Despre cum insondabilitatea românilor ne spune că Crin (sic!) Antonescu rămâne isterie (pardon, istorie)

tragem la aceeasi caruta

Mai tragem la aceeași căruță?

În sfârșit am avut și eu timp să mă uit peste datele furnizate de către sondajul Agenției de Rating Politic. Ca de obicei rămân crăcănat (vorba fraților de peste Prut), adică mirat până la căderea fălcii când văd cât haos și lipsă de corelare logică (cred că debusolare este cuvântul) există în răspunsurile pe care respondenții le dau. Astfel, deși în mod corect 68,3% dintre români au început să realizeze, în mai puțin de un an (anul trecut erau doar 51,4%), că țara se duce de râpă sub așa-zisa guvernare a grupului infracțional organizat care și i-au pus la vedere pe prim-plagiatorul Victor Ponta și chiulangiul repetent Crin Antonescu, tot cu ei ar vota “duminica viitoare” “dacă ar fi alegeri” în proporție de 56,2%. Aceiași asistați mintal care ar vota Uniunea Social Liberală apreciază în proporție de 61,7% că apartenența României la UE este benefică. Dar ar vota majoritar cu indivizii care au încercat tentativa de lovitură de stat de astă vară și care urlau cu spume la colțul gurii că “Iuropa să nu se amestece în treburili noastre interne”!

Ori respondenții sunt proști de bubuie, ori eșantionarea este făcută după metoda descrisă în materialele Sondaj hilar cu Institutul Turambar, Sondajul hilar cu Institutul lui Turambar se-ntoarce, lovește din nou, Și anul acesta s-au făcut sondajele de nu se mai vede Voiculescu din lanul de admirație – și-or mai și alte materiale de gen pe acest blog despre CCSB, institutul finanțat de banii turnătorului propriei sale familii la Securitate Dan FELIX Voiculescu. Chiar îmi face plăcere să mă auto-citez din ultimul material (nu s-a schimbat nimic față de exact luna mai a anului trecut:

 • “Ce susțin sondorii de opinie angajați la Institutul Hilar Turambar (CCSB) pe banii devalizatorului economiei naționale ai turnătorului FELIX? Că românii sunt atât de distruși moral (și proști și îngălați sufletește precum cei care interpretează astfel de sondaje) încât sunt înnebuniți să-i placă/prefere pe infantilii obraznici, pe șmecherii de Capitală, pe chiulangii buhăiți în nemuncă, pe turnătorul la Securitate al propriilor rude, cu toată gașca cu care aceștia se perindă prin fața națiunii pe post de guvern (atât pe față, cât și din umbră): plagiatori, hoți, devalizatori, șantajiști, incompatibili, șmenari șamd.”

Revenind în zilele noastre, deși se declară nemulțumiți de prestația infantilului plagiator și mitoman Victor Ponta în proporție de 32,2% (alți 36,2% sunt semi-nemulțumiți – probabil încă mai au linte-n bliduț și bani de tocat din alocația copilului), românii își păstrează preferința pentru USL în proporție de 56,2%. Cred că băieții încă nu cuplează, nu le-a căzut fisa, că între Victor Ponta și Uniunea Stalinist Leninistă există o legătură. Că plagiatorul mitoman conduce România de aproape un an în numele și beneficiul celor din USL și în deserviciul întregii Românii.

Aici este vorba, în primul rand, despre infantilism politic. Să vă dau un exemplu – deși “au trecut anii ca norii pe șesuri”, românii au în continuare cea mai mare încredere în guvernatorul BNR, Mugur Isărescu (62,4%) – deși domnia sa este ca apa sfințită (asta ca să nu fiu rău). Apoi intervine din nou plăcutul șmecherilor parveniți cu papagal: Isărescu este urmat de Sorin Oprescu (55%), Victor Ponta (50,7), Regele Mihai (50,6), Klaus Johannis (44%), Crin Antonescu (35%), Mircea Geoană (32%) și fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu cu 30%.

Însă de la încrede la intenția de vot, votu-i în continuare dat pe mititei. Adormitul neamului, Crin Antonescu ar fi votat cu 42,3% – mai mulți decât au încredere în el (cum dracu să-i dai votul unui în care nu ai încredere? E ca și când ai da codul PIN la borfași), dar mai puțini cu 14% decât ar obține USL, formațiunea care cică l-ar propune ca candidat (am păstrat cacofonia de rău și-al dracului ce sunt!). Pentru mine este clar că PSD este pe cale de a da cu flit PNL – au fost niște buni tovarăși de drum și o excelentă coadă de topor pentru a tăia orice inițiativă de dreapta în România.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Despre cum insondabilitatea românilor ne spune că Crin (sic!) Antonescu rămâne isterie (pardon, istorie)

 1. theo zice:

  ce asemänare, dar catarul este totusi mai drägutz.

 2. ribelalu zice:

  Coane, daca te uiti cu atentie o sa vezi ca in ultimul sondaj al lui Turambar „lipseste” o intrebare fundamentala: „Cata incredere au romanii in Justitie”

 3. uzum zice:

  Respondentii sunt prosti de bubuie.

 4. theo zice:

  sunt comandate, de gunoiul romanilor cel mai mare,
  un mizerabil securist si mafiot .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.