-am lăsat pe Ion Ilici Iliescu, pe banii noștri, să-și creeze adevărate batalioane de asalt, din falșii luptători cu merite deosebite în Revoluție, din traficanții de informații și devalizatorii economiei naționale. Singur a recunoscut că a păstorit crearea unui Capitalism de Cumetrie. Noi suntem vinovați că l-am lăsat. De aceea am ajuns în situația să așteptăm ca FMI să ne facă curat în economie, să așteptăm ca Europa să facă curat printre “aleșii neamului” (halal aleși!) și să așteptăm ca tot viitorul nostru ca națiune să stea în deciziile a 9 oameni asediați de Uniunea Stalinist Leninistă în instituția Curții Constituționale a României. Că, românii, în aceste momente cheie ale existenței lor, sunt preocupați de concedii sau de ceea ce le iese (de-o bere și-un mic) din acest scandal.

Sper ca cei care mai au putere din aparatul de Justiție să nu cedeze. Și sper că ceea ce scrie Sorina Matei pe blog, să fie adevărat: “Când un premier pică pe interceptări, s-a terminat. E tutto finito! Nu știu câtă lume realizează asta. Asistăm la o premieră după 1989.” Doamne ajută!

AȘA SE PUNE JUSTIȚIA ȘI DREPTATEA PREȘ LA PICIOARELE POLITICULUI:

  • George Bălan: „Este complicat de spus ce se va întâmpla. Eu spun că cine va fi pus acum mai mult de un an jumate- doi, n-o să-l putem presa.”
    Vlad Mihai: „Asta până când va fi ales noul președinte”
    George Bălan: „Eu știu ce să zic? Eu i-am spus de atunci: dacă o să cadă moțiunea, îl vezi la tine. Dar dacă o să treacă și e premier, nu știu când îl mai vedem”
    Vlad Mihai: „Acum aș putea să văd, în opinia mea…”
    George Bălan: „Iar dacă el vrea să discutăm, nu cred eu că mai are timp el să umble, să mai stea la mese cu noi..”
    Vlad Mihai: „În opinia mea, ar trebui să vă comportați normal, pentru că oricum lumea știe că îl cunoașteți și nu aveți ce să…Adică m-ați înțeles. Mai dă-i în p…mă’sii!”
    George Bălan: „Așa este. Dar eu am vorbit cu el acum ceva timp, vreo trei săptămâni, mi-a spus: George, vreau neapărat să vorbim, te sun eu”
    Vlad Mihai: „Când confirmi”
    George Bălan: „Ce să-i mai…Ce să-l mai sun?! Da.”
    Vlad Mihai: „Oricum, și toate/poate lucrurile se vor așeza. Probabil s-a îngrozit lumea.Probabil că la DNA se va rezolva luna viitoare”
    George Bălan: „Și de aceea de multe ori spun că acest litigiu…Restul, sigur, poate să o verificăm. Crede-mă că nu ne-ar minți. Deci eu așa spun, așa este corect.”
    Marcel Sâmpetru: „Și eu vreau să spun următorul lucru: dacă nu-i problemă și tu ești singur, nu te suci. Ca să vin și eu imediat. Până la urmă contează cine-i numărul 1 sau numărul 2.”
    George Bălan: „Așa se întâmplă, dar haideți să…”
    Marcel Sâmpetru: „Ascultă-mă, să nu refuzi! Eu știu ce spun. Un refuz din partea ta poate să întoarcă radical situația”
    George Bălan: „Și asta-i adevărat!”
    Marcel Sâmpetru: „Deci când ai pus mâna pe ceva, nu-i mai da drumul”
    George Bălan: „Să ne consultăm împreună”
    Marcel Sâmpetru: „Ne consultăm, dar ți-am spus și eu. Ți-am spus și eu punctul meu de vedere, dorința mea. E și acesta bun, să-l duc spre avizare, pentru că se poate suci. Când spui tu nu, s-ar putea să nu mai fiu eu și să vină altcineva. Să nu mai fii nici tu”
    George Bălan: „Și asta-i adevărat”
    Marcel Sâmpetru: „Înțelegi?”
    George Bălan: „Aici important este să spui NU! Dar să știi că vii tu..”
    Marcel Sâmpetru: „Aia e problema”
    George Bălan: „N-am rezolvat nimic dacă tot el vine. Și nu vin nici eu, nici tu”
    Marcel Sâmpetru: „Aia e problema.”
    George Bălan: „N-am rezolvat nimic dacă el tot vine. Și nu vin nici eu, nici tu..”
    Marcel Sâmpetru: „Eu ce spun! Tu spui NU, eu sunt cu Marcel și s-ar putea să nu mai vină Marcel și vine altcineva și atunci ai pierdut și tu, am pierdut și eu”
    George Bălan: „Și asta-i adevărat”
    Marcel Sâmpetru: „Dacă e, tu zici DA!”
    George Bălan: „Și mă întorc și completez ce spune Marcel: nu sunteți dezinteresați cu privire la numirea șefului DNA pentru că, din perspectiva numirii ca președinte a lui Antonescu, la pixul lui sunt de astea… ”
    Marcel Sâmpetru: „Deci trebuie cineva să se ocupe de zona asta care este foarte importantă. Nu trebuie lăsat. Eu acum știi la ce mă aștept? Dar n-aș vrea să…dar mă aștept! Să-i dea lui Victor DNA-ul, înțelegi? Și în cine să dea? În ăștia care suntem…”
    Marcel Sâmpetru: „Ce-i asta, eu nu înțeleg. Acela e delegat. Ba acesta e cel mai important front.”
    George Bălan: „Știți cum e acum puterea? Înăuntru are furnicile. E un mușuroi de furnici înăuntru. Acesta este DNA care este la mâna premierului, șeful DGIPI”
    Marian Petrache: „E cel mai important…Adică să pui mâna pe putere și pe informație…”
    Marcel Sâmpetru: „Exact…”
    Marian Petrache: „Păi asta înseamnă, nu? Păi ai de fapt curentul care înseamnă informația și puterea care înseamnă DNA-ul și Parchetul, care înseamnă motorul, da?”
    Marcel Sâmpetru: „Corect”
    Marian Petrache: „Trebuie să pui mâna pe curent și pe urmă pe motor, nu?”
    Marcel Sâmpetru: „Da.”
    George Bălan: „Victor, crezi că aș putea trece pe la tine astăzi- mâine, când ai tu o fereastră?”
    Victor Ponta: „Sigur. Eu sunt la biroul până la ora trei. Dacă vrei să-mi faci o vizită, îți dau o cafea cu placere, da?”

