Munca trebuie unsă cu slană, s-o mănânce câinii comunitari

Încă de la 1 iulie, anul curent, Guvernul Ponta a devenit capabil. Capabil să dea nițică pomană la bizonul și guvidele care l-ar vota și mâine dacă ar fi alegeri.

Așa se lăuda Ponta – care le e cu munca, să nu uităm -, nu mai departe decât acum 3 luni, că: „Începând cu data de 1 iulie, suntem capabili de a majora ajutoarele sociale pentru a compensa creșterea prețurilor la energie”.

Cu ocazia acelei declarații am aflat că Guvernul va majora cuantumul ajutoarelor sociale – nu și că acel lucru se va și întâmpla cu adevărat. Compensarea era preconizată a fi făcută (oare s-a mai făcut?) pentru a compensa creșterea prețurilor la energie – mai bine să-i mai buzunărească alde Ponta pe români de niște parale în loc să-i scoată din circuitul prețului piperat pe băieții deștepți, cei ale căror acțiuni umflă nejustificat facturile.

Tot la capitolul iubim portofelul celor care încă mai muncesc intră și seria de declarații cu privire la pomenile pe care le va împărți plagiatorul mitoman într-un viitor care va să vie: venitul minim garantat va crește în medie cu 13%, în două tranșe, iar alocația de susținere a familiei va fi majorată în medie cu 30%. Vorbim despre majorări în medie de de 10 până la 20 de lei pe cap de asistat social, o povară la buget de aproximativ 150 – 160 de milioane de lei – bani care vor fi cumva scoși din buzunarele celor care încă mai muncesc în România.

Sinistrul Muncii, Mariana Câmpeanu, ne-a informat și că este vorba de doar câteva sute de mii de persoane pe care va trebui să le mai cățărăm în cârcă, măcar până trec iarna.

Comemorăm 17 luni de când amoralul Victor Viorel Ponta se joacă de-a guvernarea României. Nu mai are rost să vă ântrebați când vor fi luate și măsuri care să încurajeze munca, măsuri care să crească gradul de încredere al românilor în instituțiile statului. Când se vor lua măsuri pentru a se micșora birocrația în toate stadiile și în toate aspectele; când se vor desființa sutele de adeverinț și ștampilarea și reștampilarea acestora de către funcționarii inutili din nenumărate birouri și ghișee și când se va crea mult promisa bază de date interconectate la nivel național. Joi, după Miercurea Ciuc – este termenul real pentru tot ceea ce au promis sau vor mai avea tupeul să promită cei de la Uniunea Stalinist Leninistă.

Doriți eliminarea barierelor de intrare pe piață a agenților economici, elminarea birocrației, protecția agenților economici privați, reducerea impozitelor și eficientizarea utilizării banilor publici prin transparența alocării, prin cinstită și onestă repartizare în afara intereselor de grup politic? Doriți asigurarea unui cadru rațional de desfășurare a activității economice? Începeți prin a elimina politicienii cu cântec de sirenă din lista voastră de afinități. După 23 de ani de minciuni, ar cam fi timpul să vă treziți la realitate. Să refuzați să mai fiți prizonierii trocului dintre politicienii amorali și asistații social. Unii promit, că nu promit de la ei, ceilalți votează disciplinat pentru „un leu de trii”, dumneavoastră achitați nota de plată prin muncă.

În ceea ce-l privește pe mitomanul plagiator Che Gargara, care de 17 luni mimează guvernarea, ar fi timpul să-i sugerăm să facă ceea ce știe mai bine: să copieze naibii un sistem de guvernare viabil. Doar la copiat se pricepe, nu?

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Munca trebuie unsă cu slană, s-o mănânce câinii comunitari

  1. theo zice:

    el nu mimeazä ceva, Ponta este o caricaturä, un vagabond ordinar.mitocäniile si mojiciile lui sunt singura scoalä care o are, restul sunt plagiate si cadouri bolsevice.

  2. theo zice:

    La multzi ani d-le Presedinte BÄSESCU !

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.