Emisiunea lui Capatos, fabrica de curve de lux a turnătorului Dan FELIX Voiculescu (Avertisment: statul în exces în fața televizorului, tâmpește! Pentru sănătatea dumneavoastră vizionați numai un film pe zi)

de Ștefan Ciocan

Un lot nou de "domnișoare" ale politicii românești promovate la Antena 1

Antena 1 îşi creşte ratingul cu fundul lui Boc. Surse din cadrul trustului Intact au dezvăluit că iniţial în strategia de creştere a audienţelor era prevăzută filmarea curului lui Voiculescu, dar din orice unghi au pus camerele, operatorii nu au putut filma decât ceafa lui Antonescu. Aşa că, au preferat să-l bage doar prin telefon pe liderul PNL care a devenit astfel coleg de dezbatere cu Daniela Crudu. De fapt Antonescu nu se poate ridica mai sus de curul lui Boc nici ca discurs nici ca nivel intelectual.

De ce ar avea nevoie de audienţă o emisiune aşa zis mondenă, care nu face altceva decât să promoveze scandalurile din lumea curvelor şi peştilor Bucureştiului? Tocmai pentru că în acestă emisiune, pe lângă publicitatea comercială se face şi „plasare de produse” sau mai precis de „boarfe”. De fapt Antenele lui Voiculescu s-au specializat în două categorii de jocuri. Pe de o parte fac jocurile politice ale patronului şi pe de altă parte stau în spatele unor reţele de prostituţie de lux, promovând „marfa” prin așa-zise emisiuni mondene, sub privirile îngăduitoare ale CNA. Ce alt rol ar avea „asistentele” inventate de Antena 1. De fapt nişte pishmantőze care stau pe lângă prezentatori. E drept că sunt mai rentabile decât ficuşii măcar pentru că nu trebuie udate. Se udă singure la vederea câte unei maşini de peste 50 de mii de euro. Singurul rol al fetelor în așa-zisele emisiuni mondene este promovare acestora. La debutul ei ca animatoare în cluburile bucureştene, Daniela Crudu „presta” pentru 50 – 100 de euro. Imediat după lansarea ei pe „sticlă” a ajuns la sume fabuloase, plătite de oameni de afaceri care scot din buzunare pentru un chef cu Cruduţa şi 10.000 de parai. Unul dintre principalii clienţi ai asistentei lui Capatos este omul de afaceri braşovean Ioan Neculae care trimite elicopterul personal la Bucureşti pentru a o transporta pe Cruduţa la chefurile sale. Fosta fufă a lui Capatos, hunedoreanca Bianca Drăguşanu este un alt „produs” de lux al fabricii de curve ale lui Voiculescu. Cariera de prostituată de lux a „femeii de plastic” a început în momentul în care a fost racolată din Călan, un orăşel sărac unde „diva” din chiloţii lui Botezatu era „peştită” de câţiva interlopi prin Valea Jiului şi Deva. Prin publicitatea Antenelor şi a presei tabloide, Drăguşanu a ajuns la cote nebănuite pe care şi le permit fotbaliştii, maneliştii şi afaceriştii de carton (cârnăţarii îmbogăţiţi) de pe Dorobanţi. Lista fetelor cu „moralitate îndoielnică” promovate de trustul lui Voiculescu şi în special de emisiunea lui Capatos poate continua. Ultima achiziţie: eleva lui Mazăre. Pentru care primarul Constanţei scoate bani frumoşi din buzunar de câte ori are drum la Bucureşti. Pe lângă el, cine îşi mai permite, trebuie să plătească 5.000 de euro dacă vrea să o vadă într-un show public şi probabil dublu pentru unul privat.

Emisiunile mondene ale televiziunilor din România, printre care la loc de „cinste” stau Antenele lui Voiculescu, nu fac altceva decât să promoveze nonvalorile şi să creeze modele negative. Aceste emisiuni induc tinerelor un mod uşor de îmbogăţire. Multe fete frumoase se vor asistente TV fără să ştie ce implică acest lucru. Majoritatea fetelor vor să lucreze în showbusiness fără să ştie că, de fapt, asta înseamnă să intre într-o reţea de prostituţie de lux promovată tocmai de cei care strigă ca din gură de şarpe că vor binele României.