Cluj-Napoca – Ziua a 8-a: VaraNU dorm. Doar România doarme

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

51 de răspunsuri la „Înlăturarea primilor trei oameni în stat, preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului şi preşedintele ţării, în doar patru zile, prin încălcarea regulamentelor Parlamentului, legilor şi a Constituţiei, pot fi considerate lovitură de stat” – Joseph Daul, lider PPE

    • Sare'n Ochi zice:

      are dreptate – isi joaca viitorul. dar in final, tot lanturi are sa aiba – la maini si la picioare ca orice tradator de neam si tara.

    • Sare'n Ochi zice:

      dar este mai departe si mai grav decat vede bursucul ala de Mircea Marian – ne vor suspenda dreptul de munca in UE, ne vor suspenda dreptul de a trece granita doar cu buletinul si-atunci toti idiotii de sugatori de bere la pet se vor rascula sa-l atarne pe Tonta si Antenescu de picioare in varful catargului. impreuna cu varantl.

  1. tirguketrii zice:

    De acord cu profitorii loviturii din 1989. Numai că nu numai gaşca bunicuţii e vinovată, ci toţi acei care nu-şi mai pot număra singuri, nici ouăle, nici averile, nici privilegiile!… Că Ăia mînă cum vrea muşchii-lor nu doar politikca loco… of şi vai…
    De asta mă doare că nu prea am cu/pentru cine vota: nici la …, nici la… Şi, încă nu-s turmentat, ci derutat doar, durut!
    Sunteţi tare cu expresia „ce paula mea”… Ar trebui s-o omologaţi.
    Şi-mi sunteţi dragi cum arătaţi în Piaţa atît de iubită de clujeni
    Pe-aici se anunţă furtună, da’nu politică. Ci vorba celor care ne-au terminat ca români: furtună de furtună!

  2. încă nu l-au arestat pe Ponta?

