Tovarășu’ Copylot, eu nu-s mașina ta de vot (Rugăminte: împreună cu Crizel Antenescu nu mai conduceți România sub influiența beției de putere!)

de Ștefan Ciocan

Mult stimate şi iubite tovarăşe Victor Ponta,

Din inimă vă mulţumesc pentru invitaţia la Referendumul de duminică şi pentru încrederea acordată mie şi concetăţenilor mei pe care ne catalogaţi ca fiind poporul. Constat cu deosebită satisfacţie că importanţa mea creşte ori de câte ori preşedintele – suspendat momentan – Traian Băsescu vă supără, justiţia vă condamnă câte un mentor sau sponsor, Universitatea Bucureşti vă găseşte plagiator. Pentru asta, în mod normal ar trebui să-i mulţumesc lui Traian Băsescu, Justiţiei sau Universităţii Bucureşti, pentru că, fără ei, eu – şi ca mine mulţi alţii, am rămâne la categoria „prostime”. Şi totuşi nu îndrăznesc să le mulţumesc lor, ci vă adresez Domniei Voastre întreaga mea recunoştinţă, pentru că oricum o luaţi şi fără acordul meu. În numele meu – fac şi eu parte din popor – l-aţi suspendat pe Traian Băsescu, în numele meu l-aţi lăsat acasă şi aţi mers la Bruxelles chiar dacă Curtea Constituţională a spus că nu e legal şi tot în numele meu aţi înfiinţat propria dumneavoastră comisie care să stabilească dacă aţi plagiat sau nu. Mi-aţi luat atunci voinţa. Este evident că îmi veţi lua şi recunoştinţa, chiar fără voia mea. Exact aşa cum probabil îmi veţi lua şi votul, duminică, chiar dacă nu am să onorez invitaţia dumneavoastră de a mă prezenta la plebiscit.

Vă întreb însă, mult iubite şi stimate tovarăşe Victor Ponta, dacă părerea poporului – şi a mea evident – este atât de importantă pentru domnia voastră, de ce nu aţi pus în aplicare voinţa noastră manifestată prin referendumul din 2009? Am „ordonat” atunci – noi poporul – să reduceţi numărul de parlamentari la 300 şi să schimbaţi organizarea Parlamentului din bicameral în unicameral. Nu aţi avut interesul să o faceţi, pentru a nu vă pierde posturile şi privilegiile şi de aceea nu v-a durut nici măcar în dos de voinţa noastră, a poporului. Acum ne invitaţi la vot, pentru că aveţi interesul să-l schimbaţi pe Traian Băsescu. Vă anunţ pe această cale că nu accept să mă transformaţi dumneavoastră, mult iubite şi stimate Tovarăşe Ponta, şi acoliţii dumneavoastră, într-o maşină de vot care să funcţioneze exclusiv în interesul unor grupuri politice care ţin seamă de voinţa noastră numai atunci când interesul personal sau de grup nu le este afectat. Vă asigur iubit conducător de partid şi de guvern că nu mă voi lăsa manipulat de mesaje demagogice şi promisiuni deşarte. Că nu cred în buna dumneavoastră intenţie aşa cum nici Europa nu crede şi cum sper că nici majoritatea dintre români nu vor crede. Puneţi dumneavoastră în aplicare decizia noastră, a POPORULUI, din 2009, reduceţi numărul de parlamentari, treceţi la Parlamentul unicameral şi apoi mai vorbim despre referendumuri şi voinţa poporului.

În aceste condiţii, nu văd de ce să-mi irosesc timpul şi să particip la un vot pentru un sistem care oricum nu ţine cont de voinţa mea decât atunci când îi convine. Aşa că mă voi duce şi eu la vot numai atunci când îmi convine. Duminică am altceva mai bun de făcut. Nu o să spun că orice aş face e mai folositor pentru mine şi pentru popor, decât dacă mă duc la Referendum.

