Și anul acesta s-au făcut sondajele de nu se mai vede Voiculescu din lanul de admirație

Lovit plăcut în orgoliu, Dan Voiculescu întoarce și obrazul celălalt

Lovit plăcut în orgoliu, Dan Voiculescu întoarce și obrazul celălalt

Ce susțin sondorii de opinie angajați la Institutul Hilar Turambar (CCSB) pe banii devalizatorului economiei naționale și turnătorului FELIX? Că românii sunt atât de distruși moral (și proști și îngălați sufletește precum cei care interpretează astfel de sondaje) încât sunt înnebuniți să-i placă/prefere pe infantilii obraznici, pe șmecherii de Capitală, pe chiulangii buhăiți în nemuncă, pe turnătorul la Securitate al propriilor rude, cu toată gașca cu care aceștia se perindă prin fața națiunii pe post de guvern (atât pe față, cât și din umbră): plagiatori, hoți, devalizatori, șantajiști, incompatibili, șmenari șamd. Risc să epuizez întreg dicționarul negativ al limbii române și tot nu am să ajung să-i definesc pe toți – așa că mă opresc aici.

Deci, în perioada 7 – 10 mai, perioadă în care Victor Ponta ne-a prezentat guvernul său făcut pe genunchi ca să meargă pe burtă la ordinele lui Dan FELIX Voiculescu, institutul condus de fiică-sa a sondat abisul a 2012 români așa ziși reprezentativi – mai mult ca probabil aleși dintre cei înțepeniți cu degetul pe telecomandă la Antenele turnătorului. (Până și marja de eroare a sondajului ( plus/minus 3,1%) depășește cu 2,1% intenția de vot pentru partidul Timpi de Antene!)

Iar din scremerea pseud-științifică a rezultat că Victor Ponta (52%), Sorin Oprescu (50%) și Crin Antonescu (46%) ocupă primele trei locuri în preferințele electoratului. Ei sunt urmați în preferințe de către Mihai Razvan Ungureanu (31%), numai ca să i se facă un loc onorant în aceleași prefeințe lui domn’ Profesor de turnătorie Dan Voiculescu (găsit mai nou și cu diploma de doctor falsă, nu numai cu caracterul, ceea ce-l face preferatul a 27% dintre români). Și, firește, lui Vasile Blaga (26%), să se arate că cu dumnealui se poate colabora în orice condiții, nu ca și cu Tiranul și Dictatorul Traian Băsescu (pe care-l devansează în preferințe și Dan Diaconescu în Direct cu 21% față de 15%).

Față de sondajul de sondajul la fel de hilar al CCSB de acum o lună, când Infantilul și Chiulangiul mergeau umăr la umăr la un procent de 33% din încrederea electoratului (fiind urmați la 29% de către Mihai Răzvan Ungureanu), iar Oprescu avea aripi la 42%, a fost suficient ca cei doi să trântească prin cumpărarea de traseiști speriați de DNA un guvern, să semene panică în investitori prin declarații pueril-revanșarde, să prăbușească leul cu viteza cu care au să crească pensiile și salariile bugetarilor și să ne pună în fruntea bucatelor niște plagiatori, mitomani, incompatibili (hoți mai pe scurt) pentru a-și lua zborul în preferințele românilor cu 13-19 procente…!?

Infantilismul, infatuările, teribilismele, minciunile și bâlbele lui Victor Ponta au aprecierea foarte bună a 19% dintre români, iar 39% le consideră destul de bune. Doar 10%  dintre români consideră aceste defecte destul de proaste și numai 9% foarte proaste – bune doar pentru a-l trimite pe Che Gargara înapoi la cursurile de șapte ani de acasă.

Iar Băsescu, ahhh, Băsescu!!! – Dictachiorul este pe butuci. Despre cel de-al doilea mandat al președintelui Traian Basescu doar 3% dintre romani s-au declarat foarte mulțumiți, 18% destul de mulțumiți, 27% destul de nemultumiți și 50% foarte nemultumiți. Numai bun pentru o nouă suspendare varanică, sondajul CCSB mai relevă că 25% dintre respondenți și-au schimbat impresia în rău în privința șefului statului în ultima lună.

