Luați monedă din Botswana de la Ponta

Basescu-da-la-lopataÎn 12 decembrie, odată ce s-a văzut cu sacii urcați în căruța Majorității Parlamentare Covârșitoare de către asistații mintal care au votat cu Uniunea Stalinist Leninistă, Prim Plagiatorul Mitoman al României, Che Gargara, le arată moneda botswaneză în care s-a decis el că va mări salariile bugetarilor în 2013. Prim Plagiatorul Mitoman Victor Ponta a fost întrebat, miercuri, dacă salariile vor fi înghețate în 2013, în condițiile în care Guvernul a aprobat un proiect de ordonanță de urgență prin care au fost prelungite și în 2013 o serie de măsuri de austeritate adoptate de guvernele anterioare. „Haideți să lămurim un lucru” – s-a arătat dintr-o dată matur Imaturul Penal și Mitoman al României – “Noi ne-am obligat și ne-am ținut de cuvânt să reîntregim salariile, și inclusiv majorarea de la 1 decembrie este acoperită, chiar și in lipsa bugetului (bla-bla-bla – glumițele obișnuite ale mitomanului infantil) Alte măriri de salarii… nu ne-am obligat și probabil că vor fi făcute numai punctual acolo unde se economisesc resurse din alta parte”.

  • PAUZĂ DE PUBLICITATE: Potrivit unui proiect de OUG aprobat de Guvern , au fost prelungite și în 2013 restricțiile privind acordarea de tichete de masă, tichete-cadou sau de vacanță bugetarilor, indemnizațiile lunare ale revoluționarilor, gratuitățile în transportul feroviar și angajările în sectorul public.

Deci, Che Gargara a anunţat că nu sunt bani nici pentru drepturile profesorilor. Măi, măi! Dar pe când era în Opoziție și ținea revoluționarii în ger să-și verse mucii prin piețele Patriei pe la începutul acestui an (mai precis, în 9 martie anul curent – adică 2012 pentru curentații mintal care au votat USL), Che Gargaragiul se batea cu pumnii în pieptu-i de vajnic apărător al celor oropsiți de soartă și clama: “Sprijinim Guvernul dacă vine în Parlament cu modificare legislativă de creştere a salariilor.” Vorba amicului său Sebastian Ghiță: “bă, o fut pe mă-ta”, anunţul cu lipsa de bani și cu austeritatea este similar cu un altul, făcut de alt guvern (care a și fost debarcat între timp) – și l-ați folosit ca pretext pentru o grevă a foamei declanşată de o profesoară intens mediatizată la tembeliziunea turnătorului propriei sale familii la Securitate Dan Felix Voiculescu. Atât turnătorul cât și fomista foamei (nu grevista, că o făcea pe banii Varanului!) sunt azi parlamentari ai Uniunii Stalinist Leniniste. Au fost aburcați pe listele uniunii grupului infracțional organizat impropriu numit Majoritate Covârșitoare Parlamentară și curentații mintali i-au votat. Acum nu guiță nici un pâs despre drepturile profesorilor, tăiate de către Guvernul Prim Plagiatorului Mitoman al României. Li s-a înecat revolta în șampania victoriei lipsei de bun simț asupra României.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

35 de răspunsuri la Luați monedă din Botswana de la Ponta

  1. Reddog zice:

    Salut Victor !

    Desi tot ce se intampla ma afecteaza, totusi nu ma pot stapani sa nu rad de asistatii mintali care au votat ca oile USLamul ! Unii au inceput deja sa injure USL ! He-he ! Pentru dobitocii, trogloditii si asistatii mintali care au votat USL in draci, futand – pentru a cata oara ??? – viitorul nostru si al copiilor nostri, nu am nici un fel de mila ! Asta au vrut, asta au !
    La pensionarii care i-au votat le doresc sa li se lungeasca gatul barem vreo 6 luni dupa postasul ce le aduce pensia ! Dorinta valabila si pentru asistatii sociali, care isi asteapta banii prin crasmele patriei ! Sa le iasa votul pro-USL pe nas ! Asta le doresc !