Şi dacă binevoiţi a vă supăra, mult iubite tovarăşe Ponta, nu pot decât să vă spun: Hai sictir…

PS: Și, tovarășul Ponta, să o ameninți pe mă-ta cu pușcăria! Votul este un drept, băi, loază, nu o obligație! NU PUTEȚI VOI FURA, CÂT PUTEM NOI BOICOTA!

Strategia USL pentru refereundum: fraudă, manipulări, intoxicări și amenințări (Madame Blogary)

  • Dacă nu mergi la vot, Băsescu va pierde și va fi demis sau va demisiona
  • Dacă nu mergeți la vot, veți fi amendați sau vi se vor face dosare penale
  • Boicotul este penal. Toți cei care vor boicota referendumul sau vor face publicitate boicotului riscă închisoare de la 6 luni sau 5 ani
  • USL va aduce mai mulți oameni la vot. Se va frauda și vor vota ei în locul tău cu DA, mergi și votează NU
  • UE îi va cere demisia lui Băsescu dacă nu se face cvorum
  • Curtea Constituțională va valida referendumul indiferent de cîți oameni merg la vot
  • USL poate da un OUG, o lege, ceva, prin care va elimina cvorumul
  • Dacă referendumul este invalidat, Parlamentul va decide ce se întîmplă mai departe, deci demiterea lui Băsescu
  • PDL va decide în ziua referendumului dacă va scoate sau nu oamenii la vot, deci așteptați-vă ca în ziua respectivă, dacă sînt șanse să se facă cvorum, să fiți chemați la vot de PDL
  • Vom repeta referendumul pînă va ieși cum vrem noi
  • Vom prelungi criza la infinit, cursul euro-leu va exploda, vom distruge România dacă nu mergeți la vot
  • Prin neprezentarea la vot a celor care votează NU, se va ști cine votează DA, deci este încălcat secretul votului (ați ghicit, numai Șova, prostul veșnic de serviciu al USL putea scoate așa ceva)
  • Dacă Băsescu va avea puțini votanți, USL va scoate oamenii în stradă și Băsescu va fi nevoit să-și dea demisia sau vom avea război civil
  • Poporul isteric și furios, enervat că nu a scăpat de Băsescu, se va răscula și se va răzbuna violent pe absenții de la vot
  • Doar prin liniște Europa ne va accepta înapoi, investitorii vor reveni, cursul se va stabiliza, economia va crește și vom fi primiți în Schengen. Liniște nu putem avea decît prin plecarea lui Băsescu
  • USL va reuși să realizeze cvorumul, așa că mai bine mergeți la vot și votați cu Băsescu
  • Dacă Băsescu va avea scor slab, în toamnă USL va cîștiga alegerile parlamentare
Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

45 de răspunsuri la Tovarășu’ Copylot, eu nu-s mașina ta de vot (Rugăminte: împreună cu Crizel Antenescu nu mai conduceți România sub influiența beției de putere!)

  1. Sare'n Ochi zice:

    @Cetatean ne descalceste deciziile CCR:
    1. CCR a aprobat ca fiind constitutionala prelungirea programului de vot de la 7 la 23. Aceasta prelungire s-a facut printr-o lege adoptata de Camera si care modifica OUG 41/2012. CCR a spus, cu majoritate, ca e constitutional.
    2. USL a incercat si alta manera (caci se temeau de respingerea legii de mai sus). Au modificat si legea 3/2000, pentru a da Guvernului pe viitor, posibilitatea de a stabili el intervalul orar. Forma adoptata de Camera a fost asta:
    “„Art. 34. – Intervalul de timp pentru desfăşurarea referendumului naţional se va stabili prin hotărâre a Guvernului”.
    CCR a declarat, in unanimitate, neconstitutionala aceasta prevedere.
    De ce a judecat CCR diferit? Mai mult ca sigur pentru ca CCR (cu majoritate) considera ca Parlamentul, cand a aprobat OUG 41, a legiferat asupra OUG si a modificat-o, facand-o “legitima”. . Insa CCR nu este de acord ca Gvuernul sa decida pe vitor asupra programului la referendum.