Cineva îmi scria ieri că, în ceea ce privește libertatea presei și pumnul băgat rapid în gura jurnaliștilor incomozi de către cei din Uniunea Soluții Lipsă (altele decât minciuna, furtul, delațiunea), pentru conducerea TVR și a RRA, azi mâine va fi consultat prin sondaj poporul Antenelor. Iată că a fost consultat și aflăm că, în privinta jurnaliștilor (dacă asemenea specimene pot fi denumite/definite ca atare), de cea mai mare încredere din partea poporului Antenelor se bucură Mircea Badea – 42%, urmat de Mihai Gâdea – 37% și Victor Ciutacu – 31%. Urmează în clasament Emil Hurezeanu – 31%, Radu Tudor – 27% și Bogdan Chieleapulii Chirieac – 24%. Deci, există de unde să se aleagă!

 • În ceea ce privește și acest sondaj hilar de tip Turambar, merită să citiți materialul celor de la Curentul care demonstrează faptul că, în nemernicia lor de angajați, cei ai lui Voiculescu nu mușcă mâna stăpânului, ci se străduie să-l pe deplin mulțumească: CCSB-ul lui Voiculescu face sondaje cu marja de eroare de +/-21%?! (…) Şi, pentru că nu putem înghiţi tot ce ni se oferă pe tavă, am calculat noi marja reală de eroare a sondajului făcut de angajaţii lui Voiculescu. Sondajul susţine că are o marjă de eroare de ±3.2% la o probabilitate de 95%. Notăm marja reală de eroare cu X%. La întrebarea „aţi votat la alegerile din 30 noiembrie 2008”, 73% dintre repondenţi au spus DA. Procentul real de participare la vot a fost de 49,38% (sursa BEC.) Aşadar (73%-X%) x 95% <49,38%<(73%+X%) x 95% adică (73-X) x 0.95< 49.38 <(73+X)x 0.95 . Rezolvând inecuaţiile, rezultă că marja de eroare a sondajului făcut de slujbaşii lui Felix este de ± 21.03%.
Acest articol a fost publicat în Derapaje prin presă și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

136 de răspunsuri la Și anul acesta s-au făcut sondajele de nu se mai vede Voiculescu din lanul de admirație

 1. ribelalu zice:

  Coane…stai asa ca nu inteleg un lucru:procentele astea astronomice de incredere sunt bune sau rele? Pentru ca, asa cum stim amandoi, toata institutele de sondaj, inclusiv CCSB in martie „dau” o incredere de cca 30% pentru Ponta si Antonescu.
  Acum, daca 50% CCSB = 30% al altora, rezulta tot cu regula de trei simpla ca Felix ar avea (sa zicem real) o incredere de doar 16%, Badea de 25%, Gadea de 21%, Ciutacu de 18%, Tudor de 16%, Chireac de 14% si Dana Grecu probabil cat marja de eroare ca nu o vazui pe-aciisea.
  Pai nu zbiara astia de ani de zile ca astea sunt niste cote de incredere infime?

  • Sare'n Ochi zice:

   Coane, habar nu am.
   😀 tu, care esti in relatii excelente cu Turambar, nu ai putea sa-l intrebi si pentru mine?

   • ribelalu zice:

    Din pacate nu cred ca mai are cont pe feisbuc ;)…cel putin eu nu il mai gasesc oricat as cauta dupa el :))). Ce m-as bucura sa nu mai gasesc, asa…vreo 4-500 de persoane…

   • soldepace zice:

    nu mi se par deloc surprinzatoare rezultatele din sondaje. sa nu uitam ca voiculescu are talentul de a fi mereu in prim-plan. mai putin in tv-urile sale cat mai mult prin iesirile publice preluate de mass-media. chiar si articolele negative la adresa lui ce sunt foarte multe il pastreaza ca prezenta mediatica. aici presa portocalie a comis o eroare strategica atacandu-l in fiecare zi pt ca voiculescu a stiut sa profite de aceasta atentie care i s-a acordat