  3. Doamne, poate aste e anul in care vom scapa de majoritatea jigodiilor care ne tin in mocirla de 20 de ani …
    Nu are legatura cu politica dar tot din ciclul cu „sula-n coaste” din partea forurilor internationale:

    Mircea Sandu, făcut KO de FIFA! OFICIAL: Toate echipele româneşti, inclusiv naţionala, pot fi EXCLUSE din competiţiile internaţionale!

    http://www.prosport.ro/sport-life/special/sandu-facut-ko-de-fifa-oficial-toate-echipele-romanesti-inclusiv-nationala-pot-fi-excluse-din-competitiile-internationale-9850575

    La noi cred ca numai asa se poate face lumina!

    • sorry, dar la faza asta FIFA este pe post de USL, interzicându-i cuiva (Mititelu) să apeleze la Justiție.
      iar Sandu chiar n-are nicio vină în chestia asta, este o incompatibilitate între regulamentul FIFA și Justiția din România – Sandu a respectat legile FIFA, dar după ce Justiția s-a pronunțat, este obligat să respecte această decizie.

  4. Optimus Prime zice:

    Doamne, poate asta este anul in care vom scapa de marea majoritate a jigodiilor care ne tin in mocirla de 20 de ani…

    Nu are legatura cu politicul dar este tot din ciclul cu „sula-n coaste” din partea comunitatii internationale:

    Mircea Sandu, făcut KO de FIFA! OFICIAL: Toate echipele româneşti, inclusiv naţionala, pot fi EXCLUSE din competiţiile internaţionale!

    http://www.prosport.ro/sport-life/special/sandu-facut-ko-de-fifa-oficial-toate-echipele-romanesti-inclusiv-nationala-pot-fi-excluse-din-competitiile-internationale-9850575

    Nu facem un referendum si cu Sandu, Dragomir & co? 🙂

  5. Optimus Prime zice:

    De remarcat ca desi Tonta a dirijat ca si CopyLot masina USL-ului in zidul UE si a sifonat-o rau de tot, pe plan intern lucrurile se acutizeaza si populatia e din ce in ce mai polarizata sau indiferenta.
    La ora actuala nu ne putem baza pe declaratiile lui Tonta referitoare la referendum, inclusiv cele facute la Bruxelles, pentru ca nu e un om de onoare si nu s-a tinut niciodata de cuvant. Ca atare toate rezultatele posibile ale referndumului trebuie analizate. Doua din acestea ar putea avea un impact negativ profund:
    – Basescu pierde si referendumul e validat; Basescu pleca de la Cotroceni -> asta ar inchide gura comunitatii internationale mai ales daca nu ar afecta interesele economice externe; ce ar urma ma inspaimanta sa ma gandesc, domnia hotilor si legea bunului plac fiind putin zis.
    – Basescu pierde si referendumul e invalidat; Basescu ramane la Cotroceni -> ar urma un infern politic pana la alegeri; daca dupa alegeri tot USL iese ne putem gandi la o a treia suspendare a lui Basescu, de data asta mai bine pusa la punct si ajungem la versiunea anterioara; posibile si modificari in constitutie care sa transforme Romania in „democratie parlamentara”

    Celelalte doua versiuni:
    – Basescu castiga, referendumul e invalidat, pleaca de la Cotroceni -> infern mediatic si politic intern/extern, cota USL cade abrupt, pierd alegerile
    – Basescu castiga, referendumul e validat, ramane la Cotroceni -> varianta ideala, Antenescu si Tonta ar trebui sa-si dea demisia dupa cum au promis si chiar daca nu s-ar tine de cuvant ar fi lichidati din interiorul USL; Felix si cu banii dati si la puscarie iar USL pierde alegerile in toamna

    Concluzia acestei analize succinte/superficiale : Basescu trebuie sa castige la numaratoarea voturilor indiferent daca referendumul e validat sau nu.

    Din pacate din toata tevatura asta UDMR iar va scapa, nu cu fata curata ci plutind precum rahatul pe apa.