Referințe:

Acest articol a fost publicat în Derapaje prin presă și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

83 de răspunsuri la Emisiunea lui Capatos, fabrica de curve de lux a turnătorului Dan FELIX Voiculescu (Avertisment: statul în exces în fața televizorului, tâmpește! Pentru sănătatea dumneavoastră vizionați numai un film pe zi)

  1. theo- nona zice:

    sunt niste securisti perversi, si-au unit perversiunile voiculescu ; SRS SI ALTZII

    trebuiesc datzi in judecatä, neapärat.

    superb colajul, mai bine decat e in realitate cretinul

  2. ceaikovski zice:

    Felix – turnatorul care si-a bagat in kkt PRORPIA FAMILIE nu are limite. Si-a inceput campania jegoasa, cu sinistratii din vrancea si Buzau, UITAND ca prin minune ca mai sunt si prin Ialomita, Calarasi si alte judete, romani in aceeasi situatie.
    De 4 zile vedem ACELEASI IMAGINI, aceleasi troiene, acelasi discurs. Ii batjocoresc pe oameni ca se le creasca audienta, sa impresioneze vaduvele, batranii, persoanele singure care n-au cu cine-si manifesta afectul, decat cu televizorul…
    Acele persoane se intorc impotriva guvernului fost si prezent, impotriva presedintelui, si a oricui nu este de acord cu ce prezinta Voiculescu in emisiunile televiziunilor lui.
    Ba, mai mult, perversitatea acestui TURNATOR este atat de mare, incat ajunge poporul sa rada de sinistratii de acolo, deoarece TURNATORUL VOICULESCU ii prezinta ca pe niste puturosi, betivi, n-au mancare, n-au nimic, cersetori, trebuie sa vina altii sa le faca, sa le dea.
    Mi se pare ca acest TURNATOR atenteaza la demnitatea umana, prezentand Romania o tara cu cetateni de 2 lei.
    Acest TURNATOR plateste pentru o imagine nud cu fostul premier. Ca sa ce? Sa-l faca sa demisioneze? Iaca nu i-a iesit.
    Eu ii urez un singur lucru: sa dea d-zeu, sa ii parvina imagini cu fiica sa, imagine luata intr-o postura jenanta, eventual pe buda, cu sotia sa, si apoi, cu el, sa vedem si noi, sa ne hlizim.

    Interventia lui Crinopulea este … fara cuvinte. A comentat, ma rog, e imbecil si te astepti de la el. Dar a glumit, a mistocarit momentul, zicand ca „probabil unul din pdl i-a facut-o lui boc”.
    Sa fii mata sanatos bey jeg de mahala, prezidentiabilul din cimitirul politicienilor, ca ai mare nevoie de sanatate.

  3. valentin zice:

    O intrebare: Unde e CNA? Nu putem sa facem rost de o lista cu membrii acestui consiliu si sa o publicam pe tote site-urile impreuna cu salariile pe care le incaseaza? Fara ei asemenea idiotenii nu erau permise. Nu am fi avut OTV =cretinul de DD presedinte, nu am fi avut fazele gretoase de la un show pacatos de nesimtit. Poate nici televiziunile nu ar fi indraznit sa duca o asemenea campanie politica furibunda de dezinformare si atac la persoana daca nemernicii de la consiliul nesimtirii audiovizualului si-ar fi indeplinit un minim de obligatii din fisa postului. Tunurile pe nemernici si sa-i facem sa plateasca.Sunt mult mai vinovati decat Capatos.

  4. ceaikovski zice:

    28 de condamnari in dosarul „permiselor auto”.
    Remes si Muresan condamnati. In acest din urma caz, se pare ca in sala de judecata era o delegatie olandeza.
    Condamnarea lui Capatos si a echipei care au aratat imaginea unui cetatean intr-o postura care reprezinta nu atentat la imagine, ci la intimitate si demnitate, si a TURNATORULUI Voiculescu, pe cand?
    Sunt dispusa sa astept 3 ani, condamnarea in acest proces.