 2. Mih. zice:

  Servus, Sare!
  Stiu ca se poate si mai si, dar „poza” varanului este de o super-scarbosenie absolut…aidoma cu personajul.
  Si pt ca se potriveste cu subiectul „Felix/A3, spalatori de creerei”, reiau filmul prezentat in emisiunea Alexei (invitata Anca Cernea);

  Iar aici, emisiunea de aseara:

 3. observator zice:

  Curtea Suprema judeca astazi al IV-lea termen al recursului din dosarul de coruptie Adrian Nastase – Trofeul Calitatii
  Este IMPOSIBIL ca magsitratii sa declare alteceva deca ca Bombo saptecase este nevinovat, ca i se vor plati cheltuielile de judecata si are dreptul la despagubiri!
  magistratii au perceput foarte bine SEMNALUL reprezentat de revenirea la putere a pedesereului, chiar ca nu mai au nicun rost toate procesele astea, verdictele sunt nu previzibile, ci absolut certe!

 4. ribelalu zice:

  Din ciclul: „Alesii nostri” Azi „interimarul” Liviu Maran Pop:
  Pregatire:
  „Certificat ECDL Complet – ECDL Core Certificate/ ECDL Romania SA” – dai un ban si primesti diploma ca nu opresti calculatorul scotand stecherul din priza
  Abilitati:
  ştie să utilizeze „corespunzător” atât „aparatura xerocopiere” cât şi scaner. – oau…tare, nu?
  Lucrari publicate:
  „Ghidul Liderului de sindicat” – o fi plagiat dupa Luca, Petcu, Hossu?

  • ceaikovski zice:

   Da, e misto, nu? Anul acesta lucrarile de Bac vor fi identice 🙂
   Deoarece le va trage la xerox Liviu Pop 🙂 🙂 priceputul…

 5. ceaikovski zice:

  Cum se poate sa fie real sondajul de mai sus? Mie imi da peste 200%!!

  Imaginea este absolut fenomenala!

  • Virgiliu zice:

   au mai fost si alte sondaje care dadeau cam aceleasi valori – Ponta 45 %, Voiculescu 23 % etc.

   • Sare'n Ochi zice:

    poate ne dai un link, ceva? ca in ultimul an asa ceva nu prea am mai vazut. oricum, nu ne punem noi cu vointa celor spalati pe creier de Antene sa-si iubeasca ceea ce-i reprezinta mai bine: hoti, devalizatori, turnatori, mincinosi samd. iar devalizatorul Voiculescu are si patalama de la Justitie ca a fost turnator al fostei Securitati.

 6. ceaikovski zice:

  Cretinii astia de candidati USL au inceput iar cu minciunile monstruoase: cica miliardul de euroi d ela BM este pt reintregirea veniturilor populatiei.
  Saraca Banca Mondiala, da bani doar pt REFORME STRUCTURALE. Daca le faci, e ok, daca nu, tii banii degeaba, si ii rambursezi la un mom dat, dar tot platesti dobanda la ei.

  • ribelalu zice:

   Au dreptate intr-un fel. Banii din buget pentru investitii vor fi dati la salarii iar cei de la BM pentru investitii.
   P.S. ministrul Cepoi a anuntat ca deblocheaza 11.000 de posturi din medicina (1% din bugetari). Vor urma educatia, invatamantul, armata, internele, administratia samd.

   • ceaikovski zice:

    Paaaaiii, nu stiu daca se poate.
    Las la o parte ca Min Finantelor face deturnare de fonduri, cred ca nu se pot plati salarii din fondul de investitii.

    • Sare'n Ochi zice:

     se numeste deturnare de fonduri. este caz penal. dar fiind vorba despre un guvern de penali, nici nu are sa se observe fapta. se vor acoperi cu o ordonanta de guvern din acelea pe care ei NICIODATA nu au sa le faca asa cum a facut Guvernul Boc.

