Năstase se tratează de celulită la Spitalul Floreasca

După cum era de așteptat, medicii de la Floreasca s-au tras pe ceea ce știu ei să pupe mai bine la potentații României și locul unde sper să primească un șut la finalul acestei dramolete ieftine (a fost sau nu a fost încarcerare, sinucidere șamd?). Adrian Năstase nu merge încă în arest. Problema a foost pasată de la Spitalul Floreasca la IML. La care IML expertizele pentru amânarea sau întreruperea executării pedepselor privative de libertate datorita unor motive medicale pot dura, de la caz la caz, între două săptămâni și șase luni – după cum doct a explicat, pentru Mediafax, un membru al Comisiei Superioare de Medicină Legală. Cât credeți că va dura în cazul Năstase care, în final, se va adresa CEDO că a fost ținut în pofida voinței proprii și a legilor în vigoare într-o unitate spitalicească și nu într-un penitenciar? Curat dictatură!

  • Traseul unui dosar medico-legal este foarte riguros, subliniază medicul, membru al Comisiei. Astfel, cererea pentru expertiză este trimisă, de către comisia de specialiști a spitalului care a tratat pacientul, instanței de judecată. Aceasta emite o ordonanță pentru efectuarea expertizei medico-legale, pentru a vedea dacă pacientul poate fi tratat în rețeaua penitenciarelor, pe care o trimite la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București.

Deci: fulare Burbery să se existe, că tertipuri de-a eluda legea există.

ÎNTRE TIMP:

  • L-au judecat “colegii” lui, blogerii: “Blogerii români au analizat în aceste zile teza sinuciderii și au atras atenția asupra numeroaselor elemente care nu o susțin. Declarațiile poliției, subordonată ministrului de Interne social-democrat Ioan Rus, sunt contradictorii”, scrie Frankfurter Allgemeine Zeitung în articolul “Telenovela fără bubuitură”, tiparit în ediția de luni a ziarului german.

ȘI NICI NU S-A PRONUNȚAT BINE SPECIALISTUL IML, CĂ URMEAZĂ O PĂLITURĂ NĂUCITOARE CHIAR DIN PARTEA IML – KAFKA, FRATE! IML nu poate decide dacă Adrian Năstase poate fi transportat în Spitalul Penitenciarului Rahova… Uăi, al cui rămâne Năstase?!

  • Reprezentanții Institului de Medicină Legală au spus, luni, că autoritatea nu se poate pronunța în cazul Adrian Năstase, dacă acesta poate fi transportat de la Spitalul de Urgență Floreasca în Spitalul Penitenciarului Rahova, arată B1 TV.

Și-n timp ce lumea stă cu ochii lipiți pe dramoleta lui Năstase, Uniunea Subminării Legii și-a bătut joc de Constituție în Senat:

După care, Olguța Vasilescu, Dan Voiculescu și încă 7 senatori de-ai Uniunii Subminării Legii și-au depus mandatele și s-au cărăbănit să-și nenorocească comunitățile în care au fost aleși la localele din 10 iunie. Cu excepția turnătorului Dan FELIX Voiculescu care a ales demisia ca să se ascundă de justiție în cazul ICA. Din păcate au făcut-o DUPĂ ce au făcut muci legile României, în special Constituția.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

101 răspunsuri la Năstase se tratează de celulită la Spitalul Floreasca

  1. ribelalu zice:

    Lasa coane ca e bine…
    Ala tot va ajunge la parnaie si va prinde si toata iarna acolo si poate se vor mai dezmetici si bezmeticii din tara.

  2. Als Ob zice:

    Se pare ca Felix a plecat din parlament pentru a scapa de ICCJ si pentru a ajunge la o instanta inferioara!

  3. Dragă Victor, Tiberiu Orășanu , răspunzându-mi la un comentariu, a venit o idee genială.
    O trec între ghilimele necesare.
    ”Cred că toţi ar trebui să punem pe bloguri un text: eu nu plagiez. ”
    Nu vreți să faceți voi un banner pe care să-l postăm toți ?
    Știi bine că eu nu mă pricep la așa ceva.
    Ce spui ?

  4. Și ai dreptate ! Curată diktatură !