  5. ceaikovski zice:

    O mentiune: Crin Antonescu era tampit INAINTE de emisiunile TURNATORULUI Voiculescu.

  6. bugsy zice:

    Crin poate sa stea linistit: dupa ce va pierde alegerile si va fi dat afara din PNL se va angaja in trustul varanului.
    Intruneste perfect profilul angajatului model (Ciutacu, Badea, Stan, Tudor, Grecu, Capatos, adica javra, frustrat, caz patologic, jigodie, NF syndrome, flegma pe asfalt).
    Trebuie sa mai lucreze putin la balele din coltu’gurii.

  7. theo- nona zice:

    crin este o cocotä masculinä,cu ifose si rodaj de bordel,

    ochi de peste mort, este o gloabä bätranä, de 2 ori mai bätran de cat este

    o jigodie .

  8. theo- nona zice:

    cristoiu, a explicat, cä nu inträ in emisiune sau telefonic nimeni care nu stie despre ce este vorba. crin-cretin, nu numai cä stia, dar a fäcut si comentarii ironice.

    deci a mintzit prin telefon la turcescu.

  9. valentin zice:

    Am intrat pe site la CNA si am facut o reclamatie ca am inteles ca nu au destule ca sa ia masuri. Va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel. Poate numarul conteaza. Am si eu o intrebare,nu am studii juridice dar fapta lui Capatos s-ar putea incadra la ultraj contra bunurilor moravuri?

  10. ribelalu zice:

    Un singur regret am: ca premierul nu le-a aratat p…. Sunt convins ca mai ales Cruduta si vagaboanta ailalta ar fi devenit instantaneu PDL-iste.

  11. ceaikovski zice:

    Domnul Boc trebuie MUSAI sa dea in judecata pe Capatos.
    Si sa ceara daune morale in valoare de 2 mil euro.

    Mereu imi amintesc de „revolutia bunului simt” a „gulerelor albe” si a „papioanelor” din PNL.
    Probabil comentariul mistocaresc si hazul facut de Crin Antonescu se incadreaza in miscarea respectiva, nu?

  12. ribelalu zice:

    Referitor la vagboante, am citit mai de mult ca Dragusanca avea salariu de 1000 de euro iar Cruda 700. P-asta mica a lui Mazare au convins-o usor cu 500 de euro. Economie pentru turnator 6000 de euro/an.
    Acum, intre noi fie vorba, vagaboantele ar fi prestat si gratis. Si la Amsterdam sau in St.Pauli (Hamburg) statul in vitrine nu se plateste de catre pesti.

  13. observator zice:

    Revolutia bunului simt simt a esuat itr-un SHOW SCABROS gratie unui IMPOSTOR, PROST SI FUDUL, CU MORAVURI INDOIELNICE ale carui singure calitati sunt ca este un multirepetent chiulau cu coronita . Astazi avem parte de Revolutia imensului jeg promovat Rica Venturiano voyerul.
    Filmuletul a fost un avertisment pentru cei care nu sunt de acord cu D. Voiculescu
    Propun infintarea grupului parlamentar INFRACTORII CONDAMNATI DEFINITIV sunt deja 6 la numar

  14. Arizonianul zice:

    Ce vă mai miră la vagabondul şi puşlamaua ordinară care-i Porumbacu’?
    Vă daţi seama că este un pârlit incult, puturos, un tipic mahalagiu de „carter”.
    Lipseşte să mai joace barbut, că are bani! Nu?
    Cică este plătit de alegătorii lui peşte, ca să doarmă atâta cât să fie proaspăt la emisiunile văranului.
    La Parlament să se ducă?
    Nuuu, frăţie!
    Şi acolo-s curve, dar nu poate să vorbească pe limba lui decât la emisiuni semnate de „oameni” CA CApatos. Scuze… CapaDOS!