     • ceaikovski zice:

      Corect!
      E posibil nici sa n-o publice in M.Of.
      Am mai vazut din astea. Pe bune, nu glumesc, pe timpul lui Nastase.

    • ribelalu zice:

     Prima rectificare de buget se poate face dupa 6 luni de la (aici nu mai sunt sigur)…adoptarea Bugetului sau inceputul anului. Atunci se vor redistribui banii catre salarii si pentru investitii sunt buni aia europeni.

 7. theo- nona zice:

  bunä ,

  astea sunt jocurile m,afiotzilor securisti, cu fundul ala rosu, si-a luat si diplomele,
  adicä le-a cumpärat

  dar uite lectzie, BONBO, escrocul santajist, a pusa la punct JUSTITZIA:

  SE JOACÄ CUM CANTÄ HOTZUL:

 8. cetina zice:

  De-a lungul timpului am observat faptul ca sunt jigniti si calomniati diversi politicieni competenti si capabili. Un exemplu in acest sens este si Voiculescu.

  • Sare'n Ochi zice:

   uai!!!!
   nu contesta nimeni faptul ca Voiculescu este competent. cu COMPETENTA si-a turnat rudele la Securitate, cu COMPETENTA a furat banii CRESCENT si cu COMPETENTA devalizeaza economia nationala de 22 de ani.
   😀 nu stiu cum se face de vine atata admiratie pentru un TIRNATOR numai de pe adresa de retransmisie de langa Jibert a Ochiului si Timpanului…

   • ceaikovski zice:

    are dreptate cetina. Cine a mai reusit asa de bine sa spele cetatenii pe creier?
    🙂 🙂
    Competenta este atributul lui Voiculescu (dar nu asta, altul…)
    🙂

   • cetina zice:

    Este dificil pt. dvs. sa intelegeti ca Voiculescu nu a colaborat cu fosta securitate, iar singurul colaborator a fost Basescu. In calitatea sa de ofiter de marina, Traian Basescu dadea informatii cu privire la starea de spirit a echipajului, temele de discutie abordate de membrii echipajului, activitatile si contactele pe care membrii echipajului le aveau in porturi, in timpul escalelor, activitati de contrabanda si specula, dar si despre eventuale aprecieri sau comentarii facute de membrii echipajului cu privire la conducerea superioara de partid si de stat.

 9. ceaikovski zice:

  1 EURO = 4.4463 RON
  http://www.cursbnr.ro/

 10. fanu zice:

  http://www.gazetadecluj.ro/citeste/5143-instanta-l-a-gasit-pe-paszkany-nevinovat

  am şi eu o întrebare. de ce oare SRI SAU DNA îl scapă pe chelu din vedere? CUM SE SCAPĂ ĂSTA DIN TOATE DOSARELE?

  SERVICIUL ROMÂN DE INFORMAŢII lucrează preferenţial sau DNA la fel are treabă doar cu cine vrea “clasa politică”?

  dacă este aşa cine mai slujeşte naţiunea română împotriva celor care dores răul României?

 11. Sare'n Ochi zice:

  Nastase isi bate joc de justitie si de opinia publica
  http://www.monica-macovei.ro/blog/?p=1198
  Inculpatul Adrian Nastase si avocatii lui au sfidat completul de judecata si au depus cereri repetate de amanare, fara sa aiba contestatii pe fond. Inculpatul Adrian Nastase nu are dovezi impotriva faptelor consemnate la dosar si atunci sugereaza instantei ca mai importanta e o sedinta de partid, decat audierea lui in sala de judecata, ridica exceptii de neconstitutionalitate, cereri de recuzare, amana procesul pentru ca din 5 avocati pe care i-a angajat unul lipseste etc.
  Inculpatul Adrian Nastase lanseaza chiar amenintari voalate la adresa judecatorilor, cand raspunde unei “intrebari” bine tintite: “Daca imi spuneti in baza carui text juridic as putea sa cer acest lucru, voi face acest lucru (declansarea inspectiei judiciare la ICCJ)”.