  2. snapshot zice:

    Mihalache (scarba aia de consilier de adormit) ne spune ca referendumul se va relua pana cand va fi validat. CCR le permite parlamentarilor sa se joace cum vor cu rabdarea noastra.

  3. ghe zice:

    observati obrazul subtire si figura de intelectual rasat ale d-lui Mihalache..are exact figura de mare profesor si mare doctor…( cum dracu se face ca inainte da a deschide gura ,pe astia ii tradeaza iremediabil fizicul?)

  4. observator zice:

    UNDE LEGEA E DOAR PENTRU UNII FERICIREA E PIERITA ( Citat aproximativ al cui e? A. Ruso)
    CINE A MAI VĂZUT CAMERE VIDEO IN SECTIILE DE VOTARE????
    când era Ministru delegat pentru relația cu parlamentul – procuror Victor Ponta PSD
    a se vedea art. 4 din

    HOTĂRÂRE Nr. 1045 din 23 septembrie 2009
    privind stabilirea măsurilor pentru buna organizare şi desfăşurare a alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2009
    ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL NR. 639 din 28 septembrie 2009
    …………………………………………………………………………………………………………………….
    (4) Prefecţii, cu sprijinul primarilor, instalează, la intrarea în secţiile de votare speciale, camere web conectate la calculatoare cu suficientă capacitate de stocare pentru 14 ore de imagine video, care vor înregistra video cetăţenii ce îşi exercită dreptul de vot în aceste secţii. Operarea computerelor va fi asigurată de unul dintre membrii biroului electoral al secţiei de votare. Fişierul cuprinzând înregistrarea video va fi salvat pe un suport optic, CD sau DVD, şi va fi înaintat către biroul electoral judeţean, respectiv al sectorului municipiului Bucureşti într-un plic sigilat, pe care se aplică ştampila de control a secţiei de votare şi semnătura membrului biroului electoral al secţiei de votare care a asigurat operarea computerului, împreună cu dosarul cuprinzând tabelele electorale utilizate şi declaraţiile pe propria răspundere ale alegătorilor. Birourile electorale judeţene, respectiv ale sectoarelor municipiului Bucureşti transmit plicurile sigilate conţinând înregistrările video, împreună cu dosarele de la secţiile de votare cuprinzând listele şi tabelele electorale utilizate, precum şi declaraţiile pe propria răspundere ale alegătorilor, Biroului Electoral Central, care le predă Autorităţii Electorale Permanente în vederea depozitării într-un singur spaţiu, asigurat de către Secretariatul General al Guvernului.
    semneaza:
    prim-ministru – Emil Boc
    contrasemneaza:

    Viceprim-ministru, ministrul administraţiei şi internelor, – Dan Nica PSD
    Ministrul educaţiei, cercetării şi inovării, – Ecaterina Andronescu PSD
    Ministrul sănătăţii, – Ion Bazac PSD
    http://www.legex.ro/Hotărârea-1045-2009-98991.aspx apare legea

  5. EuCuMine zice:

    Salutare tuturor.

    Sare, trebuie sa marturisesc c-am plagiat grosolan pe unul din cei care-au venit la miting in Cluj.

    Am preluat fara ghilimele mesajul „Cel mai prost vin: Vin Rusii”.

  6. army zice:

    am citi intoxicatiile spuse de uslasi.
    esti sigur ca nici macar una nu ii valabila?
    doar una daca ii valabila,pica base si cu el si pensia mea militara.
    imi poti da o garantie,ca nu se va face cvorum cu uslasii furand?
    tinand cont ce am citit pe blogul tau, usl ii imposibil sa nu fraudeze,pe ce te bazezi ca nu o sa fraudeze,cand,chiar tu ai spus ca o sa fraudeze si ca sunt hoti?
    si treaba aia cu repetarea referendumului,pana iese cum vrea usl,din pacate ii adevarata,vezi ce a spus unu gras de la usl.
    daca astia au calcat in picioare constitutia de 10 ori,de ce nu ar mai faceo inca o data?

