Vocea unei generaţii, care refuză să fie îngropată în interese politice (“Sunteţi vreo 5 milioane, sunteţi răi şi guralivi. Mie unuia îmi e frică de voi”)

„Amantul legii” și Ioan Ghișe, turnătorul care crede că poa’ să se pișe (pe inteligența românilor), de după afișe…

de Ștefan Ciocan

Voiculescu ia în calcul o nouă suspendare a lui Traian Băsescu, cât mai repede posibil. Preşedintele tace, dar în opinia liderilor USL Constituţia poate fi încălcată şi prin tăcere. De fapt orice strănut a lui Băsescu este neconstituţional în ochii actualei puteri aflate la guvernare. Mesajul transmis de Voiculescu este foarte clar. Poporul nu-l mai vrea pe Băsescu, deci Băsescu trebuie să plece. Am trăit să o aud şi pe asta! Voiculescu vorbeşte în numele poporului. Dar dacă Dana Grecu, Gâdea, Ciutacu şi Mircea Badea vorbesc în numele poporului, oare de ce nu ar vorbi şi stăpânul lor?! Un tânăr student năcut în anul Revoluţiei, cu sufletul şi creierul nepervertit de „valorile” comuniste se sperie de lupta politică şi de învrăjbirea românilor contra români. Pe el îl cred că, măcar într-o mică măsură, reprezintă vocea poporului. Măcar a unei generaţii, care refuză să fie îngropată în interese politice.

  • „Nu era nevoie de referendum ca să se evidenţieze ruptura socială între politic şi cetăţean. Nu era nevoie de adâncirea crizei pentru că lupta nu o să înceteze. Nu sunt opt milioane de cetăţeni în spatele USL când în Olt au votat un milion de persoane în trei ore, iar în Mehedinţi a fost o prezenţă de 70 la sută – în unele sate au fost de trei ori mai multe voturi decât populaţia. Când în Timişoara era intrarea gratis la ştrand dacă mergeai la vot, şi când la Deva se făceau tombole pentru cei care votează. Sunteţi vreo 5 milioane, sunteţi răi şi guralivi. Mie unuia îmi e frică de voi, îmi e frică de ce fac aceşti turbaţi (Crin şi Ponta) când se văd călare pe o asemenea masă uşor de manipulat prin TV. Cinci miloane de români a avut şi Geoană când a candidat pentru preşedinţie, iar la scurt timp toată lumea s-a convins de el, chiar şi colegii de partid. Cinci milioane plus ppddişti si gigieni plus sute de autocare cu vot multiplu. Nu vă neagă nimeni, nu spune nimeni că nu existaţi, dar repet, mie îmi e frică de ce fac turbaţii cu puterea pe care le-o acordaţi. Pentru mine, flacăra democraţiei este un simbol în timp ce pentru o parte din voi contează doar ce spun căţeii lui Voiculescu. Trebuie cumva să trăim cu toţii aici, nu ne putem da afară unul pe celălalt şi suntem atât de deştepţi, dar proşti, încât să nu lase nici unul de la el astfel încât să ne fie bine. Suntem atât de deştepti, dar proşti, încât nu ne interesează dacă ne facem rău tuturor, ci vrem doar ca adversarul să moară. Eu nu mai sunt reprezentat, ce am votat eu în ultimii cinci ani ori m-a dezamăgit ori m-a părăsit, prin sistemul prost de vot şi prin mutările de la un partid la altul am rămas făra un om politic în funcţie în care să cred. Momentan cred doar în democraţie şi lupt pentru ea, lupt pentru dreptate şi lupt pentru acea zi în care ne vom trezi cu toţii şi nu vom mai fi manipulaţi de presă, de grupuri de interese murdare camuflate în spatele unor turbaţi”. (Mihai Oprişiu)

PS: Deci, “Fondatorul” partidului de portmoneu PC, fost PUR, fost turnător al propriei familii la Securitate, actualmente devalizator al economiei românești, un individ cu grave probleme cu Justiția, motiv pentru care a fugit din Parlament, să nu-l ajungă mâna lungă a judecătorilor ÎCCJ (poate prinde prescripția), consideră, ca simplu cetățean că “o nouă suspendare a președintelui Traian Băsescu este posibilă și chiar legitimă”. Să auzi cuvântul legitimitate din gura acestui borfaș te poate umple de nervi. De altfel, turnatorul propriei familii la fosta Securitate a reușit să-l irite inclusiv pe tovarășul de drum Ion Ilici Iliescu.

