Bugeta-m-aș și n-am cum, bugeta-m-aș numai în buzunarele românului!

opozitie

Tot pe loc, pe loc, pe loc, să rămânem noi în joc!

Și cu bugetul de anul acesta rămâne după cum ar trebui cu toții (aceia care mai și muncim și pe care ne belesc toate guvernările cu voioșie) să scriem în declarația  fiscală la rubrica PERSOANE AFLATE ÎN ÎNTREȚINERE: „Guvernul, Parlamentul, funcționarii administrației locale, județene și de stat, precum și câteva milioane de asistați ușor de mituit cu promisiuni ieftine”.
Potrivit proiectului prezentat de Victor Ponta, bugetul va fi împărțit astfel:
Salarii (bugetari): 10,2 miliarde de euro;
Pensii: 11,2 miliarde de euro;
Investitii: 7,8 miliarde de euro;
Cheltuieli cu bunuri si servicii: 7,6 miliarde de euro;
Cheltuieli cu asistența socială: 4,4 miliarde de euro;
Dobânzi la credite: 2,5 miliarde de euro;
Subvenții: 1,1 miliarde de euro;
Contribuția României la UE: 1,4 miliarde de euro;
Alte transferuri și cheltuieli: 2,9 miliarde de euro.
De asemenea, România are datorii de 51 de miliarde de euro, strânse din 1989 pâna în prezent, din care 60 la sută este în valută, iar 40% în lei.

Deci: dragi români care-ați visat o afacere personală și economie de piață, scuturați-vă bine buzunarele, luați-vă adio de la economii, găsiți-vă de lucru la stat (degeaba), emigrați, faceți grevă fiscală, faceți ceva… – în economia de paiață în care sunt obișnuiți să se miște ca rechinii în apă, grupul infracțional organizat impropriu numit Guvern al României și majoritate parlamentară  au nevoie de banii voștri pentru a-și întreține afacerile de cumetrie și a-și mitui cu firmituri gașca de asistați mintal care-i votează.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Bugeta-m-aș și n-am cum, bugeta-m-aș numai în buzunarele românului!

  1. ribelalu zice:

    Coane, e bine bre. Pentru ca la bugetul asta cei mai afectati sunt tot cei care pimesc, pensii ajutoare si salarii de la stat. Se imparte saracia la cat mai multi si aia care sunt „pe bune” in aceste sisteme ii platesc si pe cei aflati farudulos acolo.

  2. EuCuMine zice:

    Waw, cheltuielile cu ‘personalul’ sunt 2/3 din totalul bujetului de pomina. Iar daca ar fi sa dam la o parte bugetarii (unde situatziunea ie complecsa shi are multe aspecte), cheltuielile cu pensiile si asistenta sociala sunt cat toate alelalte la un loc.

    Tot ‘nainte, dom’ tontel, asa, ca-n bancul ala sovietic cu trenul…

  3. Valentin zice:

    m-am uitat pe Slatina. participare 43%. Practic aceeasi idioti care au votat si la parlamentare, o hoarda de asistati social. Astia vor fi tot timpul, dar tot timpul de partea USL
    de fapt eu suspectez ca daca ar veni unii buni si i-ar mitui dublu decat USL ei tot USL ar vota.
    Nu de alta dar sunt dupa chipul si asemanarea lor. Scopul lor in viata e sa ajunga intr-o pozitie din care sa poata fura si in care sa nu munceasca deloc. Si sa moara si capra vecinului.
    Si asta le ofera USL.
    istetii care stau acasa si fac pe superiorii sunt condusi de cei votati de handicapatii astia mintali.
    te intrebi care dracu e mai prost.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.