  5. UnoM zice:

    Vă rog să semnaţi această petiţie pentru eliminarea imposturii şi a oamenilor necinstiţi care şi-au bătut joc de o ţară întreagă peste douăzeci de ani. Vrem oameni curaţi şi cinstiţi. Totodată, cei care se ştiu cu conştiinţa pătată, dovedesc că nu doresc altceva decât putere cu orice preţ. Semnând această petiţie îi putem opri. Vă mulţumesc.
    http://www.petitieonline.com/demisia_premierului_victor_ponta_cerut_de_mediul_academic

    • îmi pare rău că boicotez această petiție, dar din perspectiva mea este nepotrivită.
      nu este voie ca o petiție să ceară două lucruri (sau mai multe) ne-legate între ele decât formal, superficial – nu este cinstit, pentru că prin ralierea la un deziderat ceri și altceva, ce poate n-ai dori.
      în acest caz, demisia lui Ponta este una, verificarea tuturor tezelor de după 1989 este o cu totul alta, iar chestiunea cu sistemul centralizat pentru lucrări de licență și disertații este încă o alta.

  6. Reddog zice:

    SAlutare all ! !!!!

    De acord cu bannerul ! NU PLAGIEZ !!!

  7. poweraxxel zice:

    Asadar piesa de teatru prin care Nastase se sustrage platii datoriei fata de societatea care a decis ca merita sa traiasca o anumita perioada in anumite conditii continua. Continuarea scoate insa in evidenta acum, mai mult ca niciodata, ca oamenii politici (in special PDS-istii) sunt mai presus de lege. Chiar si atunci cand orice roman pleca spasit spre puscarie, ei au un nou aliat, doctorii de partid…
    Vremea trece si tot mai multi romani realizeaza ca nu este vorba decat despre cum sa fugi de lege. Unii cu mila iar altii fara, cu totii ii vor spune: Adriane, ridica-te si umbla … spre puscarie!

  8. poweraxxel zice:

    Adriane. ridica-te si umbla … spre puscarie!

  9. SmokeyTheBandit zice:

    Salut! Primiti un dreptac ratacit? 🙂

  10. Sare'n Ochi zice:

    prin amabilitatea lui Rares Niculescu (eurodeputat), avem traducerea articolului din FAZ:
    Frankfurter Allgemeine Zeitung (25.06.2012)
    Si-a regizat sinuciderea fostul prim-ministru roman Nastase?