    • ceaikovski zice:

      Stii care-i problema Arizonian? Ca-l vizeaza noaptea unii, pt unele este chiar „zburatorul” cu plete negre…
      Daca ar sta cretin la el acasa, n-ar fi nimic. Dar el se da in stamba, se vrea auzit, vazut.
      Si dupa cum spuneam in alt thread, tembeliziunile formeaza, educa, poporanul. Pe timpul lui ceasca n-aveai programe, faceai dreaq ceva:munceai, faceai copii, citeai.
      Acum lumile votante, stau cu okii beliti in sticla si se uita la posturi tv care se vad si pe antena de pe casa, cum ar fi antena1… Zi de zi cretinizati, ei cat se pot opune?
      Cat de mare e rezistenta cetateanului la atacul jegos, zilnic, al acestor javre?

  15. EuCuMine zice:

    Iau de pe Politeia link-ul spre un articol al lui Marius Delaepicentru:
    http://delaepicentru.com/2012/02/15/%E2%97%8F-laparoscopie-tv/
    Tare as fi curios daca se poate face cu adevarat asta. Si-ar face Varanul seppuku cu secera si ciocanul.

    • ceaikovski zice:

      1. Ba poarta raspunderea si operatorul, pt ca A VANDUT materialul. Pe bani.
      2. Pe capatos l-as da in judecata, pt ca e mai simplu sa te judeci cu o persoana privata, decat cu un trust. capatos la randul lui sa ceara despagubiri celor care l-au pus sa difuzeze imaginile, sau sa isi vanda casa sa plateasca pagubitului, si altadata nici picat cu ceara sa nu mai faca. Aviz altor amatori.
      3. In art 197 din Legea 31 alineat 1, se precizeaza ca societatea este administrata de unul sau mai multi admninistratori. In art 138 alin 1, gasim cazurile in care administratorul nu este independent, oare trustul are pb de genul respectiv? In art142 alin 2 sunt precizate competentele consiliului de administratie, printre care si supravegherea activitatii directorilor. In art 144 alin 2 se precizeaza ca administratorii raspund fata de societate, daca ii cauzeaza acesteia un prejudiciu. In fine, la art 270-282 sunt stipulate sanctiunile doar fata de societate.
      Este deci posibil ca fostul premier sa se indrepte impotriva trustului, sau a postului tv, ca parte a trustului.
      Din ceea ce spune delaepicentru retin ideea, dar exista o astfel de entitate-expert?
      Parerea mea, parere de om derand este ca doar cererea/acordarea de daune materiale (banesti) pot duce la stoparea unor astfel de practici. Mai mult, toti sunt sclavii banilor. de la vladica,pana la opinca.

    • Sare'n Ochi zice:

      faza cu trimisul la scoala a tuturor ciutacilor, gazilor, firelor, cretulescelor, greculeselor samd, este GENIALA!

      • ceaikovski zice:

        Le da Voiculescu burse, dtie el cum se face, si le trimite in State sa-si ia si doctoratele; tot el stie unde si cat costa. 🙂

        Numa’ ca daca le scoleste, s-ar putea sa li se nazareasca proastelor sa ceara bani mai multi… 🙂

  16. ceaikovski zice:

    Off-topic: am vazut la tv cum a intervenit la un pacient o ambulanta pe senile. Un ARO parca.
    Nu s-ar putea da comanda la fabrica noastra, pt macar cate doua astfel de ambulante, pentru fiecare judet? Cat ar putea costa? Macar s-ar crea locuri de munca, etc. Nu mai spun cat de necesare sunt in situatii grele…

  17. Dan zice:

    Salutare,

    aruncand un ochi (ca-n fiecare zi), mi-am dat seama ca am uitat sa-ti scriu. Victore, felicitari pentru site. Jos palaria!

    Dan

  18. eddy zice:

    Tot io sunt, postacul handicapat care nu stie ce anume posteaza ca mi se-mpleticeste deștu pe tasta. Altceva trebuia sa-ntreba da’ uite ce-a iesit: Oare va fi tras la raspundere vreodata Ion Ilici Iliescu pentru activitatea lui de securist si nomenclaturist si tradator de tara ? In calitatea sa de nomenclaturist al UTC, Ion Ilici Iliescu dadea informatii cu privire la starea de spirit a studentilor, temele de discutie abordate de acestia, activitatile si contactele pe care studentii le aveau samd. Oare va plati pentru tinerii nenorociti dupa Revolutia Ungara, Primavara de la Praga, mortii din decembrie 1989 si mineriade ? Va raspunde ca ne-a tradat URSS si a fost singurul care a semnat un tratat cu URSS chiar cu o zi inainte sa dispara URSS, numai ca sa tradeze interesele romanilor?
    Ioi, iar n-am sa-mi primesc salariul de postac tembel ce sunt. Ca trebuia sa scriu despre Traian Basescu si uite ce mi-a iesit! Pot sa dau escape ? Chiar daca personal nu mai am nici o scapare…

