Numai bou-i consecvent

Ultimul referendum organizat în România a fost în anul de grație 2009 – o eternitate de timp pentru scurta memorie a poporului consumator de Antene securistice. Acel referendum a fost validat, în pofida îndemnurilor publice la boicot adresate nu numai de către Adrian Năstase, pe atunci doar pușcăriabil, nu pușcăriaș, ci și de către Ion Ilici Iliescu, ba chiar și Călin Popescu Tăriceanu. (oricum au avut grijă să se șteargă la fund cu rezultatul valid al poporului suveran, reprezentanții parlamentari ai acestuia – iar acum au neobrăzarea să ne cheme să le validăm lovitura de stat?) Dar să-l ascultăm pe Năstase, că grăia bine:

  • „Ce vreau să repet nu e legat de alegeri, ci de referendum. Adică despre acel eveniment inventat de Băsescu pentru a deturna campania electorală.”Adrian Năstase, 2009
  •  „Părerea mea despre toată această mascaradă o cunoașteți. Asistăm la un simulacru de democrație participativă, la un referendum aberant, fără finalitate.”Adrian Năstase, 2009
  •  „Acest referendum constituie o fraudă morală, o sfidare la adresa spiritului legii. Traian Băsescu s-a folosit de această tema pentru a-și face campanie…”Adrian Năstase, 2009

Agramatii Uniunii Stalinist Leniniste – proba de limbă. Dacă era limba de lemn a lui Ion Ilici Iliescu, greșeala era admisibilă.

Agramatii Uniunii Stalinist Leniniste – proba de limbă. Dacă era limba vârâtă în dosul propriilor lideri, să li se pară că levitează, greșeala era admisibilă.

Acum că tot e la modă printre fanii Uniunii Stalinist Leniniste să-și pice Bacalaureatul summa cum laude (dovadă: agramatismele de tot felul, tipărite și afișate), să încerc să le fac o analiză pe textul pus cu atâta generozitate la dispoziție de către Însuși El Cel Care A Fost Adrian Năstase:

Eveniment inventat. Păi despre invenție vorbim și noi cei care boicotăm lovitura de stat dată prin intermediul unor parlamentari cumpărați ca vitele la Obor pe banii lui Dan FELIX Voiculescu. Golanii politici ai Uniunii Stalinist Leniniste au inventat un referendum prin care să-și valideze toate încălcările grosolane ale Legii cu ajutorul cărora au dat o lovitură mortală democrației (de la subtilizarea Monitorului Oficial, la mătrășirea celor doi președinți ai camerelor Parlamentului, la schimbarea Avocatului Poporului în avocat al puterii, până la demiterea președintelui). Pentru noi prioritare în guvernarea infantilului GRIVCO erau: indicii economici, locurile de muncă, stabilizarea leului, stimularea muncii – nu circul prin care se încearcă preluarea ne-democratică a puterilor în stat.

Mascaradă, simulacru de democrație participativă, referendum aberant. Deci, în nici un caz nu vorbim despre o cerere de judecată din partea poporului (doar și cenaclistul USL Victor Socaciu s-a pronunțat că poporul este prost și nu are competențe referendare: „Nu e de competența românilor să decidă dacă vor Parlament unicameral sau bicameral. E o chestiune de elită” – elita fiind el, zdrăngănitorul Cenaclului Flacăra!?). Vorbim despre e o mascaradă și un simulacru de democrație participativă. Exact asta afirm și eu, numai că în anul 2012 și despre tentativa Uniunii Stalinist Leniniste de a-și valida prin referendum lovitura de stat. Despre referendumul validat din 2009 rămâne întrebarea: de ce nu a fost pusă în aplicare voința poporului suveran, înainte de  fi convocat acest popor pentru a fi întrebat despre alte cele? Poporul suveran în beția de putere a liderilor Uniunii Stalinist Leniniste este doar o mașină de vot, o unealtă prin care își fac mendrele?

Fraudă morală, sfidare la adresa legii, campanie electorală. Desfre sfidarea legii le-au tot vorbit acestor golani politici toți liderii europeni (de stânga, de dreapta, de centru), dar ei s-au făcut că aud cu o ureche pentru a le ieși pe cealaltă. În fața celor din Europa își umpleau pantalonii de respect, veniți în țară țineau să ni-i umple pe ai noștri – în speranța că nimeni nu va băga de seamă dublul discurs. Nu le-a ținut figura. Și asta se vede din faptul că, pe valul de rahat deversat din vindanjele mass media din subordine, au sperat să-și facă campanie pentru alegerile din toamnă atunci când au declanșat lovitura de stat cei care-i păpușează pe Che Gargara și Crizel Antenescu. Au sperat că se pot folosi politic de valul de antipatie față de Traian Băsescu pentru a contoriza în dreptul lor un val de simpatie populară. Numai că rahatul aruncat în ventilator le-a explodat în față odată cu reacția dură pro-democrație, pro-reguli, pro-respect față de legi a liderilor europeni și americani. Și, mai cu seamă, a presei internaționale (aia cică cumpărată de Băsescu).