    BUCUREȘTI, în iunie. Ce îi poate trece cuiva prin cap când, în apropiere, se trage cu un pistol de tip Smith&Wesson Special 38? Pocnetul (140-170 decibeli), care se poate auzi de la doi kilometri, dacă nu s-a folosit un amortizor. Conform informațiilor poliției, revolverul cu care fostul prim-ministru român Adrian Năstase se pare ca a vrut să-și ia viața nu avea amortizor. Și totuși, nici unul din jurnaliștii, fotoreporterii și curioșii strânși în seara de 20 iunie în fața casei sale din strada Zambaccian din București, în așteptarea arestării sale, nu a auzit împușcătura.
    Vila luxoasă de trei etaje care îi aparține lui Năstase și care adăpostește colecțiile sale de mobilă, arme și picturi estimate la patru până la cinci milioane de Euro, este situată într-un cartier elegant și liniștit din sectorul 1 al capitalei românești. Săptămâna trecută, miercuri, când s-a răspândit vestea condamnării lui Năstase la doi ani închisoare, instantaneu s-au strâns în fața casei carele de transmisiune ale televiziunilor. Cei cinci judecători ai Curții Supreme de Justiție au dat verdictul în unanimitate. Decizia este finală, fără drept de apel, sentința trebuind să fie executată fără amânare. Pentru prima dată urma ca un prim-ministru din era post-Ceaușescu să fie transferat la închisoare. Zece camere tv transmiteau în permanență și în direct imagine și sunet. Pocnetul unui Smith&Wesson nu a fost înregistrat de acestea.
    Bloggerii români au analizat în aceste zile teza sinuciderii și au atras atenția asupra numeroaselor elemente care nu o susțin. Astfel, declarațiile poliției, subordonată ministrului de interne social-democrat Ioan Rus, sunt contradictorii. La un moment dat s-a vorbit de un cartuș care s-ar fi găsit în bibliotecă, pe urmă de două, pe urmă de trei cartușe. Pare-se că Năstase s-a împușcat cu propriul revolver în gât, intervenția rapidă a unui polițist ar fi deviat glontele, astfel încât acesta a ratat artera carotidă la milimetru. Dar și în cazul unei împușcături care să penetreze gâtul, fără să atingă artera, Năstase ar fi sângerat intens. Un fular Burberry pe post de bandaj nu ar fi fost suficient. Și nici paramedicii nu i-au pus pacientului masca de oxigen. Nici în casă și nici pe drum spre spital nu i-a fost administrată o transfuzie de sânge. La spital nu s-a considerat necesară o intervenție de urgență, Năstase fiind operat de abia a doua zi de un chirurg estetician. Într-o primă declarație a medicilor spitalului se spunea că Năstase s-a ales doar cu o rană superficială de dimensiuni mici, marele pericol pentru el fiind să sufere un infarct miocardic. În schimb avocații acestuia susțin că glontele a penetrat gâtul, clientul lor supraviețuind doar din întâmplare.
    „Aceasta nu a fost o tentativă de sinucidere, aceasta a fost o telenovelă“, a declarat europarlamentarul conservator și fostul ministru român de justiție Monica Macovei acestui ziar. La finalul procesului care a durat ani de zile, Năstase nu a mai avut nici o opțiune de a se salva de la închisoare, decât prin prezentarea unor motive extra-juridice: o rană superficială, un risc crescut de infarct, epuizare nervoasă și/sau pericol de sinucidere. O cerere de suspendare a sentinței din motive de sănătate a fost înaintată deja de avocații acestuia. Între timp doamna Macovei solicită demisia imediată a ministrului de interne. După cum declară aceasta, acesta l-ar fi sunat personal pe Năstase înainte de arestare pentru a-l întreba în ce mod dorește să fie transferat în închisoare.
    Conform prezentării ministrului de interne, Năstase se află în arest de miercuri, săptămâna trecută, deși nu a fost transportat la spitalul penitenciarului Rahova, care este bine echipat, ci în clinica Floreasca, preferată de politicienii social-democrați. Dr. Șerban Brădișteanu, care l-a tratat acolo pe Năstase, se află însuși sub acuzare: în cursul procesului de modernizare a spitalului penitenciarului, acesta ar fi delapidat milioane. În clinica Floreasca Năstase a avut posibilitatea să primească vizita mai multor prieteni de partid proeminenți, printre care primul ministru Victor Ponta, copilul său politic și doctorandul în științe juridice.
    Conform legii, fără autorizarea directorului penitenciarulului, un arestat nu poate fi vizitat decât de avocații proprii și de aparținătorii acestuia. Este permisă doar o vizită pe zi, dar nu mai mult de patru vizite pe lună, notează Monica Macovei pe blogul propriu. Ministrul de interne Rus ar trebui să explice de ce tolerează o încălcare a legii și îi permite pentru Năstase aplicarea unui tratament preferențial. De abia a fost formulată critica acesteia, și poliția a și dezmințit duminică declarația ministrului de interne: Năstase, se susține brusc, nu și-ar fi început executarea pedepsei cu închisoarea. Pentru agenția de presă Agerpress senatorul social-democrat Dan Șova a acuzat-o pe doamna Macovei de incitare la ură. Ioan Rus s-ar fi comportat „uman“, în timp ce fostul ministru de justiție s-ar comporta „dezonorant și inuman“.
    In aceste zile impresia generală este că toată clasa politică se află sub șoc, acum chiar unul dintre cei absolut „de neatins“, aproape răpit din lumea celor muritori, fiind predat justiției lumești. Sub Ceaușescu, Iliescu și Năstase acest lucru ar fi fost de neconceput. Chiar și mulți dintre cei care nu aveau dubii cu privire la vinovăția lui Năstase, s-au temut până la final că totuși acesta va reuși să se sustragă pedepsei. Pentru Comisia UE, care supraveghează în mod regulat progresele României în domeniul justiției și a combaterii corupției, problematica condamnării în mod real a politicienilor de rang înalt, a fost până în prezent testul de turnesol al statului de drept român. Acum se va vedea dacă sentința se va executa în cazului unui fost prim-ministru la fel ca și în cazul oricărui alt infractor.