  19. eddy zice:

    SA STRIGAM IN GURA MARE TOVARASULUI SECURIST COMUNIST CARPA KAGHEBISTA ION ILICUI ILIESCU SI SATRA LOR DE TURNATORI, SECURISTI, DEVALIZATORI, INTR-UN GLAS SA DISPARA, DISPARA, DISPARA, DISPARA, DISPARA, DISPARA, DISPARA, DISPARA, DISPARA, DISPARA, DISPARA !!!!
    Moamă ce postac cretin mai sunt! Io-s platit sa scriu tembelisme impotriva lui Traian Basescu, dar astia ai nostri nu mai au bani decat sa plateasca handicapati mintali asa ca mine.

  20. edera zice:

    A trait Boc momente si mai penibile, gratie sefului sau. Nu Antonescu sau Voiculescu reprezinta vreo problema in toata aceasta chestiune. Interesant de aflat ar fi cine s-a gandit sa-si bata joc de el, cine si de ce a vrut sa se razbune, surprinzandu-l in asemenea ipostaze. Oamenii care trebuiau sa-i pazeasca fundul l-au filmat sau au fost complici?

    • Sare'n Ochi zice:

      ticalosul care l-a filmat este un mic aspect al problemei – unul care trebuie tratat separat.
      cel mai mare gunoi ramane Voiculescu cu trustul sau de latrai.
      iar Antenescu este doar un ins insuficient maturizat si macerat in ticalosenie – deja i se arat si pe fata uratenia interioara. avem noi in popor o vorba: si-a dat arama pe fata (este o moneda calpa acest Crizel Antenescu).
      in ce priveste „momentele mai penibile gratie sefului sau”, imi pare rau ca trebuie sa-ti distrug acest mit, dar esti in eroare.. in penibilitatea anumitor cehestiuni au insistat sa le defineasca asa si sa insiste ca ar fi asa doar vuvuzelele si postacii. era un individ pe care semi-intelectualele il considera mare scriitor, fost membru al CC al PCR, Paler – de la veninul sau interior au rasarit primele mizerii despre Emil Boc. acum despre profitorul tuturor regimurilor, numai de bine, ca a decedat. dar raul facut de el dintr-o nimicnicie pe care nu i-am inteles-o niciodata ramane si vad ca da roade.

      • ceaikovski zice:

        a murit, dar nici acum nu pot vorbi de el de bine. eu am citit o sigura carte de acest individ si anume „Mitologii subiective”. Nu comentez aici despre carte, sunt multe aspecte din ea cu care nu sunt de acord, altele tratate superficial, sau in bataie de joc. In fine.
        Ura cu care improsca zilnic cetateanul, fie simplu, fie politician, in emisiunile la care particpa, apoi cu semi-pareza intr-o emis seara, cu Cristoiu si cu gusatul ala tamp Teodorescu, este de neinteles. Era ca o boala care l-a macinat, o boala cu care a molipsit o parte din natiunea asta.
        Rumanul spune despre astfel de oameni: „e omul dracului” si „sa te feresti de omul span”. Sa-l ia D.. acolo unde s-a dus.

        • ceaikovski zice:

          UIte ce spuneam: „Paler îl admiră pe Prometeu pentru că acesta îi dispreţuieşte pe zei. Paler spune: ”Un Dumnezeu ce se teme, în locul unuia indiferent, este opera lui Prometeu care, legat de stâncă, se uită neînduplecat spre cer, umplând abisul cu dispreţul său”
          asta era Paler… fostul mare comunist, sef peste sefi.
          Nu mai dau linkul, n-are rost. E pe net, la orice cautare.