  2. Ca să nu zică nimeni că mă exprim neacademic eu îl copiez pe Reddog cu virgulă și punct.
    Mi-ar plăcea să am o altă clasă politică, ca tine, dar cum speranța este mică îmi zic că asta este vrerea Domnului. 😆

  3. EuCuMine zice:

    O sa le dea Mondialu’ moneda Botswanei pe toate orificiile. Va fi greu si pentru noi astialalti, dar cat timp avem o tzarisica de gras pus deoparte ne va fi infinit mai usor decat dobitocilor pomanagii si hipsterilor corporatisti or otherwise (aia de-au stat la calduric-acas’ pe 9) far’ de-un chior in buzunare (cum sunt majoritatea).

  4. Sare'n Ochi zice:

    poporul nu are discernământ
    Pentru concluzia asta era suficient un raport de audiență. Poporul îi votează zilnic cu telecomanda pe Măruță, Capatos, Gherghe, Moculeasca și suspină după Ceaușescu. De ce ar fi devenit brusc înțelept în zi de alegeri? Duminică, poporul ne-a contrazis, cei pe care noi îi consideram simboluri ale corupției sunt speranțele de mai bine ale oamenilor. O succintă listă a câtorva nume grele, pe care românii și i-au dorit în frunte: Viorel Hrebenciuc, Verestoy Attila, Gabriel Oprea, Gigi Nețoiu, Dan Șova, George Becali, Sorin Roșca Stănescu, Dan Voiculescu, Sebastian Ghiță, Ioan Ghișe, Victor Ciorbea, Petre Roman, Elena Udrea, Nini Săpunaru, Miron și Manuela Mitrea, Bogdan Niculescu-Duvăz, Varujan Vosganian, Liviu Dragnea, Vasile Blaga și lista e foarte lungă. De ce îi aleg oamenii pe oamenii ăștia? Ce speră să se întâmple, ce își imaginează?
    Nu ține nici scuza că n-ai pe cine vota. Nu peste tot, dar au exista și niște propuneri mai mult decât decente. Adrian Papahagi a fost respins pe ultima sută, la o redistribuire controversată, din care a câștigat Blaga. Gabriel Biriș n-a fost pe placul bucureștenilor. Nici criticul Alex Ștefănescu, al cărui afiș, în care povestea că a scris 20 de cărți, l-am văzut lipit pe un coș de gunoi. Destin de intelectual. Nici despre Mihai Neamțu nu se poate spune că nu e peste media clasei politice, chit că el a pierit pe limba lui.
    http://blog.webphoto.ro/politica/lectia-pe-care-andreea-paul-o-da-barbatilor-din-ard/

  5. ceaikovski zice:

    Am auzit-o la tv pe vaca aia de androneasca, cum explica ea calm, ca iarna e al 4-lea anotimp, ca ce sa facem, asta e situatia, iarna ninge, e viscol, ger, etc. Sa fim calmi, sa privim lucrurile asa cum sunt, ca nu e iarna prima oara in Ro.
    Mi s-a facut BRUSC DE LAMAI! Pai pastele-ma-sii, iarna trecuta si alilata, nu era la fel? Atunci de ce urlau pe toate canalele ca Boc e de vina, ca MRU e vinovat, ca Base care a pus premierul e vinovat de iarna, de viscol, de ger, ca moare lumea de frig, UNDE E SPARGATORUL DE GHIATAAAAA, unde e SMURDUUUUU, unde e armata sa ne dezgroape de sub nametiiiiiii, lumea moare de foameeee, n-au nici apaaaa…
    Bai, sa te aia in capul lor de lepre?

    • Sare'n Ochi zice:

      exact. acestia sunt imputitii care s-au folosit de antenele turnatorului Voiculescu sa scoata curentatii mintal in strada. acuma sunt pe mucles inainte – doar, doar nu se observa cat sunt de incompetenti.

  6. Liana zice:

    Era de asteptat sa se intample asa. Si asta e doar inceputul. Mie nu prea imi pasa de asistatii lor si de revolutionari, dar ma intereseaza cam cum vor umbla la bani. Si din cate imi dau seama vor umbla. Marirea impozitelor si taxelor locale e doar inceputul. Dar procentul la educatie era important. Astia or sa ne ia 4 ani din viata de aiurea. Sau poate mai putin.