  11. SmokeyTheBandit zice:

    Sare am o propunere pentru tine si pentru ceilalti bloggeri prieteni. Cred ca ar fi oportun ca fiecare blog de dreapata sa afiseze un banner prin care sa fie sustinuta d-na Macovei. Dupa toate mizeriile aruncate azi asupra dansei si dupa tacerea jenanta a PDL cred ca merita o sustinere vizibila pe toate blogurile.
    Comentariile sunt ok dar sustinerea publica, vizibilq prin bannere e altceva. Zic si io !

  12. SmokeyTheBandit zice:

    Scuze pt typo.Viteza bat-o vina. 🙂

    • este aproape imposibil de făcut o comisie curată.
      nu că n-ar exista profesori curați, dar n-ai cum să-i găsești, în mod practic.
      adică n-ai cum să-i dai pe ceilalți la o parte, să rămână doar cei curați.

      • Sare'n Ochi zice:

        😀 inghesuiala mare, mon cher?
        si-acum, ca se-ntorc din anii sabatici, batranii dinozauri salbatici? 😀

        • mare de tot.
          cei bătrâni (generația Năstase) au plagiat la greu, fiindcă nu puteau cunoaște progresul tehnologic din informatică și erau siguri că nu se poate afla.
          iar cei tineri (generația Ponta) au copiat și mai abitir, de șmecheri.
          de cei cu doctorat nobiliar nu mai vorbesc.

          dar mai este o chestiune: auto-plagiatul.
          și asta e a naibii de groasă.
          unii și-au publicat intenționat același articol de 4-5 ori, cu alt nume – aceștia au făcut o infracțiune calificată.
          dar alții, coautori, s-au trezit doar că autorii principali republică articolul respectiv.
          dacă s-ar verifica așa ceva, s-ar deschide o cutie a Pandorei cum laude.

          • Sare'n Ochi zice:

            chiar ma gandeam azi sa-i propun lui Ioan Aurel Pop sa ceara autentificarea ISI a tuturor doctoratelor din UBB 😀 😀 😀 😀

            • ce este autentificarea ISI?

              • Sare'n Ochi zice:

                inventasem si eu un termen pentru certificarea si conformitatea autenticitatii doctoratelor 😀
                Informez Si Infirm [ca n-am plagiat]
                Incerc Sa Infirm [ca n-am plagiat]
                samd…

                • acronimul ISI înseamnă Institute for Scientific Information și este utilizat pentru publicațiile științifice cele mai prestigioase.
                  de aceea pe mine „autentificarea ISI” mă ducea cu gândul la calitatea tezelor, nu la plagiat.

                  • Sare'n Ochi zice:

                    😀 ok, am lucrat cu ISI la Jurnalul Roman de Patologie (adica am incercat sa-l obtin pentru aceasta revista a regretatului profesor Florescu de la Anapat – prea multe acte, intre timp dl. profesor a murit samd). de acolo aveam in cap acronimul. restul a fost o gluma sa vad cum reactioneaza cel cu care am vorbit. sincer, nu prea i-a cazut bine gluma.

  13. SmokeyTheBandit zice:

    Multumesc. Si ca sa-mi duc obraznicia pana la capat imi permit sa-ti sugerez sa-l pui la dispozitia prietenilor tai bloggeri sa-l posteze si ei.

  14. Daniel Neciu zice:

    Aţi urlat doi ani că Băsescu e dictator? Aşteptaţi un pic, vă rog. N-aţi văzut ce vă pregăteşte USL-ul. Ăsta e primul pas spre “pesedism 2.0,” un regim care va călca absolut totul în picioare, după bunul plac, mai ceva decît pe vremea lui Năstase. Da, puteţi spune că nu-i chiar aşa de simplu, că, de fapt, doar aşa îl pot da jos pe Băsescu, bla bla. Băsescu e doar o scuză, nu ăsta e scopul, ci controlul.
    http://subiectiv.ro/social/usl-constitutia-democratia-moft/