  21. Sare'n Ochi zice:

    de la Patrasconoiu de pe blog cu o intrebare de bun simt: cand o comenteaza Crizel Antenescu si pe asta?

  22. joker.giurgiu zice:

    Foarte adevărat.
    A ajuns emisiunea ăstuia o speluncă în adevăratul sens al cuvântului. se înjură în direct precum la colţul blocurilor, în alimentări, la piaţă sau în casă. Imbecilitatea neomodernistă ne-a acaparat. Suntem parte componentă…şi deci supusă constrângerii…
    😦

  23. ceaikovski zice:

    Antena 1 a fost sanctionata de CNA. Dupa parerea mea 10 minute pt o asemenea porcarie sunt nesemnificative. oricine si-ar asuma o astfel de sanctiune, ca sa batjocoreasca un personaj public.
    Daca nu s-ar fi facut atatea sesizari/reclamatii CNA n-ar fi luat nici aceasta masura.
    Ministerul Finantelor Publice a retras licenta pt emisiunea super-bingo, ceea ce cred ca ii afecteaza mai tare.

  24. zgirboc zice:

    Frate cati cretini ca mine sunt pe lumea asta?????? nu stiu de ce ma mir, prostia e eterna si voi ne-o aratati ca umblam in grupuri organizate..
    Eu, ca un gunoi care va scriu din Brasov ce sunt, nu vad care e legatura dintre Voiculescu un turnator, securist sub acoperire si devalizator al avutiei nationale de peste 22 de ani si mersul prost al tarii. Dar ce sa fac eu nu sunt numai prost sa nu vad lucruri care nu exista. bine inteles ca nu vei posta comentariul asta , aici e un cerc inchis.
    [ADMIN zice: imi plac idiotii utili ai USLinoasei. Zi-mi, te rog, de-acolo, de pe strada Costiței se vede ca si cum ai avea de mancare, sau e suficient ce va da de la spatele sau generos Dan FELIX Voiculescu?]

    • ceaikovski zice:

      De la noi din Cretinia se vede ca 10 devalizatori din astia au julit avutia nationala si sacii cu bani din banci. Desi „nu exista nici o legatura” intre jaf si saracie, de la noi din Cretinia, asa se vede.
      Voiculescu si prietenii lui securistii lui Ceausescu plus amicii lor, turnatorii, au stiut exact de unde sa juleasca si cum s-o faca, cu sprijinul direct al lui IliescuKGB, si cu ajutorul legilor date de guvernele acestuia.
      Poate de la tine din Romania nu se vede, dar de la noi din Cretinia se vede si mai si duhneste.

  25. ceaikovski zice:

    Mre mizerie aceasta „sanctiune” pt postul antena1.
    Felicitari CNA, noroc ca ai avut sesizari, altfel nici nu bagai de seama ca s-a intamplat ceva.
    Cand vedem pe Antonescu sau pe fata lui voiculescu dezbracati la piele? Sa vedem ce reactie vor avea?
    Pt 10min de ecran negru, merita sa ne batem joc si de ei.

  26. Stefan Ciocan zice:

    Eu cred ca audienta Antena 1 va creste in perioada aceea de 10 minute. In mod normal nu urmaresc postul asta dar atunci am sa ma uit sa vad cum se aplica o asemenea sanctiune cretina. Si ca mine probabil au sa uite multi. Daca as fi agentie de publicitate as cumpara spatiu in al 11-lea minut.

  27. Vasluian zice:

    LUMEA CIVILIZATA DIN TARA NOASTRA ROMANIA ,AR TREBUI SA FACA FRONT COMUN IMPOTRIVA HOTILOR ;GEN FELIX , NASTASE ,PATRICIU SI IMPOTRIVA TV GEN ANTENE OTV UNDE SE PROMOVEAZA PROSTIA SI CURVELE .. PINA CAND VOM MAI TOLERA PROSTIA ?SI NE MAI MIRAM CA SUNTEM MEREU DE RASUL LUMII..

  28. Dacă e adevărat ce scrii atunci pot să afirm c-ai reușit să mă îngrozești.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.