  7. observator zice:

    GREVA CETATENEASCA ( numergem la vot) raspuns la greva GREVA PARLAMENTARA
    „Se intampla acum „ moderator Tudor Barbu
    Din nou gasca lui Ion iliescu prosteste poporul pentu a legaliza ,, O lovitura de stat„
    SMS 1333:Este clar :Cei care sunt impotriva USL nu vor merge la Vot! este bine asa ?
    In decembrie 1989 , o lovitura de stat „menita a-l debarca pe Ceausescu a fost transformata in revolutie prin manipularea si scoaterea romanilor in strada. Vinovatii scapau de judecata pentru ca i-a sustinut poporul!
    Asa a inceput Jaful! si azi regretam amarnic !
    In iulie 2012 o noua lovitura de stat menita a-l debarca pe Basescu. Poate fi validata prin scoaterea ronamilor la vot pe 29 iulie 2012 – Poporul este suveran
    Manipularea si furia sunt acum la fel de mari ca in decembrie 1989
    Scenariul revolutiei si al lovituri de stat sunt identice
    „Tudor Barbu promoveaza boicotul! (greva cetateneasca raspuns la greva parlamentara )
    Tudor Barbu s-a disociat de fiecare data de DD si de PP-DD!
    “Cum s-a ajuns ca un lider marcant al PSD sa il ameninte pe TBasecu cu moartea si nimeni de la Antene sa nu zica nimic”
    Atanasiu la antena 3 – TBasescu “va avea un sfirsit tragic”
    “In orice tara civilizata orice televiziune ar fi fost chemata la ordine”
    TBarbu
    Interventiile libere ale telespectatorior sunt extraordinare

  8. brindusa zice:

    Base pe TVR1!

  9. Arizonianul zice:

    Tare sunt curios cum se va desfăşura întâlnirea Paiaţei şi a lui Ghilimele la marea (5000 de participanţi) adunare USL de la Oradea… Chiar 5000?
    Nu ş’ dece, nu văd eu 5000 care mor să-i vadă pe şefii lor! Şi – sunt convins – că mulţi uSL-işti nu vor vota!
    Credeţi că vorbesc în dodii?
    Aşteptaţi de vedeţi!

    • Sare'n Ochi zice:

      vor fi adusi multi cu arcanul. dar cred ca multi vor reusi si se vor fofila – ca pe vremea lui Ceasca cand eram obligati sa mergem la mitinguri sa-l apalaudam pe dobitoc si reuseam de ne fofilam.

  10. doru cu motoru` zice:

    `mna seara ! Baselu nu prea „cacealmaceste” ! 😀 A suierat o data „dottore” si de atunci pontenescu ( adik` doi in unu,ca-l mik nu conteaza 😀 ) tot incearca sa demonstreze ca se poate ca un kkt ,are o parte care se poate papa ,ca nefiind kiar asa kkt !!! Acu` si cu faza de pe plaja din Grecia,unde un varan si oaresce liber limbisti au croit „noua democratie ” . So ,Baselu ne pregateste,zic io, o dezvaluire „soc”pe joi spre vineri ( ce mi-ar place ;D ) oricum ,sunt convins ca vorbele corsarului,chiar daca scapate „greu” au cam provocat frisoane simultane de cald si fierbinte ,protagonistilor. In rest:
    SA BOICOTATI BINE !!!

  11. Sare'n Ochi zice:

    PENTRU TOTI IDIOTII UTILI AI UNIUNII STALINIST LENINISTE:

  12. Sare'n Ochi zice:

    in engleza clara la euronews ,ponta zice: ”I was not a friend of Mr Nastase”.
    sa jure pe fularul Burberry.
    http://www.euronews.com/2012/07/24/interview-romania-is-a-democracy/
    no, mai, Nastase, esti fericit?