  7. observator zice:

    Urmeaza ca BOR sa-l declare sfant pe Ion Ilici Ialomiteanu pentru minunile savarsite astfel ca dupa trecerea in nefiinta sa fie posibil pelerinajul la moastele celui mai iubit fiu al poporului ,,intemeitorul democratiei originale ce-a fost desavarsita in dumineca orbilor de cei ce au un neuron sub inteleapta cooprdonare a celui mai votat plagiator,,
    Tov Iliescu sper ca sunteti multumit in sfarsit democratia originala a invins la sate si orase

  8. ceaikovski zice:

    Fratilor, eu am inteles, ca si voi, ca romanul nefacand diferenta intre cinste/onoare/onestitate si furt/plagiat/minciuna/necinste, voteaza pe banda pe cei care ii SEAMANA! Adica hoti, infractori, plagiatori, mincinosi, corupti. Daca poporul arata asa, cum sa il punem sa voteze altceva, ceva ce el nu intelege??

    Ponta a recunoscut ca e plagiator si ca asa sunt la noi, astia, infractorii, mai votati. Un premier face asemenea glume… Fara cuvinte.
    Ok, dar una e ce rahat face poporul si alta e ce faci tu ca STAT. Ca natiune, ca stat, care ai pretentia sa fii oarecum respectat, etc, sa numesti la conducerea guvernului un plagiator, mincinos, inseamna sa arati intregului mapamond ca ACESTEA SUNT VALORILE TALE, pe astea le promivezi, in astea crezi, in astea ai incredere.
    Nu pot sa concep, ca Ponta va fi desemnat premier, chiar nu pot!

  9. ceaikovski zice:

    Victor, ce reprezentativitate are un parlamentar usl, votat de din ce in ce mai putini oameni? O sa ajunga un parlamntar pe bani grei, sa reprezinte 100 de oameni. Adica ne putem astepta si la reprezentarea ku-klux-klanului, a rasilor in cap, a orbilor, a vanzatorilor de ace brice si …?
    De ce nu se trece la sfatul batranilor? Ne impartim in caste, triburi, sau cum o fi si trimitem cate un reprezentant sa conduca tara. Ce mama dracului ne mai omoram sa cheltuim atatia bani cu campaniile?

    • Sare'n Ochi zice:

      se poate ajunge aici mai ales cand exista mult prea multi puristi care zic ca nu vin la vot. de ce dracu puristii nu s-au adunat in 2 luni sa-si propuna sa trimita cate un independent in parlament – nu stiu.

  10. Valentin zice:

    Base ar fi cazul sa-si dea demisia. Epoca lui e incheiata, absolut toate reformele au esuat. Nu as spune ca din cauza lui, mai degraba a poporului.
    L-am sprijinit pana acum aproape in tot ceea ce a facut, dar gata.
    Dar acum serveste doar pe post de paratraznet, de bataie de joc si de credibilizare a uniunii infractorilor numita USL.
    Base, game over! Demisia!

  11. Valentin zice:

    Pe de alta parte poate Basescu asteapta sa se erodeze astia.
    Eu mi-as da demisia in locul lui, nu inseamna insa ca ar fi si varianta cea mai inteleapta.
    Mai bine as fi mai putin categoric.
    Nu vad nici o posibilitate de iesire din situatia actuala iar eu in iepuri scosi din joben nu am crezut niciodata.
    Deci sunt sceptic dar nu inseamna ca o sa-l injur pe Basescu ptr ca nu face cum as face eu.

  12. ceaikovski zice:

    In primul rand, ar trebui sa demisioneze de la conducerea pdl, rahatul cu ochi, blaga, marele organizator, marele buldog, omul care nu a reusit sa progreseze de la nivelul muhaia in toti anii astia. Care n-a adus nimic, nici o plusvaloare pdl-ului. ZERO barat.

    Si nu zi vorba aia, cred ca sa si vrea nu poate demisiona Base, cred ca „unii” il considera unica garantie ca USL n-o vireaza spre extremism…
    Mai avem putin de asteptat, daca e sa ma iau dupa o postare de-a lui Laza pe fb…

  13. ceaikovski zice:

    UDMR nu va fi cooptat la guvernare, deci vom avea GUVERNUL GRIVCO.
    Macar un pic de decenta, sa aiba si uselistii astia, de ce nu l-au propus pe Voiculescu premeir?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.