  15. Sare'n Ochi zice:

    Spre potolirea lui Alexandru Lele, a fost trimis la fața locului, tânărul Cristian Panait, care a încercat inițial să îi însceneze o percheziție acasă lui Lele, operațiune eșuată, pentru că procurorul a insistat să filmeze toată operațiunea. Între ciocan și nicovală, între șefi, colegul incomod și propria conștiință, procurorul Cristian Panait nu a mai suportat presiunea psihică și într-o zi s-a aruncat de la balcon și a murit. Ați reținut stimați miloși? A murit de-a binelea, fără fulare, fără prompteriste cu glas șoptit, fără doctori pesediști de jur împrejur. Mătușa lui a fost singura persoană, care s-a luptat o vreme cu morile de vânt, cu documente, file de jurnal și mărturii, neprimită la nicio televiziune. Ea a fost cea care a povestit și ce îi spusese Cristian Panait cu puțin timp înainte de a comite gestul dramatic: „porcul de Ponta m-a făcut!”
    http://blog.webphoto.ro/politica/va-prezint-un-sinucigas-fata-de-care-ati-uitat-sa-aveti-compasiune/

    • Horatiu zice:

      Observatii cheie, ca cea de mai sus, trebuie expediate si pe forumurile blogurilor aliate. Ma gandesc la unele la fel de citite dar mai influente prin personalitatile publice care le intretin : Monica Macovei, TRU, Andreea Vass, Cristian Preda, Elena Udrea etc..
      Cred ca trebuie intretinuta, pe fatza, o osmoza de idei, si observatii cu care sa putem alimenta continuu balistele, catapultele si scorpionii impotriva mahalalei politice care e USL.
      Parerea meu (vorba lui Andrass)..

  16. ceaikovski zice:

    Pana la urma Felix turnatorul la securitate, va scapa sau nu? Inteleg ca pana se muta dosarul la TNB se prescrie fapta.

    • Sare'n Ochi zice:

      ceva de genul acesta. de aceea a si facut mutarea. dar nu inainte de-asi lasa balele de Varan turnator pe Constitutie.

      • ceaikovski zice:

        Varanul turnator Felix Voiculescu poate sa se carabaneasca pe sustache din tara acum. Nu mai e senator, nu mai trebuie sa anunte.
        Doi: il nenoroceste Crizel. Pai cu cine mai suspenda el pe Basescu?

  17. Horatiu zice:

    Gabriel Liiceanu intr-un articol de ieri, 25 VI ( sa comparam detentia lui Nastase cu cea a unui grafician, pe nume Dan Erceanu, director pe vremea guvernului Nastase al Bibliotecii Naţionale) :

    “Nu îmi mai fac vreo iluzie că românii îşi amintesc, ştiu sau mai vor să ştie ce au trăit înainte de 1990. Dar îmi e greu să accept că au uitat sau nu mai vor să ştie nici ce au trăit în urmă cu zece-doisprezece ani, în „epoca Năstase”. Aş dori să le spun, în acest moment în care mulţi dintre noi par să fie lăcrimos loviţi de amnezie, ce imagine mi s-a gravat mie în minte când se vorbeşte de anii 2000: imaginea unui grafician, Dan Erceanu, director pe atunci al Bibliotecii Naţionale, ridicat cu cătuşe la mâini şi instalat într-o celulă la Rahova. Omul era hipertensiv, supraponderal şi a primit, odată adus în celulă – şi asta ca să simtă mai bine ce făcuse şi cu cine îndrăznise să se pună – patul de sus.

    Recent, s-a inaugurat fastuoasa clădire a Bibliotecii Naţionale. Scheletul care se înălţase în orizontul măreţului proiect al Casei Poporului şi al bulevardului Victoria Socialismului avusese de la bun început această destinaţie. Prin 2002, premierul de atunci, Adrian Năstase, şi-a dorit clădirea la care se tot lucra – ca sediu al guvernului. Cel din Piaţa Victoriei, de provenienţă interbelică, nu mai corespundea gusturilor faraonice ale deceniilor din urmă. Directorul Bibliotecii, Dan Erceanu, şi-a apărat patrimoniul şi a refuzat să accepte schimbarea funcţiei clădirii. S-a adresat ambasadelor, şi-a mobilizat colegii de breaslă, intelectualii au ridicat glasul. În timpul uneia dintre vizitele făcute pe şantierul Bibliotecii, flancat de Şerban Mihăilescu, secretarul general al guvernului, Erceanu a trăit o scenă halucinantă. A simţit la un moment dat un cot între coaste şi a auzit, şuierate printre dinţi, următoarele vorbe: „O să vă ia mama-dracului pe toţi ăştia ai voştri cu societatea civilă!” Şi a urmat o înjurătură fioroasă. Astăzi, datorită tenacităţii de-atunci a lui Erceanu, românii au una dintre cele mai impunătoare biblioteci europene”

    No, ce mai zâc gingașele mironosițe care plâng câtu-i zâua de lunga „moartea” lui Hector din PSD???