 12. ceaikovski zice:

  Doar in luna mai a acestui an, grecii au scos din depozitele bancare 5 miliarde euro de teama sa nu-si piarda economiile de-o viata.
  http://www.ziare.com/economie/banci-faliment/panica-in-grecia-oamenii-isi-scot-banii-dein-banci-si-ii-pun-in-cutii-de-valori-1111930

  Ce vorbeam Sare?!

  • ceaikovski zice:

   Asta este bulgarele de zapada. Sa le fie de cap, si noua de invatatura de minte. Nici nu ma gandesc cum se vor descurca cei cu credite la bancile grecesti, probabil insa ca daca bancile dau faliment… se vor bucura 🙂

  • Sare'n Ochi zice:

   ca-s tampiti. si numai asa si-o vor pierde. in locul statului elen as lua la purecat acesti bani – sunt convins ca vor fi surprize de economie subterana.

 13. doru cu motoru` zice:

  Populatia greciei ne „transmite„ un mesaj teribil. Ei isi scot euroii,si-i baga la ciorap,p`orma zic pas ! nu mai platim datoriile. Reintra pe drahme,da` au euroii pititi. Avantaj ei. Pe noi ne „linistesc„ guvernantii ca-i bine si la vara cald. Daca se duce euro la 4,6 tot asa va fi ?

 14. bun postu’, da’ atentie la calculele statistice, ca nu-s chiar aritmetica.
  e evident ca se manipuleaza cu sondaje, in primul rand prin alegerea esantionului dupa reguli arbitrare netransparente.

 15. doru cu motoru` zice:

  Coane, 🙂 ca sa-ti fac o mica bucurie,ca te stiu sensibil cu naturelul : http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12269638-opt-ong-uri-acuza-usd-fidesz-irarea-romaniei.htm 😀 😀 😀

 16. doru cu motoru` zice:

  si inca o „bucurie„http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-12265590-curtea-suprema-judeca-astazi-lea-termen-recursului-din-dosarul-coruptie-adrian-nastase-trofeul-calitatii.htm

 17. Sare'n Ochi zice:

  fiti atenti cine-l blocheaza pe Salygnyiul de la Educatie: „Nu sunt parte a procesului cu MECTS pe problema cotizatiilor sindicale. Din pozitia mea de secretar general nu am avut mandat de semnatura in instanta si nici in banca”, a declarat pentru HotNews.ro ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop. Acesta a mai spus ca stoparea retinerii automate a cotizatiilor sindicale direct de pe statul de plata al profesorilor membri sindicali s-a realizat „printr-un ordin semnat de trei ministri si care a dat exclusivitate unei firme pe program de salarizare. Acea firma cu programul de salarizare imi blocheaza mie acum posibilitatea organizarii Bacalaureatului si admiterii”. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12270005-liviu-pop-ministrul-interimar-educatiei-nu-sunt-parte-procesului-ministerul-educatiei-problema-cotizatiilor-sindicale.htm

  • ceaikovski zice:

   Se poate sa nu fie parte a procesului, dar sef de sindicat mai e?
   Ca imbecil s-a vazut deja, nu mai da link 🙂 🙂 🙂

  • ceaikovski zice:

   Siveco e divina, am inteles. Ca nu poate el organiza Bacul, sau ca nu-i poate plati pe profesori cu cat vrea el. sau ca nu poate incasa cotizatiile, ca dijma de la profi?
   In leg cu functia lui de secretar, sef de sindicat sau ce dreaq era, sa ne arate demisia. Pana n-o vad, nu cred.

 18. vendetta zice:

  Cred ca va ramane sa vedem la alegeri increderea de care se bucura reprezentantii USL, ai PDL si ceilalti. Cred ca USL va fi in top, macar pentru ca romanii vor vota impotriva PDL si UNPR.

 19. gioana vesela zice:

  Super tare si colajul si articolul cu stima.

 20. ceaikovski zice:

  Voi l-ati auzit pe Ponta in sedintele de guvern?
  Zici ca e in conferinta de presa. Vorbeste aiurea. Ce indicatii i-a dat lui pop ala, sa se pazeasca de atacuri, sa nu le ia in seama, etc. Numai aberatii vorbeste!

