Vin extratereştrii! Antonescu e deja aici!

de Dan Ielciu

Citesc despre un avertisment al oamenilor de ştiinţă de la Academia de Ştiinţe din Regatul Unit. Zic oamenii de ştiinţă că guvernele lumii ar trebui să pregătească un plan de acţiune coordonat pentru o eventuală întâlnire cu civilizaţiile extraterestre. Şi nu garantează că extratereştrii vor fi prietenoşi. Eu, de când am auzit că Antonescu a fost pe la Parlament în urmă cu circa o lună, şi de când sus numitul s-a încârdăşit cu turnătorul Voiculescu, sunt pregătit pentru orice. Nu mă mai miră nimic. Să vină, deci!

P.S. Guvernele lumii ar face bine să nu se bazeze pe Guvernul României pentru un plan de acţiune coordonat, că ăştia nu-s în stare să se coordoneze între ei, darămite cu alţii.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Vin extratereştrii! Antonescu e deja aici!

  1. ErRon zice:

    Imi place cum scrii, la fel cum imi place si Octavian Hoandra.
    Ceea ce nu-mi place la nici unul dintre voi, este acest pesimism, lipsa sperantei nenorocitei aleia de luminite!
    Da, stiu, cei care conduc acuma tara sunt niste dobitoci, nu-i mai alegem!
    Cu psd-ul am o rafuiala personala, in afara faptului ca vad in ei pcr-ul!
    Dar, totusi, chiar nu exsita nimeni?
    Imi place Voiculescu pentru faptul ca investeste bani in copiii si tinerii talentati ai acestei tari, intru pe blog-ul lui si-mi place cum scrie, imi place ca se implica si stie si poate sa faca lucruri. Imi place si Crin cum vorbeste. Faza cu repetentia in facultate mi se pare draguta, nu de conadmnat! S-a adaptat conditiilor de atunci.
    Bun, tu zici ca nu-s buni nici astia!
    Dar cine?
    Zi-i, fa lobby pentru cei care crezi tu ca sunt buni, hai sa incepem sa cladim ceva, ca oricum vor fi alegeri, unii tot vor iesi, ca mergem noi la vot, ca nu!

    • dan ielciu zice:

      Buna intrebare, indreptatita. ErRon, uite cum am sa votez eu de acum inainte: voi vota omul, indiferent de partidul din care face parte. Pana la urma conteaza calitatea omului trimis acolo, nu neaparat partidul din care face parte. Povestea cu platforma politica e doar o abureala, caci, ai vazut, oricum nu respecta nimeni nici un program. Pe noi ne-au tinut captivi in votul pe partide, dar pe liste, la loc de frunte, figurau mai degraba escroci si nemernici decat oameni onesti; nu conteaza partidul, toti au facut la fel. Asadar, voi vota omul, indiferent de partid, si apoi il voi urmari: daca sunt multumit de cum ma reprezinta il mai votez, daca nu, nu. Cam asta mi-am propus pentru viitoarele alegeri.

  2. ErRon zice:

    Dan Ielciu, concret!
    Dintre toti astia de Cluj, pe cine ai mai pune stampila?
    Ca eu, pe nimeni!
    Mi-a placut Radulescu, ca, vorba aia, e doctor, e destept, dar l-am vazut la NCN vorbind depre invatamant si am inceput sa-l detest!
    Am pus stampila pe geoana, cu scarba, doar pentru a-l evita pe base.
    Alta data am pus pe iliescu, pentru a nu pune pe vadim.
    De ce mama naibii avem de ales, intotdeauna, raul cel mai mic??
    De ce naiba, nu e ca in basmele noastre populare, sa-l alegem pe cel bun si sa dam de pamant cu cel rau?
    Mi-a placut Mircia Girgiu, cat era independent. pdl-ist, nu-mi spune nimic.

    • dan ielciu zice:

      ErRon, nu prea am pe cine stampila dintre cei din Cluj. Nu-i iau pe fiecare in parte la analizat, ca nu am timp si nici dispozitie pentru asa ceva. Dar, nu, nu merita votat nici unul. Prin urmare, intr-o asemenea situatie imi voi anula votul. Eu am votat cu Basescu, nu cu Geoana, tot din considerentul raului mai mic. Totusi, pana la urma ar trebui sa intelegem un adevar, anume ca nu exista candidatul perfect, ca fiecare vine in fata noastra cu bunele si relele lui, ca tot omul. In rest e propaganda electorala, care ti-l arata mai bun sau, dimpotriva, mai rau.

  3. Pingback: Să zicem că ești un idiot. Și să zicem că ești membru al Parlamentului. Dar asta înseamnă deja că mă repet. (Mark Twain) | Sareinochi's Blog

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.