  18. Horatiu zice:

    Ce-a ajuns si Iulia Hossu Longin..
    De cînd n-au pus-o ăia de la CDR șefa TVR și de cînd s-a dat drumul la arhiva Secu și s-a aflat că bărbasu era turnător, parca a innebunit ! Acuma o ataca tocmai pe o femeie vrednica precum Monica Macovei. S-a usalmizat total

    Uitati ce spune aici :
    „”Lucia Hossu Longin, invitată la emisiunea lui Adrian Ursu, “Secvenţial”, a spus că Adrian Năstase este supus unei mascarade judiciare, care a fost demarată încă de când Monica Macovei era ministru al Justiţiei. Realizatoarea “Memorialului Durerii” a subliniat faptul că Macovei se comportă continuu ca un procuror comunist, dictând soluţii judecătorilor. Lucia Hossu a comparat-o pe Monica Macovei cu Silviu Brucan care cerea moartea lui Iuliu Maniu. Sunt procese (pre)fabricate pe tipar stalinist.
    Lucia Hossu a anunţat că, împreună cu mai multe ONG-uri, va face sesizare la Parlamentul European cu privire la comportamentul Monicăi Macovei, incompatibil cu valorile europene, ale democraţiei şi statului de drept.
    Invitata a mai spus că hăituirea unor oameni şi a familiilor lor şi condamnarea la comandă politică sunt nedreptăţi inadmisibile, care trebuie reparate şi în consecinţă, Parlamentul României ar trebui să ia în calcul graţierea Lotului Năstase. E cuvântul unei jurnaliste care a realizat o lungă serie de documentare despre deţinuţii politici din timpul comunismului, contra cuvântului unei procuroare comuniste represive.
    Lucia Hossu Longin a anunţat că va face o nouă serie din “Memorialul Durerii”, despre prigoana politică din perioada postcomunistă şi că un episod va fi dedicat Lotului Năstase.
    Întrebată dacă crede că la noi va fi vreodată justiţie, Lucia Hossu Longin a declarat: “Când va înceta totalitarismul de tip Băsescu, cred că se va face justiţie în România”.
    În cadrul aceleiaşi emisiuni, profesorul Cristian Pârvulescu a spus că hotărârile judecătoreşti de condamnare fără probe trebuie dezavuate.
    Pentru că în caz contrar, acceptând justiţia la comandă politică, acceptăm statul totalitar. Eu cred că o condamnare la comandă politică e infinit mai gravă decât o eroare judiciară. Tocmai pentru că e deliberată. Iar obedienţa puterii judecătoreşti faţă de puterea politică e un atentat cotidian la adresa cetăţeanului ca subiect de Drept.”

    Si-a pierdut atat uzul ratiunii cat si proprietatea termenilor: „Totalitarismul de tip-Basescu???” Ati innebunit, d-na!???

  19. doru cu motoru` zice:

    Coane 😉 sa revedeti stirile de la 9; de la 9.35 se”baga” in discutia de la CSM Corlatean! Kovesi si inca un membru ,il fac praf !!! Si vine Drumbava si-i da si el un sut in bot . L-au U M I L I T !!!!

  20. theo- nona zice:

    bunä,
    sä fie echipament pt. haita rosie fularul,
    poate nu mai au nevoie de pistol, se spanzurä cu el

    • Sare'n Ochi zice:

      servus – li se ingroasa gluma: Silviu Sergiu, Facebook (via Florina Neghin): Romania libera: ”Unii dintre cei mai pricepuţi specialişti de pe tură, doctoriţa Livia Nicola şi asistentul Sorin Lepa, au fost trimişi la faţa locului, iar când s-au întors în staţia de ambulanţă li s-a interzis să vorbească. „Atât au apucat să ne spună, că rana nu a fost profundă, că glonţul doar l-a şters şi că nu a fost nevoie decât de un pansament subţire şi de o branulă prin care să se poată administra substanţe în cazul unei scăderi bruşte de tensiune”, ne‑a mărturisit unul dintre medicii de la SAMB”.

  21. theo- nona zice:

    ministru Rus trebuie arestat, säracii politzisti, el i-a tzrimes.