  13. Reddog zice:

    Victor, poate aude si Bombonel spusele Pontanacului si ii da vreo cateva scatoalce, ca de la „magistru” la invatacel !

  14. Ovidiu zice:

    Ti-e-va Dumnezeu sanatosi!
    Tare-mi placeti! 🙂

  15. bidon113 zice:

    Sunt extrem de curios cât de proşti am putut fi, ca popor, să-i lăsăm pe aceşti mizerabili uslamişti şi tot felul de borfaşi şi traseişti şi oportunişti politic să ne-o tragă în halul ăsta.. Şi, de fapt, cel mai curios sunt cât dracu’ mai avem de gând să-i lăsăm să ne-o tragă.. Halal popor!

  16. Reddog zice:

    Salutare all

    Poporul asta se desteapta mai greu, dar si cand se desteapta…

    Eu cred ca dupa 29 iulie o sa mai vedem ceva puscariabili la bulau. Ma gandesc in primul rand la plagiator, la Marga, la Cretin Antenescu, Voicu,….

  17. Corvin zice:

    De acolo de unde se agata harta in cui, cu creierii facuti muci de la votca, din localitatea Alba judetul Botosani, idiotul care se semneaza @Corvin, posesor al IP 95.77.177.33 isi scoate din gura sa ne dea si noua. Cica: „Să vă fută Băsescu neamu-n gură !”
    pai, jita de povara a USLinoasei, fiind tu de-un neam cu mine (io ti-s frate, tu mi-esti frate samd), asta ti se si-ntampla. cu amendamentul ca tie ti-o plimba prin gura si Antonescu, si Ponta, si Voiculescu si, mamaaaa, ce coada lunga este in sptele lor. iar tu ce faci? inghiti si scuipi.

  18. tays zice:

    Hee prietene daca si biciscarii de la tara de voteza pe o facatura de tarie ar citi articolul poate ca s-ar mai dezmeticii si ei si nu ar mai fii plagiatorul atit de sigur pe el avem o tara de plagiatori :pensionari.biciuscari,politicieni.de ce nu faceti o petitie onlaine impotriva parlamentului ca nu aploca ce sa votat la referendul trecut,sa decida justitia,super articolul.

    • Sare'n Ochi zice:

      multumesc.
      am scris si voi mai scrie despre referendumul pe care politicienii nu vor sa-l bage in seama.

      • brindusa zice:

        Acum ce mi-e 2007 sau 2009!
        Uameni cu printzipuri! 🙂
        Ion Iliescu, preşedinte de onoare al PSD: „Eu, personal, nu voi vota la referendum. Asta o spun de pe acum. Şi îndemn chiar la boicotarea acestuia, pentru că vreau să ne concentrăm atenţia asupra alegerilor pentru Parlamentul European, care sunt foarte importante, pentru ca ne consacră statutul de ţară membră a Uniunii Europene.” (Mediafax, 2007)
        Călin Popescu Tăriceanu, fost preşedinte al PNL: „Mi s-a părut că Traian Basescu s-a comportat, încă o dată, ca într-un restaurant. A dat comandă pentru un referendum şi crede că procedura a fost îndeplinită.” (Mediafax, 2007)
        Adrian Năstase, fost deputat PSD : „La referendumul lui Băsescu nu mă duc. Dezbaterile trebuiau să se facă altfel, cred că miza este alta, dar nu vreau să fac politică aici.” (Mediafax, 2007)
        Dan Voiculescu, fondatorul PC: „La referendum nu merg pentru că nu are rost. Avem deja o lege a votului uninominal, e un referendum fără rost.” (Mediafax, 2007)
        0

  19. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

  20. Pingback: Cum ne-am petrecut astă vară tentativa de lovitură de stat a Uniunii Stalinist Leniniste | Sare'n Ochi

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.