  • „Mă lasa rece, nu știu de ce se tot bagă Voiculescu în asemenea chestiuni”, a declarat fostul șef de stat pentru Ziare.com. „Nu vreau să fac alte comentarii pe aceasta temă”, a adăugat el.

Se apropie noaptea cuțitelor lungi în Uniunea Stalinist Leninistă! Dacă până și chitaristul Ludovic Orban a prins voce din partea așa-zisului PNL și s-a sumețit împotriva sponsorului….

  • “Dan Voiculescu ar face bine să lase USL-ul în pace”.

Devine tot mai clar că tema încă unei suspedări este doar o altă piatră aruncată de niște nebuni în lac să se chinuie națiunea să o scoată. Asta în timp ce stăpânii nebunilor își fac mendrele cu România. Nu cred că se vor mai băga în acest joc (indiferent de dorințele pușcăriabililor lor) nici UDMR, UNPR și minoritățile. Cred că și baronii locali din PSD, sătui de porcăriile făcute de către Prim-Plagiatorul României (fără să-i consulte) în beneficiul lui Căcărău, le vor cere parlamentarilor pe care-i controlează (sponsorizează) să se abțină. Mai ales că în perspectiva alegerilor generale care se apropie, PSD începe să deconteze factura lipsei de activitate economică. Și va plăti cu procente grele avându-l pe Prim-Plagiatorul Mitoman în fruntea bucatelor. Acesta este percepul ca cel care trebuie să plătească pensiile și salariile. Și asta în condițiile în care Căcărău și-a permis să se răstească la Isărescu iar Guvernul nu are de unde să se împrumute, în timp ce FMI nu glumește cu condițiile impuse, iar deșeul cu față umană de Dan FELIX Voiculescu nu își va pune averea la dispoziția Uniunii pentru ca aceasta să plătească pensiile și salariile.

PS2: Apropos, ce liniște este fără Căcărau în țară. Am auzit că l-au internat într-un ospiciu, să treacă mai ușor peste șuturile în cur pe care și le va lua.

PS3: Colegul vice-președinte Che Gargara al colegului vice-președinte din Togo și al colegului vice-președinte din Bora-Bora, ne anunță triumfalist ce palmă a dat el unui rahat că a fost ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste, “pentru că sunt vicepreşedinţi din toată lumea” (așa cum a declarat inițial, că lui gura îi bate frecvent curul). Mitomanul tot mincinos de profesie rămâne!

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Vocea unei generaţii, care refuză să fie îngropată în interese politice (“Sunteţi vreo 5 milioane, sunteţi răi şi guralivi. Mie unuia îmi e frică de voi”)

  1. ad.rian zice:

    Excelent articol. Cine vrea ca Romania sa devina o Belaromania, sa se inscrie in marsul varanilor.

  2. observator zice:

    DE NERATAT: Cearta ca la ușa cortului dintre senatorul Ghișe și „deviaționista” Corina Drăgotescu. La televiziuni, a înnebunit lupul! | VIDEO – Vipera (micuta comunista in duel cun dobitoc (nume de cod Ionica ) ramas fara Rudotel
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/Medicamente-Senatorul-Ghie-998750.html

    • Evanghelista zice:

      Niste cretini frustrati care si-au pierdut uzul ratiunii de multa vreme. Iar cretinul de Gise care a ajuns de pe locul 3 in Parlament, ce pizda ma-sii de loc sa aiba?

  3. cristined zice:

    Draga Sare, si eu simt lucrurile acestea dar nu le pot pune in pagina asa de clar. Apartin, ma vad, de acea generatie de care e vorba in articol si chiar am avut momente de disperare pe care le-am impartasit prietenilor. Sper si ma implic aproape emotional la recontructia dreptei. Am sperat enorm de la CDR. Si- i simteam pe prietenii etnici maghiari ca sunt cu noi. Consider ca e un nou timp, superior prin personalitatile implicate. Nu vreau sa par un naiv dar daca nu acum, cand?!.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.