    • Sare'n Ochi zice:

      Se pare ca DNA l-a ridicat si pe adjunctul Politiei Capitalei.

    • Sare'n Ochi zice:

      A confirmat si Kovessi ca Bradisteanu si cei trei politisti sunt audiati la DNA

      • Horatiu zice:

        Redusa la esential, toata tevatura penibila a haitei uslinoase – inclusiv a „expertilor_ si jurnalistilor din tembeliziuni – din jurul lui Bombonel se poate reduce la o singura observatie : favorizarea infractorului ..

        proba de turnesol a istoriei FSN, FDSN, PSDR, PSD .. cam asta a fost evolutia limonadei

        • Sare'n Ochi zice:

          vezi c-avem si postare noua 😀

          • Horatiu zice:

            Mulțam fain, o s-o citesc maine dimineata. Tre` sa plec la serviciu, lucrez de la 7 seara. O s-o las pe dimineataffinca nu vreau s-o.. fușeresc

            Hi,hi.. in clipa in care scriu randurile astea, un vecin si o vecina trec pe langa gradina casei mele si-l critica de zor pe Ponta. Ma mira tocmai ea, pe care o stiu fesenista de anduranță..
            Ea catre el :
            -Chiar asa, mai Teofile, ce sa mai zica si tineretul asta cand va da examen?: apai, noi de ce sa nu copiem daca Ponta ala o copiat. Hoțu..
            Teofil :
            – ie, ie, ce sa te mai astepti bine si de la prapaditu` ala..
            und so weiter..

            Plec la treaba..

  22. theo- nona zice:

    prostii ce il sustzineau pe escrocul Nästase, sä vadä cä el le-a luat banii;
    cu nemernicii ce ii mint acum USL:

  23. Sare'n Ochi zice:

    Cretinatean: „Nu am auzit CSM-ul cand se facea justitie televizata, cand apareau in presa informatii pe surse din dosare, cand deja s-au pus sentinte dinainte cu privire la vinovatia sau nevinovatia unor oameni”, a declarat marti ministrul Justitiei, Titus Corlatean, ca reactie la declaratiile de marti dimineata ale membrilor CSM privind cazul Adrian Nastase. „In legatura cu pasiunile care s-au starnit, eu ca ministru al Jutistiei am avut o atitudine neceser rezervata. Imi mentin apelul public la rezerva din partea celor care au o atitudine de o parte sau alta”, a adaugat Corlatean.
    si a primit una peste bot:
    Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, i-a reprosat ministrului Justitiei, Titus Corlatean, afirmatiile publice legate de dosarele politice ale procurorilor, cerandu-i acestuia ca, daca are cunostinte despre astfel de cazuri, sa le faca publice.
    „Am reprosat ministrului Justitiei nu numai reactiile pe care le-a avut in public cu privire la asa-zisele dosare politice care le fac procurorii (…) Am cerut public dl ministru sa spuna daca are la cunostinta despre dosare deschise la comanda politica si sa faca publice aceste informatii”, a afirmat marti Kovesi, dupa sedinta Consiliului Superior al Magistraturii.
    „Niciodata nu am fost sunata nici de presedintele Romaniei, nici de primul ministru, nici de oameni politici ca sa imi spuna ce sa fac”, a subliniat procurorul general, precizand ca anchetele procurorilor au vizat persoane din toate partidele politice.
    Astfel de „declaratii pun presiune pe procurori”, in special afirmatiile ministrului Justitiei si ale altor persoane care detin functii in stat, a subliniat Kovesi, adaugand ca nu se refera la „avocati sau jurnalisti, pe care nu ii putem opri sa comenteze un dosar in lucru”.
    „Nu este prima data cand am auzit aceste afirmatii, de aceea am avut aceasta discutie cu ministrul Justitiei si din acest motiv i-am reprosat atitudinea pe care o are”.
    „Problema mea nu e cu avocatii, cu jurnalistii, ci cu acele persoane care detin functii importante si care in mod constat fac declaratii in acest sens”, a precizat Kovesi.