 21. doru cu motoru` zice:

  Usor mai dragilor, 🙂 ca n-o sa-i putem balacari cu viteza cu care vor gresi ei. Da` ne vom opinti,sa nu ramanem datori 😀 Coane sare, astazi m-am uitat cu o ciuda orecum potolita la primirea lotului de gimnatica feminina la Palatul Victoria. De la presedintie ,nema miscare???Ma gandeam ,uite ca Base nu le-a invitat!! Acu spre seara ,inainte de a ma „gara„ aflu ca lotul a fost si la Cotroceni !!! Au solicitat ,aloooooo,au solicitat o intrevedere cu presedintele!!!Normal ca diktatorul a reusit sa fie o gazda primitoare. Ma bucur pentru Presedinte, felicit pe antrenorii care nu au uitat ca Base le-a intins mana cand nu-i mai vroia nimeni. Multumesc gimnastelor pentru frumoasele clipe oferite noua. V-am dat la vesti bune,ca nici nu va mai zic nimic de cum au incheiat bursele.
  Numai bine 🙂

 22. ceaikovski zice:

  TRU despre Pontalac: „prim-ministru in turneu televizat” si „te duci la Traian Basescu sa-ti spuna ce se intampla cu moneda nationala, dar vrei s amergi tu la Bruxelles”.

  Bravo, TRU, de aia-mi place mie de tine! Esti inteligent!
  🙂

 23. brindusa zice:

  Las ca Baselu’ il contorizeaza si-i baga factura la prima curba! 🙂

 24. Barbu Mateescu zice:

  Observaţia celor de la „Curentul” pare tare. Problema este că oamenii mint – din diferite motive (nu-i poate verifica nimeni dacă s-au dus la vot sau nu, dar „dă bine” să zici că ai mers la vot şi mai ales „dă bine” să zici că ai votat cu cine a câştigat). Un fenomen similar, dar cu bătaie spre viitor şi nu trecut, are de-a face cu prezenţa la vot, care din Giurgiu până în Canada este „supra-estimată” cu 10-20%. Adică 10-20% din electorat spun că vin la vot, şi de fapt nu vin.

  • Sare'n Ochi zice:

   asta-i ca aia cand o gramada de oameni zic ca stiu – cand de fapt sunt habarnisti. cred ca-i vorba de o anumita rusine a faptului ca poti fi considerat altfel daca nu faci cam ceea ce face toata lumea. ori o incercare de a scapa cat mai rapid de chestionare. am avut o experienta interesanta cautand campul de batalie de la Waterloo, chiar in localitatea cu acelasi nume. l-am intrebat pe un (elev de liceu, parea) daca ma poate ghida si mi-a raspuns ca el este elev, habar nu are. exact asa a inceput – sunt elev. asta era o scuza pentru ignoranta?

 25. ribelalu zice:

  Buna ziua prieteni!
  Datorita unor motive independente de vointa lui, Victor este nevoit sa lipseasca vreo cateva zile. Voi incerca sa fac eu pe gazda si sper sa nu se simta prea mult lipsa titularului.

 26. liviusuciu zice:

  domnule hurezeanu,
  fac parte dintre cei care va ascultau pe dvs si pa altii, in „epoca de aur”, vorbind de la microfonul europei libere. la vremea respectiva, reprezentati, alaturi de ceilalti, o raza de speranta pentru noi cei care traiam in spatele cortinei de fier.
  dar, din pacate, intre timp, s-au schimbat multe, iar astazi coloana vertebrala a dvs s-a plasifiat extraordinar de mult. va doresc mult succes pe drumul pe care este evident ca mergeti in aceasta perioada. va doresc, de asemenea, sa va pastrati directia impotriva tuturor evidentelor si a bunului simt. pentru mine, insa, ati devenit nefrecventabil.
  succes!

 27. Pingback: Despre cum insondabilitatea românilor ne spune că Crin (sic!) Antonescu rămâne isterie (pardon, istorie) | Sare'n Ochi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.