  6. Optimus Prime zice:

    European Voice: Prestatia lui Corlatean a fost „neconvingatoare”, iar Reding „are dubii ca statul de drept este luat in serios de autoritatile romane”

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12778413-european-voice-prestatia-lui-corlatean-fost-neconvingatoare-iar-reding-are-dubii-statul-drept-este-luat-serios-autoritatile-romane.htm

    Democratie frate! Numai El CopyPaste Comandante sa fie tras de urechi si ciracii nu?
    Corlatean s-a dus la intalnirea cu comisarul pe justitie Viviane Reding ca la Antena 3.

  7. Pingback: Isărescu: Deprecierea leului nu va duce la creştere economică « POLITICA între realitate şi ipocrizie

  8. observator zice:


    Stop faking democracy – Romanians in Brussels tell Premier

  9. oarecare zice:

    „Preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a transmis, după întâlnirea pe care a avut-o cu premierul Victor Ponta astăzi la Bruxelles că urmăreşte tot ce se întâmplă la Bucureşti cu mare atenţie dar că este profund îngrijorat în legătură cu recentele evenimente politice din România cu referire la statul de drept şi independenţa justiţiei, principia fundamentale pe care UE se bazează şi pe care toate guvernele trebuie să le respecte.”

    De remarcat ca Ponta n-a reusit sa-l convinga deloc pe Van Rompuy, pt ca acesta din urma si-a exprimat ingtijorarea DUPA ce a stat de vb cu Ponta.
    Asta spune cam totul.
    La fel cum nici Doamna Reding nu a fost deloc impresionata de prestatia lui Corlatean.

    • Sare'n Ochi zice:

      o gasca de mafioti au impresia ca pot sa minta toata lumea.

      • oarecare zice:

        🙂 🙂

        Moldova tocmai a dat un semn de „trezire”

        „Republica Moldova condamna crimele comunismului si interzice simbolurile sale”

        „Parlamentul Republicii Moldova a adoptat joi o lege care condamna crimele regimului comunist din fosta tara sovietica si interzice simbolurile sale, printre care secera si ciocanul, anunta AFP. ”

        La proiectul de lege depus de Partidul Liberal au votat in favoare 56 de membri ai coalitiei pro-europene, doi membri s-au abtinut, in timp ce sapte alesi ai Partidului Comunist au votat impotriva, iar alti 36 au parasit sala in semn de protest.”

        Bravo moldovenilor.
        Opincuta moldoveneasca s-a ridicat deasupra cizmei sovietice..
        Asa, catinel, catinel…..

  10. oarecare zice:

    Observ ca apar tot mai multe stiri cum ca Ponta si-a angajat „renumitele ” firme rusesti de propaganda ca sa-l scoata din rahat.
    Nu stiu ce sa zic.
    As crede mai degaraba ca acest lucru este rau pt Ponta si bun pt Basescu. Asa cum , fiecare aparitie publica a lui Voiculescu este de fapt in favoarea marinarului, pt ca romanilor li se aduce aminte cu cine au de-a face.
    La fel va fi si cu rusii. Cred ca multi romani se vor scutura ca dupa un vis urat cand vor vedea ca Kremlinul il apara pe Ponta!
    Nu cred ca roata mai poate fi data inapoi atat de mult incat romanii sa fie cuprinsi subit de dorul Moscovei!
    Sau, mai bine zis, nu vreau sa cred ca asa ceva se mai poate intampla intr-o Romaniei a anului 2012, membra a UE.

  11. Reddog zice:

    SAlutare all.

    Victor nu pot veni azi in piata. Stii cumva cand este mitingul de sambata?

  12. oarecare zice:

    „Conducerea televiziunii publice a decis sa scurteze cu 10 zile durata campaniei presedintelui pe posturile publice de televiziune”, se arata in comunicat

    „Dupa ce presedintele-director general al SRTv, domnul Claudiu Saftoiu, a refuzat, in mai multe randuri, sa discute direct cu reprezentantii Echipei de campanie, domnul Ion Stavre a transmis purtatorului de cuvant al campaniei domnului presedinte ca accepta prezenta domnului Traian Basescu intr-o emisiune la TVR 1 in aceasta seara doar pentru durata de 25 de minute, adica jumatate din timpul alocat dezbaterilor electorale de catre Comisia parlamentara speciala pentru timpii de antena, urmand ca cealalta jumatate de timp sa fie alocata domnului senator Dan Sova”, conchide Bogdan Oprea.