  • „În fața acestei înșelătorii pe care o face Traian Băsescu pozitia mea nu poate fi decât una singura: nu voi participa la această mascaradă; nu mă voi înregistra ca prezent la referendum, nu voi lua cele două buletine de vot. Îi sfătuiesc pe toți cei care gândesc la fel, pe toți cei care s-au săturat de abuzurile, de prefăcătoria și de jocurile murdare ale lui Traian Băsescu să facă același lucru – sa nu participe la referendumul-jucărie al președintelui-jucător.” – Adrian Năstase, 2009

Acestea fiind zise, în fața acestei înșelătorii pe care o face Uniunea Stalinist Leninstă, poziția mea nu poate fi decât una singurș: nu voi participa la această mascaradă; nu mă voi înregistra ca prezent la referendum, nu voi lua buletinul de vot. Îi sfătuiesc pe toți cei care gândesc la fel, pe toți cei care s-au săturat de abuzurile, de prefăcătoriile și de jocurile murdare ale lui Victor Ponta, Crin Antonescu și ale celor care-i păpușează din umbră în interesul lor personal, să facă același lucru – să nu participe la referendumul-jucărie al Uniunii Stalinist Leniniste. (ghilimelele și trimiterea la autor se subînțeleg – dacă nu, am făcut aceast îndemn după o legea valabilă în perioada în care și Victor Ponta avea voie să-și plagieze lucrarea de doctorat).

PS: apropos de primul link: nu-l accesați, veți da peste un idiot util de-al lui Dan FELIX Voiculescu care mimează independența. Atâtata tot că echidistanța lui este egală cu distanța dintre vârful buzelor sale în timp ce limba i se plimbă frenetic în culcușul aromitor-răcoritor dintre fesele Varanului. Adică: zero.

DOVADA LOVITURII DE STAT: Un document obţinut în exclusivitate de Evenimentul Zilei, semnat de Victor Ponta (PSD), Daniel Chiţoiu (PNL) şi Daniel Constantin (PC), arată că liderii USL sunt „de acord, în principiu” cu lista obiectivelor propuse de Consiliul Naţional al Societăţii Civile (CNSC), printre care şi desfiinţarea Curţii Constituţionale, ANI, DNA şi CNSAS.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

47 de răspunsuri la Numai bou-i consecvent

  1. Mih. zice:

    Servus!

    „Document EXPLOZIV. DOVADA LOVITURII DE STAT: Ponta se angajează să desfiinţeze DNA şi Curtea Constituţională”

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/usl-dovada-loviturii-de-stat-document-993683.html

    • Sare'n Ochi zice:

      😀
      multumesc
      l-am dat si in material la dovada loviturii de stat.

      • Lupuș zice:

        Prin modificarea Constituție, în viitor, urmează ca atribuțiunile de control al constituționalității legilor să treacă în competența ICCJ, care nu este un organism politic, precum actiualul CCR.
        Unde este lovitura? Poate v-ați lovit voi la cap!

      • Nae Camionagiul zice:

        Asta nu-i zdravan la cap! Iar PontAnescu nici atat…
        Mircea Dogaru, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), a recunoscut cu nonşalanţă acordul încheiat cu USL şi “obiectivele imediate” pe care Puterea s-a angajat să le îndeplinească: “Da, susţinem desfiinţarea Curţii Constituţionale, DNA, ANI şi a celorlalte instituţii inutile care fac şantaj politic. Curtea Constituţională dublează Înalta Curte, DNA-ul dublează Parchetul General, sunt inutile, sunt nişte false instrumente ale democraţiei. Curtea Constituţională nu este decât un instrument politic şi este o aberaţie să fie deasupra preşedintelui şi a Executivului. Dacă vom continua aşa, ne întoarcem în anii 50, la cea mai pură esenţă stalinistă”
        Dogaru susţine că USL-ul a început déjà să pună în practică o parte din obiectivele menţionate în acord: “Suntem peste 50 de asociaţii şi organizaţii care am semnat acest acord. USL şi-a dat acordul de principiu pentru toate punctele şi urmează ca fiecare sindicat şi organizaţie să aibă un dialog separat pentru implementarea punctelor pe care le-a propus fiecare. Unele au început deja să fie puse în practică”
        Întrebat ce crede despre reacţia pe care oficialii de la Bruxelles o vor avea faţă de aceste obiective, preşedintele SCMD s-a dezlănţuit la adresa occidentalilor. „Uniunea Europeană este moartă, un spanac de expresie germană manipulat de ruşi. Ea s-a îndepărtat definitiv de obiectivele iniţiale, cea mai rămas acum din UE nu este decât o adunătură de gangsteri. Noi nu trebuie să fim slugile lor, pentru că avem resurse şi fără noi nu se poate. De unde atâta preocupare? Te pomeneşti că nu mai poate căuta baba Dochia găina de ou, de atâta grijă faţă de Uniunea Europeană”, ne-a declarat Mircea Dogaru.