  24. Sare'n Ochi zice:

    si totusi a avut o tentativa. care s-a lasat cu dosar penal pentru favorizarea infractorului
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12622725-medicul-serban-bradisteanu-3-politisti-urmariri-suspectati-dna-favorizarea-infractorului.htm
    Medicul Serban Bradisteanu si 3 politisti de la Serviciul Urmariri al Politiei Capitalei sunt urmariti penal de procurorii DNA pentru favorizarea infractorului in cazul Adrian Nastase, „in legatura directa cu fapte de coruptie”, informeaza un comunicat al DNA remis marti. Procurorul general Laura Codruta Kovesi a precizat ca se ia in calcul audierea lui Adrian Nastase, fiind „absolut obligatoriu” acest lucru, care va avea loc „in momentul in care din punct de vedere medical se va putea face acest lucru”. „Din primele constatari tehnico-stiintifice care au avut loc va pot confirma ca incidentul a avut loc” (presupusa tentativa de suicid – n.red.), a adaugat procurorul general, mentionand insa ca exista o suspiciune legata de trei diagnostice puse de medicii care l-au tratat pe fostul prim ministru. In astfel de cazuri, „de obicei, se fac audierile si in spital”. Kovesi a precizat ca procurorii vor verifica „daca incidentul a avut loc si toate aspectele legate de acest incident”, subliniind insa ca nu exista „niciun fel de suspiciune ca incidentul nu a avut loc”.

  25. doru cu motoru` zice:

    Coane , ma tot „inghesuie” o problema ,de fapt doua :
    a) ambulantele SMURD ,in special din Bucuresti , au camere web!!! ,pentru ca medicii din unitatea de primiri urgente sa poata fi pregatiti de interventie ( diferite specialitati ) tocmai prin vizualizarea on line a pacientului ( in eventualitatea unei regii,) era de preferat o ambulanta fara camere web !!! ; iar ACELA care a solicitat ambulanta a stiut de acest fapt !!!
    b) cum mama masii de treaba nimeni ,dar absolut nimeni ,n-a solicitat parerea lui Arafat ,care sa-si spuna problema interventiei echipajului .cele vazute .Ar fi interesant o parere avizata asupra protocolului efectuat de echipajul medical !!
    Acestea sunt doar idei personale , si as fi bucuros sa aud parerea unor medici care lucreaza cu ambulantele SMURD ( Ciuhodaru??? ) Victor , cred ca poti afla parerea unui medic SMURD/UPU, cu garantarea protectiei identitatii lor.

  26. cocosila zice:

    @Horatiu
    Lucia Hossu Longin a ramas ceea ce a fost: o comunista infiltrata
    http://conco.ro/cum-s-au-lasat-lucrate-partidele-istorice/
    Daca raman astia la putere Romania isi va afla diagnosticul la IML:
    http://conco.ro/romania-in-pericol-sa-si-afle-diagnosticul-la-iml/

  27. theo- nona zice:

    MADAME COMUNISTA HOSSU SI FISU; FACE CE VREA IN TVR:

    NISTE ESCROCI COMUNISTI CE RIDICÄ IN SLÄVI IMPOSTORII SI PLAGIATORII

    HAITEI ROSII:

  28. theo- nona zice:

    DE AIA A TRIMES RUS; O AMBULANTZÄ PRIVATÄ:

    MAFIOTUL A GANDIT FIECARE MISCARE:

  29. În ce condiții va sta Adrian Năstase la Penitenciarul Rahova

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/in-ce-conditii-va-sta-adrian-nastase-la-penitenciarul-rahova-988881.html

    … branzica, oua (de la Cornu), orez cu lapte!
    Rezerva privata, sala de forta…

    … poate si baieti alesi pe sprinceana, pardon pe popou.

  30. crisuadi zice:

    Singura explicatie normala a actiunilor salutare ale justitiei este ca , oamenii doamnei justice s-au saturat , pur – si – simplu de magariile , infatuarea si lacomia politicienilor . Si-au dat seama ca tara a devenit captiva si ca justitia este singura cale de redresare a Romaniei . Daca Romania moare sufocata de nenorocitii de comunisti , mor si ei , oamenii din justitie , odata cu toata lumea . Cred ca si-au zis mai bine sa moara ma-ta , politruc hraparet !
    Prefer sa dea drumul tuturor hotilor , criminalilor , detinutilor de drept comun , dar sa infunde puscariile cu politicieni ! ! Borfasii mai au sanse de redresare . Cu politicienii , insa , n-o scoti la cap decat cu puscaria !

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.