  13. Reddog zice:

    OK, Victor. Ne vedem sambata la miting. Avem un loc anume de adunare? In Piata Unirii si de acolo mergem la miting?

  14. Reddog zice:

    L-au „rupt” pe Ponta la Bruxelles ! Mama mia ce a incasat jigodia !

    • oarecare zice:

      A incasat-o urat de tot!
      Atat Berlinul (Merkel) cat si Parisul (Hollande) au refuzat o intrevedere cu Ponta, cu toate ca acesta se lauda in agenda sa oficiala ca va avea discutii la Bruxelles, la Berlin si la Paris. Dupa prima zi la Bruxelles, celelalte doua intalniri au disparut din programul oficial al lui Ponta.

      In alta ordine de idei, Merkel a avut o discutie de urgenta, cat se poate de dura cu ambasadorul Romaniei.
      Mincinosul de ambasador declara acum (pt romani, desigur) ca a fost vb de o simpla intalnire „de afaceri” programata deja de mult timp.
      O minciuna pe cat de penibila pe atat de abjecta.
      Toate agentiile germane de stiri publica deja de cateva ore stirea ca:
      „Rumäniens Botschafter ist ins Kanzleramt EINBESTELLT worden.”
      Ceea ce inseamna ca Merkel l-a „citat” sau l-a „chemat la ordin, sa dea socoteala” pe ambasadorul roman.
      Niciodata nu se foloseste termenul „einbestellt” decat atunci cand un ambasador este chemat de urgenta pt a da scocoteala pt ceva, nicidecum pt o intalnire programata, de protocol sau de cine stie ce alte acareturi!

      Dar ticalosii USLamisti isi imagineaza ca romanii sunt baturi in cap si iau de bune toate tampeniile pe care le declara ei la Antene….

  15. oarecare zice:

    Pt documentarea USLamistilor, in cazul in care se ratacesc pe-aici:

    „Victor Ponta va merge la Bruxelles, Berlin şi Paris pentru a explica situaţia din România”

    „Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seară, după votul din Parlament pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, că va avea o serie de vizite în mai multe capitale europene şi la Bruxelles pentru a explica situaţia din România, informează Mediafax.”

    „Totodată, Ponta a anunţat vizite la Paris şi la Berlin.”

    Praful si pulberea s-a ales de „vizitele in mai multe capitale europene”
    A plecat de la Bruxelles cu coada intre picioare, ca o jigodie, asa cum i se cuvine unui plagiator!
    Europenii l-au pus la colt in cel mai umil mod posibil (diplomatic, desigur) ca altfel nimeni nu-si prinde mintea cu un specimen ca Ponta!

  16. liderul galeriei USL-așilor:

  17. miruna zice:

    Felicitari ptr ce faceti dar nu mai stati asa linistiti caromanii sint precum cei flaminzi siinculti dinfilmele curegi unde in piata sint spinzurati cei ce lupta ptr ei si ei striga moarte,in tara cred ca s a ajuns la faza ca daca esti un om de valoare este rusine asa ca luati cratite si linguri de fier si bateti in ele fluiere puneti muzica folk inregistrata cintareti originali de folk nu mai avem a avut grija paunescu sa ifaca psd sti la fel si actorii i a aranjat sergiunicolaescu deanide zile auavut grija sa acapareze totatesectoarele de activitate este dureros ce se intimpla in tara

  18. oarecare zice:

    The Economist: „Ponta LUPTĂ MURDAR chiar şi pentru standardele româneşti”

    Asta a fost chiar pe intelesul tuturor, chiar si al celui mai tampit Pop sau Grajdan USLamist!

  19. Dan Marinescu zice:

    Iliescu nu trebuie sa moara inainte de a fi condamnat pentru faptele sale antiromanesti.Este un criminal comunist care a obtinut puterea suprema in stat prin crime si mistificare.El este principalul vinovat pentru mortii de la revolutie,mineriadele si marginalizarea Romaniei din anii 90 si mai nou a avut un aport si la lovitura de stat ce se desfasoara si in acest moment in Romania.In orice alt stat diferit de Romania Ion Iliescu ar fi fost de mult dupa gratii.

  20. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

  21. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de lovitură de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

  22. Pingback: Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XXXV) | A șaptea dimensiune

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.