      • Nae Camionagiul zice:

        Plagiatorul sustine ca documentul avea doar o pagina si ca celelalte nu sunt ale lui.
        http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12885920-victor-ponta-documentul-semnat-usl-contine-singura-pagina-restul-paginilor-nu-nicio-legatura-acordul-nostru.htm
        Din nefericire pentru el, Dogaru a recunoscut ca documentul a fost acceptat in totalitatea lui de catre liderii USL.

        • Sare'n Ochi zice:

          Vorba unui amic: Fenechiu: „stenogramele noastre aveau doar cateva pagini, restul le-a pus altcineva”. Ponta: „acordul de desfiintare a statului de drept avea numai o pagina, restul le-a pus cineva”. Antonescu, in noaptea de 29 iulie: „in urna erau numai 3 voturi, restul le-a pus cineva”…

  2. ribelalu zice:

    Salutari din concediu, tuturor!
    Coane, e scris pe limba lor, altfel nu ar intelege. E limba prostilor, repetantilor si a celor care copiaza.

  3. bidon113 zice:

    O singură obiecţia am la cele scrise de tine: gunoaiele de parlamentari s-au fost cumpărate pe banii lui felix voiculescu, ci pe banii noştri, pentru că „banii lui” sunt furaţi de la noi, de la popor.

  4. bidon113 zice:

    Porcărie de calculator.. Asta am vrut să scriu:
    O singură obiecţie am la cele scrise de tine: gunoaiele de parlamentari n-au fost cumpărate pe banii lui felix voiculescu, ci pe banii noştri, pentru că „banii lui” sunt furaţi de la noi, de la popor.

  5. Evanghelista zice:

    Alta manipulare grosolana a fost demascata: Turcescu nu este colonel. Cica, e o regretabila eroare: «Petiția dumneavoastră adresatăministerului apărării naționale, înregistrată la numărul M. 1141 din 22.06. 2012 a fost finalizată de comisia constituită pentru verificare modului de acrodare a gradelor și înaintare în grad a ofițerilor în rezervă. Vă aducem la cunoștință, că în urma verificării efectuate, ordinul prin care vi s-a acordat gradul de locotenent-colonel (în rezervă) a fost revocat»
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/mapn-recunoaste-ca-a-fost-o-eroare-in-cazul-turcescu-colonel-993698.html

  6. snapshot zice:

    il ascult pe Dogaru acum si ma crucesc. nu mai e putin si vedem hoardele lui zilnic pe strazi. de-aia eu BOICOTEZ:

  7. Daniel Neciu zice:

    Documentul prin care liderii USL se angajează să desfiinţeze Curtea Constituţională, Direcţia Naţională Anticorupţie, Agenţia Naţională de Integritate şi Consiliul Naţional de Studiere a Arhivelor Securităţii se ridică până la un act de trădare naţională. Cu acest document, USL se plasează în afara jocului democratic legitim şi devine principalul adversar al intereselor României. În aceste condiţii, boicotarea referendumului devine o datorie civică.
    http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/tradarea-romaniei-271626.html

  8. Sare'n Ochi zice:

    santajistii USLinosi:
    Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă (PDL), afirmă că Victor Ponta şi Crin Antonescu i-au făcut o „propunere mârşavă”, respectiv i-au promis „o viaţă liniştită” dacă nu îi îndeamnă pe arădeni să nu meargă la referendum, edilul afirmând că a perceput mesajul ca pe un şantaj, potrivit Mediafax.
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/falca-ponta-si-antonescu-mi-au-propus-viata-linistita-daca-nu-indemn-oamenii-sa-nu-mearga-la-vot-271625.html

  9. tays zice:

    Fratilor tara wsta oare nu are servicii de spionaj si contraspionaj habar nu am cum se numesc,ptr a preveni cea ce vor sa faca vinzatorii astia de tara ,sint totusi cu buca fina fa dau declaratii si spun cea ce vor sa faca ma refer la uslasi ,Baaaaaá Pwvel corut unre esti cu ,colegii tai ca sint sigura ca mai lucrati si acuma,oare si tu esti comunist cea ce ai scris in cartile a fost minciuna ca sa te imbogatesti prij vinzarea cartilor,undeeeeeee sinteti ptr tara numai lupta decit Base,in ziua de azi este mult mai usor sa dati informatii ptr apararea tarii,decit inainte de 89, mierda d e tableta (vroiam sa scriu Pavel corut),mai sus.

  10. Nae Camionagiul zice:

    Incep epurarile: http://www.bzi.ro/razbunare-academicianul-iesean-care-a-decis-ca-ponta-a-plagiat-destituit-din-functie-303788
    ”Eu m-am retras din functia de presedinte. Astazi ( ieri – n.r.) au avut loc alegeri locale. Noul presedinte este Bogdan Simionescu. Eu m-am retras pentru ca sunt implicat in alte proiecte. Decizia mea nu are nicio legatura cu presiunile politice, pentru ca Academia Romana este o institutie independenta”, a declarat academicianul Barbu. ”
    In curand va demisiona si directorul RAPPS, nu?

  11. Sare'n Ochi zice:

    nebuni complet:
    „In cel de-al doilea capitol al acordului semnat de co-presedintii USL Victor Ponta, Daniel Chitoiu si Daniel Constantin cu Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, condus de Mircea Dogaru, aflam ca unul dintre obiectivele sindicalistilor lui Dogaru agreate de USL este, nici mai mult, nici mai putin, desfiintarea Grupului pentru Dialog Social.”
    http://www.revista22.ro/articol-16620.html
    cum desfiintezi ceva ce nu tine de tine – in mod democratic, legal – intreb?

    • Sare'n Ochi zice:

      aveti si aici: http://www.cautalege.ro (Decizia 743 din 2012 – MO 516 din 2012):
      8. Nicio autoritate publică nu poate dispune în locul Curţii Constituţionale sau în mod contrar celor reţinute prin hotărârea general obligatorie a Curţii Constituţionale. Tot astfel, nicio autoritate publică nu poate dispune continuarea unei proceduri constatate ca fiind încheiată în mod oficial la publicarea în Monitorul Oficial al României a hotărârii pronunţate de Curtea Constituţională în exercitarea atribuţiei prevăzute de art. 146 lit. i) din Constituţie şi în conformitate cu cele statuate prin această hotărâre.
      9. Examinând criticile formulate în prezenta cauză în raport de dispoziţiile constituţionale invocate şi procedura pe care acestea o reglementează, Curtea constată însă că aceste critici nu vizează, în mod direct, neconcordanţa textului ce face obiectul sesizării cu dispoziţii ale Constituţiei, ci se referă la eventuale viitoare acte neconstituţionale ale Parlamentului, date în aplicarea art. 3 din Hotărârea Parlamentului nr. 34/2012, care ar putea nesocoti dispoziţiile Constituţiei.

  12. Sare'n Ochi zice:

    si, in sfarsit un liberal se trezeste la viata si spune raspicat ca este ingrijorat: http://www.chiliman.ro/scrisoare-deschisa-adresata-presedintelui-interimar-al-pnl-daniel-chitoiu/
    sa fie Chiliman cel care-l va inlocui pe Crizel Antenescu, mai ales ca acesta a declarat din nou ca se retrage din viata publica daca Basescu revine la Cotroceni?

  13. observator zice:

    Atentie !!! T. BASESCU este azi invitatul lui DDD! Ce intrebari aveti pentru Presedinte ??
    Fara gloante si morti , dar tot cu Iliescu,„ PROSTIME„ SI MANIPULARE TV ! „O lovitura de
    Stat„ ca in 1989
    Deviza USL BARLAD: Cine nu voteaza ramane somer !!
    Atentie! Cand romani au iesit la referendum si au hotarat ca vor maxim 300 de parlamentari….

    Ponta si Antonescu au spus ca nu vor tine cont de vointa ,,prostimii„
    Acum USL cere aceleiasi prostimi sa mearga la referendum, ca asa
    este democratic!
    De pe site OTV Tudor Barbu

  14. brindusa zice:

    USL isi da la gioale!Vor sa starneasca civismul si dau cu pitzi in pom ! 🙂
    Se supara fetele lui Robert Nea Coita si maharajahul Mazare!

  15. dadatroll zice:

    Acuma adevarui ca Socaciu are un pic de dreptate ca poporu chiar cai prost

  16. observator zice:

    Veteranii razboiului cu bateriile de vin de la popota participa la viol

  17. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

  18. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de lovitură de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.